نقل قول:
نه اشتباه می کنی برای من دقیقا دیشب اینطوری بود وقتی محدود می شی سرور داخلی یا خارجی روی همین هست دیگه هشت مگ هر چقد پهنا کم باشه 1 مگ رو میده .
Printable View
نقل قول:
نه اشتباه می کنی برای من دقیقا دیشب اینطوری بود وقتی محدود می شی سرور داخلی یا خارجی روی همین هست دیگه هشت مگ هر چقد پهنا کم باشه 1 مگ رو میده .
مثل اینکه محدودیت داخلی رو برداشتن. دیروز داخلی و خارجی هر دو روی 190 بودن ولی الان داخلی و خارجی روی 500 هست.
تست الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارجی:
نقل قول:
دیگه بعد ساعت 8 اگه حجمی هستید معنی نداره محدودیت مهم شبانه هست
بچه هایی که از مشهد هستن شاتل چطوری هست الان ارزش داره از مخابرات کوچ کنیم بیایم ؟
من نهایت شبی 1 گیگ دانلود دارم محدود میشم ؟ چه قانونی واسه محدود کردن داره ؟
حرفتون درسته ولی اگه توجه کرده باشید وقتی که روزانه داخلی محدود نباشه شبانش هم نیست. اونوقت میشه دوباره شاتل رو دور زد و پست بنده معنی دار میشه. حالا تا شب صبر میکنیم ببینیم چی میشه.نقل قول:
نقل قول:
نه ببنید شاتل از خداش هست صبح شما دانلود کنید از داخلی چون براش زیاد هزینه نداره حدودا 10 به 1 هزینه داره ازتون گیگی 5 هزار تومان پول بگیره پس محدود نمی کنه .
شب اون تایم معلوم می شه چطوری هست خدا کنه برای کسی محدود نشه در خوبی و خوشی دانلود کنید :n09:
نه اگه شبی 1 تا 1.5 گیگ دانلود دارید هیچ مشکلی نیست بهترین گزینه هست .نقل قول:
نه ربطی به اون نداره شبها که محدود نبودم پبنگم روی ۴۰ بود وقتی محدود شدم اینطوری شدنقل قول:
برای من از چند شب پیش که اینطور شده روزانه اصلا محدود نبوده، حتی ساعت 12:45 شب هم که امتحان کردم سرعت خوب بوده. حدودا 10 دقیقه قبل ساعت 1 سرعت رو میارن پایین!نقل قول:
سلام .
دوستانی که سرویس 512 دارند میشه بفرمایند پینگ شما چنده ؟
من برای رسوندن اینترنت به ----- نیاز به اینترنت دارم که سرعت مهم نیست فقط پینک مهمه . حالا میخوام بدونم پینگ 512 و 256 چنده تا اگه خوب باشه هزینه زیاد نکنم .
ممنون میشم /
سلام،نقل قول:
پینگ شما به سرعتتون مرتبط نیست و بسته مرکز مخابراتی، ساعت شبانهروز و شانس شما! در اون لحظهی خاص1، تغییر میکنه.
پینگ خارجی من در حال حاضر (با تست چندین آدرس )، از کمترین مقدار 135ms تا بیشترین مقدار 349ms بهدست اومد.
داخلیها هم در بهترین حالت 50 تا 80 هست.
موفق باشید.
-----------------------------------------------------------
1- یعنی با قطع ارتباط و اتصال مجدد ممکنه کمتر یا زیادتر بشه...
بستگی به شدت جرمتون داره!!! مال منم روز و شب محدود شده. البته شب که کلا تعطیله، روزم نهایت به 190 میرسه. در حالی که قبلاً بین 270 تا 300 بود.نقل قول:
ببین سرعت من رو 4 مگ بسته شده( اینو میتونی توی تنظیمات مودمت ببینی) پس سرعت دانلود من باید 512 باشه. حالا اگه سرعتم 200 هم باشه می تونم بگم محدود اگه 8 هم باشه می تونم بگم محدود. دیروز 190 بود ولی الان 500 هست. شما ببین سرعتت روی چند بسته شده و دیروز روی چند میتونستی دانلود کنی. بعد میشه فهمید محدود بودی یا نه.نقل قول:
ولی در کل باید صبر کرد ببینیم امشب چطوریاست.
من خودم مخابرات دارم ولی دوستم شاتل داره و برای من از سرور های ایرانی دانلود میکنه.تو ماه گذشته بالای 100 گیگ گرفته.نقل قول:
روزی 11 گیگ دانلود می کرد که تا دو روز پیش محدودش کردن.البته فکر کنم همه رو محدود کردن.
دوستان باید ازشون شکایت کنید تا مشکل رفع بشه.همه با هم شکایت کنید تا به جایی برسید
البته وزیر ارتباطات تو صفحهی شخصیش تو تبیان این مطلب رو گذاشته
وزیر ارتباطات:
در حال حاضر به دلیل کمبود پهنای باند شرکتهای pap که اینترنت واگذار میکنند به جای اینکه تعداد اشتراک را معقول مثلا یک به هشت باشد شده یک به دوازده یا سی و ... این اشتراک را بالاتر برده اند و به همین دلیل سرعت پائین آمده است.
ما برای اینکه جلوی این کم فروشی گرفته شود.اخیرا تلفن گویای 195 را دائر کرده ایم که این مشکلات منعکس شود و همچنین سایت ir.195
در خصوص تست سرعت و کیفیت واقعی سرعت اینترنت ارائه شده توسط شرکتهای ارائه دهنده خدمات به کاربران کشور میتوانند با مراحعه به سایت matma دات ir ضمن انجام تست سرعت اینترنت خود در صورت لازم شکایت خود را مطرح کنند.
راجع به فیلترینگ سوالات میچرسید که باید بگویم سیاست های فیلترینگ سیاست های گدشته است
موضوع فیلترینگ در اختیار وزارت ارتباطات نیست و به یک معنا در اختیار دولت هم نیست. در کمیته مصادیق ، 13 نماینده از دستگاه های مختلف حضور دارند.
تا عید، پهنای باند داخلی را دو برابر می کنیم
بریزید سایت 195.ir شکایت کنید.هی زنگ بزنید ......
ببخشید که مطلب طولانی هست
اون چیزی که در تنظیمات مودم میبینید حد نهایت سرعت برای پورت شماست و هیچ ISP ای وظیفه خودش نمیدونه که چنین سرعتی رو ارائه کنه ولی شاتل فعلا (در روز) چنین سرعتی رو میدهنقل قول:
برای من مقدار دانلود پورتم بسته شده روی 2467 کیلوبیت/ثانیه که میشه 301 کیلوبایت/ثانیه (در تئوری) که سرعت دانلود من هم تقریبا بین 270 تا 280 هست که اون 20 کیلوبایت باقیمانده هم به خاطر دوری از مرکز و کیفیت کابل هاست که کسر میشه
سلام با طرح 128 شبی چقدر دانلود دارید؟
Sent from my GT-I9100G
سلام، تا قبل از محدود شدن شبی 5 گیگ میشد بگیرم.البته شاید تا 6 هم جا داشت ولی من چیزی پیدا نمیکردم که بذارم دانلود شه. همه اینا هم طبعا در مورد سرورهای داخلی هست دیگه.نقل قول:
دوستان مشهدی اوضاع دانلودشون چه طوره ؟ برا من حدود 5 روزی هست که سرور های داخلی رو هم محدود کردن و شبی نهایتا همون یک گیگ رو دانلود میکنم ! ( از سایت های p30day و download.ir دان دارم )
چقدر راه داره دانلود کنی که محدودیت نکنن ؟ اگه محدود باشی دایمی هست؟
Sent from my GT-I9100G
من سعی میکنم کمتر از 700 مگابایت باشه. تا حالا محدود نشدم.نقل قول:
Sent from my C6602 using Tapatalk 2
۷۰۰ که کمه. ميشه ۳گیگ دانلود کرد یا ۲.۵؟:)
Sent from my GT-I9100G
دوست عزیز اگر با روش( اسمشو نبر) دانلود بکنی بیشتر از این مقدار هم میتونی دانلود کنی!در صورتی که مرکز خوبی داشته باشی.....نقل قول:
نمیشه از روش های حلال شبی 2 گیگ ناقابل دان زد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نکنه شاتلم مث مخابرات بذاره تو کاسه مون
چرا عزیزم میشه خوبشم میشه من دیشب شبانم 7 کیلو از داخل و خارج بود ولی 10 گیگ تا 6 صبح زدم تو رگ :n10::n09:نقل قول:
بدون محدودیت؟ :what:نقل قول:
Sent from my C6602 using Tapatalk 2
نقل قول:
البته بستگی داره چی رو حلال بدونی:n02: البته اعتقادات حلال و حروم من با امین در این زمینه کاملاً هماهنگه :7:تو کاسهی ما که حسابی گذاشته، یه وجب روغنم روش :n21:
شدنش که میشه، ولی خب شبای بعدش نمیشه :n02:نقل قول:
فعلا اره...نقل قول:
با روش شمشیر زنی پیشرفته چطور(سریال لین خود چو شبکه یک) :)نقل قول:
Sent from my GT-I9100G
اون دیگه خوراک آقا مهدیه :n02: نه اونجوری فعلا کاملا حلال، آزاد و بدون محدودیته:42: البته اگه شبانهت مثل من محدود باشه دیگه شمشیرزنی مهدی جواب نمیده و باید متوسل بشی به روشهای شائولینی! که اونم باز اساتیدش اینجا هستن. (یه نمونهش امین) :n09:نقل قول:
ادیت.........
دوستان این سه ماهم تموم شه دیگه فک کنم از شاتل برم کجا برم خوبه ?اصلا جای خوبی داریم?!!!
شاولین :دینقل قول:
:n08:
فعلا که شاتل خوب داره اسباشو میتازونه بای دید به کجا میرسه !
نقل قول:
امین جون هر جا بری دوباره بر میگردی همینجا مثه من پس الکی پول رانژه نده:n09:
نقل قول:
الهی پای اسباش قلم بشه :4:بلند بگو آمیـــــــن :thumbsup:
مرد مومن چرا الکی مردم رو گمراه می کنی؟نقل قول:
این دوستانی که محدود شدن به دلیل رعایت نکردن fair policy هست و این سایت براشون هیچ کاری نمی کنه...در صورت شکایت هم فقط کار این شبکه رو مختل می کنی و باعث میشه ISP هایی که واقعا قانون شکنی کردند هم به جرمشون رسیدگی نشه
خب همون طور که حدس میزدم امشب شاتل درست شده و محدودیت رو برای سرورهای داخلی برداشته (از دانلودها میتونید تست کنید) :n10:
امیدوارم همینطور بمونه و دوباره این جریان رو اجرا نکنند
امشب ما هم رفنم تو لیست سباه!!:n02:
ولی با اسمشو نبر فعلا وضعیت سبزه:n09:
خب معلوم نیست شاتل با خودش چند چنده :دی منم که کلا چ روز چ ب از اسمشونبر استفاده میکنم واسم فرقی نمیکنه :دی الانم سرعتم 530تاست :n20: