یارو با دوست دخترش تو ماشین بودند میرسند به ایست و بازرسی به دوست دخترش میگه پیاده شو بعد از ایست و بازرسی بگو تجریش من هم سوارت میکنم ، بعد از ایست و بازرسی دختره یادش میره بگه تجریش بعد یارو میاد بهش میگه: ونک یارو هم میگه: نه خانم مسیرم نمیخورد.
Printable View
یارو با دوست دخترش تو ماشین بودند میرسند به ایست و بازرسی به دوست دخترش میگه پیاده شو بعد از ایست و بازرسی بگو تجریش من هم سوارت میکنم ، بعد از ایست و بازرسی دختره یادش میره بگه تجریش بعد یارو میاد بهش میگه: ونک یارو هم میگه: نه خانم مسیرم نمیخورد.
از دختره می پرسند: نامزدت چه شکلیه ؟ میگه مثل اسب نجیب . مثل سگ وفادار ، مثل طاووس مغرور ، مثل خروس با غیرت ، مثل شیر قوی ، مثل عقاب تیز بین . دوستش میگه کی میریم باغ وحش نامزدت رو ببینیم!؟!؟
یارو راننده کامیون بوده نصفه شب میبینه نمیتونه ترمز کنه روبرویش هم یه اتوبوس سریع شاگردش را از خواب بیدار میکنه میگه پاشو پاشو تصادف را نگاه کن.
یارو تو کوپه قطار به سمت مشهد میرفته به نفر روبرویی میگه: به سلامتی از مشهد بر میگردید!
به یارو میگن: شما چه جوری شخصیت خودتون را نشان میدهید؟ یارو میگه: با ارائه ی بلیط
يارو سرشو بدون آب شامپو میزده میخواست بشوره. بهش میگن: چرا آب نمیزنی؟ يارو میگه: آخه رو شامپو نوشته بود برای موهای خشک !
doset daram faghat baraye --- ... --- ...---...---....sexesekam gereft bezar band omad behet migam chera doset daram
من دادم تو ام بده . من مفتی دادم تو هم مفتی بده . درسته درد داره ولی ثواب داره (سازمان انتقال خون)
Mahze etelaa : Age didi kesi be sikh keshidet ... Narahat nasho ... chun kheyli jigari
الهی تو خورشید بشی من زمین که سالی یک بار من دور تو بگردم ولی تو سالی 365 بار دور من بگردی
دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن . دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن
Jashnvareye file esfahan :
1-do nafare ba 1 tokhme morgh
2- tahala moz khordi ?
3- dah nafar zire 1 chatr
4- man hooshang 15 toman daram.
5- dishab baz ham pitza khordam
به اشتیاق اولین دانه برف . به تحمل اخرین برگ پاییزی . به کرمای تن خورشید و به زیبایی اسمان قسم می خورم که سر کاری!!!
سازمان تبليغات اسلامي آمريکا اعلام کرد : جمعه ها مراسم نوحه خواني شهداي 11 سپتامبر برگذار ميگردد ، مکان مهديه واشنگتن با حضور مداحان ارجمن حاجمايکل جکسن و حاجيه خانم جنفير لوپز
تو گلی مثل گلای قشنگه قالی . تو به ظرافت تار و پود فرشای زیبای ایرانی ......اصلا تو خود فرش پاتریسی .........همون که یه تختش کمه
به ميرزاپور مي گن: چرا همش موقع سرود ملي مي خندي؟ ميگه اخه دايي پيشمه ميگه شر زدز افق!!!
وقتي فشارت مي دم وقتي لبام رو مي ذارم رو سوراخ تنگت وقتي ابتو مي خورم تازه ميفهمم چه اناريه انار ساوه!!!!!!
عاشق اون لحظه ای هستم که بازت می کنم وسطت رو می خورم وااااااااااای چقدر شیرینی دیونتم تیتاپ!!!
خیلی پستی
.
.
.
.
و بلندی در زندگی هست که باید از این پستی بلندی ها درس گرفت
يه ترک چاق جلو دوستاش مي ره رو ترازو واسه اينکه ضايع نشه شکمش رو مي ده تو
ترکه ادعا پيامبري مي کنه دوستاش مي گن اين جوري که نمي شه حداقل 40 روز بايد بري تو غار تا از خدا برات وحي بياد.ترکه مي ره بعد از 2 روز با دست و پاي شکسته و خونين و مالين مي ياد .دوستاش مي گن چي شده؟ مي گه هيچي ما رفتيم تو غار يهو جبرييل و دوستاش با قطار اومدن.
روز قيامت خدا به مردا ميگه: اونايي كه زن ذليل بودن سمت چپ بقيه سمت راست. همه ميرن سمت چپ فقط يكي نميره. خدا بهش ميگه چرا تو نرفتي اونور؟ ميگه: خانومم گفته اينجا وايسا
اين پيغام جديد را باور کنيد . منم اول قبول نداشتم مشقامو خوب نوشتم بابام بهم عيدي داد............
وقتي دلم مي گيره مي رم به ده .توام اگه دلت گرفت بيا بده
مي دوني فرق علي دايي با چوب بستني چيه؟
.
.
.
.
ياد به مخت فشار نيار هيچ فرقي ندارن
ترکه با بچش گرگم به هوا بازي مي کنه جو مي گيرش بچشو مي خوره
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
بینم مگه خودت مهلت میدی؟؟؟؟
در ضمن دوستان توجه کنن بعضی از جکایی که من میزارم مربوط هت به دوستمون که اینجا عضو هستن اما خواستن که جکا رو من بذارم
این جکا از این وبلاگ برداشته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صاحب این وبلاگ ایشون هستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم
چه عجب اين تايپيك ظهور كرد
ممنون آقا ميثم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... حالي دادي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Meisam
سينا من گفتم كم نيارم اين كار كردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط *سینا*
بنا بر گفته هرودت، مورخ يوناني 3851 سال پيش در چنين روزي هنگام طلوع آفتاب در يك روز گرم تابستاني مردي قوي هيكل سوار بر اسب سفيد با توشه سنگين و ابزار جنگي پس از گذر از كوهها دشتها نامه پادشاه خود را به پسر پادشاه كه در حال نبرد با دشمن بود تحويل داد كه سرنوشت آن جنگ را دگرگون ساخت. در نامه نوشته شده بود: پسرم، هر دري وري كه بهت ميرسه، نخون!
زن بايد نجيب باشه مثل اسب، چشماش قشنگ باشه مثل آهو، زيبا و باوقار باشه مثل طاووس، ولي مرد فقط كافيه خر باشه!
خرسها با يه ظرف عسل خر ميشن، اسب با چند حبه قند، سگ با يه مقدار استخوان، مرد با زن زيبا، زن با تمجيد، راستي تو هنوز موز دوست داري؟
از وقتي تو رفتي چراغهاي خونمون خاموش شده، آخه نفت رو واسه چي برداشتي و رفتي؟
تو خيلي ميفهمي! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! تو خيلي باهوشي! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ميفهمي . . . . . . . . . . . . . . . . . . باهوشي . . . . . . . . . . . . . . . . . . (اساماس تلقيني براي مونگولا)
وقتي به چهرهي تو فکر ميکنم، به شوخ طبعي خدا پيميبرم!
آخرين فتواي مراجع : احتكار اس ام اس حرام بوده و پاسخ دادن به آن از واجبات است !!!!!!!
m.b.m از مطالب قشنگت ممنون.
نقل قول:
نوشته شده توسط shahabstar
خیلی باحا بود مرسی :biggrin: