دوستان برای این شبانه رایگان باید حجم باقی مانده هم از 10 گیگ بیشتر باشه ؟:n13:
بسته 10 گیگ 6 ماهه دارم - حدود 9 گیگ حجم روزانه اش مونده ولی الان که تست کردم (ساعت 5:30 ) از حجم روزانه کم میکنه و شبانه رایگان نداره :n03:
Printable View
دوستان برای این شبانه رایگان باید حجم باقی مانده هم از 10 گیگ بیشتر باشه ؟:n13:
بسته 10 گیگ 6 ماهه دارم - حدود 9 گیگ حجم روزانه اش مونده ولی الان که تست کردم (ساعت 5:30 ) از حجم روزانه کم میکنه و شبانه رایگان نداره :n03:
سلام دوستان
مگه قرار نبود بسته 10 گیگ و بیشتر شبانه داشته باشه؟
امشب از حجم بسته من کسر شده همون دانلودم:n04:
احتمالا برای بسته هایی است که بعد از تاریخ 5/2 خریداری میشند. و بسته هایی که از قبل خریداری شدند و وجود داشتند را شامل نمیشه به جز چند روزی که بعد از 5/2 همچنان بسته های قدیمی هم میتونستند همچنان از شبانه استفاده کنند شاید برای اینکه عده ای مطلع نبودند.
در غیر اینصورت اگر بسته ها بعد از این تاریخ خریداری شدند یا تفسیر درستی از بسته 10 گیگ نشده یا مشکل فنی وجود داره در تفکیک بسته ها.
این متن خود همراه اول هست گفته بود طرح برای همه مشترکین بالای 10 گیگ فعال شدهنقل قول:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طرح به صورت خودکار برای کلیه مشترکینی که بسته اینترنت با حجم ۱۰ گیگابایت یا بیشتر دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست.
دیشب کل ترافیکم رفته. 5 گیگ سه ماهه از قبل داشتم. کسی هست دیشب دانلود کرده باشه از ترافیکش کم نشده باشه؟ اگه آره چه طرحی داره؟
نقل قول:ایا بسته های شما قدیمی بوده یا جدید بعد از ۵/۲ خریداری کردید؟نقل قول:
من سوم مرداد فعال کرده بودم .نقل قول:
بسته هدیه 10 گیگ 6 ماهه
خب کج تابی داره عبارتش. این را به عنوان مقدمه آورده و در ادامه اون بند هست که به نظر مد نظرش کسانی هست که بعد از اون تاریخ بسته 10 گیگ میخرند. از لحاظ فنی خب به این صورت هم تشخیص و تفکیک بسته ها برای اختصاص اینترنت شبانه راحت تر هست.نقل قول:
ولی خب میتونید شکایت کنید از اینکه عبارتش نامفهوم بوده و شما که بسته داشتید فکر کردید مشمول شما هم میشه و باعث شده حجم روزانتون مصرف بشه. من چون خودم مطمئن از عملکرد طرح جدید نیستم فعلا برای خرید بسته 10 گیگ شش ماهه دست نگه داشتم تا ایرادات طرح که معمولا در ابتدا وجود داره خودش را نشون بده.نقل قول:
به پاس استقبال مشترکین از طرح اینترنت نامحدود رایگان ( از ساعت ۳ بامداد تا ۷ صبح )، این طرح برای مشترکین بسته های اینترنت با حجم ۱۰ گیگابایت یا بیشتر تا اطلاع ثانوی تمدید می شود. مشترکین همراه اول می توانند با خرید هر یک از بسته های اینترنت با حجم ۱۰ گیگابایت یا بیشتر، از ساعت ۳ تا ۷ صبح از ترافیک رایگان اینترنت به صورت نامحدود بهرهمند شوند.
اگر هدیه از این جنس بوده که اشاره شده در توضیحات:نقل قول:
نقل قول:
بسته های اینترنت هدیه - مانند بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم، بسته های باشگاه فیروزه ای، کارت هدیه اینترنت و بسته خوشامد ۱۰۰۰ - مشمول این طرح نمی شوند.
تا اینجا به طور خلاصه میشه نتیجه گرفت فقط بسته هایی که بعد از تاریخ 5/2 با حجم 10 گیگ خریداری شدند مشمول اینترنت شبانه هستند ولی تردید خود من که البته کمی سختگیرانه است اینه که منظور از 10 گیگ ماهانه است یا فرقی نمیکنه شش ماهه یا سه ماهه 10 گیگ هم شامل هست. هر چند به یقین همین هست ولی خب احتمالا باید کسی که خریده یا خودم بخرم تا مطمئن شم.
من هم بسته رو بخاطر ترافیک رایگان 3تا7 خریدم.
امروز دیدم زدن بسته رو تموم کردن, کلی هم بدهی خط رو زیاد کردن.
حتما به 195 شکایت کنید.
اینا حق ندارن بعد از فروش بسته بگن فلان اینجاش اینجوری, اونجاش اونجوری. هیچ حقی ندارند که چیزی رو که فروختند رو ندن خودشون هی اسمش رو عوض می کنند که این طرح فلانه به فلان مربوط نیست. باید از اول میگفتن که مربوط نیست نه این که تا بسته رو خریدی ...
حتما یه فرم شکایت 195 پر کنید. حتی اگه نتیجه هم نده. نشسته پای کامپیوتر دو دقیقه هم بیشتر وقت نمیگیره ...
من این مورد رو نمیدونستم !نقل قول:
چون تا چند روز قبل بدون مشکل کار میکرد ولی دیروز از حجم کسر کرد .
پس نتیجه میگیریم که دیگه نمیشه از بسته های ارزون قیمت که تو سایتها میفروشن استفاده کرد . چون بسته های اونها به عنوان کارت هدیه ثبت میشه