پارس آنلاین سر این قضیه بد جوری گاف داد و انصافا گند زد.... مجبورن سیاستشون رو تعدیل کنن که ورشکست نشن... ولی واقعا بعید میدونم به خوبی قبل بشه.....نقل قول:
Printable View
پارس آنلاین سر این قضیه بد جوری گاف داد و انصافا گند زد.... مجبورن سیاستشون رو تعدیل کنن که ورشکست نشن... ولی واقعا بعید میدونم به خوبی قبل بشه.....نقل قول:
برادر گذشت اون موقع که با برچسب زدن طرف ساکت میکردندنقل قول:
وقتی من از این دولت دفاع میکردم شما کجا تشریف داشتی
اگر هم راضی میشی اره من دلواپسم دلواپس شبانه اگر شما پول داری با ترافیک روزانه دانلود کنی من ندارم
حالا من بحثم سیاسی نیست شما هر جور دوست داری برداشت کن
من میگم به پارس آنلاین اعتماد نکنید معلوم نیست بعدا روی حرفش بمونه فعلا فقط میخواد از اعتراضات کم بکننه
یعنی چی جم کرد؟میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
دوستان یکی برای ما روشن کنه . قراره چی بشه:n13:
شاتل کل رایگان شد. یعنی محدودیت قبلش را برداشت
پارس چی شبانه را دوباره می خواد بزاره یا نه
منم میگم این کار پارس آنلاین بدترین نوع ممکنه اما این دستور از دولت نیست این کار خود شرکتا برا چاپیدن بیشترهنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
قبل از اینکه دولت ( دولت امید و پیشرفت :n34: ) روی کار بیاد من با ماهی 40 تومان نامحدود مخابرات با سرعت 95 تا 100 تا ثابت نامحدود دانلود میکردم . ولی الان با 50 تومان هزینه ماکزیمم سرعت من از پارس انلاین 28 تا میشه این دردو کجای دلم بزارم.....
نقل قول از سایت:نقل قول:
توجه:
تغییر طرح هدیه شبانه که در ادامه توضیح داده شده است، مربوط به سرویسهایی می باشد که پس از تاریخ 10 آذر ماه 93 خریداری یا تمدید شوند؛ بنابراین هدیه شبانه کلیه سرویس های خریداری شده قبل از این تاریخ، مطابق روال گذشته اعمال خواهد گردید.
جالبه، دعواهای چند روز قبلشون سر اینه که ما قانونا هیچ تعهدی نداریم که حتی برای قراردادهای موجود شبانه بدیم، الان میگه تا فردا هم وقت دارین تمدید کنید و شبانه بگیرید.نقل قول:
سری بعد به محمود جانت رای بده تا برات اینترانت مجانی ردیف کنه.نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
والا این بحثیو که دوستان سر 24 گیگ و نسل سه کردن(خودتون میدونید دیگه:n01:) اون رو هم احتمالا جمع کنننقل قول:
خلاصه اینکه الان همه اونایی که حتی ماهی 10 گیگ دانلود داشتنو دارن هل میدن سمت مخابرات معلوم نیست میخوان چکار کنن
معلوم نیست تو 94 چه اتفاقاتی بیوفته
اگر تا قبل از 10اذر یعنی نهایتا 12فرداشب قراداد فعلی که داری رو بسوزونی و یک قراداد جدید ببندی این قراداد جدیدت شبانه رایگان دارهنقل قول:
فرضا یک ساله ببندی تا 10اذر سال دیگه شیانت رایگانه
وای نگو میترسم... از وقتی آقای روحانی اومدن ایران شده مثل آمریکا!!! (تازه از آمریکا هم یه ذره بهترتر شده) :n07:نقل قول:
آقا به این حرف ها گوش نکنید همش کلاه برداری فردا زدن زیرش چکار میخوای بکنید ... سرویس من قبلا از اینکه این طرح اجرا بشه از حجمم کم میشدنقل قول:
من نمیدونم شما کدوم استان هستی و هر چی میشه سر دولت داره خراب میشه قطعا خود مخابرات استان تون حذف کرده و دولت بهش نگفته یا حذف می کنی یا حذفت می کنم :n02:نقل قول:
کما اینکه همنی الانشم مخابرات استان تهران داره تا2مگ نامحدود میده به مشترک_بعضی مناطق تا 512) این سیاست کاری خودشونه نه دولت
مخابرات هم که ماشالله خصوصی شده دیگه...
بچه ها من اینطوری فهمیدم که این وزیر تحت فشار و اعتراضات مردم کم میاره مثل تعرفه اینترنت موبایل
پس بریزید تو صفحه وزیر و همین حرف هایی رو که اینجا میزنید اونجا بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچی آتیشه از گور این شاتل 9+1یوس بلند میشه :n23:
داشتیم به خوبی و خوشی دانلودمونو میکردیم که شاتل مادر فلان شبانه رو خراب کرد معلوم نیست چی کار کرد بقیه هم یکی یکی دارن راه اونو پیش میگیرن :n34:
به حق 14 امام ایشالا به خاک سیاه بشینی شاتل :42:
ایشالا داعش حمله کنه دیتاسنتر تو تصرف کنه :n10:
نقل قول:
بعد حتما باید بلند مدت بخریم. یا 1 ماه هم می ده. الان میشه خرید کرد یا نه
اقا اینم توضیح بدید،چرا نمایندگی مشهد جمع کرده؟منظورتون چیه؟نقل قول:
شما چرا حرف با حرف عوض میکنی من چه کار به دولت قبل دارم حرف من درباره دولت جدید آبی که ریخت دیگه جمع نمیشهنقل قول:
تا موقعی که ما مصرف کننده ها هم برای خودمون صنف نداشته باشیم همینه که هست و معلوم نمیشه این دسته گلها رو کی آب داده:n02:نقل قول:
تا وقتی هم که این 10-15 تا شرکت pap اتحادیه دارن و کسی جلوشون نباشه میتونن واس خودشون هر کاریو که میخوان بکنن
یه ماهه بخری تا10دی شبانت رایگانهنقل قول:
عزیز اگه 1 ماه بخری فقط همین 1 ماه شبانه داری بعدش دیگه از شبانه خبری نیست اینم بازی جدیدشونه که ملت 6 ماهه و 1 ساله تمدید کنننقل قول:
همین سرویسی که الانم داری مشمول میشه و شبانه رایگان داره... هر سرویسی هم که تا قبل از 10 آذر فعال بشه مشمول میشه!!!نقل قول:
ما هم به این جماعت گفتیم ولی حال ندارن کلوب رو باز کنن یا خوششون میاد از این اوضاع:n09:نقل قول:
عزیز مشخصه دیگه... حتما ایشون میخواسته بگه انقدر ملت تخلیه کردن که تخلیه کرده... :n02:نقل قول:
نمایندگیها این چند روز اخیر التماس مشتری میکردن که اقا نرو !!! فکر کردید این نمایندگیها اگه به ضرر بخورن چکار میکنن؟ سریع تخته میکنن درشو
داداش گل گفتینقل قول:
واقعا هیچکی نیست از کاربرا در مقابل این دزد ها دفاع کنه
من وقتی صبانت اون کار کرد به چند تا از خبرگزاری ها ایمیل زدم ولی دریغ از یک خورده پیگیری
این از رسانه هامون این هم از دولمتون که همیشه هوای این شرکت های دزد دارند
بلکه داعش حمله کنه و سر پشتیبان هاشونو جدا کنه دلمون خنک شه:n31:نقل قول:
الان تو هر دقیقه تقریبا چند کامنت اینجا گذاشته میشه خوب اگر همین بره تو صفحه کلوب وزیر میترکه صفحه اشنقل قول:
والا ملت دیگه ترس دارن از اینکه تو شبکه های ایرانی باشن وگرنه تو توییتر از دوستان حدود 20 مورد دیدم که تخلیه کردننقل قول:
فیسبوک هم که دیگه ادمینشون بن میکنه و کامنت پاک میکنه انقد زیادن
دوستان خواهش می کنم تمدید نکنید و برید برایِ تخلیه ، مطمئن باشید اگه سیل تخلیه ها بیشتر باشه مطمئناً تغییرات بهتری صورت میگیره تا اینکه اینطوری که کمتر از 24 ساعت مونده برایِ از دست ندادن مشتری دست و پا بزنن.
