شاید خدا کرد به شکایتامون رسیدگی کردن و وضعیت دانلود شبانه خوب شد!!!!!!:n35:
Printable View
شاید خدا کرد به شکایتامون رسیدگی کردن و وضعیت دانلود شبانه خوب شد!!!!!!:n35:
طبق خبر هایی که بدستم رسیده از منبع بالا دوستان این مشکل گویا از تهران است و ارجاء دادن همون جا تا حل بشه و طرف گفته در پی حل مشکل هستیم اینو یکی از رده بالایی ها گفته حالا باید صبر کرد
شما هم امروز قطعی داشتید؟ من الان با نت سیم کارت اومدم.کلا نتم قطعه :|
بنده ساعت 10 شب کانکت شدم نمدونم قبل اون قطع بوده ولی الان خیلی قطعی داره
تجربه نشان داده آب رفته به جوی باز نمی گردد و بسیار بعید است که به حالت سابق برگردد
قطعی نهنقل قول:
ولی افزایش پینگ چرا:n35:
مشکل پورت ارور یا محدود کردن سرعتای شبانه؟ یا هر دوشون؟ چون فکر نکنم مخابرات این محدود کردن سرعتای شبانه رو به عنوان مشکل فرض کنه که بخواد واسه حلش کاری کنه و همون طور که دوستان گفتن و 2020 اقرار کرده که اعمال این محدودیت ناشی از تصمیم خودشون بوده.نقل قول:
در ضمن بعضی وقتا این پورت ارور ممکنه باعث شه که تا یه ساعت هم مودم نتونه به پورت وصل شه و فکر میکنم به همین خاطر نت نداشتی. واسه منم پیش اومده، این جور مواقعی مودم رو خاموش و بعد از چند دقیقه روشن کن اگه درست نشد دوباره همین کارو تکرار کن، معمولا بعد از دو سه بار درست میشه. :n02:
خودشون زدن داغونش کردن حالا طبق گفته ها دست به گریبان تهران شدن برای حل مشکل
لابد با قصد اعمال محدودیت شبانه، سیستمشون رو دستکاری کردن (چون خودشون هم به قصدشون اعتراف کردن) و گند زدن به همه چیز، فوقش تهران هم بیاد واسشون این وضعیت پورت ارور رو درست کنه ولی حتما محدودیت رو یه طور دیگه اعمال میکنه.
احتمالا می خوان شبیه پارس انلاین عمل کنننقل قول:
درست با شروع ساعت رایگان سرعت افت شدید و فقط قابلیت باز کردن سایت داشته باشه نه دانلود