ویراسته شد....
Printable View
ویراسته شد....
سلام واحد جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشی Mr. digital [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زندگی برات چه مفهوی داره ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت راجع به سختی هایی که آدما تو زندگیشون می کشن چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت راجع به این شعر از باباطاهر چیه ؟ ( یکی را میدهی صد گونه نعممت ، یکی را نان جو آلوده بر خون ) ! به نظرت درسته یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرض کن تو یه جزیره تنها باشی و فقط یکی اجازه داشته باشه اونجا باهات باشه ، دوست داری اون یه نفر کی باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
فرض کن تو یه خیابونی داری میری و یه گدایی رو میبینی که ازت کمک بخواد ! یعنی احتیاج شدیدی به پول داشته باشه ! از قضا اون روز پول زیادی هم هم راهت نیس ! بهش کمک میکنی یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
تا حالا به آهنگهای فریدون فروغی گوش دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
موسیقی سنتی یا پاپ یا .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
وقتی تنهایی و خسته دوست داری چی کار کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟
قرمزی یا آّبی ! ( پرسپولیس یا استقلال ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عشق رو برام معنی میکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
یه عاشق واقعی کیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
این شخصیتی که تو دنیای مجازی داری به شخصیتت تو دنیای واقعی نزدیکه یعنی همونی یا.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟؟؟؟
تا حالا از مدرسه فرار کردی ؟؟ اخراج چی ، اخراج شدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
نظرت راجع به اینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه ؟
حتما وقتی بچه بودی یه کلمه هایی رو اشتباه میگفتی ! یادت میاد اون کلمات رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟
شیطنت های دوران بچگیت چی بود ! یکی دو تاشونو برامون میگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
بهترین خاطره عمرت رو بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
خب دیگه مزغتو داغون کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
ممنون از اینکه وقت میذاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش ....
ویراسته شد....
واحد جان سلام
خوبی برا؟
اینم سوالات:
1. من فکر میکنم چون اولین انسان رو زمین اسمش آدم بوده، آخریش میشه حیوون دی: تو همچین فکری میکنی؟ چرا نمیکنی؟
2. بیا بریم دشت کدوم دشت؟ (یه معماست)
3. نظرت در مورد شماعی زاده چیه؟
4. چند شب پیش خواب دیدم هومن (کامران & هومن هست، دو تا داداشا) پسر عمم شده، پسر چه کلاسی باهاش میزاشتم (جدی میگم) بعدش ...... . چه قدر این خواب برات جالب بود؟ چقدر نبود؟ چرا؟ کجا؟
5. کفتر کاکل پسری؟ یا کفتر گاگول پسر؟ یا کفتر کاکل به سر؟ یا کاکل کفتر پسر؟ یا هیچ کدوم؟ چه وقت؟
6.
7. فکر کن آزادی برای کشتن یه نفر تو دنیا، هیچ گناهی هم نداره، هیچ زندانی شدن هم نداره؟ اون یه نفر کیه؟
8. شماره شش چرا سوال نداره؟
9. سوالام مسخره بود؟ چرا؟ ما سه نفر رو کجا میبرید؟
فعلا
سلام دير واحد
راستش من تو اين تاپيك زياد نيومدم همون ورژن انگليسيش بسمونه
ولي الان ديدم تو روشي گفتم بيام و يه عرض ادب كنم
خوب چه خبرا نيستي ؟!!!
