اگه خواستی بصورت دستی به کارت شبکه ات IP بدی میتونی 192.168.1.2رو بدینقل قول:
و گت وی هم 192.168.1.1 بده
Printable View
اگه خواستی بصورت دستی به کارت شبکه ات IP بدی میتونی 192.168.1.2رو بدینقل قول:
و گت وی هم 192.168.1.1 بده
کسی نیست اینجا به من کمک کنه؟!
یا به مشکل ایشون برسه؟!نقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان من Adsl 512 دارم میخوام از لپتاپم بدمش به یکی کامپیوتر دیگه ام وقتی شبکه میکنمشون اینترنتشون وصل نمیشه باید چکار کنم ؟! مودم رو با USB به لپ تاپ زدم کابلشبکه هم بین لپ تاپ و PC هست ولی هرکار میکنم اینترنتشون شیر نمیشه یکی دقیقا بگه توی ویندوز 7 باید چکار کنم ممنون میشم کسی قشنگ راهنمایی کنه و بگه چکار باید کنم ؟!!!!
مسئله اینه که من اصلا با کانکشن وصل نمیشم یه بار اول مودم رو با یوزر و پس کانفیگ کردم همونه با همون همیشه وصله کانکشن pppoe هم درست میکنم کانکت میزنم نمیشه ارور میده ، چون همینکه کابل رو از مودم بزنم به لپ تاپم وصل میشه . من وقتی local area connection2 به اینترنت وصله و local area coonection به پی سی و لپ تاپ با lan وصله اینترنت local.area connection 2 رو با local area conection شیر میکنم میگه واسه اینترنت شیرینگ آی پی رو به 192.168.137.1 تغییر میدیم کامپیوتر دیگه ای که وصله ممکنه نشناسه باید تنظیمش کنی کن من باید واسه اون کامپیوتر چه آی پی بدم ؟ 192.168.137.2 اگه باید بدم که میدم ولی باز هم نمیشه ممکنه به خاطر فایروال kaspersky باشه که روی هر دو سیستم نصبه ؟ یا اینکه حتما باید کانکشن رو شیر کرد؟
دوست عزیز میتونم بپرسم چطور از مخابرات 256 گرفتی ؟ چون تو منطقه جماران که هیچ رقمه بالای 128 نمیدننقل قول:
برای بحث درباره ADSL مخابرات بیا در این تاپیک:نقل قول:
در مورد سوال شما جواب یک کلمه است: پارتیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=421878&page=106
اصلا اگر پارتی نداشته باشی ممکنه به شما بگن پورت نداریم و حتی 128 هم ندن :angry:
توضیح بیشتر:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5678416&postcount=1040
اگه کارت دانشجوئی داشته باشین میتونین سرعتای بالاتر بگیریننقل قول:
سلام
یه جایی بودم گفتند ویندوز کامپیوتر های سایت را عوض کردند و حالا به اینترنت وصل نمی شوند. خلاصه می خواستم درست کنم ولی نتونستم.(بار اولم بود) حالا چند تا سوال دارم:
1- داخل Network Connection سرور اونها یک Connection بالای صفحه بود که گویا متصل بود به ISP چون اگر قطع بود خود سرور هم به اینترنت وصل نمی شد. و بعد از Load شدن ویندوز هم باید به صورت دستی اجرا می شد. در ضمن در Properties این کانکشن و قسمت IP به صورت اتوماتیک بود.
2- دو تا Connection دیگر هم در همین صفحه در زیر کانکشن اصلی وجود داشت که با یک خط از Connection اصلی جدا شده بود. یکی که Share بود گویا مربوط به سایت بود چون اگر کامپیوترهای سایت خاموش می شدند علامت ضربدر قرمز داشت.
3- سومین کانکشن را هم نمی دونم چی بود.
اگر لطف کنید مرا راهنمایی کنید.
اول بگید این کانکشن ها چی هستند.
دوم چگونه کانکشن برای کامپیوترهای سایت درست کنم
سوم مقدار IP، SubNet، Defual GetWay و DNS را چی بدم.
خلاصه از اول برام بگید.
البته من مقدار به این ها دادم ولی وصل نمی شد. البته ping اتصال را نشون می داد و صفحات اینترنت باز نمی شد.
با تشکر
دوست عزیز به نظر میاد شما مودمت فقط یه پورت usb داره درسته ؟ اگه اینطوریه که باید از یه نرم افزارنقل قول:
به اسم win route استفاده کنی که بتونی اینترنت رو share کنی
اگه صبر کنی نرم افزار رو برات پیدا کنم و اینجا میذارم
در مورد کانفیگ مودم هم که باید به حالت PPPoE باشه و دیگه نیاز به ساختن کانکشن دیگه ای نیست
دوست عزیز اون سیستمها توسط یه روتر به هم و به اینترنت کانکت شدن و خود روتر هم توسط DHCP به اونها IP میده و نیازی به دادن دستی IP نیست چون اگه این کار رو بکنین دیگه اتصال به اینترنت نداریننقل قول:
ولی اگه میخواین به صورت دستی IP بدین باید getway رو به همه سیستمها بدین که همون آدرس IP روتره
شما اول مطمین بشین که تنظیمات مربوط به روتر رو درست انجام دادین و بعد اتصال روتر به سوییچ و سیستمها را رو به سوییچ چک کنین
نقل قول:
سلام
بله دوست عزیز.اون گزینه فعال هست و روی 30ثانیه که کمترین مدت زمان هست قرار داره.
کیفیت خط رو هم چک کردم و تمام مولفه ها در محدوده ی استاندارد هست.
مشکل عجیبیه!