دوباره دارن یه بلایی سر اینترنت میارن، هر سری اوپن وی پی ان قطع میشه چند روز بعد کل اینترنت اختلال پیدا میکنه.نقل قول:
دقیقا از جمعه هفته قبل ساعت 9 صبح این اتفاق افتاد و UDP دچار مشکل شده.
Printable View
دوباره دارن یه بلایی سر اینترنت میارن، هر سری اوپن وی پی ان قطع میشه چند روز بعد کل اینترنت اختلال پیدا میکنه.نقل قول:
دقیقا از جمعه هفته قبل ساعت 9 صبح این اتفاق افتاد و UDP دچار مشکل شده.
اه یعنی چی گندشو در آوردن همش سیخ میزنن به لامصب یک اینترنت کیلوبایتی هست اونم کیفیتش در حد جلبک شده :n34:تا روز جهانی ارتباطات میگن فاز سوم فیلترینگ شروع میشه دیگه فک کنم اون موقع هست که فاجعه است تجربه ثابت کرده اینا هیچ غلطی نمیتونن بکنن دانششون در اون جحد چین نیست فقط گند بالا میارن :n24:نقل قول:
===============
از اینا بگذریم یک سوال داشتم امکان تغییر طرحم هست وسط دوره ام چون و یک مقدار حجم هم از حجم اولیه طرح 128 ام رفته میخام بیارمش رو 1 مگ تا آخر این ماه اگه خوب بود و اوکی بود یک 3 ماهه بگیرم +فشفشه 40 گیگی ،فقط بطور ممول طرح 1 مگ رو رو چند میبندن ؟
من 1 مگ با 8گیگ حجم میخرم ماهی 32 تومننقل قول:
دوستان اوضاع چیز شکن ها تو های وب چه طوره؟
دوستان دوباره مسیر رفته رو عمان با پینگ خراب البته بجز 8.8.8.8
اگه اوپن استفاده میکنید مثل بقیه ISP ها کار نمیکنه.نقل قول:
کRio هم وصل نمیشه.
Cisco وصل میشه.
PPTP با پروک سی ایران وصل میشه.
SSH هم وصل میشه.
دوباره برگشت بدترین مسیر عمان که بدرد گیم نمیخوه حتی به سرورهای bf4هم وصل نمیشه چه برسه به بازی کردن نمیدونم چرا فقظ پینگ 8.8.8.8 رو ظاهری انگار میاره پایین خدا کنه مثل سابق برگرده به همون اذربایچان یا همون گرجستان
psiphon ،freegate خوب کار میکنه
تف تو روحش
شب محدود شده روی 60
هر بار بازه زمانی رایگان میشه
میفرستم تو گروه 1214 و سرعتم رو محدود میکنن
تا قبلش سرعتم روی 500 بود
اقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما زنگ زدی بهشون چی گفتی؟
به ما هم بگو
بهشون بگیم:n24:
به کدوم شماره زنگ زدی؟
شبانه محدود شده و امروز به من گفت اپراتورش كه بر هم نمي گرده، بايد به فكر كوچ به يك جاي ديگه اي باشيم...