جریانه این طرح چیه دوستان ؟ ظاهرا طرح خوبیهنقل قول:
Printable View
جریانه این طرح چیه دوستان ؟ ظاهرا طرح خوبیهنقل قول:
کی پرسیدی ازشون؟نقل قول:
آخه دو سه روز پیش پرسیدم خیلی خوش برخورد گفتن هیچ مشکلی نیست فقط درخواستت رو بفرست حداکثر 72 ساعت تخلیه میشه اتفاقا ازشون پرسیدم PCM نمیکنید گفتن نه
سایزش رو کوچک کردم همش 150 کیلوبایته یه بار که باز بشه میره تو کش مرورگرت
دوستان اگر با شرکتی که میخوام ازش adsl بگیرم صحبت کنم خطمو 1الی 2 روزه رانژه میکنه تا مخابرات pcmش نکنه؟
همین 2ساعت پیشنقل قول:
اخه اینا وقتی خط تخلیه میشه یا با فرستادن درخواست خودشون به مخابرات این کارو میکنن یا خود مخابرات منطقه برا اینکه کسی از جای دیگه نتونه adsl بگیره pcmش میکنن
ممکنه هم فقط بخوان بترسوننت که تخلیه نکنی تو که فعلا" شارژ کردی من احتمالا هفته آینده تخلیه می کنم خبرش رو بهت میدمنقل قول:
تمدید که کردم سرعتم افتضاح شد اومد در حد بایت اینا عددای اکانتینگ رو هم دستکاری کردن مثلا قبلا 1مگ تا (شبا)1.25مگ میرفت ولی الان 0.95 مگ:n21:
والا سرویسم تموم شده بود که بعد شارژ کردم سرویس قبلیم هم همین بود منتها گزینه استاندارد بهش اضافه نشده بودنقل قول:
ببین میخوای الان اینجا نباش، فرشاد چشاش عین گلوله ی خونه میاد یه بلایی سرت میاره :n02:نقل قول:
من که فعلا مخابراتم، الان با سرور بازی پینگ گرفتم، دیدم 100میلی ثانیه اس :n04: به عمرم این پینگ رو به اروپا تجربه نکردم :n04:
برات کار میکنه کانکشنش؟نقل قول:
آسیاتک فقط اینترانت ارائه میده فعلا...
میگن برای شاتل و پارس و آسیاتک سرویس های محدودش کار میکنه :n26:
برای من که به هیچ وجه وصل نمیشه، نمیدونم مشکل از کجاس، تنظیمات مودم یا ویندوز... ویندوز هم 8.1
جریانش چیه اگه کسی واقعا استفاده کرده و جواب گرفته لطفا بگه ما هم بریم شاتل بدون محدودیت سرعت دانلود کنیمنقل قول: