هادی مگه دودگینگ و آپارانس مهم نیست که میگی همرو برگردون ؟
Printable View
هادی مگه دودگینگ و آپارانس مهم نیست که میگی همرو برگردون ؟
تو این روش نه مهم نیست.نقل قول:
این روش چی بیده ؟
رفلكس؟؟!!نقل قول:
به نظر من تمام اسکیلهای appearance و tactic و dodging رو برگردون روی vigor و aim و reflex .
در كل به نظرم نظرتون در طول زمان يكم تغيير كرده!! ميشه به حساب كسب تجربه بيشتر گذاشت!!
هادی جان حرف شما فصل الخطاب ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نظر استاد چاقال رو هم اگه بپرسی بد نیست
دستمال بدم ؟ :27:نقل قول:
من برم رستگاران ببینم بعدش هم فیلم های تکراری کانال 2 !! فردا صبح که اومدم امیدوارم اینجا خون به پا نکرده باشین !! :31: راستی چاقال ، تریبال ( 41 ) رو ول کردی ؟
چاقال تو چی میگی؟میخوام از اول شرو کنم چه روشی رو پیشنهاد میکنی؟هیچی واسم مهم نیست لول اپ کردن پول هیچی فقط میخوام هیچکی جرات نداشته باشه چپ بم نیگا کنه.
نه دستت درد نکنه همیشه یکی تو جیبم دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دستمال بدم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برم رستگاران ببینم بعدش هم فیلم های تکراری کانال 2 !! فردا صبح که اومدم امیدوارم اینجا خون به پا نکرده باشین !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی چاقال ، تریبال ( 41 ) رو ول کردی ؟
ورد 41 هم دور بری ها رو آسفالت کردم دارم فارم میکنم نمیدونی چه حالی میده !
عزیزم هادی گفتش چه اسکیل هایی رو ببری بالا منم میخوام ورد 10 همچین کاراکتری بسازم .نقل قول:
چاقال تو چی میگی؟میخوام از اول شرو کنم چه روشی رو پیشنهاد میکنی؟هیچی واسم مهم نیست لول اپ کردن پول هیچی فقط میخوام هیچکی جرات نداشته باشه چپ بم نیگا کنه.
اما تو پخش کردن اسکیل ها و خرید ها دقت کن . چند تا کار خوب هستش از همین ترکیب رفلکس و ویگور باز میشه مثل Clearing the forest و ..
تقریبا حدود 35 تا رفلکس میتونی با لباس اضافه کنی (لباس هایی که ویگور و ایم هم میدن) پس حواست باشه زیادی رفلکس نگیری تا از اسکیل های دیگه کم بیاری .
اينم اسكيل هاي من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الا من روي هم 56 اسكيل روي تاكتيك و دودگينگ دارم. با توجه به حرف هايي كه شما ميزنين سيستم عوض شده بايد قيد اين دو تا رو بزنم!! نظر خودم اينه كه 20 تا رو بدم به ويگور 36 تا رو به آيم!! خوشم نمياد رو رفلكس كار كنم!!! البته بعد بد جور ميخورم ولي خوب بد جور هم ميزنم!!!
خب حاجی جون تاکتیکت با لباس یکم زیاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه میرفت روی dodge خیلی باحال میشد .نقل قول:
الا من روي هم 56 اسكيل روي تاكتيك و دودگينگ دارم. با توجه به حرف هايي كه شما ميزنين سيستم عوض شده بايد قيد اين دو تا رو بزنم!! نظر خودم اينه كه 20 تا رو بدم به ويگور 36 تا رو به آيم!! خوشم نمياد رو رفلكس كار كنم!!! البته بعد بد جور ميخورم ولي خوب بد جور هم ميزنم!!!
===
برنامه ریزی برای فورت رو ببینید و لذت ببرید . برای هر آیتم یک تاپیک و هر روز باید هر نفر گزارش تعداد آیتمی که میتونه ذخیره کنه رو بده و همچنین پول برای خزانه . بلافاصله هم تاپیک ویرایش میشه و تعداد کل توسط مدیر فروم توی همون تاپیک و تاپیک مجموع به روز میشه . همچنین تعداد کل آیتم های ذخیره شده در فدراسیون بین 8 شهر توسط فاندرها به هم دیگه اطلاع رسانی میشه .
در بخش های دیگه فروم هم افراد با اسکیل های مختلف برای کار و همچنین دفاع در فورت انتخاب میشن .