راستش برام خيلي سوال بود كه چرا يه دفعه بن شدي الانم تعجب كردم كه رفتي روي صندلي خيال ميكردم هنوز بني ضمنا چرا ديگه آنلاين نميشي ؟
حالا چنتا سوالم بپرسيم
نظرت در مورد -------- در اينترنت چيه ؟
نظرت در مورد مستر احمدي نژاد چيه ؟
نظرت در مورد من چيه ؟ :31:
مرسي
سلام
خوبی واحد جون ؟ ممنون که جواب دادی:40::11: راستی دوسانتوز تو بارسا بازی می کنه ! آبرومونو بردی که ! چه طوری میگی تیمه مورده علاقت بارساست پس؟ !!!!راستی فک کنم اسمشو این طوری می نویسن >>؟Dos sontose (به احتماله زیاد اشتباست )
anyway .....l
-*-*-*-*-*-*-*-*-**-*-*-*-چندتا سواله دیگه >
اگه یه روز ی بینی یه سری .... دارن یه بچه ی کوچولو رو اذیت می کننن و بد مدل می زننش چه کار می کنی ؟بی تفاوت رد می شی یا میری دعوا :40: ؟
تا حالا تو خیابون با کسی دعوات شده ؟(البته بچه + تر از این حرفایی) ؟ تو مدرسه چه طور؟ اگه آره !دعوا سره چی بود؟
از کدوم رفتارایه من خیلی بدت میاد ؟
معمولا با معلمات کل کل می کنی؟ معلم زبانه مدرسه چه طور(وقتی یه چیزیو غلط می گه و اصرار هم داره که حرفش درسته !) باهاش بحث می کنی؟
معمولا دوس داری پ.خ هات از طرفه کی باشه ؟
چه سوالی دوس داشتی ازت بپرسن ولی کسی تاحالا ازت نپرسیده !؟ سوالشو بگو جواب هم بده (لطفا)
با توچه به این جمله >believe half of what U see and nothing of what U hear بگو چرا می گی جن وجود داره ؟ مگه دیدی؟ یا چیزی شده که وجودشونو احساس کنی؟
می شه بگی ما چرا زنده ایم ؟ که چی بشه ! نگاه کن این همه سال یه سری ادم به دنیا میان بعد یه مدت زندگی میکنن یه کارایی میکننن بعد میمیرن ! آخه که چی ؟ هدف خدا از به وجود آوردن ما یا هر موجود زنده و غیره زنده ی دیگه ای چی می تونه باشه ؟:18:
حتما شما هم معلماتونو اذیت می کنین دیگه !خب یکی از باحالترین خاطراتی که نزدیک بود معلمتون سکته کنه رو برامون تعریف کن !
به نظرت چرا بعضیا فک میکنن باید ملتو مجبور کنن که نماز بخونن .....؟
اگه یه خواهر 14-15 ساله داشتی بهش گیر می دادی ؟ بهش می گفتی چی بپوشه ! با کیا حرف بزنه ؟!چه طوری حرف بزنه ؟ یا براش یه داداشه باحال می شدی ؟
مدل موهات چه جوریه ؟؟؟؟
چرا بیشتر مردم خونواده مادریشون رو بیش تر دوس دارن ؟
نظرت راجع به معلمایه مدرسه چیه ؟ فک نمی کنی مغزمونو یه جاهایی دارن شست و شو می دن ؟
چهقد سره قولایی که میدی می مونی ؟ و معمولا چی باعث می شه که زیر پا بزاریشون و فرموش کنی که ....؟
آدمه خوش قولی هستی؟
به مامان بابات دروغ هم میگی ؟( یا گفتی)؟ اگه آره چرا دروغ گفتی(می گی) *خجالت نمی کشی؟:31:* چی باعث می شه که دروغ بگی؟
کدومو ترجیح میدی؟>
تنها زندگی کنی یا با مامان بابات
رابطه ات با بابات چه طوریه ؟
آخرین نفری که دلتو شکسته کی بود؟
کدومو ترجیح میدی ؟> بری اسپانیا یا بری مریخ :40:
به نظرت قشنگ ترین سیاره منظومه شمسی کدومه ؟
این دفعه دیگه سوالام خیلی..... بودن ! شرمنده .............
:40:AlL ThE BesT:40:
سلام
تا حالا به اين موضوع دقت كردي كه وقتي براي كاربرهاي فروم اتفاق بدي ميفته و با روحيشون خراب ميشه ، در امضاشون نمود پيدا ميكنه؟
ممنون
بهروز
سلام من يك عضو جديد هستم. نمي دونم بايد خودم رو چجوري معرفي كنم. و اصلا مي تونم روي صندلي داغ شما بشينم يا نه؟ لطفا راهنماييم كنيد
سلام واحد جان ، خوبی ، خوشی ، در سلامتی کامل به سر می بری ، هووووع !!
امیدوارم از فلشم ناراحت نشده باشی .
1 قشنگ ترین مقاله ای که خوندی ؟
2 قشنگ ترین کتابی که خوندی ؟
3 قشنگ ترین کتابی که می خواستی بخونی ، ولی هرگز فرصت نشده ؟
4 بهترین شب زندگیت که می خواستی هرگز صبح نشه ؟
5 تا حالا شده دلت پیش کسی گیر کنه ، هنوزم گیره ؟
6 بچه بودی می خواستی چی کاره شی ؟
7 پشت دریا شهریست ....
8 نظر قلبیت رو در باره موارد زیر بگو :
خدا
امام زمان
امام خمینی
احمدی نژاد
گل کاکتوس
نور شمع
قلم و کاغذ
ماهی سفره هفت سین
آبی فیروزه ای