تقسیم میشه-سوخت میشهنقل قول:
بسته های حجیم همگی به همین صورت هست روالشون
برای اطلاعات بیشتر صفحه اول تاپیک مشاهده کنید.
Printable View
تقسیم میشه-سوخت میشهنقل قول:
بسته های حجیم همگی به همین صورت هست روالشون
برای اطلاعات بیشتر صفحه اول تاپیک مشاهده کنید.
من حدس میزنم هر دو ماهش 23 گیگ بده برای 70 گیگ. حالا ببینیم از کاربرها کسی گرفته. با 700 هم تماس بگیری بد نیستنقل قول:
مسئلهی منم دقیقاهمینه!نقل قول:
دو حالت بیشتر نداره:
۱- یا به شرکت ایرانسلوابسته هستند.
۲- یا اینکه میخوان خودشونو گول بزنن!
این تاپیک واسه تعریف و تمجیداز ایرانسل که ایجاد نشده.
ملاک هم که نباید تعداد تشکر باشه.
بایدسرعتواقعی رو نشون داد.
ایرانسل که ارث ماها نیست که از سرعت بالاش خوشحال بشیم و تشکر بدیم!
واقعا شما میتونید 70 گیگ رو مصرف کنید؟؟؟؟
بابا این جا روز به روز داره بد تر میشه
چند روز قطع بود الآن چند روزه وصل شده ولی h+ از کار افتاده میره روی H سرعتش از 30 بیشتر نمیشه روز ها
نقل قول:نه اینطور نیست. برخلاف نظر afshin-434 دلیل اینکه برای نتیجه ی آزمون (یا بقول ما غربزده ها : تست) 20 مگ ده نفر تشکر میکنن برای سرعت 3 مگ هیچکس، ایناست:نقل قول:
1.حداکثر سرعت قابل پشتیبانی 3g روی اکثریت تبلتها/گوشیهای اندروییدی ولو گرانقیمت و کاملا جدید، و حتی مودمهای 3g، حدود 21 مگابیت هست (صفحه ی گوشی/تبلت مورد نظر در gsmarena رو ببینید)
اینکه سقف سرعت قابل دریافت این دستگاهها رو کسی تجربه کرده باشه واقعا مساله ی جالبیه. اونم با این سرعتهای پایین اکثر ما
پس تشکر در اینجا به معنی سوپرایز شدنه نه اینکه کوه ابوقبیس رو جابجا کردی که تست گرفتی!
2.فرهنگ تشکر در این فروم نیست. قبلا هم یکبار گفتم، وقتی اینجا پاسخ سوال ها رو هم بدی تشکر نمیکنن و طلبکارن. لحن آمرانه ی بعضی کاربرها که بخیال خودشون میخوان رسمی صحبت کنن و کاملا تقلید ناآگاهانه از مدیران انجمن هاست دلیلشه. دست خودشون نیست!
ولی مثلا توی موبایلستان اونقدر جو صمیمی هست که وقتی سوال هم می پرسی، خیلیها از مدیران ارشد و مدیران انجمن ها و ... پای پستت تشکر میذارن!! حتی بعضیها در اینجا هم عضوند اما عمرا اینجا اهل تشکر از کسی نیستن.
پس جو متفاوت فرومها که ناشی از رفتار/سوء رفتار/نگاه بالا به پایین از سوی ادمینها و مدیرانش هست در این زمینه بینهایت موثره ...
شرمنده از اینکه حاشیه ای بر موضوع اصلی تاپیک بود
سلام 70گیگ برای من درهفته هیچ چی نیست چه برسه به ماهنقل قول:
از روزی که اینترنت شبانه 90گیگ روگذاشتن برای من که دانلودر هستم عالی هست سرعتم از 600تا 1 مگ بالا پایین هست از اینترنت مزخرف adslفعلا بهتره با اون شبانه اشغالشون
اون 70گیگ هم برای دانلود نمیخواهم برای کارهای روزمره که دسترسی به اینترنت نداریم میخواهیم
اگر سرعت محدودکنن مثلا همین 1 مگ کافی هست بشرطی پینگ خوب و مشکل باز کردن پیچ نداشته باشیم راضی هستیم
سرعت بالا هم فعلا بدرد دانلود میخوره برای وب گردی مفتش گرونه
سلام.
دوستان،
من ۱۲ فوریه یدونه از این بسته های ویژه دهه فجر ۳ ماه ۶ گیگ ۲۵ تومن خریدم
ولی ستاره ۱۴۱ ستاره ۱۰ مربع رو که میزنم، میزان حجم باقیموندمو نشون نمیده
چطوری باید بفهمم چقدر کصرف کردم؟
ممنون
سلام.
دوستان،
من ۱۲ فوریه یدونه از این بسته های ویژه دهه فجر ۳ ماه ۶ گیگ ۲۵ تومن خریدم
ولی ستاره ۱۴۱ ستاره ۱۰ مربع رو که میزنم، میزان حجم باقیموندمو نشون نمیده
چطوری باید بفهمم چقدر کصرف کردم؟
ممنون
کد مانده گیری در صفحه اول تاپیکنقل قول:
در مورد اینکه چهطوری طرف با 3g تست سرعت ۲۰ مگ گذاشته کاملا با شما هم عقیده هستم! (به هرحال بعضیا باید بیان خودشونو اینجا تخلیه کنند دیگه!)نقل قول:
ممنون.
ولی به نطر من دکمهی تشکر یه چیز اضافی و بیخود و بهدرد نخوری هست.
و من اصلا ببرای پستهام هش اهمیت نمیدم
زیرا:
۱- ملاک صحیح بودن یک پست به هیچ وجه تعداد تشکرهای زیرش نیست.
(اگر زمان گالیله دکمهی تشکر بود، وقتی گفت زمین گرده به نظرتون چندتا تشکر میگرفت؟!)
۲- تشکرها اکثرا با توجه به قصد و غرض ورابطهی دو طرفداده میشه و بیشتر به خاطر محتوای پست نیست. مثلا خداییش اگر همین پست مفید شما رو من میذاشتم، ۲ تا تشکر هم نمیگرفت.
۳- یهجور حساسیت الکی و بیخودی ایجاد میکنه.
۴- یه جور نیاز و احساس موهوم و کاملا مجازی ایجاد میکنه که همه دوست دارند ازشون تسکر بشه به عبارتی دیگر به یک ارزش موهوم تبدیل شده.
۵- یهجورایی در برخی موارد ممکنه به یک مطلب کاملا اشتباه، تعداد زیاد تشکرها اعتبار بده.
۶- در مورد جو دوستانه هم با شما موافق نیستم.
نمیشه که چون طرف رفیقمه هر جفنگی نوشت ازش تشکر کنم و چون با یه نفر دیگه اختلاف نظر دارم از پست بسیار مفیدش تشکر نکنم. (این دقیقا بزرگترین مشکل دکمهی تشکره)
البته خوبیهایی هم داره:
۱- یک مقدار از ارسال اسپم جلوگیری میشه
۲- شاید کاربرا رو به ارسال مطالب مفید تشویق کنه و اینتشویق شدن ناشی از همون ارزش موهومی هست که گفتم.
البته این نظرات کاملا شخصیه و ممکنه بعضیاش صحیح و بعضیاش کاملا نادرست باشه.