انگار رندوم جیمیل و یاهو رو بستن :31: نه اینکه بسته باشن یه خورده ترافیکشو کم کردننقل قول:
من که از هیچ کدوم شانس نیاوردم تو هیچ کدوم نمی ره:13:
Printable View
انگار رندوم جیمیل و یاهو رو بستن :31: نه اینکه بسته باشن یه خورده ترافیکشو کم کردننقل قول:
من که از هیچ کدوم شانس نیاوردم تو هیچ کدوم نمی ره:13:
بلاگ فا هم برای چند ثانیه بازشد ولی نتو نستم برم تو پنلم
حالا تو پنلم هستم :دی
فقط میخوام سرعت دانلود رو داشته باشین ها:18:
تبریک میگم:10:نقل قول:
یه دستی ام به سر من بکش گودر ام باز بشه:13:
شما چرا از دستور ping استفاده نکردید؟تا اونجا که من میدونم دستور tracert برای این استفاده میشه که شما بدونید اطلاعات از چندتا گره عبور میکنه تا به شما برسه.مثلا در این شکل از 13 تا گره رد شده.نقل قول:
لطفا اگه نکته ای توی این دستور هست که شما بخاطر اون از این دستور استفاده کردید تو ضیح بدید تا منم بدونم. مرسی
منم نمیتونم وارد ایمیلم بشم. روشهایی هم که برای دور زدن مهمون ناخونده تا حالا استفاده میکردم کلا تعطیله.
دیشب استادم ایمیل واسم فرستاده گفت چکش کن کاش همون دیشب چک کرده بودم فکر نمیکردم این اتفاق بیفته. اگه کسی راهی میدونه لطفا بگه.
بعضی از دوستان هم که ظاهرا خیلی خوشحالن. و از نمک رو زخم اکثریت مردم پاشیدن لذت وافری میبرند.
تشخیص این که کی شهید هست کی نیست هم با خود دوستان.
درضمن دوستان درباره مشکلات اینترنت صحبت میکنن چرا بحث رو به انحراف میکشید.
اینم دست دیگه:10::31:نقل قول:
فکر کنم حالا فقط با موبایل بشه رفتنقل قول:
سلام ......
آقا این سرویس من راس ساعت 1 کلا تعطیل میشه ! ولی روزانه سرعت محشره !
مال شما شبانه درسته ؟! من دوشبه هیچی دانلود نمیکنم . حتی نمیتونم سایت هارو باز کنم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها راهش کانکت شدن با دایل آپ هست اگه سرعتش از 26 بیشتر نشه مثلا به 33 به بالا کانکت نشی یعنی اینکه یا pcm هست یا فیبر. اونو دیگه مخابرات میدونه که فیبر هست یا pcm .نقل قول: