[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعات دانلود شبانه تغییر کرده
ظاهرا
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعات دانلود شبانه تغییر کرده
ظاهرا
این ها هم به جای اینکه روز به روز بهتر بشند روز به روز بدتر میشند:n03:نقل قول:
دلمون فقط به همین ساعت رایگان زیادش خوش بود که رفتیم کلی پول دادیم 2 مگ 10 گیگ خریدیم دیگه یه ساعت هم ازش زدند
تازه من تو اون یه ساعت 8 تا 9 بیشترین دانلود رو داشتم
طبق گفته ی خودشون برای جلب رضایت مشتری هست (در ساعات اداری)نقل قول:
این ها هم به جای اینکه روز به روز بهتر بشند روز به روز بدتر میشند:n03:
دلمون فقط به همین ساعت رایگان زیادش خوش بود که رفتیم کلی پول دادیم 2 مگ 10 گیگ خریدیم دیگه یه ساعت هم ازش زدند
تازه من تو اون یه ساعت 8 تا 9 بیشترین دانلود رو داشتم
دیگه باید سر درش رو گل گرفت....نقل قول:
خب اگر جلب رضایت مشتری در ساعات اداری هست بیان رایگان رو بکنن 12 تا 8 . چرا دیگه 1 ساعت از شبانه کم میکنن . همه جا اینترنت 1 گیگ بر ثانیه اومده اینجا همین اینترنت درپیت هم، عقبگرد میزنه !
آسیاتک خیلی مزخرفه من بعد از دوسال و نیم isp عوض کردم اومدم اینجا بخاطر سرعت فقط اما الان دو مگ محدود دارم سرعتم ۳۲ اونم با کلی محدودیت
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
سلام دوستان
یکی از دوستانم سرویس نامحدود 2 ماهه از آسیاتک دیروز تمدید کرد. فکر میکرد که در آسیاتک هم مثل مخابرات سرعت نامحدود بالا هست . ولی اینطور نبود و الان هم از تمدید سرویسش پشیمون شده !
آیا راهی هست که الان بتونه سرویسش روعوض کنه ؟
فقط میتونه سرویسش رو ارتقا بده.نقل قول:
اگه تو پنل نماینده هست به نمایندش بگه اگر هم که شماره مشتری داره قسمت خدمات اینترنت >اینترنت پر سرعت> تغیرسرویس رو بزنه درست میشه
سرویس محدود با سرعت 32؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04:نقل قول:
حتما نا محدود رو میگی
نه اتفاقا محدود و میگم. اولاش بعضی سایت ها خوب بود ۴۰۰ تا سرعت میداد اما الان ده روزه داغونه به بهونه این ف ی لترینگ سرعت و پایین اوردن درضمن خطمم خودشونم چک کردن ایرادی نداره. این درحالیه که خیلیا سرعتشون هنوز بالاست!نقل قول:
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2