الان که نه، نمیشه، پهنای باندم کمتر از سرویسمه تا شنبه که بگم درستش کنن...نقل قول:
زهرماری منظورت پروک سی و این چیزاس؟
قبلا برام کار نمیکرد، البته اونموقع نامحدود داشتم :n27:
Printable View
الان که نه، نمیشه، پهنای باندم کمتر از سرویسمه تا شنبه که بگم درستش کنن...نقل قول:
زهرماری منظورت پروک سی و این چیزاس؟
قبلا برام کار نمیکرد، البته اونموقع نامحدود داشتم :n27:
خداییش اگه ADSL مخابرات و اینترنت داغون مملکت نبود این همه رفاقت، صمیمیت و دوستی های ماندگار رو از کجا می اوردین؟ یکم نیمه پر لیوان رو هم ببینید:n27:
من که از مخابرات اینرنت نداشتم هراز گاهی اینجا سرمی زنم شما هم اگه تخلیه کردید و رفتید نزارید چراغ این تاپیک خاموش بشه :n14:
شب خوش
گذشته از اینها فکر کردید مخابرات به چندغاز اکانت ماهیانه شما نیاز داره که دلش برای دانلود شبانه بسوزه؟ برید ببیند مبلغ قراردادش برای پهنای باند شرکت نفت چقدره!
تازه این قفط یه مشت از خرواره
اره متاسفانه پهنای باند مخابرات تموم شد دیگه از اون موقع عدد 19.5مگ به 3.5 کاهش پیدا کرد و نتونستم از اون سرعتای فضایی بزارم حالا هم نامحدود و شبانه رو حذف کردیم تا یکم پول جمع کنیم و پهنای باند بخریمنقل قول:
آره ، اصولش يكيه ، اگه جواب داد مي توني بره ويندوزت رو عوض كني :دينقل قول:
آره اينطوري سالم تر هم مي مونيم.نقل قول:
اصلا اينا به فكر سلامتي ما هستن:n02:
سروش جان بگو بچه ها دان استریمتو بزنن اتوماتیک بعد یه تک زنگ به من بزن تا سرعتتو از تو ibs ببرم بالا چون خودت که بهتر میدونی دان استریم بالا که فایده ی زیادی نداره باید عددش از تو ibs هم بره بالانقل قول:
[QUOTE=mohammad.t;8247912
اصلا اينا به فكر سلامتي ما هستن:n02:[/QUOTE]
اره بخدا
شنیدی که میگن پشت هر مرد موفقی یه اینترنت قطع شده است
اینا سرور داخلی دارن، قندشکن خودتم Made in iran هست؟ :n13:نقل قول:
ایشاا... تا شنبه که بچه ها از حرم برگشتن، میگم و بعد خبرت میکنم :n09:نقل قول:
من دیگه پوسیدم از بس که هی تو این اتاق ibs رو درست کنم ibs پر از باگ است هر روز خراب میشود و من باید درستش کنم همه اینها به یکطرف ه/ک کردن ان هم یک طرف دیگر هر روز یک نفر از ان shell میگیرد و من باید ان را درست کنم:n15:
نه بابا قند شكن چرا؟نقل قول:
قندشكن كه بايد سرورش خارج باشه كه قندشكن بشه،اين سرور داخلي هستن.
خو به فرشاد بده ببین کار میکنه یا نه، اگر کار کرد زهرماری رو به ما هم بده بریم فضا :n02:نقل قول: