میشه هم آپدیت رسمی رو ریخت هم با کیت سرور کار کرد؟
Printable View
میشه هم آپدیت رسمی رو ریخت هم با کیت سرور کار کرد؟
من نميخوام ويرايش بكنم آيا لازمه كه كيت سرور رو هم علاوه بر پچ دانلود كنم يا نه همون DLC كافيه؟
بی زحمت بهترین تنظیم برای config کیت سرور رو برام بذارید در ضمن اینم قطعاتمه:
cpu :core 2 dou 8400
gpu : ati 4850 his
ram : 2*2 g 1066 dominator
monitor : samsung t220p
اگه راهنمائیم کنید ممنون می شم.
نقل قول:
شما همه چیز رو تو بالاترین حالت بزاری هم بدونه مشکل میتونی با بالا ترین رزولوشن بازی کنی !
من از پچ smpatch استفاده میکنم همیشه پره و کامل فقط کافیه فولدر کیت سرورش رو کپی کنید تو قسمت نصب بازی و attach کنید.نقل قول:
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:31 AM ----------
مطمئنید؟نقل قول:
چون من همین کارو کردم بازیم تو سرعت که می رفت صحنه بد نشون داده می شد.
الان بهترین حالتش رو می خوام اصلا کسی می تونه بهم بگه گزینه های مختلفی که تو config هست هر کدوم به چه درد می خورندو چی هستند ؟
من با سیستمی به مراتب ضعیف تر از سیستم شما با بالاترین جزئیات تو رزولوشن 1920 در 1080 بدونه مشکل بازی میکنم !نقل قول:
مطمئنید؟
چون من همین کارو کردم بازیم تو سرعت که می رفت صحنه بد نشون داده می شد.
الان بهترین حالتش رو می خوام اصلا کسی می تونه بهم بگه گزینه های مختلفی که تو config هست هر کدوم به چه درد می خورندو چی هستند ؟
نقل قول:
من از پچ smpatch استفاده میکنم همیشه پره و کامل فقط کافیه فولدر کیت سرورش رو کپی کنید تو قسمت نصب بازی و attach کنید.
میشه لینکش رو بدی !؟
ارمین جان از پچها و کیت های جالبت تشکر واقعا ترکوندی
یه سوال برای من پیش اومده که اگر جوابی براش داری ممنون میشم راهنماییم کنی
من رو دوتا سیستم این بازی نصب کردم رو هر دوتاش هم از کیت سرور و اپدیت های که خودت گذاشتی بصورت همشکل استفاده کردم فقط تنها تفاوتی که این دو سیستم دارن یکیشون cpu یه مقدار قویتره .
ولی بازی مستر لیگ تو یکی از سیستم ها خیلی سخت و هیجان انگیزه ولی رو یکی از سیستم ها pc خیلی ضعیف بازی میکنه و هر بازی 5-6 بهش گل میزنم.
خواستم ببینم چرا اینطوری شده .
ممنون از شما
آره اون پچ معروفشو من نصب کردم ارور مرورام پایان یافت واقعا ممنون:11:نقل قول:
فکر کنم سوال پرسیدم:18:نقل قول:
اینجا هیچ کس نیست لینک پچ رو بده؟
پچ ها با کمک کیت سرور نصب میشن پس شما هر پچی رو که از کیت سرور استفاده می کنه بگیری توش پر هست. پچ خودم هم به همین شکلنقل قول:
بله مشکلی نداره چیزی که باعث میشه شما نتونی با خیال راحت آپدیت کنی یکی اینه که بازیت نصبش رو دستکاری کرده باشن و اینستالیشن خاص براش ایجاد کرده باشن در این صورت پچ رسمی نمی تونی نصب کنی احتمالا. و اگه ادیت فایلت رو زیاد دستکاری کنی و نخوای هیچ وقت از خیرش بگذری نمی تونی DLC استفاده کنی چون DLC دانلود کردنی باید از خیر ادیت فایل که توی My Document هست بگذری. کیت سرور هم که چیزی نیست که به آپدیت و اینا ربط داشته باشه کیت سرور بهترین شکل ممکن برای ویرایش PES هست. بهتر از استفاده از آپشن فایل و یا دستکاری فایل های IMG اصلی بازی با برنامه GGS هستنقل قول:
یعنی اصلا مشکلی نیست که لوگو و لباس تیم های انگلیسی از دم فیک هستند؟ توصیه می کنم کار با کیت سرور رو یاد بگیری. ولی خوب اگه نمی خوای ویرایشی صورت بدی کیت سرور هم نیاز نداری همون DLC 1.06 رو همراه با فایل ادیتی که براش ساختم رو بگیر حالشو ببرنقل قول:
اصولی این کار که کونامی پیش بینی کرده اینه که شما هر لحظه می تونی کاراکتر خودت رو توی مود BAL اکسپورت کنی. توی بازیکنان خلق شده قرار می گیره دستی هم می تونی بری و قدرت هاش رو تغییر بدی. به هر حال بدون وارد شدن هم می تونی به بخش ادیت بازی بری بعد توی قسمت Players و بعدی Creat Player و بازیکن دلخواهت رو ایجاد کنی توی مستر لیگ هم می تونی اون بازیکن رو بخری اتفاقا بازیکنان ساختگی به راحتی آب خوردن میان توی تیم شما. بودجه خریدش رو داشته باشی ناز نمی کنی با کله میاد توی تیم مستر لیگتون.نقل قول:
چنانچه از تقسیم بندی 10 پست در یک صفحه استفاده کنی (پیش فرض خود فروم) می تونی شماره پست رو به 10 تقسیم کنی عددی که بدست میاری شماره خود صفحه و یا صفحه قبلی پست مورد نظر شماست مثلا پست 8999 توی صفحه 900 هست همینطور پست 9000 ولی پست 9001 الی 9009 توی صفحه 901
1- این به درجه سختی بازی ربط داره شما اگه می خوای حالت مساوی برقرار باشه روی ریگولار قرار بده و قضاوت کن. توی آماتور و بیگینر کامپیوتر ضعیف تر از قدرت هاش میشه و توی پروفشنال و تاپ پلیر بیش تر از قدرت هاش میشه مثلا اگه بذارید روی تاپ پلیر و آنلکا با مسی کورس بذاره چنانچه مسی توی تیم شما باشه از آنلکا جا می مونه با اینکه سرغت شتاب مسی بیشتره کلا توی تاپ پلیر فقط هوش مصنوعی نیست که افزایش پیدا می کنه به میزان زیادی قدرت های بازیکنان کامپیوتر اورکلاک میشه. پس مسلم هست که توی این درجه های سختی کم میارید. واسه بازی کردن توی این درجه ها باید به سطح حرفه ای برسید.نقل قول:
2- شوت زنی توی پس واقعا جالب هست من خیلی وقت بود فوتبال بزی نکرده بودم (13 بدر یه فوتبالی زدیم به رگ بعد مدت ها) واقعا اگه شما خودت فوتبال بازی کنی متوجه میشی که در هر شرایطی نمی تونی شوت خوبی بزنی. مثلا اگه توپ توی چند سانتیمتری پات باشه نمی تونی یه شوت درست حسابی بزنی حالا یا ضربش کم میشه یا دقتش معمولا وقتی توپ در چند متری تو هست و تو در تعادل بدنی خوبی قرار گرفتی و کلا استایل مناسبی برای شوت زنی کسب کردی می تونی یه شوت خوب بزنی. این مسائل توی PES هم رعایت شده وقتی یه بازیکن توپ رو خودش می ندازه جلود و توپ رو شوت می کنه خیلی بهتر هست تا اینکه وقتی که با سرعت کم و در حالت عادی بهش ضربه می زنه. اصولا توی شوت زدن ها باید یه درک عمیق از اون بازیکن صاحب توپ داشته باشی کسانی که موقع بازی کردن PES احساس می کنن بازیکنان توی زمین کاملا روباتیک هستند نمی تونن عملکرد خوبی داشته باشند باید باور کنید که بازیکنان یه روح خاصی دارند و تحت شرایط مختلف می تونن خروجی متفاوتی داشته باشند. اگه بازیکنی دورخیز خوبی داشته باشه و دور و برش بازیکن مزاحمی نباشه شوت خیلی بهتر و پر اثر تری می زنه. پس شما به دنبال شرایط ایده آل باشید.
3- هیچ وقت به دنبال راحت گل زدن نباشید چون لذت بازی رو از شما می گیره. فوتبال بازی نیست که مثل بازی های اکشن یه سری ماموریت ها رو رد کنید و به هر شکل ممکن بتونید ردش کنید و آخرش تموم بشه. فوتبال گیم فرصت یک تجربه مجازی از دنیای واقعی فوتبال هست سعی کنید هر چیزی رو توی اون مستطیل سبز تجربه کنید. به تعداد شمارش پذیر تکنیک و روش قناعت نکنید همیشه به دنبال چیزی باشید که علاقه پیدا کنید ریپلایش رو سیو و به دوستتون نشون بدید. اینو جدی می گم هر وقت برا بچه های فامیل میان خونه ما اول می گن آرمین ریپلای جدید چی داری نشون بده (تعریف از خود شد ولی ریپلای های نابی من ذخیره میکنم)
هر روشی می تونه موثر باشه اگه بتونید به خوبی پیاده کنید اون رو
4- این مورد رو توضیح دادم توی شماره 1 به دلیل درجه سختی بازی هست این مسئله شما توی بیگینر می تونید با ضعیف ترین تیم ممکن بزرگترین تیم رو شکست بدید ولی توی تاپ پلیر چیزی تقریبا محال هست که بتونید با کویت بارسلونا یا چلسی رو شکست بدید. این غیر ممکن هست!
5- باز هم دلیلش درجه سختی هست. باید سعی کنی بازیکنت رو عوض کنی اون لحظه و از روبرو به سمتش هجوم بیاری. اون مدافع شما توانایی کافی نداره باید یکی دیگه رو امتحان کنی البته خیلی سریع و با درایت. و یا منتظر اشتباه حریف باشی
6- قبل شوت زدن نباید جهت بگیری نیم ثانیه قبل شوت زدن باید جهت رو بگیری اونم نه به مدت زیاد هر قدر دستت روی کلید جهت باقی بمونه زاویه توپ بیشتر و بیشتر می شه و نهایتا به بیرون می ره بعد شوت زدن هم باید دستت رو آروم از روی جهت برداری باید تمرین کنی که بتونی تنظیم کنی این تایمینگ ها رو. من 98 درصد پنالتی ها رو گل می کنم و 30 درصد از پنالتی هایی رو که به من زده می شه رو مهار می کنم. (معمولا)
7- بازیکنت اگه تکنیک و ریسپانس بالایی داشته باشه ای مورد براش پیش نمیاد. اگه می بینی کامپیوتر خوب انجام میده واسه اینه که روی تاپ پلیر هست و این مصادف با افزایش پنهانی قدرت ها هست بازیکنی که ریسپانسش 60 هست توی تاپ پلیر به صورت پنهانی به 80 85 افزایش پیدا می کنه مثل سایر توانایی هاش. البته یه توضیح بدم که بیشتر کارشناسان و منتقدین این ها رو ضعف کونامی می دونن و دلیل اینکه چند سالی هست که کونامی از رقیبش یعنی فیفا عقب مونده به خاطر همین درک نادرست از گیم پلی هست. اصولا یکی از ایراداتی که به گیم پلی PES در چند سال اخیر گرفته میشه این مورد افزایش کاهش توانایی ها به واسطه تغییر درجه سختی هست مثلا توی فیفا تغییر درجه سختی قدرت ها رو به صورت پنهانی افزایش نمیده بلکه به نحو عجیبی هوش و درک بازیکنان حریف رو بالا می بره. البته تا حدودی هم فرض و سریع می شن و پاس کاری و وقت شناسی خاصی پیدا می کنن که این نکته رو منتقدین تحسین کردند در باب بازی فیفا.
8- بله معمولا توی فوتبال گیمینگ باید روی یک سیستم خاص تمرکز کنی تغییر دیمی سیستم بازی ممکن بازی خوب شما رو تحت و الشعاع قرار بده. البته مونده به بازیکنان اون تیمی که برداشتی باید روی سیستم شما بتونن جوابگو باشن. صادقانه بگم با سیستمی که من بهش عادت دارم بازی کنم نمی تونم از توانایی بازیکنی مثل کریس رونالدو بهره ببرم چون رونالدو بهترین جاش مهاجم جناحی هست که من توی سیستم هایی که می چینم جنین پستی رو اختصاص نمی دم همینطور این مسئله در مورد پست مدافع جناحی (بازیکنی نظیر سرخیو راموس) هم برام وجود داره. البته دارم سعی می کنم که به سیستم جدیدی عادت کنم.
9- باز هم مسئله درجه سختی بازیکنانی که شما توی دفاع می ذاری باید مورد ریسپانس رو چک کنی هر چی توانایی Response بالا باشه فرمان رو بازیکن زود انجام میده و به راحتی اجازه نمی ده توپ از پاش جدا بشه و به بیرون بره. وقتی کامپیوتر قدرت هاش افزایش پیدا کنه ریسپانسشون هم بیشتر میشه و می تونن تصمیمات درست و به موقعی بگیرند.
10- می تونم یه کار هایی بکنم ولی اونقدر حرفه ای نشدم که بخوام نحوه خاصی بگم فقط باید تمرین کنی و کمی شانس بیاری ولی قلق خاصی داره باید تشخیص بدی که ضربه آزاد شما چه حالتی می خوای داشته باشه. در طول زدن ضربه آزاد اگه جهت پاینن رو نگه داری شوت فنی و سرعت کمتری خواهد داشت (سرعت کم توپ در طول ضربه ایستگاهی یه مزیتی داره که الان می گم مزیتش رو) و اگه جهت بالا رو نگه داری با ماکسیمم سرعتش می ره. گفتم که کم بودن سرعت توپ مزیت داره مزیتش اینه که شما توی اون لحظات که توپ در حال رفتن به دروازه هست می تونید با تپ زدن های متوالی به دکمه ضربدر به توپ کات بدید و با زدن دکمه مثلث مسیر توپ رو ثابت نگه دارید. حالا با توجه به این اطلاعات پر واضح هست که نحوه اجرای یه شوت مستقیم و پر ضرب و سرعت به این شکل هست که دکه بالا رو + دکمه مثلث رو در لحظه شوت نگه دارید.
11- به هر حال باید کمی شانس بیارید و اعتماد به نفس داشته باشید دروازبان خوبی هم داشته باشید
12- موقع پاس دکمه L1 یا LB رو نگه می داریدوقتی پاس به هم تیمی رسید مثلث رو بدون مکث می زنید این نحوه اجرای صحیح یه یک - دو کلاسیک و ریز هست ولی ممکنه بخواهید تحت شرایط تصمیات دیگه ای بگیرید برای برگردوندن توپ به بازیکنی که یک - دو رو شروع کرده
13- پا عوض کردن - رقص پا با سرعت بالا و دش دریبل. دش دریبل کار راحتی هست : سرعت رو کم می کنید هم زمان جهت و L1 رو می زنید به طرز نرمی جا می ذاره مدافع رو
منظور ایشون تنظیمات کیت سرور هست نه بازی. بیخیال توی کیت سرور هم یه امکاناتی هست که می تونی در گرافیک بازی دخل و تصرف کنی. من به نظرم اگه دست نخورده باشه بهتره وقتی کم می کنی کیفیت رو بد میشه قیافه ها توی صحنه آهسته گیم پلی بیشتر هم که می کنی گیر می کنه بازی و افت فریم میدهنقل قول:
چک کن ببین درجه سختی مستر لیگ ها یکی هست نکنه یکیش رو گذاشتی روی تاپ پلیر یکی رو گذاشتی ریگولارنقل قول: