نقل قول:
ممنون.
نه فعلا نمیتونم 400 به بالا بدم واسه عطر ! هرچند خودم هم به creed اعتقاد دارم اما پولش رو ندارم ! :دی
در مورد CH هم من چون خودم مستقلا استفاده نکردم در نتیجه بوی زعفرون رو توش تشخیص ندادم !
در مورد Black xs هم کلا به دلم ننشست ! من بوی خیلی شیرین کلان بم نمیسازه ! :دی حتی از بعضی بوها (بخصوص از عطرهای زنانه ژیونژی مثلا!) حالت تهو میگیرم ! :دی بیشتر رایحه های تلخ ملایم یا نهایت شیرینه خیلی ملایم ! :دی
حالا دوستان چی معرفی میکنن ؟ (کسی میتونه یه رایحه مترادف مردونه عطر Narciso for her معرفی کنه بم ؟!)
ممنون
نه نمیشه چون بعیده وجود داشته باشه
نارسیسو فرهر مشکی خاص ترین عطر زنونه ای هست که داشتم
کمپانی رودریگز در 2004 موفق به ساخت عطری شد که به زنان کمک زیادی در جذب مردان می کرد: "Narciso Rodriguez For her"
این عطر برنده جایزه یکی از برترین عطرهای سال در گروه "عطرهای نیچ جدید" (Nouveau Niche) شد. این گروه شامل عطرهایست که رایحه ای جدید را نوآوری کرده اند .
نارسیسو طرح EDT برای نخستین بار با بطری سیاه و بسته بندی صورتی وارد بازار شد و پس از استقبالی بی نظیر در سال ۲۰۰۶ مدل جدید آن با رنگ بندی معکوس ، یعنی بطری صورتی و جعبه ی سیاه در قالب EDP و با کمی تغییرات در رایحه عرضه شد.
طراحان "نارسیسو هر" Christine Nagel و Francis Kurkdjian
مردان عاشق نارسیسو
عطری بر پایه مشک با گروه بویایی چوب-گل -مشک
قوی ، دلربا ، مغناطیسمی جلب کننده برای مردان ، هر چند که همچنان علت این کشش بی حد مردان به آن کشف نشده است؟! ;) به احتمال بسیار قوی علت عمده این کشش ، وجود رایحه مشک است که حسی همچون خویی حیوانی و ش..ه..و..ت پرست ، گرم و پر التهاب ، زنانه و قدرتمند به نارسیسو داده است.
Narciso Rodriguez for Him by Rodriguez
عطری در گروه آروماتیک- فوژه. نارسیسو رایحه ای کاملاً مردانه ، تلخ و خاکستری دارد! عطر آن همچون رنگ شیشه آن تیره ، دودی و خاکیست. ترکیبات آن یادآور عطر خالص ، مردانه ، خاکی و قدرتمند اولین بیژن است و در ادامه رایحه ای دودی و با طراوت همچون نت میانی لالیک Encre Noir
از آن استشمام می شود. مدرن است و بسیار رسمی. از تست پشیمان نخواهید شد.
مناسب بیش از 28 سال. تولید 2007. ماندگاری بسیار خوب ، پخش رایحه متوسط.