من همین رو دارم و کارش خوبهنقل قول:
با این حال اگر میتونی بیشتر هزینه کنی مودم وایرلس بگیر تا در آینده لپ تاپ امکان جابجایی داشته باشه و مجبور نشی کنار PC بشینی
Printable View
من همین رو دارم و کارش خوبهنقل قول:
با این حال اگر میتونی بیشتر هزینه کنی مودم وایرلس بگیر تا در آینده لپ تاپ امکان جابجایی داشته باشه و مجبور نشی کنار PC بشینی
سلام
تست سرعت گرفتم ping رو 511 زد یکمی زیاد نیست؟
مشکل از کجا میتونه باشه
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
مودمهای وایرلسای که یک پورت داشته باشن + USB یا دو پورت، حدود قیمت از چقدره؟ و مدلها؟ (چون واقعاً مودم دارای چهار پورت RJ45 بهدرد من نمیخوره)
چند وقته مودمرو داری؟ و اینکه از چه شرکتی خدمات میگیری؟
مچکر/. :10:
آقا من مودم dlink 2640u دارم وقتی میخوام با گوشی به وایرلس مودم وصل بشم کانکت میشه ولی تو گوشی اینترنت ندارم.
میشه راهنمایی کنید؟
سلام به اساتید این بخش! دوستان ما می خوایم 10تا سیستمو شبکه کنیم این سیستما کارت شبکه جدا ندارن و از همون پورت روی مین اینکارو می خوایم انجام بدیم یه مودم zyxel و یه سوییچ 16 پورت datasheen d316s داریم و یه اینترنت 512 شاتل!
سیستما راحت شبکه میشن ولی هر کاری کردیم نتونستیم اینترنتو روشون شیر کنیم!
کلی از فروما و سایتارو خوندم ولی نتیجه نگرفتم فکر کنم باید تنظیمات مودم رو دستکاری کنم ولی نمیدونم چجوری>
اگه کسی کمک کنه یه دنیا ممنونش میشم
مودم رو رو حالت PPPoE کانفیگ کردی ؟ چون اگه رو حالت bridge باشه نمیتونی از اینترنت استفاده کنینقل قول:
دوست عزیز اکثر مودم های وایرلس الان 4 پورت رو دارن چون اون پورتها برای خیلی از کاربرها کاربرد داره و کار سویچ رو انجام میدهنقل قول:
شما هم میتونی مدل dlink 2640u رو بگیری با قیمت 40 الی 45 تومن که برای فضای یه خونه کاملا مناسبه
سلام دوستان بنده به چه صورتی میتونم SNR Margin خطمو یا همون ای دی اس ال رو بگیرم مودم Asus Dsl-X13
خیلی ممنون که سریع جواب دادی.6 ماه بود مودم خریده بودم چون گوشی وصل نمیشد با gprs میرفتم اینترنت ولی بسته های نا محدود ایرانسل دیگه فعال نمیشه وحجمیش هم نمیصرفه... خلاصه دیگه باید درست میشد دستت درد نکنه خیلی حال دادی!:10:نقل قول:
همونطور که mehshad گفت مودم های وایرلس از 40 شروع میشه به بالا ...نقل قول:
من این مودم رو یک ماه هست که خریدم و دارم با سرویس 256 مخابرات 24 ساعت دانلود میکنم.
کلا نگران سازگاری مودم با شرکت ها نباش چون حرف الکی هست ، مثل اینکه بگن در این اتوبان اتومبیل BMW پشتبانی نمیشه و باید از سمند استفاده کنید!