حاشيههاي كريس رونالدو ادامه دارد
خبرگزاري فارس: مرد سال فوتبال اروپا و جهان گفت: به محض ورود به اسپانيا و اقامت در مادريد، در اولين اقدام به دنبال خريد چند دست لباس هستم
به گزارش خبرگزاري فارس، كريستيانو رونالدو اظهار داشت: از مدت ها قبل در انتظار ورود به مادريد بودم. مي خواستم وقتي به اين شهر وارد مي شوم ، در خيابان هاي كه بهترين فروشگاههاي لباس واقع هستند، چند دست لباس خريد كنم.
اين بازيكن پرتغالي كه در ابتداي سال ميلادي جاري دو عنوان مرد سال اروپا و جهان را به دست آورد، در يك برنامه راديويي در كشورش به صورت زنده پخش شد، اين اظهارات را بر زبان آورد.
وي در پاسخ به سئوال مجري اين برنامه كه از او پرسيد اولين اقدام رونالدو پس از اقامت در خاك اسپانيا به منظور شروع همكاري با رئال مادريد چيست، تصريح كرد: اولين كاري كه به محض ورود به مادريد مي كنم، لباس خريدن هست. لباس هاي مردانه اسپانيا زيبا و با كيفيت هستند. من هم كه هميشه دنبال خريد لباس هاي زيبا هستم.
در پي بيان اين جملات از سوي رونالدو، مجري برنامه يادشده به صورت تلويحي از ستاره پرتغال و جهان خرده گرفت و عنوان كرد كه به جاي خريد لباس، بازيكن تازه خريداري شده مادريدي ها بايد به فكر كارهاي مثل انجام تست پزشكي، آشنايي با هم تيمي ها و مربي، شناخت افزون تر رئال مادريد و بطور كلي در پيش گرفتن راه پيشرفت در اين ورزش باشد.
رونالدو كه در كنار برخورداري از قابليت هاي بالاي فني، زندگي پرحاشيه اي نيز دارد، چندي پيش از منچستريونايتد انگليس جدا شد و در ازاي رقم نجومي و تاريخي 94 ميليون يورو به رئال مادريد پيوست.
انتقاد دل بوسکه از ولخرجی های رئال
سرمربی تیم ملی اسپانیا از اینکه باشگاه مادریدی حاکمیت بربازار نقل و انتقالات تابستانی را در دست گرفته راضی نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل:بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا از ولخرجی های باشگاه مادریدی در بازار نقل و انتقالات تابستانی انتقاد کرده و گفته:« ویژگی باشگاه های بزرگ انجام خریدهای بزرگ نیست.»
سران باشگاه مادریدی قرارداد کاکا را نهایی کرده اند و در آستانه به خدمت گرفتن کریستیانو رونالدو هستند و این به معنای خرج حدود 150 میلیون یورو است. مربی سابق باشگاه مادریدی از شرایط کنونی حاکم بر برنابئو راضی نیست و در صحبتهایی احساس واقعی اش در این رابطه را به زبان آورده است:«این طور به نظر می رسد که سران مادریدی پولی را در دست دارند و می خواهند به هواداران خود هدیه ای بدهند.آنها با انجام چنین خریدهایی به دنبال جلب توجه هستند و باشگاه های بزرگ تنها با خریدهای بزرگ شناخته نمی شوند.»
این دو خرید بزرگ توسط باشگاه مادریدی در حالی انجام گرفت که اقتصاد جهانی، اوضاع باثباتی ندارد. بیسنته دل بوسکه در ادامه صحبتهایش در مقایسه اوضاع باشگاه رئال با سایر باشگاه های اسپانیایی گفت:«در اسپانیا باشگاه هایی هستند که با خرج مبالغ هنگفت بازیکنانی را خریداری می کنند، که مهمترین آنها رئال مادریداست. هر چند که پول زیادی در اسپانیا در جریان نیست ولی این طور به نظر می رسد که سران باشگاه مادریدی پول زیادی را در اختیار دارند.»