منم که خوابم... و هم چنان در لیست سیاه، شمشیر ممشیرم که تعطیل. فردا برم از استاد بزرگ شمشیر شائولین بخرم!!! با امین و مهدی و ابوالفضل اینا بزنیم لت و پارشون کنیم... حالا ببین...:n20::n19:
Printable View
منم که خوابم... و هم چنان در لیست سیاه، شمشیر ممشیرم که تعطیل. فردا برم از استاد بزرگ شمشیر شائولین بخرم!!! با امین و مهدی و ابوالفضل اینا بزنیم لت و پارشون کنیم... حالا ببین...:n20::n19:
به محفل عاشقان بیدل خوش آمدی برادر شائولینی :n11:نقل قول:
سلامنقل قول:
ظاهرا شما سرور داخلیتونم محدود شده. ولی اینجوری میگین با اسمشو نبر میتونین دانلود کنین با سرعت بالا... پس چرا اسمشو نبر برای من کار نمیکنه؟
سلام.نقل قول:
اره داخلیم هم محدود شده...
شما کدوم کانکنشن رو تست کردی؟
(نظرتون رو در این مورد تو گروه بزارید!)
دیشب نمیدونم چرا با اسمشو نبر زیاد دانلود نکرده فک کنم یک مشکلی پیش اومده باشه تا 2 ایناکه بیدار بودم خوب بودش سرعت ولی فک کنم سرور مبدا مشکل داشته زیاد دانلود نکرده:n14:
اینا رو توی تاپیک بی زحمت بگو داداش :n28:نقل قول:
نه خب فقط خاستم بگم مدیریت دانلود داشته باشین و الگوتو تغییر بدین تا محدود نشین مثل من:n02:نقل قول:
تف تو این اینترنت تف تف تف
اون از گند کاری مخابرات اینم از شاتل . موندیم از شرکت دزد اشتراک بگیریم یا از شرکت کلاهبردار
به خدا !نقل قول:
فهمیدی مارو هم بی نصیب نزار:n02:
موندم دیگه کجا خوبه ولی بازم شاتل سگش شرف داره به مخابرات دزدی نمیکنه وسرعت روزشم پایداره مخابرات که کارش تمومه از نظر من ولی شبانه میمونه که....:n15:
آخه یکی نی به اینا بگه شبی دو گیگ دانلود که این مسخره بازیا رو نداره
بچه های مشهد فعلا بهترین گزینه اکانت های بالای صبانته بالای یک مگش زیر 450نمی یاد برید تو تاپیکش هم می بینید
جدیدا 6مگ هم تو طرح هاش گذاشته
چی فکر کردی اینم لابد اولشه بعدا مشترکشونو جذب کنند تر میزنند تو سرعت من اولین شرکت نتم همین صبا بود که از ماه رمضان تر زدند تو سرعت بعدا هم قیمت هاشون نجومی رفت بالا که اومدم مخابرات تا همین اواخر برج ۸ همه چی آروم بود که الان سرعتم نصف شده(شبانه) بازم شکایتی آنچنان ندارم(مجبورم) نصبت پولی که میدم خوبه +مزایای هرجا برم میخواد ۳ یا شاید ۴ برابر پول بدم واسه همین مزایای (چون طرح جدید بود و الان نمیدن)نقل قول:
Sent from my GT-I9100G
میبینم که اکثر بچه ها راضی هستن فعلن البته :n09:
دوستانی که ادعا می کردند، سرور داخلیشون محدود شده و الان دارند میگند از محدودیت دراومدند، کجا هستند؟؟ :n09: کسی خبری ازشون داره؟ :n10:
از دوستان تقاضا دارم لطف کنن بگن در کرج سرویس خوبی داره شاتل؟ ریت دانلود چقدر هست در حالت خوب و در حالت تقریبا بد
چقدر هست به 400 تا 500 میرسه در حال نرمالش؟؟
تامسون
من که الان محدودم و محودودم موندم :دی
تو رو کلا باید فاکتور گرفت در همه چیزها :n02::n04:نقل قول:
تو اگر اون طوری که من گفتم، الگوی مصرفیت رو تغییر میدادی، 100 درصد تا چند روز آینده از محدودیت داخلی در میومدی :n09:
البته الانم در ظاهر محدودی و طبق آخرین خبرها، تو این دو سه شب اخیر بدجوری تو گوش شاتل زدی :n08:
دوستای عزیز مشهدی من از مخبرات اینترنت دارم سرعت فوق العاده افتضاح هست الان شاتل مناسب هست برای تعویض سرویس ؟
این محدود کردن با شبی 1 الی 2 گیگ محدود میشی ؟ من کلیه دانلود هام از سرورهای ایرانی هست
شما چه سرعت و چه پیشنهادی برای گرفتن دارین ؟:n16:
سه ماه 128 شاتل.فکر کنم 6 گیگ.نقل قول:
دوستم داره ولی برای من دانلود می کنه.اینجانمی شه گفت ولی خیلی بهتر از 2 مگ مخابراتو دو برابر 2 مگ مخابرات در شبانه رایگانش می تونی دانلود داشته باشی.
و چیز های دیگه که باید اینجا کمی بگردی تا باهاشون آشناشی.
من مخابرات دارم ولی از جای دیگه نمی تونم بگیرم.اینترنت زوری و تحمیلی شنیدی.همین اینترنت فیبر نوری مخابرات دیگه!
موفق باشی.
اگر بیشتر دانلودات فیلم های آموزشی پیسی دانلود هست.من خیلیشو دارم و بیا بقیشو شما دانلود کن و مال منم هم وردارنقل قول:
دوستان گرامي طبق مصوبه 166 سازمان تنظيم مقررات هزينه هر گيگ استفاده از پهناي باند داخلي فقط 423 تومان هست.ولي شرکت هاي pap به قيمت 5000 تومان همانند ترافيک خارج از کشور
حساب مي کنند.در اين زمينه آيا کسي از شرکت خدمات دهنده اينترنتي اش سوال پرسيده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حلال که حلاله وقتی قیمت هر گیگ از سرور داخلی 432 تومنه از ما میگیرن 5 تومن دیگه حلال حرومی نمیمونهنقل قول:
هیتلرجان شما عصبی نشو الان، باز به جنگ جهانی راه میفته. در مورد دزد و کلاهبردار هم که واضح تر بگو که راهنماییت کنیم، الان اینا که گفتی هر جفتش هم به ش..ل میچسبه، هم به مخابرات...:Dنقل قول:
اینم ویژه علی اقای تامسون:n10::n09::
ازم نپرسید چطوری اینطوری شده! جوابتون رو نمیدم! حتی شما دوست عزیز:n10::n02:
فیک هم نیست.:n02:
یعنی میگید زدند سرور های داخل رو هم سرعتش رو بستند ؟!
این هم می گذرد ... :n02:نقل قول:
حالا دو سه روز دیگه که خودت اومدی و همون تست 8 مگ رو گذاشتی، من تست ویژه تو رو میزارم :n09::n10:
ببینم با این اسپید امشب رکورد میزنی یا نه :n06:
نقل قول:
از قدیم گفتن سگ زرد برادر شغال است این مثال در مورد تمام شرکت های اینترنتی هم صدق میکنه!!! حالا چه شاتل چه مخابرات چه صبانت و .....
ولی اگه به من بود عوض جنگ جهانی کل خاندان اون کسی که این اینترنت آشغال رو میده دست ما مینداختم تو کوره آدم سوزی
همینجا هستیم! جایی نرفتیم :n09:نقل قول:
:wac: :blink:نقل قول:
والا این چیزی که من دیدم فکر کنم مواردیه که شرکت های اینترنتی نباید رعایت کنند!!! مودم شون رو که هر جور هست به مشترک بدبخت قالب میکنن، هزینه راه اندازی 15 تومن میگیرن که طبق این مصوبه نباید بگیرن (فقط در صورت نصب مودم)، هیچ سامانه درست و حسابی ای برای اندازه گیری سرعت ندارند، به گفته وزیر ارتباطات در بعضی موارد شاهد اشتراک 1 به 30 هستیم در صورتیکه نباید از 1 به 10 بیشتر باشه، هر 1 گیگ اضافه رو هم که به بیشتر از 10 برابر قیمت واقعی به مشترک میفروشن (حالا بماند خودشون چند میخرن!)
نقل قول:
مهدی از همون .... رسیدی به این سرعت؟:n02:
نچ:n02:نقل قول:
حالا بعدا بهت میگم.
یه نکته !
اگه این سرعت کذایی 20 mb واقعی باشه تو ایران از نظر سرعت باید 1 باشی ولی تو عکس نوشته " سریعتر از 89 % در ایران " یعنی هنوز 11 درصد سرعتشون بیشتر از 20 مگ هست !؟:n04:
قشنگ فتوشاپهنقل قول:
کافیه به اون جمله faster than 89% of ir نگاه کنید . در حالی که 20 مگه ولی تو امضاش 8 مگش نوشته faster than 90 %
:n08::n08::n08::n08::n08::n08:
فتوشاپ نیست چون اگه توجه کنی لینکش از سایت اسپید تست هست و اگه فتوشاپ بود باید لینکش از یه سایت دیگه میبود که اینطور نیست اینم لینک این عکس که نوشن میده از سایت اسپید تست هست.:n16:نقل قول:
کد:http://www.speedtest.net/result/3152659198.png
نقل قول:
کافیی بود کمی فکر میکردی آدرس تصویر از اسپید تسته امکان نداره فوتوشاپ باشه!:n15:
این مهدی یک قرمساقی هست که دومیش تو ایران نیست.نقل قول:
بله دوستان این عکس فتوشاپه .:n26:
نقل قول:
همونشم فتوشاپه :n02:
دوستانی که هم از داخلی محدود هستند هم از خارجی چکار می کنند؟ هیچ راهی نیست؟ شبها دیگه مودم رو خاموش می کنم حداقل برق مصرف نکنه
اسمشو نبر برات جواب نداد؟!نقل قول:
امین این اسمشو نبر رو معرفی کن بهم ( پ خ کن ) . واسه یکی از دوستام میخوام .نقل قول:
خیر ... داخلی هم محدود شدم ... سایت خود شاتل به زور لود میشهنقل قول:
دوست عزیز داخلی منم دوشبه که محدود شده! ولی با اسمشو نبر وضعیتم سبزه.نقل قول:
شما کدوم کانکشن رو تست کردی؟
نمیخوای بگی وجودیت خودمم اینجا فتوشاپه؟:n24:نقل قول:
اخه تو که استاد فتوشاپ هستی این چیزا چیه میگی؟!
ادرس عکس رو میدیدی این حرفو نیمزدی:n15: