[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
باید با 6281188 تماس بگیرید که دفتر 20نت هست توی مخابرات ولیعصر قصرالدشتنقل قول:
با دروودنقل قول:
به شوند قانون شکنی و قانون گریزی های شرکت مخابرات فارسٰ از تمامی دوستانی که درخواست جمع آوری داشته و دارند خواهشمندم در صورتیکه شرکت بیست نت درخواست استفاده نکردن به مدت چند روز از شبکه را از شما داشت،برای پیژیری های بیشتر تخلف به سازمان تنظیم مقرارات رادیویی شکایتی تنظیم و ارائه نمایند تا قانون نانوشته و تخلف محرز شرکت مخابرات فارس،پیگیری و اصلاح گردد.
شرکت آسیاتک براي سال جديد پروموشنهاي فروش در قالب سه بسته با عنوان کلي DSLBOX ارائه خواهد شد :
اين باکسها شامل يکدستگاه مودم دي لينک + سرويس يکساله با بالاترين سرعت ممکن + هدايايي از آسياتک هستند.
DSLBOX1نارنجي: مودم کمبـو دو پورت + سرويس يکساله 6 گيگ و 100 گيگ اضافه از 4 تا 10 صبح / 133.000 تومان
DSLBOX2 قرمز: مودم وايرلس تک پورت + سرويس يکساله 12 گيگ و 200 گيگ اضافه از 4 تا 10 صبح / 199.000 تومان
DSLBOX3 آبي: مودم وايرلس چهارپورت + سرويس يکساله 24 گيگ و 300 گيگ اضافه از 4 تا 10 صبح / 288.000 تومان
سرویس چله نیز همچنان قابل ارائه می باشد:
اشتراک یکساله با سرعت 4 الی 6 مگ با 12گیگ ترافیک + 88 گیگ ترافیک رایگان از 4 تا 10 صبح + مودم وایرلس تک پورت رایگان ، 155 هزار تومان
با سلامنقل قول:
این سرویسها برای کسانی که از قبل ثبت نام کردن هم هست؟
با توجه به فاصله ام از مرکز مخابراتی فکر کنم در نهایت مجبور می شوم کلا adsl هام رو جمع کنم بروم سمت wireless .
در این مورد تو شیراز چه گزینه هایی داریم ؟
با درودنقل قول:
خیر متاسفانه،ویژه مشترکین جدید می باشد.
درودنقل قول:
فاصلتون با مرکز چقدر هست؟
Line Attenuation مربوط به دان استریم و آپ استریم در مودمتان چه عددی می باشد؟
در صورتی که فاصله زیادی با مرکز مخابراتتون دارید از مدولاسیون G.DMT استفاده کنید
مدولاسیون G.DMT سبب کاهش Downstream Speed می شود و از این طریق کانکشن Stable تری را تا مرکز مخابراتی برایتان فراهم می سازد ولی باید با شرکت سرویس دهنده اینترنتی نیز در تماس باشید و از آن سو نیز G.DMT برایتان ست شود.کاربرد بیشتر آن برای مکانهایی است که فاصله زیادی تا مرکز مخابراتی دارند
زمانیکه پارامترهای خط وضعیت مناسبی ندارند و بدلیل مشکلات SNR در بستر مخابراتی نویز روی خط سبب کاهش سیگنال خط می شود G.DMT کمک میکند تا Connection Time های طولانی تری داشته باشید.
سلام.تعرفه اینترانت نامحدود ۲۵۶ کیلو بیت بر ثانیه ۱۰,۴۰۰ تومان هست. سوالی که دارم اینه که برای مصرف هر گیگ دیگه نمیخواد هزینه اضافی پرداخت کنیم؟ و اگه شما از این تعرفه استفاده میکنید ایا راضی هستید؟
با عرض سلام و خسته نباشیدنقل قول:
ممنون از پیگیریتون
من از مدت ها پیش دارم از g.mdt استفاده می کنم اگر بگذارم رو adsl2+ که فاجعه می شود.
این خطه منه مثلا 2 مگ هست :
بارون میاد خراب میشه !
برف میاد گوله میشه ( :n02: )
کلا قطعی و وصل شدن ندارم ولی تمامی مشکلات به جز این مورد را دارم .
این اینترانت هست . یعنی یک چیزی مثل اینترنت ملی . اگر بگیرید نمی توانید به سایت هایی که سرور خارجی دارند دسترسی داشته باشیدنقل قول:
کدوم مرکز مخابراتی هستید شما دوست گرامی؟نقل قول: