شما راهنمایی کن مشکل چجور حل میشه ؟ اگرم میتونی بیا حضورا همفکری بده.میتونم آمپ و باند رو هم بدم بهتون خودتون تست کنید.نقل قول:
شما راهنمایی کن مشکل چجور حل میشه ؟ اگرم میتونی بیا حضورا همفکری بده.میتونم آمپ و باند رو هم بدم بهتون خودتون تست کنید.نقل قول:
من هم دقیا همین مشکلو دارم،سیستم هم دقیقا همینه ولی آمپ pioneer 5500 هستش.نقل قول:
من هم از صدا راضی نیستم ولی اینو فکر کنم با تنظیم گین حل بشه،با همه تنظیمات هم بازی کردم
اون مشکل که گفت این دوستمون و ولوم از 30 تا 35 هیچ تغییری نمیکنه منم دقیقا همین مشکل رو دارم با این توصیف که واسه من این اتفاق گاهی رو ولوم 30 گاهی رو 27 و ... میفته
میدونم این قضیه از تنظیمه چون یه بار ریستش کردم درست شد بعد تنظیم کردم خوب بود ولی دوباره الان اینجوری شده(در کل الان اصن صدای سیستم زیاد نیست حتی میتونم بگم حجم صدا کمه و dls960 که دارم حتی حجم صداش هم تقریبا با این یکیه البته الان-اینو بگم که حجم صدا رو رو همین سیستم گوش کردم اول که ریستش کردم زیاد که میکردم شیشه عقب داشت از چندجا لق میخورد و میترسیدم هر لحظه شیشه کنده شه)
من یه مشکل دیگه هم با سیستمم دارم اینه که صدا خیلی بمه با اینکه 3 تا گین آخره تنظیمات اکولایزر رو هم تا ته زیاد کردم و سه تای چپو رو فلت گذاشتم و این هم از تنظیماته چون یه dls960 هم رو یه ماشینه دیگه دارم با یه آمپه داغونه sony explode 222 و یه پخش پایونیر خیلی قدیمی که صدای تریبل خیلی صاف،شفاف و تیزی داره که اصلا هم گوشو اذیت نمیکنه و همونطور که همه دوستان میدونن توییتر و میدرنج هر دو این اسپیکرها با هم یکسانه
خلاصه یکی یه راهکاری بده چون واقعا بعد این همه سیستم های مختلف گوش دادن من مطمئنم که این سیستم ترکیب محشری و حس میکنم اینو که الان نتونستم صدای درستی ازش بگیرم
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
الان مجددا آمپ و باند رو تو خونه وصل کردم :n13: این آمپ 7205 مثل اینکه هر چقدر جریان بهش بدی میریزه تو حلق باند ها چون اول به یه ترانس 15 ولت 7 آمپر وصل کردم وقتی صدا رو زیاد میکردم موقعی که بیس میزد آمپ پروتکت میکرد.بعدش آمپ رو وصل کردم به پاور کامپیوترم که روی 12 ولت 29 آمپر خروجی میده دیگه موقعی که ولوم رو زیاد میکردم زمانی که بیس میزد دیگه پروتکت نمیکرد فکر کنم این آمپ واقعا یه 60-70 آمپری میخواد تا کامل راه بیوفته و مشکل هم فکر کنم از اینجا نشات میگیره .ویدیو زیر رو آپلود کردم حتما ببینید:n19: منتها چون با گوشی فیلم گرفتم کیفیت پایین هست. این ویدیو آمپ 7205 کنوود با باند CO609 آدیو سیستم هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میگم شما ها نکنه بیس رو گذاشتین روی سه و لودنس رو هم گذاشتین روی هایت روی این حالت خود پخش به خاطر اینکه صدا همچنان بدون دیستورت بمونه صدا رو از سی بالاتر نمیبره ها
در ضمن شما ها از طریق x over پخش صدای جلو رو روی 60 کیلو هرتز فیلتر کنید عقب رو هم روی منفی 6 دسیبل بزارید تیزی صدا کمتر میشه و تیوتر رو هم دیسبلش رو یکم کمش کنید ببینید به نتیجه میرسید
Sent from my HTC One X
نقل قول:
ممنون از توجهتون .
دوست عزیز ، من میتونم بین ۱۵۰۰ تا ۲ تومن هزینه کنم البته اگه پیشنهادی بشه که مثلا" ۲۲۰۰ قیمت داشته باشه و کیفیتش خیلی فرق داشته باشه خوب میتونم ترتیبش رو بدم .
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
بیس بوست خاموش و highway هم روی lowنقل قول:
اسپیکرای جلو رو روی 180 با شیب 12 کات کردم
اسپیکرهای عقب هم روی through گذاشتم البته روی 40Hz هم کات کردم فرقی نداشت
خودم حدس میزنم تمام مشکلات از گینه
چون گین بسته است تا اسپیکر بریک شه بعد تنظیمش کنیم (کاری که نصاب کرد و البته آدم واردی بود و کارش هم منطقی بود)
توی سایت پایونییر تو توضیحات5500 نوشته که اگه گین تنظیم نباشه آمپ توسط قابلیت pioneer's gain control caution به منظور پروتکت اسپیکر و آمپ، خروجی آمپ رو کاهش میده تا ولوم پخش به میزان مورد قبول برسه. پس به این نتیجه رسیدم که با تنظیم گین این مشکل حل خواهد شد
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
دوستان من هم برا تنظیمات خیلی مشکل دارم هرچیم خودم خواستم انجام بدم سر در نیاوردم اگر کسی مغازه دازی تو تهران می شناسه ببریم بدیم درستش کنه لطفا بگه :n16:
باتشکر
سلام
برا کپلی ام (ال 90) کم کم دارم یه سری قعطات جمع می کنم
پخش رو قبلا 7016 کنوود گرفتم
دیروز هم یه کامپ ساند استریم گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا برای انتخاب آمپ و ساب احتیاج به راهنمایی دارم
بودجه محدوده و دنبال صدای زیاد و قدرتی نیستم کیفیت ارجح تره
تا اونجایی که مطالعه کردم همراه کامپ بهتره ساب هم باشه
خوب ساب باکس اکتیو بگیرم بهتره یا سابجدا و آمپلی هم جدا
برا کامپ ها 75 وات می خوان نظرم آمپلی 4 کاناله شاید در اینده برای استیج جلو هم کامپ گرفتم
چه سابی؟ چه نو آمپ 4 کانالی؟
یک سوال دیگم از اساتید دارم
اگر بخوام یک ساب با باکس که بیس نرمی هم داشته باشه و امپ که راهش بندازه نو یا کارکرده بگیرم کف قیمت چقدر می شه؟
(بازهم تاکید می کنم نمی خوام کوبش سنگین داشته باشه یا حالت لرزش)
سلام داداش کامپو چقدر گرفتی؟داخل جا فابریکی عقب ال ممد راحت جا شد؟بدون آمپ هم وصل کرده ببینی صداش چه طوره؟نقل قول: