۱. خوبهنقل قول:
۲. روزا داغون شبا خوب
۳. ۶۲
Printable View
۱. خوبهنقل قول:
۲. روزا داغون شبا خوب
۳. ۶۲
الان دو روزه درخواست بالا بردن پهنای باند دادم و عجله هم داشتم اما هنوز خبری نشده.
بعدچند تا سوال دیگه
مدارک لازم جیه؟
و اینکه نوشته من متهد میشم از سرعت بالای 128 فقط برای مقاصد............... وگرنه عواقبش به عهده ی کاربر است.موقع ثبت نام اینترنتی مینوسه اینو...
این مشکلی پیش نمیاره که چون من فقط میخوام دانلود کنم.... البته معرفی نامه میتنم بگیرم ولی میخوام بدونم عواقبش چیه....
-
چند روزه وصل میشه بعد از درخواست
-
وضعیت منیتورنگ شنیدم زیاد تره روی مخابرات.راسته؟یا مثل بقیه شرکت هاست
و اینکه کسی از دوستان که 512 نا محدود داره خواشها میتونه یه تست از سرور داخلی و یه دونه هم از یه سرور خوب اروپا مثل استکهلم یا فرنکفورت بزاره ؟ ممنون میشم
به خاطر تعطیلی هاست. شنبه صبح فکر کنم براتون انجام بدننقل قول:
صاحب خط+مدارک شناسایی اصل و کپینقل قول:
اونم که نوشته من معهد میشوم......یه جور فورمالیته است. زیاد نمیخواد اون جدی بگیرید.
اگر پهنای باند داشته باشن و خطتون هم فیبر یا PCM نباشه ممکنه یک صبح تا بعد از ظهر وصل میکنن.
مثلا خودم جمعه اینترنتی ثبت نام کردم شنبه صبح به من زنگ زدن رفتم مخابرات و اونجا یوزر و پسورد رو بهم داد
و شب هم اینترنت وصل شد
بفرماییدنقل قول:
البته ظهر به بعد سرعت کم میشه
اینم چون الان خلوته پینگ خوبه
آپلود هم داغون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
من از مخابرات، اینترنت 2 مگ نامحدود گرفتم. گاهی اوقات اینترنتم کلاً قطع میشه. یعنی چراغ PPP روی مودم کلاً قطع میشه و بعد از یک دقیقه دوباره وصل میشه. این اتفاق باعث میشه که فایلهای در حال دانلود، متوقف بشن. چون وقتی اینجوری میشه، IP اصلا عوض میشه.
قبلاً 512 نامحدود داشتم، ولی مشکل قطع و وصل شدن نداشت. حالا میخوام بدونم آیا قطع و وصل شدن اینترنت من، از طرف مخابرات انجام میشه که جلوی دانلودهای من رو بگیره؟؟ البته وقتی دوباره وصل میشه، دانلودها رو دوباره Resume میکنم :n02:. ولی مشکل اینجاس که شبها که وقتی خواب هستم، دیگه کسی نیست بشینه پای کامپیوتر که اگه دانلودها قطع شد، دوباره Resume کنه. مثلا دیشب فایل گذاشته بودم روی دانلود، صبح که از خواب پا شدم، دیدم متاسفانه به خاطر همین قطع و وصل شدن، فقط 10 درصدش دانلود شده.
به نظر شما چیکار میتونم انجام بدم که اینترنتم انقدر قطع و وصل نشه؟ (با 512 قطع و وصل نمیشد)
باز که اینترنت بهم ریخت کلا !!
من همین مشکلو داشتم ماله اسپیلتر غیر استاندارد بود
خیر، مرکز مخابراتی اکبری ( فرهنگسرا) این موضوع رو تکذیب کرده و گفته تهرانپارس که پیش شماره ی 77 هست اصلا چنین سرویسی ارایه نمیده و اینکه چه موقع هم مخابرات اعلام کنه معلوم نیست.نقل قول: