بهترین راه برای وصل کردن مودم به شارژر فندکی خرید inverter هست
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
Printable View
بهترین راه برای وصل کردن مودم به شارژر فندکی خرید inverter هست
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
رنچ تغییرات دانلود شبانه من (۱مگ- فعلا تهران):
دو ساعت اول درحد دیالپ و حداکثر سرعت دانلود ۱۶
دو ساعت دوم حدود سرعت ۴۰-۵۰ KB
دو ساعت سوم سرعت معمولی بین ۱۰۰- ۱۲۰ KB
دوستانی که سرویس ۲ مگ دارند لطفا بگن وضعیت دانلود شبانه شون چطوره؟ (ترجیحا اهواز)
برای یک مودم میشه از دو تا تعرفه استفاده کرد مثلا یکی 512 برای خونه و یکی هم 1 مگ برای شرکت و هر وقت خواستی از هر کدوم استفاده کنی با تغییر ID , pass از داخل کنسول . آیا امکانش هست ؟؟ اینطوری پول یک مودم رو هم میدی .
خیر نمیشهنقل قول:
چون ربطی به یوزر و پسورد نداره فکر کنم تو مبین نت این مک ادرس مودم هست که برای یه طرح ثبت میشه
اگه اينجوري باشه 2 ساعت سوم براي شما غير معمولي هستنقل قول:
آخه منم با 512 در اين ساعت 100 تا 110 دانلود دارم
توصیه میشه به سراغ تعرفه ها با ضریب اشتراک 1/10 نرین ... ضمنا امکان استفاده از یک اینترنت بر روی دو مودم هم نیست ...نقل قول:
پس با این حساب میرم ایرانسل میگیرن نامحدود هم سرعتش ثابته هم پینگش بهتره هم واسه یه خرید دوتا مودم میده !نقل قول:
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
تایید میشهنقل قول:
مبین نت فقط یه شبانه مجاین بگیر نگیر داره
بهتره بگی ایرانسل سرعتش ثابت تر هست
یه سوال از مبین نت
نظرتون بین سرویس های ۵۱۲ و ۲ مگ کدوم بهتره؟ (از نظر پایداری و کیفیت سرعت روزانه و شبانه )
سعی کن از مخابرات نگیری. من یکی از دوستانم 512 مخابرات داره. یه وقتایی پینگ سرور تهرانش به 40 میلی ثانیه میرسه، یه وقتایی ام میشه 400 میلی ثانیه. کلاً ثبات نداره.نقل قول:
ظاهراً شدنیه، اما در هر زمان تنها یکی از مودم ها میتونه از سرویس استفاده کنه، یعنی اگر یکی روشنه، دیگری باید خاموش باشه. این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید.نقل قول: