برای این که نمیتونستم انتخاب کنم کجای دنیا به دنیا بیام :n03:نقل قول:
مسخره بازیه جدی که نگفتم بلی اونا برای داشتنش تلاش کردن ما نه فقط میخواهیم اماده بخوریم
Printable View
برای این که نمیتونستم انتخاب کنم کجای دنیا به دنیا بیام :n03:نقل قول:
مسخره بازیه جدی که نگفتم بلی اونا برای داشتنش تلاش کردن ما نه فقط میخواهیم اماده بخوریم
فکر کنم مشهد و شیراز باهم محدود می شن
400 مگ:n21:
سرویس 512 محدود
اصفهان/یک مگ شبانه/سرعت دوباره 30 شد!نقل قول:
شیراز برای دومین شب پیاپی سرعت 30
سرویس 6 مگ
من الان نمیدونم امشب باز سرعت روی 30 هست یا درست میشه چون اگه روی 30 باشه ارزش روشن گذاشتن سیستم را نداره
صبانت هم خودش را مسخره کرده با این محدودیت جدیدش
5 روز دیگه اشتراکم تموم میشه درخواست جمع آوری میدم حتی اگه 20 روز هم طولش بدند باز صبر میکنم تا پورتشون را جمع کنند کثافتهای دزد بی شرف
معلوم نیست ایا درست می شه یا نه برای من یک شب در میون 2:30 گیگ 400 مگ بود الان دو روز ه شده 700 مگ و 400نقل قول:
ولی خوش بین نباش معمولا یک هفته الی دو هفته سرعت 30 محدوده خوش شانس باش سه شب محدوده
سرعتم بهتر شد. از 40 شد بیشتر از 200...
من دارم تا یک هفته دیگه از صبانت کوچ میکنم به سمت های وب...من بر خلاف شما که دانلود میکنید اصلا برام دانلود مهم نیست..من فقط بتونم پیج باز کنم کافیه برام...۲هفته هست که پینگ یاهو و گوگل lost دارن هر روز دو بار زنگ میزنم صبانت اما فایده ای نداره.میگن مشکل نمیدونیم کجاست...میگن بین المللیه. من که میدونم دروغ میگن...
به هر حال من از صبا نت تا آخر هفته دیگه میرم های وب ۵۱۲ ۳۶گیگ سالانه...امیدوارم شما هم خدمات ضعیف رو تحمل نکنیدو برید سمت یک شرکت دیگه...
مدیر وب سایت easytrading.ir