سلام خدمت استاد مسعود!!!
حالت چطوره ؟؟ به دو دلیل اومدم این جا پست دادم!!!
یکی اینکه سخت افزاری هستی ویکی هم اواتارت!!!
تابستون سخت ازار خیلی اوضاع جالبی داشت!!! همه اومده بودن که سیستم به اون ها معرفی بشه که ارتقا بدن یا برن بخرن!!! یادم نیست اواتارت تابستون چی بود!!!:41: ولی سلام منو حتما به این افراد برسوون 1-استاد بزرگ gabanaو جنابactrosو virjil انصافا من که از کمک هاشون به افراد کیف کردم و خیلی علاقم به سخت افزار زیادتر شد!!! مخصوصا وقتی که gabanaبحثش با فردی مثل یادم نیست ni-no یاni-neبالا گرفته بوود وهردوشون هم خیلی اطلاعات بالایی داشتند...تو ی یه تاپیکی برای کمک خرید سیستم بودش!!! من که واقعا کیف کردم تااخرشو خوندم..مثل اینکه gabanaاخرش موفق تر شده بوود.:21: یه گاف از نوع رم تونست ازش بگیره ولی توپاور نتونست!!!! :31:
شما هم که دیگه تو سخت افزار عالی هستی ...من چند تاپیک از شما رو قبلا خوندم... خیلی خوب بودن ولی نمیدوونم که چرا اشناییی با سخت افزار کامپیوتر ناتموم موند!!! تا چند صفحه نوشته بودی ...
اما سوال برای شما که همکارسخت افزار هستید؟؟؟!!!:5:
1- میدونستی تو تاپیک سخت افزار سنت بالای 30 میخوره؟؟ جدی گفتم !!! وقتی عکس عروسک هات رو توی تاپیک نمیدونم چی بود...تودی وعروسک ها... دیدم کف کردم ..فکر کردم اشتباه گرفتم!!!
2- اوون عروسک ها ماله چند سالگی شما بودند؟؟؟ الان که دم دست نبودن که عکس بگیری بعد upکنی؟؟
3-منظور از اینکه میگن بافر هارد اینقدر...باس رم چیه؟؟ایا اونها واحدی برای اندازهگیری چیزی هستند مثلا همین بافر؟؟
4-ddr1 , ddr2رو برای ما توضیح بده وبگو چی شد که دیگه تعداد زیادی از مادر بورد ها ddr1رو ساپورت نمیکنن!!!
5-در حال حاضر ادامه تحصیل میدی ؟؟کنکور دادی؟؟به چه شغلی مشغوولی؟؟؟اگه دوست نداشتی نگو
6-به ما بگو دوست داری در ساحل در کنار کی دراز بکشی؟؟(مادر معنوی به ما گفت سوالت قشنگه!!! شما حتما جواب بده):19:
7-گفتی از ادم هاش خوشم نمی یاد از ادمای کجا منظورت بوود؟؟؟:46:
8-خوب...ورزش هایی رو که دوست داری بگو...بعد بگو کدوم ورزش ها رو انجام میدی؟؟؟
9- نظرت رو میخوام راجع این ورزشها بدوونم اگه شناختی نظر بده!!!1-بانجی جامپینگ 2- پینت بال 3- اسکیت اگرسیو4-اسکواش و..البته 5-کیک بوکسینگ:31:
خوب دوست من زیاد رو سخت افزار اذیتت نمیکنم چون استادی وهمکاری دیگه!!!:5:
ولی به ما بگو
1- اینتل یا amdولی شما اگه میگی هیچ کدووم یه کی دیگه رو قشنگ معرفی کن!!!!
2-یه سیستم بنویس با اولویت های دانلود افلاین(تاکید رو هارد) وپخش فیلم و...100% بی استفاده برای بازی با بودجه 800 -900 تومان...( تا حالا 3تا نوشتی...مثل اینکه برای شما اب خوردنه
3- کدوم اسکنر؟؟ کدوم پرینتر؟؟ کدووم دوربیندیجیتال؟؟کدوم فلش مموری(راستی تا حالا بهترین تست چی بوده تو تاپیکتون؟؟)
4-کارت dvbداری؟؟دانلود افلاین تاحالا داشتی؟؟ ماهواره دارین؟؟:19:
5- اصلا چجوری وصل میشی؟؟ دیال اپ یا adslیا اینترنت ماهواره ای
6-راستشو بگو چی شد یه دفعه زیاد این جا اومدی؟؟؟همکارهای انجمن ماهواره وdvbرو میشناسی؟؟؟
خوب یکم فیلم ..اول 1- استاد پاچینو یا رابرت دنیرووووووووو؟؟
2- شون پن رو میشناسی ؟؟ یه فیلم زیبا ازش بگو اگه شناختی؟؟
3- براد پیت رو تو کدوم فیلم زیباتر احساس کردی؟؟
4-هنرپیشه مردو زن مورد علاقتو چه مرد وحتما زن ایرانی وحتما خارجی بگو
5-از زیباترین فیلم هایی رو نام ببر که دیدی وروت تاثیر داشته؟؟
8- اغلب اهنگ کدووم خوانندهرو میگوشی؟؟ dj ali رو دوست داری؟؟:5::8:
خانوادگی
1- زنت رو میزنی یا نه؟؟فکر کن الان تواشپز خونه داره غذا میپزه!!!:27:
گفتی 4تا بچه اگه بشه!!! چرا اینو گفتی ؟؟؟
مذهبیوسیاسی
1- نماز میخونی یا نه؟؟
2- با تلفیق دین با سیاست به این شکل درا ین کشور موافقی؟؟
3-به نظرت انقلاب چه فواید ومضراتی تا به حال داشته؟؟
4- دکتر شریعتی رو بیشتر دوست داری؟یااستاد مطهری؟؟
5-به نظرت زن البرادعی که ایرانیه چقدر از حکومت وقتمون گرفته تا اوضاع انرژی هسته ای رو ردیف کنه؟؟(میدونی که اگه نفت تموم شه پرچم به صاحبالزمان نمی رسه!!!:18:)
و اما دلیل دوم جون من میدونی اسم اواتارت چیه؟؟؟
اگه نمیدونی..یه راهنماییی این از مشهوورترین شخصیت های سری بازی های tekkenاست!!!
تا حالا بازی کردی؟؟ حتما tekken 5رو بازی کن با دوستانت!!!
اگه اسم اواتارتو گفتی که هیچ اگه نگفتی...من اسمشو میام همین جا میذارم این جا:
خوب سوال اخر برای این صندلی داغ!!! بگو کدوم یک از این افراد رو بیشتر دوست داری!!!
صندلی سازان وصندلی گردانان:behrooz;سعید رونالدو;wookman:21:
ببخشید دیگه نقد هم هممون بالا نوشتم دیگه دو سه جا پست ندم
انتقاد که ندارم ولی به افرادی که میان هوار میزنن کمک اگه مریض نبودن همین طور که تا حالا کمک کردی بیشتر کمک کن!!!
مخلص استاد کازاما .:11:..شب خوش.ممنون:10: