امیدواریمنقل قول:
من تا سال بعد منتظر میمونم ببینم وضعیت اوضاع چجوری پیش میره ، اونوقت اقدام کنیم:n02:
Printable View
امیدواریمنقل قول:
من تا سال بعد منتظر میمونم ببینم وضعیت اوضاع چجوری پیش میره ، اونوقت اقدام کنیم:n02:
فردا بسته شد اومدی دو دستی زدی سرت اون موقع می دونی :n09:نقل قول:
هر شب دارن تغیراتی میدن تا به صورت صلح آمیزی ببندن :n02:
شما تو شاتل کار میکنی که میگی هر شب دارند تغییرات میدند؟؟ :n09:نقل قول:
طبق آخرین اخبار از عوامل نفوذی داخل شاتل تهران، مدیریت شاتل هیچ برنامه ای تا حالا برای محدود کردن سرور داخلی نداشته و نخواهد داشت. :n10:
دوستان شاتلی سلام
چند سالی است که دارم از سرویس مخابرات استفاده می کنم ولی توی منطقه جدیدی که اومدم متاسفانه تعداد یوزرها بالاست و سرعت اینترنت پر نوسان.
می خوام سرویس ART1 شاتل رو بگیرم که سرعت اسمی اون 128 است.
1- شاتل این سرویس رو روی چه سرعتی می بنده؟
2-منظور شاتل از حداقل 9 گیگ ترافیک چیه؟
3- اهل دانلود تو شب خیلی نیستم.
4-نیاز ماهیانه من حدود 10 تا 15 گیگ با سرعت 512 هست.
آقا این اسمشو نبر چیه ؟ :n03:
شما به اون عوامل دل خوش کن چند روز دیگه دوباره وقتی بسته شد این پست بهت یاد اوری می کنم :n09: شاتل برنامه برای محدود کردن داخلی نداره درسته ولی ولی خیلی برنامه داره برای دور زدنش .نقل قول:
شاتل داره می بنده ولی نمی خواد یوزر هایی که منصفانه استفاده می کنن ضرری وارد بشه صفحه های قبل بچه ها اعلام کردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله علی آقا ردفایل و آپلودباز خارجی محسوب میشن. خارجی یعنی اینکه سرور سایت خارج از ایران باشه.نقل قول:
مثلا میهن دانلود و سایتهای اینجوری تو ایرانند. اکسپرس لیچ هم سرویسهایی برای انتقال فایل به ایران داره.
در مورد شاتل هم اینکه به جرات میتونم بگم تقریبا هیچ کدوم ما قانون دقیق اِعمال محدودیت رو نمیدونیم.
ولی اگه هر شب 1 تا 2 گیگ دانلود کنی به صورت مداوم، مطمئن باش که محدود میشی.
قبل از اینکه جواب این پست شمارو بدم، شما جواب این حرف منو ندادی؟؟ :n10:نقل قول:
خیلی برنامه ای که می فرمائید را یه خرده باز کنید ببینیم این برنامه ها چیه که ما خبر نداریم؟! :n04:نقل قول:
شما تو شاتل کار میکنی که میگی هر شب دارند تغییرات میدند؟؟ :n09:
جمله آخرتون، منو یاد پاسخ پشتیبان های شاتل انداخت :n08::n02:
من آرت 3 گرفتم حدود 10 روزه سرعتم 130 کیلو بایته :n16:نقل قول:
50 گیگ :n19: دمش گرمنقل قول:
طبق خبر جدیدی که عوامل نفوذی در بخش تهران دادند، مدیریت شاتل بخش نامه جدیدی داده و از امشب قرار هست محدودیت سرور داخلی بررسی و در برخی مناطق اعمال شود!
این اتفاق چند ساعت هست که افتاده (قابل توجه اون دوستمون که میخواست پستم رو بعدا یادآوری کنه :n09:)
فکر میکنم که کم کم، دوستان باید با سرور داخلی هم خداحافظی کنند متاسفانه :n28:
خب شاتل به اندازه کافی یوزراش رو جذب کرد و قراره سیاستش عوض شه!:n21:
دیگه تمومه اگر محدودیت رو بزارن!:n28:
امیر(amir000098) تا پاتو گذاشتی شاتل ببین شاتل باهامون لج کرد!:n22:
او مای گاد:n04:مردشور خبرتو ببرن تامسون:n03:
دخلمون اومد حالا چکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
فک کنم باید دیگه کم کم قید این جا رو بزنیم :n14:
سلام
آیا با ریموت آپلود کردن یه فایل ( لینک دانلود ) حجم از من کم میشه مثلا یه فایل 300 مگ چقدر ازم کم میکنه ؟
من قرار بود تا سال بعد تصمیم قطعی بگیرم بیام شاتل یا نیام
ظاهرا از همین الان تکلیفم روشن شده:n02:
:n27:
حالا خوب شد من یه ماهه گرفتم تموم شد میرم مخابرات حداقل وضعیت روبه راهی داره:n22:
امشب مشخص میشه میشه دورش زد یا نه!:n14: یا این که رسما باید با شاتل خداحافظی کنیم و بریم یک جای دیگه که بتونیم شبانه دانلود کنیم:n15:
امشب مشخص میشه میشه دورش زد یا نه!:n14::n15:[/QUOTE]
من که چشم آب نمیخوره :n23:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اطلاعات میدم از سوپروایزر ساپورت شاتل هست .
شاتل چرا الان می خواد ببنده ؟ بعد یک سال که داخلی محدودیت نداشت چون قضیه دور زدنش پیش اومد .
نقل قول:
ابولفضل جان ببین عزیز دور زدن زمانی هست که خصوصی باشه و پابلیک نشه وقتی شد دیر و زود داره ولی بسته شدنش 100% هست .
من الان شاتل روشی دارم حجم کم نمی کنه اینجا اعلام کنم فرداش بسته شده آسیاتک روشی دارم برای دور زدن محدودیت سرویس برنزی و....
در اصل چیزی بگم هزارن روش برای دانلود مجانی و زیاد هست خیلی ها هم می دونن ولی اعلام نمی کنن چون بعد پابلیک شدن حداکثر یک ماهی باز هست .
نمی دونم چرا هیچکس محل من نمیزاره اینجا توی دوستان اگه کسی هست حوصله کمک به منو داشته باشه ممنون میشم پیام خصوصیم نمیتونم بدم شمارمو میزارم اگه کسی دوست داشت تک بزنه باهاش تماس بگیرم ممنون 09394992151
اکانت چنتا سایت خریدم که شبا بتونم راحت فیلم دانلود کنم اما دیروز تاحالا فقط توشون لاگین می کنم هیچ استفادهای نتونستم بکنم یه عاقبت بخیر کمک کنه
خیر دوست عزیز، تبادل اطلاعات داره بین سرور مبدا و مقصد انجام مگیره و ربطی به اینترنت شما ندارهنقل قول:
خب به نظر باید با شاتل خداحافظی کنیم کم کم :n03: میگین کجا بریم حالا؟ :n13:
من که دیگه امیدی ندارم....پارس انلاین هم قبلش تست کردم افتضاح در اومد! )):نقل قول:
دوست عزیز، شاتل و مسئولینش به هیچ عنوان به این فروم و امثال این سر نمی زنند و کسی را هم برای این کار ندارند.نقل قول:
در حقیقت وقتشو ندارند که مخفیانه وارد چنین انجمن هایی بشند و از این روش ها سردر بیارن و برن جلوشو بگیرن و ... :n10:
این قضیه هم به هیچ وجه ربطی به پابلیک کردن این روش در این تاپیک نداره و متاسفانه طبق اطلاعاتی که بنده از عوامل نفوذی در شاتل گرفتم، چند آدم بی .... و .... رفتند به شاتل گزارش دادند که چنین قضیه ای در کار هست و ... :n22:
اونا هم بعد از تستی که کردند به این قضیه پی بردند و بخش نامه جدیدی در این باره دادند که متاسفانه ظاهرا قرار هست از امشب اجرا بشه :n28:
متاسفم برای چنین افرادی ... واقعا متاسفم :n24::n22:
پس مهدی بیا یه هفته با هم بریم کره جنوبی :n02: اونجا سرعت اینترنتش توپه، یه هفته ای اینترنت رو میزنیم زمین برمیگردیم :n09::n08:نقل قول:
آقا پس ISP خوب پیدا شد ما رو هم بی خبر نذارید. به نظرم بریم مبین نت خوب باشه ها.
دسته جمعی از شاتل کوچ کنیم.
دوستان حالا زود قضاوت نکین شاید اونی که فک میکردیم نشد ! در هر حال امشب مشخص میشه که چه خاکی تو سر باید بریزیم در صورتی که خدایی ناکرده تامسون راست گفته باشه!:n14:
نقل قول:
در اصل مشکل از پابلیک شدنش نیست مشکل از فرهنگ کاربره که تا یک روشی پیدا میکنه سعی میکنه نهایت (سوء) استفاده رو بکنه.
من هم روشی رو میدونم که به صورت رایگان از سرورهای خارجی با سرعت داخلی دانلود میکنم اگر این روش رو به قول شما پابلیک کنم شک ندارم کمتر از یک هفته از کار میوفته. پس تا زمانی که فرهنگ ما درست نشه باید هر روشی مشابه این ها رو که پیدا میکنیم مخفی نگه داریم
سلام..... خدا نکنه سرور داخلی محدود بشه.....به خدا قسم من بترکونم 40 گیگ بیشتر نمیتونم دانلود کنم....بخواهم هم نمیتونم.....خدا نکنه سرور داخلی هم محدود بشه!
100 تا صلوات نذر میکنم که این محدودیت برای کسی اعمال نشه.....آخه تو این بدخبختی و گرونی بی پولی ، پول شارژ رو بزور میدم چه برسه نصب و راه اندازی و ژانره و گرفتن سرویس از یه شرکت دیگه!!!:n03::n02:
سلام دوستان ، ی سوالی داشتم، مصرف منصفانه شاتل برای شبانه چند گیگ در ماه هس؟؟؟
چقدر کاربر جمع شده اینجا :n08:
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (10 کاربر عضو شده و 1 مهمان)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همین الان باید گفت خدافظ شاتل :n28:
سال پیش پشتیبان شاتل در اینجا فعالیت می کرد و من مطمئنم این تاپیک توسط شاتل مانیتور میشهنقل قول:
صبانت و چندتا آی اس پی دیگه هم در این سایت نماینده دارن و اصلا اینطور نیست که شما فکر می کنی
منم به دوستان گفتم اگر زیاد دانلود کنند شاتل محدود می کنه که با توجه به جنبه نداشتن دوستان اون روز خیلی زود فرا رسید:n27:
البته محدودیت ها احتمالا یک روزه خودشو نشون نمیده و به مرور زمان محدودیت ها شدیدتر هم میشه
:n02:نقل قول:
محدودیت شبانه خالص بود زمان ما!
ما را که خودشون جمع آوری کردند!
از همینجا یاد و خاطراتم را با همایون و بهشتی زنده میکنم!:n08:
دوست عزیز، شما خودت داری میگی سال گذشته!! :n04:نقل قول:
من دارم درباره تایم کنونی صحبت میکنم و برخلاف بعضی دوستان از روی شکم حرف نمیزنم :n02:
درباره سایر ISP ها هم چیزی نگفتم و فقط درباره شاتل حرف زدم. شما مطمئن باش که در حال حاضر هیچ نماینده یا مسئولی از شاتل در این انجمن وجود ندارد (نقل قول شده) :n09:
مهدی کوفتت بشه واقعا ... شبی 10 گیگ دانلود کردی... :n24:نقل قول:
ما نه از پارس شانس داریم... از نه این شوتل کوفتی...
تازه هنوز برام وصل هم نشده :n28::n28::n28:
بچه ها همگی کوفتتون بشه... ارزوی شبی 10 گیگ دانلود کردن... تا اخر عمر باهام میمونه...:n28::n27:
این پارس کوفتی که شبی 1.5 تا 2 میگیره.:n14::n14::n14:
شوتل رو هم مهدی نابود کرده... :n14::n14::n14:
اینقدر دانلود کردین که حجمشون تموم شد... :n14::n14::n14: محدودتون کردن...:n14::n14::n14:
حالا با این حال... حالا حالا محدود هستین :n09::n09::n09: ما همون شبی 1.5 گیگ رو باز میگیریم :n09::n09:
اخه این چه وضعشه ؟؟؟!!!
محدود شدم!:n28:
تامسون خدا چکارت نکنه با اون خبرت!:n28:
نقل قول:
همه روش ها تست کردی ؟ من محدود نیستم روش هنوز جواب میده .
داداش شما تهرانی! وضعت با ما فرق داره....بموقش نوبت شما هم میرسه!نقل قول:
اسمشو نبر یکی از فروشنده ها برای من کار نمیکنه:n15:
=====
ابوالفضل و امین وضع شما چطوره؟:n28: