3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
نقل قول:
اگر به پستهای قبلی من مراجعه کنید، گفته بودم:
4g دارا هم زیاد خوشحال نیاشن، صبر کنید توی ۳-۴ تا شهر دیگه 4g برقرار شه ببینید سرعت 4g هم چه قدر بیاد پایین.
ولی خوب متاسفانه با تمسخر جواب منو دادن که تو فکر میکنی اینترنت چشمست و بشکهی آب و ... هست!
تازهایناولشهسرعت از این هم پایین تر میاد.
اصلا 4g یه چیز کاملا بیخوده و جنبهی تبلیغاتی داره.
همین 3g گوشی من توی دفترچش نوشته تا 42 مگ ساپورت میکنه.
تاحالا کی تونسته با 4g همچین سرعتی رو بگیره که نیاز به 4g باشه؟!
وقتی 3g تا 42 مگ ساپورت میکنه ولی ما حداکثر سرعتمون با 4g توی این تاپبک 25 مگبوده، 4g به چه کار میاد؟!
اون چیزی که تو دفترچه مینویسه سرعت اسمی هست تو کشور های دیگه هم سرعت میانگین نسل سه ۵ـ۶ مگ هست
نقل قول:
با این وضعیت پهنای باند اینا تا سرعتارو محدود نکنن سرعت سرور خارج خوب نمیشه ، کلا ما ایرانی ها محکوم به محدودیتیم.
خداییش من راضیم سرعت 120 باشه ولی ثابت باشه ، هم سرور خارج و هم داخل ، با 120 هم میشه ویدئو کال داشت و هم راحت چت کرد و غیره .
حالا بعضی ها میان میگن میخوایم دانلود کنیم ، اخه با این وضع پهنای باند و هزینه زیاد بسته ها ، کی با نسل 3 دانلود میکنه؟
دانلود کردن برای ADSL هستش نه نسل 3. البته من ایرانو میگم ، نیاین بگین که تو کشورای خارجی همه دان میکنن و غیره:n02:
حرف تون رو قبول دارم ولی خدایش شما تضمین میکنید وقتی سرعت محدود شد این اپراتورهای دزد سرحرفشون بمونند و کیفیت رو درست کنند؟
اینجا هم دست کمی از مذاکرلت هسته ای نداره هرقدمی که کوتاه بیای اونا یقدم میان جلوتر
تو کشورهای دیگه کسی با نسل ۳ و ۴ دانلود نمیکنه. تا قیمت های مفت adsl و فیبر نوری رو دارن براشون صرف نمی کنه
Sent from my iPhone using Tapatalk