ايكر كاسياس: براي هميشه در رئال ميمانم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش RamdridFC: ايكر كاسياس دروازه بان تيم ملي فوتبال اسپانيا، طي يك بيانيه احساسي احتمال قبول پيشنهاد باشگاه منچستريونايتد انگليس را شديدا رد كرد.
كاسياس در حال حاضر تيم اسپانيا را در جام كنفدراسيونها همراهي ميكند و بارها در مورد پيشنهاد باشگاه منچستريونايتد مورد سوال قرار گرفته است.
وي در گفت و گو با روزنامه آس اظهارداشت:"قطعا هيچ پيشنهادي از سوي منچستر يا هيچ باشگاه ديگري نداشته ام."
دروازه بان رئال افزود:"نه مديربرنامه هايم و نه باشگاه رئال درمورد هيچ پيشنهادي با من صحبت نكرده و هيچ تماسي هم در كار نبوده است. اينها فقط گمانه زنيهايي است كه در فصل نقل و انتقالات زياد رخ ميدهد."
وي به هواداران باشگاه رئال اطمينان داد كه همچنان عضو اين تيم است و هيچ پيشنهادي در كار نيست.
كاسياس يكي از بازيكناني بود كه در زمان رياست رامون كالدرون قرارداد بلندمدت امضا كرد و تا پيش از پايان اين تعهدات،قصد جدايي از رئال را ندارد بنابراين اظهار داشت:"من تا سال ۲۰۱۷قرارداد دارم و به آن پايبندم وي در خاتمه تاكيد كرد:همه ميدانند كه من هوادار باشگاه مادريدم و براي هميشه در اينجا خواهم ماند. من در نوجواني به اين تيم ملحق شدم و اينجا خانه ام است."
بله: کریم بنزما در صدر فهرست رئال
به گزارشRmadridFC:بنابر گزارشاتی از اسپانیا،رئالی ها علاقه خود را نسبت به داوید ویا از دست داده اند و در عوض به دنبال خرید"بنزینهو"(بنزما) میباشند.
بنابر گزارشاتی از مارکا اسپانیا و AFP فرانسه،رئال دیگر علاقه ای به خرید ویا ندارد و توجه خود را روی خرید بنزما متمرکز کرده اند.
سفیدپوشان مادریدی از گذشته با این بازیکنان بر سر انتقالشان به مادرید در ارتباط بوده اند،ولی فلورنتینو پرز نتوانست با مانوئل یورنته بر سر مبلغ قرارداد انتقال ویای 27 ساله به رئال به توافق برسد،در نتیجه رئالیها بنزمای 21 ساله را دنبال میکنند.
بنزما که یکی از با استعدادترین جوانان اروپاست و خواهان زیادی هم دارد،12 بار در فقط 19 بازی لیگ قهرمانان اروپا گلزنی کرده است.
ولی بنزما هدف آسانی برای رئال نخواهد بود،زیرا سران ---- بارها بر تمایلشان جهت نگه داشتن بنزما تاکید کرده اند ولی همچنین اظهار داشته اند که هراتفاقی ممکن است. میشل رئیس باشگاه ---- هفته گذشته طی مصاحبه ای که با Goal.com داشت،گفته:"کریم بارها از علاقه خود نسبت به ماندن در لیون،صحبت کرده و همچنین باشگاه هم تمایل دارد تا اون رو نگه دارد .
ولی بازار نقل و انتقالات بسیار غافلگیر کننده است و خبرهایی که از رئال،چلسی و منچستر می آید مرا بسیار شگفت زده میکند.
کسی غیر قابل انتقال نیست ولی اگر کریم ---- را ترک کند مقصد او رئال مادرید خواهد بود."
40 میلیون یورو روی بنزما قیمت گذاری شده است ولی به نظر میرسد که ---- به تبادل روبن یا هانتلار با بنزما در این انتقال تمایل بیشتری داشته باشد.
لیزارازو : ریبری برای رئال مادرید گزینه ی بسیار مناسبی است
به گزارش RMadridFC : لیزارازو بازیکن سابق تیم ملی فرانسه در اظهار نظری ریبری را برای رئال مناسب دانست و گفت که ریبری گزینه ی بسیار خوبی برای رئال مادرید است .
" ریبری گزینه ی بسیار خوبی برای رئال مادرید است اما این در حالی است که بایرن مونیخ به او اجازه ی ترک مونیخ و باشگاه را نمی دهد . "
او همچنین خاطر نشان کرد که ریبری هنوز جوان است و میتواند آینده ی خوبی در رئال مادرید داشته باشد . وی در مصاحبه ی با مجله ی Sport Bild اظهار کرده که ریبری با رئال میتواند به جام های زیادی دست یابد .
لیزارازو رئال را به راضی کردن بایرن برای خرید ریبری دعوت کرد .
کاسیاس:من میخواهم اینجا بمانم
من حاصلی از باشگاه رئال مادرید هستم و به هیچ وجه حاضر به ترک آن نیستم....
صحبتهای ایکر کاسیاس بعد از پیشنهادهای از لیگ برتر:
" من در رئال مادرید واقعآ راضی و خوشحالم همچنین هیجان زده از پرژه جدید مادرید ، من به هیچ وجه قصد ترک رئال مادرید را ندارم . من برآمده از رئال مادرید هستم و اینجا جایی هست که من میخواهم. من با قدرت در این تیم کار کرده ام و تا به حال ده سال است که در تیم اول رئال بازی می کنم. "