اینکارا کردن که جلویِ موجِ تخلیه را بگیرن ، لطفاً بهش اعتنا نکنید و مثلِ قبل تخلیه کنید.
لطفاً برایِ خودتون احترام قائل باشید ، نگذارید اینطوری باهاتون بازی کنند.
کاش اتحاد ادامه داشته باشه ، یعنی باز هم ترغیب تمامِ مشترکین پارس برای تخلیه . . .
من تا 17 بهمن قراردادم هست. یعنی 3 ماه بگیرمنقل قول:
میشه تا اردیبهشت 94. درسته
چون 3 تا از دوستان بالا گفتند قراردادهای قدیمی شبانه ندارن. شما چطور میگی داره:n13:
به روی چشم :n01:ولی اینا بیشتر این کارو واسه رضایتمندی اونایی که قبل از این اوضاع تمدید کرده بودن احتمالا گذاشتن نه تمدیدی های جدید آخه اونایی که تمدید میکنن باید حواسشوننقل قول:
باشه که سرعتها احتمالا برای دانلود شبانه بسیار پایین تر از اینی که الان هست خواهد اومد
شما باید قبل این تاریخ سرویستون فعال (نه رزرو) باشهنقل قول:
فکر نمیکنمنقل قول:
این تغییر در واقع یک جور عقب نشینی محسوب میشه و پارس تا الان به اندازه کافی منفور شده فکر نمیکنم بخواد با پایین آوردن سرعت بازم برای خودش دردسر بخره
جالب هر کسی به فکر خودشه. همین ماها بودیم که تخلیه کردیم و پارس رو به این فضاحت انداختیم حالا همه مدعی ها ، عقب کشیدن و به فکر رفتن اگر شما انتخاب مناسب دیگری دارید روی حرف خودتون بایستید تا اسمتون در تاریخ اینترنت ایران ثبت بشه.
حالا شما شش ماه تمدید کردی بعدش چی ؟ دیگه اون تصمیم فایده و اثری نداره. بعدش این پارس آنلین فکر نکرده وقتی یوزرها جدید بیان ببین شما شبانه دارید اونها ندارن چیکار می کنن. یه دیونه یک سنگ میندازه تو چاه صد تا عاقل نمی تونن درش بیارن
امشب شب آخره :(
سرویس های شبانه رو ببینید برای سرعت های مختلف تفاوت قائل شدن پس این یعنی میخوان سرعت ها رو جابجا کنن و احتمالا کم کنندنقل قول:
تا اون تاریخ هم می تونم. از شبانه رایگان استفاده کنم یا خیرنقل قول:
نه دیگه تا تاریخ اتمام قراردادی که فعاله ینی بهمننقل قول:
اگه این طرح قرار بود برای جلبِ رضایت کاربرا اعمال بشه ، همین الانم که اینطوری گفتن برایِ مشترکین قدیمی هم ادامه میدادند نه اینکه مجبور کنند که سرویس جدید فعال کنی که همه بیان از ترس بلند مدت تمدید کنند.
نمیگم گول نخورید شاید هم همه چی خوب بود و یکسال دیگه هم لذت بردید اما مطمئن باشید اگه تخلیه کنید و اعتراض کنید وضعیت بهتر میشه.
نمیدونم چرا این ماجرا من را یادِ قرآن سرِ نیزه کردن سپاه معاویه هنگامی که شکست در جنگ داشت حتمی میشد می اندازه ، وسرنجام که ماجرا به طور کامل به نفعِ معاویه تموم شد.
ولی در کل عاقلان دانند.