سلام دوستان من سرویس max دارم که 2 روز دیگه تموم میشه و دیگه قابل تمدید هم نیست.
شاتل سرویسی داره مثل max که قیمت مناسب و سرعت تا 16مگابیت باز باشه و دانلود از سایت های داخلی مثل شاتلند رایگان باشه؟
Printable View
سلام دوستان من سرویس max دارم که 2 روز دیگه تموم میشه و دیگه قابل تمدید هم نیست.
شاتل سرویسی داره مثل max که قیمت مناسب و سرعت تا 16مگابیت باز باشه و دانلود از سایت های داخلی مثل شاتلند رایگان باشه؟
با شاتل نمیشه رفت psn
ولی با بقیه میشه رفت مشکل چیه؟
نقل قول:راستی دیروز با بخش فروش شاتل چت میکردم
گفت که یه سرویس دارن 10 گیگ بینالملل ترافیک ماهانه داره و ترافیک داخلیش نامحدوده و سرعت سرویس هم تا حداکثر پهنایباند مشترک بازه
ولی فقط بصورت سالانه میشه خرید
قیمتش هم 130ت هست
این هم اضافه کنم که شاتل یه سرویس داره بهنام EcoLight
این سرویس هم پهنای باندش باز هست ولی فقط 0.5 گیگ ترافیک بینالملل داره و قیمت ماهانهاش هم 4400ت
اگه مصرفتون خیلی کم هست میتونین این سرویس رو با یه بسته ترافیک اضافه (یا بسته ترافیک شاتلند) بخرین اینطوری سرعت بالا خواهید داشت و ترافیک کم
اگه هم مثل من فعلا دارین از اینترنت 4G استفاده میکنین، این سرویس رو بخرین تا سرویس ADSL تون رو جمعاوری نکنن تا موقعی که یه سرویس درست و حسابی معرفی کنن
ظاهرا شاتل تنها شرکتیه که یه جشنواره فروش درست و حسابی برای تابستون قرار نداده، اکثر شرکتها جشنواره فروش گذاشتن بغیر از شاتل
ضمن اینکه باز اکثر شرکتها تو خرید حجمهای اضافه تخفیفات خوبی قرار دادن و باز هم شاتل همچین چیزی اضافه نکرده، امروز هم برای حجمهای 10، 50 و 100 گیگش تخفیف گذاشته که فقط بسته 100 گیگش تقریبا قیمت مناسبی داره ولی اون هم فقط یکماه مهلت مصرف داره و بعید میدونم با قیمتی که داره به درد کسی بخوره
عزیز یه جمله بهت میگم همیشه یادت باشه , خلایق چی ؟ بله خلایق هرچه لایق , لیاقت مردم ایران همینه نه بیشترنقل قول:
نقل قول:
هر چقدر دولتمردان یه کشور فاسد و دزد باشن روی زندگی مردم اون کشور هم تاثیر داره چون مردم هم مجبورن ادامه زندگی هر کاری انجام بدند شما در یه کشور نمیتونید انتظار یک جامعه سالم را داشته باشید وقتی که مسئولان اون کشور غرق در فساد و مال اندوزی هستند وقتی مسئولان به مردم رحم نمیکنن انتظار دارید مردم به همدیگه رحم کنن
مسولین از همین مردم انتخاب شدن ! شرف و وطن پرستی چیزی ه خیلی وقت پیش ها برای خیلی ها تموم شده !نقل قول:
مردم مثل زالو از همدیگه دارن تغذیه میکنن جوری شده که الان کلاه بردار نباشی یا بهت میگن دهاتی یا شهرستانی و ساده لوح همین الان که دارم این رو مینویسم دلار شده 15000، شما فکر کن وقتی قحطی بیاد چی میشه ، این مردم به جایی رسیدن که وقتی بی قانونی هم میکنن سرت داد میکشن که همینی که هست ( توی رانندگی حتما متوجه شدی )
بیشتر این مردم هنوز نمیدونن رنگ سبز بالای پرچم ماست یا قرمز بعد شما انتظار داری وطن پرست باشن یا به فکر بقیه باشند ! فقط دنبال پر کردن شکم هاشون هستند و ولا غیر هر بارم چیزی میشه اروپا و غرب و مثال میزنن و ارزوشون مهاجرت به اونجاس به حای اینکه بمونن و با ظلم استبداد مبارزه کنن، این مردم خیلی وقت پیش ها کر و کور شدن همون زمانی که حاضر شدن زیر بار وام ربا و پول سود بانکی که دقیقا مثال بارز ربا و نزوله برن این شده !
متاسفانه پست و مقام تو ایران به معنی خدمت کردن به ملت نیست بلکه به معنی بستن بار خود و فامیل هست مردم هم فقط زورشون به همدیگه میرسه هر صدای هم بلافاصله خفه میشه شما اگه زبان انگلیسی تون خوب باشه تو فروم خارجی عضو بشید وقتی در مورد گرانی و تورم و مشکلاتون حرف بزنید خندشون میگیره چون اونها تمام مشکل و نیازهاشون با یه شغل معمولی برطرف میشه چون اقتصاد کشورشون طوری هست که شما وقتی شاغل میشوید قادرید براحتی صاحب خانه و ماشین بشوید و همینطور تمام هزینه های روزمره تون را تامین کنید اما تو ایران یا باید یه شغل در حد ریاست داشته باشید که همه جوره تامین بشید یا چند شغله باشید تا بتونید یه زندگی بخور و نمیر را ادامه بدیدنقل قول:
هیچ مشکلی برای psn وجود نداره، من دارم هر روز استفاده میکنم و حتی به store هم سر میزینم.... مشکلی نداره...نقل قول: