نقل قول:
به نظرم صبر کن تا تعرفه های جدیدو جشنواره جدید شروع بشه تا ببینم بعد عید برنامه شون چیه!
من موندم چطور با 40 گیگ بهت اخطار میدن. البته من اصن وقت دانلود ندارم . چون بذاری دانلود دیگه هیچ کار نمیشه کرد منم همش نمیتونم بذارم دانلود.
Printable View
نقل قول:
به نظرم صبر کن تا تعرفه های جدیدو جشنواره جدید شروع بشه تا ببینم بعد عید برنامه شون چیه!
من موندم چطور با 40 گیگ بهت اخطار میدن. البته من اصن وقت دانلود ندارم . چون بذاری دانلود دیگه هیچ کار نمیشه کرد منم همش نمیتونم بذارم دانلود.
آقا این جشنواره بهاره چی شد پس؟
الان ساعات رایگان شبانه چه جوری میشه؟
کم کم دارم شک می کنم که جشنواره ای اصلا در کار باشه یا نه...
هیچ موقع ایرانسل اطلاعات جشنواره رو این قدر دیر اعلام نمی کرد...
از طرفی هنوز اطلاعات جشنواره زمستانی رو صفحه اصلی سایته...
نمی دونم والا...
من از ترس این که نکنه ساعات رایگان برداشته شده باشه، کلا دیشب دانلود نذاشتم... :n15:
سلام اره دوست عزیز باهات موافقم
آخه جای تعجب هم اینجاست که ایرانسل برای سیم کارتاش هم جشنواره نوروزی گذاشته بود تا 15 که وقتی 15 تموم شد بلافاصله بنر جشنواره بهار 93 رو برای سیم کارتاش اعلام کرد
ولی برای وایمکسش هنوز بنر چشنواره زمستان 92 روی صفحه مونده.
دوستان یه خبر بد فعلا ساعات دانلود شبانه رایگان نداریم تا چشنواره بهار بیاد
تا چشنواره بهار نیومده دانلود نذارید
دیشب از ساعت 1 تا 4 وصل شدم هر چی دانلود کردم دیدم از حجمم کم میشه
امروز هم زنگ زدم 707 پرسیدم ساعات رایگان رو برداشتید گفت اره
ای لعنت بر پدر و مادرشون. عوض اینکه ارزون تر بشه بدترش کردن
اخه با ماهی 4 گیگ چه گ--ی میتونم بخورم
ديشب حجم کم کرد..نقل قول:
ديشب حجم کم کرد..نقل قول:
الان زنگ زدم به 707...نقل قول:
گفت حداقل تا 20 فروردین خبری از جشنواره بهاره نیست...
دانلود شبانه هم فعلاً نذار که ترافیک کم میشه... :n15:
امیدوارم این عیدانه ی 12 ساعته ای که ایرانسل بهمون داده بود، یه پایان نوستالوژیک برای دانلودهای شبانه نباشه!!! :n14:
دوستان من یه سوالی داشتم که شایدم خیلی ها پرسیده باشن
دانشجو هستم و دوسالی میشه وایمکس دارم سرعتش 128 بیته که خیلی خیلی کمه
بخوام افزایش بدم سرعتشو باید چیکار کنم؟ کجا برم؟ چه مدرکی ببرم براشون؟ حداکثر چه سرعتی بهت میدن؟
و یه سوال مهمتر اینکه مثلا اگه بکننش 512 باید قیمت تعرفه های 512 رو بدم یا نه همون قیمت 128؟ چون شنیدم دانشجو باشی با همون قیمت 128 سرعت بیشتر بهت میدن
دوست عزیز پارسال که من این روال رو طی کردم، به این شکل بود:نقل قول:
1- یه گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه گرفتم.
2- شناسه ی وایمکس رو روی گواهی اشتغال به تحصیل نوشتم و از گواهی یک عکس گرفتم (می تونید به جای عکس، اسکن بگیرید - می تونید بعد از گرفتن عکس یا اسکن، شناسه رو با نرم افزار Paint اضافه کنید)
3- تصویر گواهی رو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کردم و تو توضیحات نوشتم که این گواهی برای دریافت سرعت بالاتر از 128 ارسال شده.
4- بعد از 48 ساعت به 707 زنگ زدم و گفتم که تصویر گواهی اشتغال به تحصیلم رو قبلا براتون ارسال کردم. برام سرعت های بالاتر از 128 رو فعال کنید. اون هم ازم پرسید می خوای دوره بعد چه سرعتی داشته باشی؟ که من گفتم: 512.
و به همین راحتی مراحل به پایان رسید. :n01:
بعد از این که گواهی شما به تأیید ایرانسل رسید، حساب شما تبدیل به «شرکتی» میشه و تمام سرعت ها از جمله 512 براتون باز میشه...
به این ترتیب، هر سرعتی که دوست داشته باشید می تونید انتخاب کنید...
طبیعتا تعرفه های 512 قیمت بالاتری نسبت به 128 دارن و باید براساس اون ها حسابتون رو پرداخت کنید...
فکر نمی کنم چیزی که در مورد دانشجو بودن گفتین، صادق باشه...
تعرفه ی سرعت های مختلف با حجم های مختلف تو سایت ایرانسل موجود هست...