امروز از ساعت 12 اینا این طوری شد منم صبانت همینم دوستام هم مخابرات اصفهان همین هستننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
امروز از ساعت 12 اینا این طوری شد منم صبانت همینم دوستام هم مخابرات اصفهان همین هستننقل قول:
سلام دوستان برای شما هم این خط های اخر قبل از خروج از کشور توی این مسیرها میره خارج؟ برای من برای دو شرکت اینترتیم از این سه مسیر اخری قبل از خروج کشور میره که قبلش مسیرهای دیگه بوده الان این مسیرها خراب کردن به نظرم اینترنت رو :n17:
17: 10.21.41.13
18 : 10.21.212.10
19: 10.21.21.10
الان یک ماه شده که برای من اینجوری شده . یا پینگ به اروپا میرسه به 300ms ولی سرعت خوبه . یا پینگ میاد نزدیک 150ms ولی سرعت میره زیر یک مگابیت یا هم پینگ و هم سرعت داغون میشه ! از این 6-7 ماهی که شاتل دارم تقریبا 1-2 ماهش درست بوده .نقل قول:
سلام
کسایی که از اسکریپت tampermonkey برای شاتلند استفاده میکنن
امتحان کردن ببینن داخل هر 2 تا سرور میتونن ریموت کنن یا نه؟؟!!
من فقط میتونم داخل DL4 ریموت کنم
و داخل DL1 هیچی ریموت نمیشه اصلا:n29::n03:
سلامنقل قول:
شما از کجا نت گرفتید؟ رو ADSL انقدر سرعت آپلود دارید؟
وایرلسه ...نقل قول:
سلامنقل قول:
من صبانت دارم اون موقع کل کشور خراب شده بود الان اینه وضع
این سرویس رو خریدم سرعت تا کشش خط بازه سه تا سرویس از شاتل گرفتم که ادغامشون شده این :n09: فقط هم جشنواره گرفتم این چند سال که پول الکی ندمنقل قول:
سرور های زیر ساختهنقل قول:
پینگ تا امریکا من از مال تو پاین ترهنقل قول:
:n31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ابتدا شاتل پیشنهاد ویژه شاتل ی جالبی داشت !
یادمه اولین بار 10 گیگ روزانه و 140 گیگ هفتگی و غیره اضافه کردن رفته رفته به قیمت این پیشنهاد ها اضافه شد. 10 گیابایت از 2 هزارتومان به 5 هزارتومان و 300 گیابایت از 49000 به 65000 و حالا به 980000 تومان رسیده ! :n05:
خیلی برام جالبه که توی خبرها هم اومده که قیمت پهنای باند رو زیرساخت برای شرکت ها 20% ارزون کرده و مبنای پرداخت بر پایه ریال و دلار مبنای پرداخت هزینه کرایه پهنای باند از زیر ساخت به شرکت ها نیست و تقریبا مبلغ ماهی 20 میلیون تومان بوده تا به حال !
حالا با په سیستم و با چه الگوریتم و با چه منطق و عدالتی یک بسته 300 گیگابایت 30 روزه طی سه ماه از 49000 تومان به 98000 تومان میرسه جای سوال بسیاری داره در حالی که هزینه ی سرویس غیر حجمی با سقف مصرف منصفانه 350 گیگابایت با دانلود شبانه و سرعت 16 مگابیت 98 هزار تومان پای مشتری میوفته !
حالا بماند که اگر از مصرف منصفانه عبور کردی کلا شاتل اینترنتت رو قطع میکنه تا ترافیک بخری ( عجیبه تا بحال کسی صداش در نیومده ) اما این سیاست های بسیار مادی محور این شرکت جای بسیار تاسف داره !
آقایون بخدا دلار شده 14000 تا آبان ماه میشه 25000 ! حالا هی شما ترافیک و غیره رو به بهونه دلار گرون کن ! اوکی هر چقدر میخوای هم گرون کن مهم نیس ! یه روزی میرسه که مردم دیگه پول ندارن نون روزانشون رو تهیه کنن ! اون روز شما ترافیک هم بکنی گیگی 100 تا تک تومنی هم کسی دیگه نمیخره و خیلی از مشاغل و شرکت ها از جمله خودتون برشکست میشید و در شو گل میگیرید !
بهم دیگه رحم کنید ! این همه خوردید کافی نبود ؟ این همه ثروت اندوختید کافی نیست ؟ چرا دلتون به حال هم دیگه نمیسوزه ! چرا خودتون به خودتون رحم نمیکنید ؟ آهای کسی که دستور مدیر عامل شاتل رو بدون چون و چرا قبول میکنی یک بشین فکر کن تویی که بدون هیچ دلیلی گرون میکنی تا بتونی خرج و کرایه سرویس های بی ارزشی مثل شاتل موبایل و td lte ( که هیچ ارزشی و کیفیتی هم نداره ) از جیب مشترکین اینترنت ثابتتون در بیارید، ایا واقعا ارزش داره ؟ فکر میکنید تا کی مردم میتونن پول زور بدن ؟ یک روزی میرسه که دیگه کسی پولی نداره که به شما ها بده ! فعلا تنتون گرمه نمیفهمید من چی میگم ! ونزوئلا رو گوگل کنید !
شما مردم تا وقتی که دنبال امثال وحید خزایی و تتلو و غیره توی دنیای وب باشید و هیچ دغدغه ایی نداشته باشید از خیلی چیزها ساده رد میشه ! خیلی هاتون هنوز از جیب پدر محترمتون تغذیه میکنید ! یه روزی میرسه که به خودتون میاد اما این کشور بخاطر خود مردمش نه دولتش نابود شده اما اون روز خیلی دیره و مثل ونزوئلا میشید ! مردم این کشور به همدیگه رحم نمیکنن بعد میخوان اوضاعش خوب بشه هه!
منتظر باشید، به حرفم میرسید !:n16: