رفیق گول نخور......این یه سال معلوم نیست شبانه اش چطور باشه.......یه کاری میکنن از دماغت در بیادنقل قول:
جالبه توجه کردین خیلی تاکید به تمدید یه ساله دارن؟!
Printable View
رفیق گول نخور......این یه سال معلوم نیست شبانه اش چطور باشه.......یه کاری میکنن از دماغت در بیادنقل قول:
جالبه توجه کردین خیلی تاکید به تمدید یه ساله دارن؟!
بعداز 3ماه چکار میکنید؟ :blush: تهش 1/3 بها در موردتون اجرا میشه.نقل قول:
این تغییر در طرحی که انجام دادند موقتی هست. فقط بخاطر اینکه چندماه دیگه هم کاربرها رو بچاپند و ازشون پول بکشند. هر 1 نفر هم از نظر اقتصادی تمدید نکنند یعنی ضرر. 3ماه هم واسه شرکت 3ماه است.
همین عوام فریبی که الان کردند فرض بگیرید 50% کسانی که میخواهند جدا بشوند بمانند، باید 3ماهه 6ماهه 1ساله خریداری کنند و با اینکار هنوز مشترک رو نگه میدارند، تا از این جو جدا شدن از پارس عبور کنند و جلوی ضرر رو بگیرند :n09:
از این چندماهه ها بفروشه پارس حالا :n02:
بالاخره ما 4 سال مشترک همین شرکت بودیم... بعضی ها ناراضی بودن ولی خب یه سری هم کاملا راضی بودن...نقل قول:
شبانه ای که پارس آنلاین تا همین امروز داشته رو هیچ شرکت دیگه ای نداره! شاید به زور به یک پنجم یا یک سوم پارس برسن...
استدلالی که توی پستهای قبلیم کردم این بود که اگر اینا بعدا دبه در بیارن ما هم میتونیم تخلیه کنیم و یه در صدی از پولمون رو هم پس میگیریم!
اگه یادتون باشه از اون اول من بهتون گفتم فعلا تخلیه نکنید و یه یک ماهی صبر کنید ببینیم چی میشه بعد سر فرصت بهترین گزینه ای که داشتید رو انتخاب کنید! غیر از این بود؟
اینم لینک پستش: (خواهشا به تاریخ پست دقت کنید :n10:)
آورین :n16:نقل قول:
آخرش باید تاپیک فریب نخورید رو برپا کنیم :n25::n31:
کسی که ثباتی در حرفهاش نیست نباید بهش اعتماد کرد.
من 17 آذر تموم میشه سرویسم نمیدونم بمونم یا برم فن آوا:n02:
این رو هم در نظر بگیر که اگر اون قضیه ی مصوبه درست باشه اینا تنها راهی که برای شبانه دادن دارن همینه.... یه جوری مصوبه رو دور میزنن و میگن اینا مشترک قدیمی هستن!نقل قول:
در هر صورت به نظر من چه شما یکماهه داشته باشی چه یکساله میتونی 20 روز دیگه تخلیه کنی و فرق چندانی نداره....
بله منم تایید میکن صحبتتاتون رو . ولی میگم ریسک بالاییی داره بفعلا سه ماه تمدید کنید تا معلوم شه وضعیت بعدا چی میشه .نقل قول:
بعدشم دوستان شاید اینا برنامه چیدن .
یعنی اول بگن شبانه رو برمیدارن . بعدا اطلاعیه بدن قبل از 10 اذر تمدید کنید . بعدش خیلی از افراد و کاربران با عجله تمدید کنن و پولش سرازیر بشه تو حساب اینه ...یکدفعه کلی پول به جیب میزنن !!!!!!:n27:
موندم تخلیه کنم به سرویس جدید خریداری کنم ؟؟؟؟؟؟
دوستان کسی میدونه قضیه ی سرویس های زیر چیه؟؟؟
POL-2048-6GNight
POL-1024-6GNight
POL-512-12GNight
دوستان کسی میدونه قضیه ی سرویس های زیر چیه؟؟؟
POL-2048-6GNight
POL-1024-6GNight
POL-512-12GNight
در حالت عادی که در حال استفاده از سرویس فعلی هستی ..وقتی سرویس جدیدی خریداری کنی میره برای رزور ..یعنی بعد از پایان سرویس فعلی ، سرویس رزرو به طور خودکار فعال میشه .
حال دوستان میشه دو تا سرویس رزو کنیم پشت سر هم فعال بشه .... (آینده نگرم:n10:)
زنگ زدم پشتیبانی مرکزی تهران گفت فقط یک سرویس رو میشه رزرو کنید باید قبل از 10 آذر رزرو کنید یا خریداری کنید . فقط تا قبل از 10 آذر
دوستان بنده آخرین بار با روابط عمومی تنظیم مقررات صحبت میکردم پرسش کردم در مورد اینکه پارس آنلاین 1/3 بها کردن ساعات رایگان رو بر گردن مصوبه سازمان تنظیم مقررات انداخته و لازم اجرا.
جوابی که به بنده دادند این بود که ما چنین مصوبه نداشتیم و ساعات رایگان مربوط به خود شرکت میشود و به ما ربطی نداره چطور ارائه میکنند ، رایگان یا نیم بها و غیره.
همینطور میتونید در سایت تنظیم مقررات مصوبات رو با شماره جلسات ویا موضوعات ببینید اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه این هم از دروغهایی بود که پارس آنلاین این مدت به مشترکانش میداد خواستم روشنتون کرده باشم :n39:
What the ....نقل قول:
:n04:
اقا من سوزوندم پس با این اوصاف میشه یه یه ساله هم رزرو کرد؟
اونوقت ریسکش یکم بالا نیس ؟
به نظر من از اونجایی که درصد زیادی از مشترکهای پر مصرف تخلیه انجام دادن (:n10:) اگر تو این یک روز تمدید یا خریداری انجام بدیم سرعت شبانه امون خیلی بهتر شده و میشه ... بعد ما اینجوری میشیم :n20:
البته این فقط یه احتماله ولی به واقعیت نزدیکه :n16:
فرض کنید من کارمند پارس آنلاینم خخخخ:n05:
عزیر جان وقتی این مصوبه هیچ جا اعلام نشده شما انتظار داری زنگ بزنی بشون اونا هم همه چیز رو بهت بگن؟؟؟ :n09:نقل قول:
من ... شما ... پارس آف... آخه ... :n04:نقل قول:
آی دهنشون سرویس کم سرعت پر محدود :n34:
ریسکش بالاس اقا, اینا پررو شدن,رفتم پکیجمو جمع کنم زنه برمیگرده میگه چرا میخواید جمع کنم گفتم بگمممممم؟در راستای سیاست های جدید پارس انلاین جهت خدمات رسانی به اصطلاح بهترتون و حذف سرویس شبانه و افت سرعت شدید....گفت اقا اینا که از ده اذر اعمال میشه گفتم خانوم علنا میگی بیا باز بزاریم تو پاچتون دیدم پسره بغل دستش بهش بر میخوره میگه نه میدونید چیه شما تا الان داشتین با عین سرعتی که میگرفتین دان میکردید الان که سرعت هارو پایین اوردیم و واقعیش کردیم صداتون در اومده منم برگشتم گفتم نهههههههه میدونید چیه شما یوزر هاتون زیاد شده جیباتون پر تشنه تر شدید افتادید به جون ملت,مرده حسابی اسمش روشه 1024 باید به من یه مگ سرعت بده ,, الان که پکیج 1024 من که 980 کیلوبایت میداد شده 230 .40 پکیج 128 لابد شده دیال اپ دیگه...دیدم دیگه لال شده نه این واسه همست شما حرف منو نمیفهمید گفتم اونی که نمیفهمه شمایید که ملت هالو و مچل شما نیسن خانوم ببند اشتراکمو ,,دوتومن میشه گفتم شما بگو دویست تومن فقط منو از شر خودتون خلاص کنید ,,6 تا پکیج دیگمم مهلتش تموم شه میرسم خدمتتون وسلام:n10:
یه دفعه این خبرو اعلام کردن که تو کمتر از 10 ساعت باقی مانده هیجان ایجاد بشه و یه عده برن سرویس با مدت بالا بگیرن که برگردوندنشم راحت نیستنقل قول:
آخرشم اونایی که شبانه اشون رایگانه یه سرعت افتضاحی بهشون میدن که مجبور بشن برا دانلودایی که نیاز دارن ترافیک روزانه رو مصرف کنن
این طرح این یک روز با عقل جور در میاد ...
فکر کن :
من اصلا به سایت پارس آنلاین سر نمیزنم
ایمیل هم ندارم
خلاصه از همه جا بی خبر میام نهم آذر سرویسم رو یکساله تمدید میکنم (طبق روال همیشگیم)
اونوقت کسانی که تمدید اینجوری انجام دادن ترافیکشون نمیپره و در صورت اطلاع یافتن از طرح جدید تخلیه هم نمیکنن چون تمدیدی قبل از 10 آذر هستند.
منظور اینکه این طرح احتمالا از همون موقع که قضیه ی 10 آذر رو شروع کردن فعال بوده و نگفتن تا الآن که در صد زیادی از کاربرای پر مصرف تخلیه کنن و یه تعداد محدود مثل ما بمونیم ...
پس مشکلی بابت شبانه ی رایگان نیست به جز سرعتی که دستشونه و البته کمتر از سرعت اسمی هم نمیتونن بدن.
من فکر کنم یه شیش ماهه تمدید کنم ...
این مصوبه دولتی نیست.....شرکتا برای سودشون دارن اینکارو میکنن......الانم بقیه منتظرن ببینن شرکتایی که این کارو کردن سود میکنن یا ضرر که اونا هم اینکارو بکنننقل قول:
وگرنه اگه مصوبه بود حداقل چند تا باید تئ یه بازه زمانی اینکارو میکردن
به هرحال دولت از یه سری دانلودر نمیترسه که مصوبه اشو با دوز و کلک بخواد اجرا کنه
پارس آنلاین از سیستم غربالگری استفاده کرد
اگه همون یه ماه پیش همزمان با اعلام تغییر سیاست شبانه این خبر رو که با تمدید قبل از 10 آذر شبانه کاملا رایگان خواهد بود رو هم اعلام میکرد عملا تمامی دانلودرهایی که پارس آنلاین هدفش از این طرح پروندن اونا بود یک ساله تمدید میکردن و تا یک سال بعد همین آش بود و همین کاسه باز . پس اول اون خبر حذف شبانه رایگان رو اعلام کرد تا یه سری از حرفه ای ترین دانلودرهای خاورمیانه تخلیه کنن و حالا یه روز مونده به 10 آذر اطلاعیه جدید رو اعلام میکنه تا اونایی که تا الان همراه پارس آنلاین بودن بتونن به نحوی از این امتیاز مثبت به پاس همراهیشون استفاده کنن -
ضمنا این طرح جدید شامل رزرو سرویس نمیشه ؛ اگر سرویس فعال دارید باید بسوزونید سرویس جدید رو قبل از 10 آذر تمدید کنید
آقا الان با بخش تمدید صحبت کردم
کسایی که دارن مدت بالا رزرو می کنن جـــــدا حواسشون بـــــــــــاشه طــــــــــرف کلا با اما و اگر حرف زد
ممکنه بره تو پاچمون شدیــــــــــــدا
به نظرم نهایتا 3 ماه رزرو کنید
یارو بال بال میزد می گفت قبل از 10 آذر هرچی بگیری یا رزرو کنی مشمول قانون نمیشه
هر چی هم میگی یارو میگه این چیزیه که فعلا شرکت به ما گفته !!!!
همین الان تو سایت این خبر رو به رنگ قرمز در اوردن!
نقل قول:
آره منم که صحبت کردم با شک و شبهه داشت صحبت میکرد .
معلوم نیست بعدش چه بلایی سرمون بیارن ..... فعلا سرویس 3 ماهه رو رزرو کردم ...
آحه اینا با این طرح خیلی از پهنای باندشون توی شب بلا استفاده میمونه..... حالا بیان سرعت رو هم کم بکنن که چی بشه؟ باند بیشتر بلا استفاده بمونه؟ آخه چه نفعی داره براشون؟ در ضمن میشه سه ماهه یا حتی یکماهه هم تمدید کرد کسی مجبور نیست یکساله بگیره!نقل قول:
رزرو شامل این طرح نیست ؛ باید سرویس طی امروز و فردا فعال بشه تا شبانه رایگان داشته باشه
امروز 8 آذر هست ...و تا قبل از ساعت 24 فردا فردا وقت رزرو هستش .نقل قول:
عزیزم این چیزی هست که فروش پارس آنلاین 10روز پیش تلفنی دلیل تغییر ساعات رایگان به 1/3 بها را گفتند . حضرت عالی هم توی پست های قبلی خطاب به دیگران گفتی "این رو هم در نظر بگیر که اگر اون قضیه ی مصوبه درست باشه اینا تنها راهی که برای شبانه دادن دارن همینه.... یه جوری مصوبه رو دور میزنن و میگن اینا مشترک قدیمی هستن!"نقل قول:
چون مصوبه روال خودش رو داره و پنهان و آشکار نداره. مصوبات در سایت گذاشته میشن و هم ابلاغ میشن.
قرارداد ترکمنچای هم پنهان نموند این که چیزی نیست کسی بخواد مخفیش کنه.
مگر اینکه شما به تئوری توطئه یا کشک معتقد باشید :n09:
اگر نه در سایت است و نه کارمندان روابط عمومی با خبرند ولی پارس آنلاین و شما با خبر هستید من نمیدونم اسمشو چی میشه گذاشت :n13::n02: (و همچنان هم مصوبه میخوانیدش)
من نمیگم صد در صد دولت گفته... ولی حتی قبل از اینکه صبا شبانه رو حذف کنه خبرش بود و من خودم باور نمی کردم .... ولی وقتی این حرکت زنجیری شرکت ها رو دیدم اونم شرکتایی که بهترین شبانه رو داشتن باورم شد......نقل قول:
نه دیگه خبر خیلی قدیمی تر از این حرفاست.....نقل قول:
بحث مخفی کاری نیست... شرکت میتونه بگه من تعهدی از قبل به این کاربرها دارم که مشمول این شرایط جدید نمیشه و باید مثل سابق با این کاربرها برخورد بشه.....
=======
در کل هم اون چیزی که من گفتم صرفا یه حدس بود.... از نوع و لحن نوشته هم کاملا مشخص هستش... من اطلاعات خاصی از هیچ جا ندارم.....:14:
به نظر من هدفشون بیرون روندن دانلودر ها نیست.....بلکه میخوان با پولی کردن شبانه......از ساعت مرده کسب درآمد کنننقل قول:
وگرنه میتونستن هرکی شبانه بیشتر از یه سقفی دانلود کنه رو سرعت شبش محدود منن تا استفاده بیش از حد نکنه
تو ایسنتاگرامشون بهم گفتن که قراره یه طرح هایی اضاف بشه یه چیز مثل شاتل که 3500 میدی و دانلود میکنی
نقل قول:
گفت میشه :n03::n03::n03:
احتمالا وقتی زنگ زدی که اون کارشناس های لایه پایین خودشون هم خبر نداشتن . ایمیلی از لایه های بالاتر به دستشون رسیده که توضیح داده رزرو شامل شبانه رایگان نمیشه و سرویس باید حتما تا قبل 10 آذر فعال بشه .الان با واحد تمدید تماس بگیرنقل قول:
به هرحال اونا یه صنف دارن و با هم ارتباط دارن......نقل قول:
خوب وقتی یه شرکت حذف میکنه و سود نصیبش میشه بقیه هم دنبالش میرن.....چون مخالفت قانونی هم سر راهشون نیست
اما وقتی یکی ضرر کنه.....که احتمالا پارس ضرر کرده(البته نه در حدی که ورشکست بشه)....بقیه هم پا پس میکشن
پس شما میگی یه سری بچه هایی که اینجا الان یک ساله رزرو کردن رفت تو پاچشون ؟؟؟!!!نقل قول:
چرا فونت قرمز و بزرگ؟ میدونم از دست پارس آنلاین عصبانی هستی ولی معمولی هم بنویسی خونده میشه . اگه تا فردا ساعت 12 شب سرویس یک ساله ای که خریدن رو فعال نکنن بله رفته توی پاچه های مبارکشوننقل قول:
شرمنده همش فکر میکرم امروز 9م هست....چون فردا دارم میرم برا تخلیه و حجم باقی مونده رو دارم تموم میکنمنقل قول:
اما جدی جدی این حول و ولایی که راه افتاده و همه میخوان یه ساله به طمع شبانه رایگان تمدید کنن به نفع شرکت هست
چون یه سرمایه زیاد گیرش میاد که جبران ضرر از دست دادن مشتری ها میشه
و از اون طرف هیچ تعهدی نسبت به سرعتی که برای شبانه رایگان میده نداره
چقدر سرتونو درد میارید بخدا برید تخلیه کنید راحت شید چیه با هر ساز اینا یجور میرقصید :n20: ....یه فاکتوری هست به نام شعور کاربر که واقعا اینا بهش توهین کردن
بابا اینو ولش کنید.... بچه ها از صبح چند بار پرسیدن.....
توی سایت هم نوشته:
اگر اینجوری بود باید مینوشت سرویس های فعال شده نه خریداری شده....نقل قول:
تغییر طرح هدیه شبانه که در ادامه توضیح داده شده است، مربوط به سرویسهایی می باشد که پس از تاریخ 10 آذر ماه 93 خریداری یا تمدید شوند؛ بنابراین هدیه شبانه کلیه سرویس های خریداری شده قبل از این تاریخ، مطابق روال گذشته اعمال خواهد گردید.
ما همش 50 نفر هم نیستیم...... :n09: مطمئن باش نه میتونیم پارس آنلاینو پول دار کنیم نه ور شکست!!!نقل قول: