تلفن رو بردار زنگ بزن بپرس به جای اینکه به حرف این و اون استناد کنینقل قول:
Printable View
تلفن رو بردار زنگ بزن بپرس به جای اینکه به حرف این و اون استناد کنینقل قول:
خخخخخ:n31: قشنگ گفتینقل قول:
بدون شرح (چونه هر دوتاشونم به سمت چپ متمایله :n08:) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من کسایی که تصمیم قطعی به تخلیه گرفتن اگه تخلیه کنن راحت ترن به اعصاب خوردیش نمی ارزه!!!!! :n09:
بیشتر این قضیه تمدید به درد کسایی میخوره که به هر دلیل نمی خواستن فعلا تخلیه کنن.... منم روی صحبتم بیشتر با اونها بود!
قبول دارم.....تعداد ما مشخص نیست چقدریم یا چند نفر تخلیه کردن......اینو خود شرکت میدونهنقل قول:
اما درآمد یه شرکت خدماتی از مصرف کاربراش بدست میاد
و به نظرم اصلاح ناگهانی خبر نشونه اینه که دارن ضرر میدن - البته بازم میگم ورشکست نمیشن _ و خرید سرویس های بلند مدت و گرون هم سود به شرکت میرسونه
من که تصمیممو گرفتم.......چون جدای شبانه سرویسی هم که دارم بشدت مزخرف هست و از طرفی به شعورم توهین شده....مخصوصا با این خبری که الان گذاشتن
بعد از 4 سال و خوردی میرم یه شرکت دیگه....اونم خراب شد میرم بعدی
من 8 گیگ دارم تا 4 ماه دیگه.
می ارزه بسوزونم یکساله بگیرم؟!!! خیلی یه جوری میشه!!!! :n13::n15:
(از وقتی سرویس 6 ماهه گرفتم 1000 بار به غلط کردم افتادم با این کارای پارس. من دیگه عمرا سرویس بیشتر یه ماه بگیرم!)
.....حذف شود
دوستان من به جای همتون که از خودتون استدلال میکنین 6 7 باز زنگ زدم باید فعال کنین رزرو قبول نیست
اگه "بعدی" وجود داشته باشه!:n35:نقل قول:
باسوختن سرویس حجم خریداری شده انتقال پیدا میکنه دوره بعدی ؟نقل قول:
هزاد دفعه منم گفتم که پرسیدم گفته رزرو قبول نیست طرف یه زنگ زورش میاد بزنه اومده آرزوش رو به عنوان سیاست شرکت اعلام میکنه میگه برید یه ساله رزور کنید :n08:نقل قول:
سرعت اسمی رو حداقل باید بدهنقل قول:
شما حساب کن چقدر دانلود داری
اینطور که حساب کردم اگه 512 بگیری شبی حداقل یک گیگابایت دانلود داری یعنی باید داشته باشی وگرنه حق شکایت داری
1مگ مطمئنا 2 و خورده ای دانلود داری که باز هم اگه سرعتت کمتر از اسمی باشه حق اعتراض داری
در هر صورت تمدید و رزرو و فعال سازی توی این چند ساعت باقی مونده به نفعت نباشه به ضررت نیست ...
سرعت رو نمیتونن از اسمی کمتر کنن اگه کردن میتونی تماس بگیری و اگر درستش نکردن تخلیه کنی ...
واسه من شبی دو گیگ کافیه بنابراین تمدید شش ماهه ی 1مگ رو انجام میدم ...
بعید میدونم!!!نقل قول:
باید مصرفش کرد!
بالاخره چی شد؟
منم 4 ماه دیگه از قراردادم مونده ، صبر میکنم تا کمپین بهاره مخابرات ( !) ، نیازی نیس که کاری بکنم ؟؟؟؟ این تغییر ساعت شبانه شامل ما که نمیشه ؟؟؟
اگه سرعت شبانه رو فیکس کنند روی 32 چی؟
يعني نميشد زودتر بگن
من نت لازم داشتم، امروز بالاجبار يكماهه تمديد كردم تا شايد مخابرات يك غلطي بكنه و كمپين براي شهر خراب شده مون بگذاره!!!حالا هم اينا!!!!
واقعا حقش بهشون گفت:
...زاده هاي دزد آنلاين!!!!
لطفا حذف شود
برای سوزوندن سرویس قبلی باید چکار کرد؟
به نظر من بیشتر از 3 ماه تمدید نکن هیچی معلوم نیست !نقل قول:
دوستان به تخلیه کردن خطوط خود ادامه بدید و تمدید نکنید به هیچ عنوان بهتون قول میدم 1ماه نشده پارس حالش جا میاد مثل الان که دو روز مانده وحشت کرده و تغییراتی اندک و موقتی داده و خیلی خیلی زودتر از اون چیزی که فکر میکنید شبانه رایگان برمیگرده و سرعتش رو هم بهتر از این چندماه اخیر میکنه، البته بستگی به شما داره که چکار میکنید.
و واقعا متاسفم برای بعضیا که راحت فریب میخورن و پول میدن الان :n31:
تمدید = پیروز شدن پارس آنلاین با رفتاری که در پیش گرفته.
تمدید نکردن = وادار کردن پارس آنلاین به احترام و خواست و جایگاه مشتری
همونطور که میدونید جز خودتون هیچ کس دیگه ای از حقوق مشتری دفاع نمیکنه و راهی جز این نیست و نهایتش 5تومن رانژه خرجشه.
اگر به خود احترام نگذارید هیچ کسی هم به شما احترام نمیگذاره
اگر به چیزی معتقد هستید و فکر میکنید درست نیست یا تا آخر پاش بیاستید یا کلا هر کاری میخواهید انجام بدید دیگه چی بگم گفتنیا رو گفتیم.:n33:
خلاصه پارس آنلاین داره آزمایشتون میکنه ببینه میتونه هر بلایی سرتون بیاره یا نه، امیدوارم پیروز باشید :27:
داداش من صبح زنگ زدم گفتن رزرو هم میشه.... حالا زنگ زدم میگه نمیشه... میگم چرا صبح گفتید میشه میگه ما در تلاشیم یه کاری کنیم که بشه!!!! :n08:نقل قول:
آقا حالا حرفشونو عوض کردن میگن حتما باید قبل از 10 آذر فعال باشه!!! من چی کار کنم خب؟
نقل قول:
معلومه تا الان بچه ها خوب عمل کردن و از حقشون نگذشتن
که دزد آنلاین اینجوری به غلط کردن افتاده
امیدوارم همیجوری ادامه داشته باشه تا این شیاد ها بفهمن نمی تونن کلاه سر مردم بذارن
منم تخلیه می کنم به قول این دوستمون هروقت آدم شدن دوباره برمیگردیم و خرجش 5 تومن رانژه س
متاسفانه اینترنت یه نیازهنقل قول:
بیشتر از دانلود شبانه وصل بود برای من اهمیت داره
تخلیه دوباره گرفتن یه هفته معطلی داره
متاسفانه سر گردنه است
اینا که حرفشون از یه صبح تا بعدازظهر اعتبار نداره، شما چجوری به یقیه پیشنهاد میدی به قول یک سالشون اعتماد کنن؟نقل قول:
نقل قول:دلیل عوض شدن حرفشون چیزیه که بالا گفتم و عصبانیت کرد گفتی اینو ولش کنید ! :n01: ما که فکر میکردیم یه آدم منطقی توی تاپیک باشه خودتی ولی دیدم که توام به وقتش از کوره در میری:n02:نقل قول:
نقل قول:
من سوزوندم حجم اضافی اگه خریده باشی یا هدیه منتقل میشه ولی حجم اصلی سرویست میپره الان یه ویندوزی چیزی دانلود کن اگه حجم اصلیت مونده
یه راهنمایی برا سوزوندن و رفتن به اشتراک رزرو بکنم چون 10 تا پیام اومده برام
اول سرویس رزرو رو باید بخری بعد باید بری تو اکانتت و مدیریت سرویسو بزنی
و یه دکمه هست که محاسبات رو رفرش میکنه بزنی بعد مودمتو روشن خاموش کن برو تو اکانتت باز تو همون مدیریت سرویس و این بار دکمه حذف سرویس فعلی نمایان میشه بزن تمومه
من واقعا موندم از این چرخش 180 درجه ای بعضی از دوستان!
این شرکت هم از کاربراش خبر داره راحت اونارو بازی میده هر بلایی میخواد سرشون میاره،آخه چطور میتونین با یه خبر 4 خطی اعتماد کنین؟که حالا سریع میخواین 1 ساله ببندین.
شما موضع گیری همین Le0nard0 ببینین از اول این طرح کاربرا تشویق میکرد تخلیه کنن حالا شده مدافع دانلودر ها میگه سریع تا فرداشب یکساله ببندین :n04:
چندماه پیش صبانت درخواست جمع آوری زدم بلافاصله فرم پر کردم در تنظیم مقررات کمتر از 24ساعت تخلیه کردند :n39: 2روز هم رانژه بود.نقل قول:
تازه یکماهه صبانت 8مگ تمدید کرده بودم (ماه دوم) 28روز مانده بود تغییر در ساعات رایگان دادند و 10کیلوبایت شده بود. شارژمو مصرف کردم و بای بای. :n31:
تصمیم با خودته عزیز.
واسه من که ماندن هزینه اش بیشتر از تخلیه بود.
نقل قول:
مرد کسی نیست که رو حرفش بمونه کسیه که به فراخور بهترین تصمیم رو بگیره کسیه که به جای لج بازی کاری رو بکنه که واسش بهتره
الانم پارس انلاین مرگ خودشو فوقش یه سال عقب انداخته خب
اگه درست نشد یه سال دیگه میریم ما هم ببینیم حاج اقا فاتح بمونه و کابلاش
در ضمن همین تمدیدی هم که شما میبینی نتیجه تلفن ها و چت ها و اعتراض های دوستانه مگه غیر از اینه
بابا طرف اینکارست تازه داره دنبال دوست (بخوانید جذب نیرو) میگرده اینجا :n08:نقل قول:
بهش بگید یکم حرفهای منطقی بزن بخندیم :34:
نقل قول:من به نظرم اومد که میشه بعد از یکساله بستن در صورت بروز مشکل تخلیه کرد و باقی پول سرویس رو پس گرفت... شاید یه کم دوندگی بیشتری داشته باشه ولی به نظر من می ارزه....نقل قول:
======================
بعدشم اون قضیه ای که در مورد ایرانی ها گفتم اینجا هم صدق میکنه... شما عصبانی که باشی باید سر یکی خالی کنید.... حالا مثکه مارو گیر آوردین:n08:
بابا شوخی کردم... حالا یعنی اینقد حساسی؟؟نقل قول:
مطئنا دانلودر ها برای پارس مهم هستن......چون حجم بالایی مصرف دارن.......از طرفی پارس دوست نداره اونارو از دست بده چون از شبانه ای که اینها استفاده دارنود میبرهنقل قول:
حالااگه شما یک ساله ببندین و شبانه داشته باشین معلوم نیستبا این شبانه اتون چکار بکنه
ممکنه واقعا سرعتو اونقدر پایین بیاره که نیازتون برطرف نشه و مجور بشین دانلودای ضروریتون رو با ترافیک روز انجام بدین ( به هر حال کسی که عادت داره هفته ای یه فیلم تازه ببینه یا گیم و نرم افزار دانلود کنه که نمیتونه یه شبه ترکش کنه
و این یعنی نفع شرکت و چون یه ساله بستین کاریش نمیشه کرد و به راحتی پولتونو پس نمیدن
اما اگه برین یه سرویس دیگه اولا احتمال داره اونا حماقت پارس آنلاینو انجام ندن و برای تعدیل شبانه یه فکر دیگه کنن
و شما هم همچنان میتونین به شرکتای دیگه مهاجرت کنین تا آخرش همه شرکتا شبانه رو منتفی کنن که در اون صورت چاره ای نداریم
دوست من مگه تا کی میتونن از این کثافت کاری ها با ما بکنن مطمینا یه دانلودر میفهمه داره سرش کلاه میره خب میزاره میره بعدش چی شش ماهم بکنه تو پاچموننقل قول:
پارس انلاین باید خیلی احمق باشه اگه فقط تا نوک دماغ خودشو نگاه کنه
من کسی رو تشویق نکردم . شما یه پست بیار که من گفته باشم تخلیه کنید ! الان هم دیدم بعضیا دارن رزور میکنن به هوای اینکه بعد از سرویس فعلیشون فعال کنن خبر درست رو دادم که رزرو شامل شبانه رایگان نمیشه که کاربرای بیشتری این اشتباه رو نکنننقل قول:
هم اکنون 48 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (30 کاربر عضو شده و 18 مهمان)
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم شما احتمال میدی الان، من این مشکل برام پیش اومده که میگم.نقل قول:
شما 1ساله 60گیگ بگیر، دوماه و 30گیگ مصرف کن. درخواست مسترد شدن وجه بده.
ماه های باقیمانده حساب نمیشن. 30گیگ رو حساب میکنن و چندهفته زمان میبره تا وجه مسترد بشه. (کسی فکر نکنه میشمارند میدن دستشون :n09:)
ماراتون هم نیست که دوندگی داشته باشه، خوردنیه میخورن یک آبم روش. هیچ کاری هم نمیشه کرد.:n31:
هی ما میگیم و ظاهرا شما هم هی 1 ساله رو تبلیغ میکنی :n33::n02:
راستی دوستیت با آقای X معروف مبارک :n02:
بله ایشون خیلی حساس هستند مخصوصا به نخ ابریشم :n31:
می ارزه این 8 گیگو بپرونم و یه ساله بخرم تا 8 ماه بیشتر دانلود رایگان داشته باشم؟!نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
این داداشمون که از اول حرفش این بود رزرو نکنید
شما اشتباه متوجه شدی