2مگ........نقل قول:
البته سرویسم امروز فعال شده:
:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
2مگ........نقل قول:
البته سرویسم امروز فعال شده:
:n02:
دوست عزیز من هم مشکل شما رو دارم . شما کدام شهر و منطقه مخابراتی هستین؟ من سعادتمندم.نقل قول:
غرفه دارن تو نمایشگاه کتاب و اگر مشترکشون باشید زحمت میکشن بهتون 1 گیگ حجم رایگان میدن :n02:
:n03:خیلی ناراحتم ناراحتم از اینکه الان میخوام برم عزاداری واسه رفتن سر الکس فرگوسن نت اینجوریه ....خراب بشه این دنیا اول از همه مرکز سعادتمند :n28::n28::n28:
چک کننقل قول:
شاید ارسال هم زیاد داشته باشی
پس بالاخره وضعیتت خوبه یا نه؟نقل قول:
اینجا یه تست گذاشتی که خوب به نظر میاد>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید ارسالی هم داشتینقل قول:
سلام
دوستان من سرویس حجمی کیمیا(2مگ) دارم و سرعت دانلود شبانه من روی 1مگ بسته شده
ایا میشه زنگ زد درستش کنن و رو همون سرعت اسمی خودم ببندنش؟
واحد فروش گفت دانلود رایگان اگر وضعیت مطلوب باشه(که مطلوبه) سرویست رو همون 2مگ بسته میشه ولی الان رو 1مگ هست!!:n13:
بچه های سعادتمند
یه اتفاق جالب
امروز اینترنت من به مدت 6،7 ساعت به حالت عادی برگشت، زنگ زدم صدای مشترک آسیاتک، گفتم اون چند روزی که قول داده بودید پس بدید رو برگردونید، حدودا 8،9 روز میشه، یارو گفت چشم، فقط شما تا فردا همین موقع صبر کنید، اگه همه چیزتون اکی بود زنگ بزنید ما تقدیمتون کنیم اون 8،9 روز رو...
که بعد 6،7 ساعت دوباره به همون حالت برگشت...
با توجه به اینکه یه مشکل یه هفته ای هیچ وقت امکان نداره حل شه و بعد 6،7 ساعت برگرده و با توجه به جوابی که از اپراتور گرفتم میشه نتیجه گرفت که این مشکل 100% امنیتی هست و به خاطر انتخاباته و احتمالا تا اواخر تبر ادامه داره البته اگه بازم ملت نریزن تو خیابون...
فقط نمیدونم چرا تو سعادتمند اینجوریه فقط، یعنی ملت از مراکز مخابراتی دیگه نمیرن تظاهرات؟؟؟
البته میشه یه نتیجه ای هم گرفت، اینکه مخابرات کلا به همه مناطق اعلام کرده سرعتارو کم کنن که تا انتخابات قطع کامل بشه، و مدیر مرکز سعادتمند خیلی ... مال تشریف داشتند که جلوتر از همه این کار رو کردن!!!!
کاش بشه یه جوری هر چی زودتر ازین خراب شده در رفت، دیگه خسته شدیم به خدا...
:n28:
واقعا چه پشتیبانی داشتن الان گیر این مخابرات افتادم هیچی حالیش نیست حتی بلد نیستن پهنای باند خطم رو ثابت کنن.
با این که از آسیاتک رفتم هر روز زنگ میزنن که از پشتیبانی همکارامون راضی بودین یا نه.
ماه بعد دوباره میام آسیاتک.
دوستان اون موقع که سرویس ها سرعتشون خوب بود سرویس 128 سرعت دانلود چند بود؟
حیف که از آسیاتک رفتم حیف............