الان نت وصله تایم اوت نمیده .. باید صبر کنم دوباره اونجوری شه و پینگ بگیرمنقل قول:
مودما خاموش روشن میکنم حتی به مدت 10 دقیقه تا یک ربع ولی فایده نداره !
Printable View
الان نت وصله تایم اوت نمیده .. باید صبر کنم دوباره اونجوری شه و پینگ بگیرمنقل قول:
مودما خاموش روشن میکنم حتی به مدت 10 دقیقه تا یک ربع ولی فایده نداره !
اینم پینگی که میخاستید !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ار مرکز مخابراتی به نظر مشکل پهنای باند دارید متاسفانه...نقل قول:
کاریش نمیشه کرد جز تماس با 2020 و اعلام مشکل ...
میشه بگین اینترنت من در چه حدیه؟
بعد از 2-3 هفته که نت خوب شد یه تست گررفتم
منم دقیقا مشکل شما رو داشتم و مثل شما هم هی زنگ میزدم مخابرات و .. ولی آخر خودم فهمیدم چون مخابرات به تازگی پهنای باند همه رو 10 مگ کرده برای این که نیوز نداشته باشید نیاز به سیم کشی سالم و قوی دارید من سیم کشی که برا مودمم میرفت نویز داشت چون پهنا باند 10 مگ شده بود یجورایی کم می اورد و snr من روی 11 اینا بود و عین شما قعطی و افت سرت شدید زیاد داشتم که با ترمیم سیم کشی مشکل کاملا حل شد اول ببین snr چنده اگه پایین بود برو سراغ سیم کشی .نقل قول:
دوست عزیز snr تون الان چند شده که میگید خوبه؟نقل قول:
من قبلا که سرعتم رو 5بود اس ان م رو 38 بود الان که بستن رو 10 مگ شده 27
خوبه؟
البته من تفاوتی حس نکردم بعدش، چون از شروع ماه رمضون تا الان سرعت شبانم افتضاحه به معنای واقی شده
سلام . آقا من الان حدود 2 ماهه که مشکل قطعی دارم . یعنی هر 5 دقیقه یا بعضی وقتا هر 1 دقیقه و در بعضی مواقع هم هر نیم ساعت چراغ ADSL و اینترنت هر دو با هم خاموش میشه . بعدش دوباره چراغ ADSL شروع به چشمک زدن میکنه و ثابت میشه . و این داستان ادامه داره . مخابرات هم رفتم میگه خط سالمه . 2020 زنگ میزنم جواب سر بالا میدن و میگن مشکل از سیم کشیه . به نظرتون چه ترفندی به کار ببرم که پورتم رو جابه جا کنن ؟؟ اعصابم رو خورد کردن .
سلام
من هم جدیدا همین مشکل را پیدا کردم.
نویز خط مدام بالا و پایین میشه و بعد از گذشت مدتی لینک میپره و دوباره میاد.
برقراری اتصال هم طولانی شده یعنی خیلی طول میکشه تا لینک بگیره بعد هم آیپی
خیلی رو اعصابه بعضی وقت ها مداوم هر 1 دقیقه قطع میشه بعضی وقتا هم تا 20 دقیقه و اینا میره ولی خیلی مشکلِ عجبیه.
بله این که شبانه سرعت بعضی وقتها میاد پایین از من هم چند شبه هست ولی Snr از من که اون مشکلات رو داشتم حدود 11 بود که بعد با برطف کردن شد حدود 29 بالای 20 اکیه زیر 15 مشکل سازه .نقل قول:
سلام دوستان منم چند روزیه نتم بد شده شبانه هم سرعت کم شده ، چکار باید بکنم؟ این snr باید چند باشه ؟ زنگ باید بزنم مخابرات؟
مودم 8811
سرویس 2 مگ
وقتی که خوب باشه 220 دانلوده الان 130 تا 150 هی تغییر میکنه.
مرکز گلستان