من سرور شاتل رو پیزور که میرفتم میزان مصرف رو چک کنم پیدا کردم و فهمیدم patch 10 رو ندارم میشه برام پچ و سرور دوم را بگذارید :11::11::8::8::10:
Printable View
من سرور شاتل رو پیزور که میرفتم میزان مصرف رو چک کنم پیدا کردم و فهمیدم patch 10 رو ندارم میشه برام پچ و سرور دوم را بگذارید :11::11::8::8::10:
دستت دردنكنهنقل قول:
سلام به همه دوستان
اقا من میرم تو این سرور انلاین بازی کنم:
85.185.171.202:27016
با نام rapgame
اونجا همه از یک دم چیت میزنن.
منم وقتی خودم با خودم بازی میکنم توخونه چیتام میگیره اما وقتی میرم انلاین بازی کنم چیتام هیچ کدوم نمیگیره.
چیکار کنم؟
تورو خدا کمک کنین
بابا توروخدا یکی کمک کنه دیگه:19::19::19::19::19::19::19:
اولا راهش این نیست که تو هم چیت بزنی:13: راهش اینه که بری تو یه سرور که چیتر نداشته باشه. اینم چند تا آی-پی:نقل قول:
باید برنامه آنتی چیت هم نصب کنی که میتونی از آدرس زیر دانلود کنی:کد:CS.GameZone.ir:27015
82.115.23.10:27015
217.219.42.142:27015
ثانیا اینجا دنبال چیت نگرد، چون قبل از تو خیلیا بودن که میگشتن و به نتیجه ای هم نرسیدن.کد:http://www.sxe-injected.com/download/sXeInjectedClient6.2.rar
اینم بگم که چیت های آنلاین به صورت برنامه هستن( نه کد که تو کنسول بزنی). میتونی تو گوگل دنبالش بگردی.
موفق باشی:10:
; کسی پچ 10 کانترو نداره
اگه منظورت سورسه که فک نکنم پیدا بشه:41: من کلی دنبالش گشتم. هیچ ورژنی پیدا نمیشه. تنها راهش اینه که یه برنامه torrent بگیری و نصب کنی. بعد تو برنامه سرچ کنی حتما پیدا میکنی:46:نقل قول:
ببخشید برنامه تورنت چیه؟
پچ کانتر سورس 10 id mekabiz_1978
برنامه تورنت يه برنامه است واسه دانلود فايل هاي تورنت.
مثل μtorrent یا aresنقل قول:
میشه لیتک دانلودش رو بهم بدید
اینم لینک دانلود:نقل قول:
کد:http://download.utorrent.com/1.8/utorrent.exe
من یه مشکل عجیب دارم وقتی وارد بازی counter strike: condition zero میشم اسلحه دست چپ یاروه حالا چه جوری باید تفنگو بدم دست راست؟:41:
سلام.
باید دکمه H رو بزنی و از گزینه اول , گزینه آخر رو بزنی!
وای یه 3 سالی بود اینجا نیومده بودم.
یادش بخیر اون اولا پایه ثابت این تاپیک بودم.
سلام
وقتی که کانتر 1.6 رو انلاین بازی می کنم بعضی ها مثلاً یک IP Server رو تایپ می کنند و من تا وقتی که بخواهم ببینم سریع رد می شه.
کلاً چه جوری این شماره ها رو یادداشت کرد؟
و این که یک مطلب رو سریع برای چند بار تایپ کرد؟
ممنون
بعضيا وقتي دکمه T روي کيبور رو ميزنن ip يه سرور کانسو رو ميزنه.برا همين سريع ميزنن.
براي مشاهده اونايي که رفته دکمه "پ" پايين Esc رو بزنيد.اونجا کنسوله که توش اتفاقات بازي نوشته ميشه.نوشته هايي هم که از صفحه رفته وارد اونجا ميشه با يه کم نگاه دقت ميتونيد اون نوشته رو پيدا کنيد.
در ضمن کسي مي دونه چطوري ميشه هنگام ضربه خوردن تکون خورد؟
نه اونا تبلیغ هست یعنی بعضی سرورا یکاری میکنند که وقتی مثلا دکمه z رو بزنیم تبلیغ اون سرور بیاد یعنی یکاری میکنند تا سرورو ادد کنید این اتفاق براتون می افته حالا برای اینکه نیفته این کارو بکنید >>>>
تاحالا دیدید وقتی بعضی سرور هارو ادد میکنید با زدن دکمه مثل x یا .. تبلیغ ان سرور درون چت باکس میاد حال برای از بین بردن این تبلیغ این کار را انجام دید
options>>>keyboard>>>use defaults>>>apply
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اون کار هم گزینه بالای tab رو بزنید بعد بنویسید say یا say_team بعد نوشته را بنویسید بعد بزنید و همین طور دکمه پایین و اینتر رو بزنید !
amin uljay جان خیلی ممنون من این کارو بلد نبودم ولی الان انجام دادم اما باز هم دستش عوض نشد.نقل قول:
چیکار کنم؟
فکر کنم یه مشکل عجیب و استثنایی باشه؟:41:
شما باید برید تو option بعد هم تنظیمات گرافیک که اونجا باید بیت رو به 32 و پردازشگر ور از softwar و یا 3d به open GL تغییر بدید.نقل قول:
من هم این مشکل رو داشتم که با این کار درست شد.
R.P.G جان واقعا ممنوم درست گفتید گرافیکم روی software بود ولی حالا یه مشکل دیگه که دارم اینه که وقی open GL یا D3D رو انتخاب و ok رو میزنم یه error میده به این شکل :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب باز هم با شکر فراوان از جناب R.P.G جان عزیز میخواستم بگم که اون مشکل هم از کارت گرافیکم بود و با نصب مجدد کارت گرافیک مشکل حل شد و بالاخره اسلحه به دست راست منتقل شد.نقل قول:
R.P.G جون خیلی میخوامت.
مبارک باشه :دی راستی شما نمیخواید یه کلن بزنید ؟؟؟ اقا مهدی شما از Qq رفتی ؟؟؟ میتونی لیدر این کلن شی ؟؟
مبارک باشه :دی راستی شما نمیخواید یه کلن بزنید ؟؟؟ اقا مهدی شما از Qًًًq رفتی ؟؟؟ میتونی لیدر این کلن شی ؟؟
شما ~ رو بزن IP تو اون میاد !نقل قول:
سلام
وقتی که کانتر 1.6 رو انلاین بازی می کنم بعضی ها مثلاً یک IP Server رو تایپ می کنند و من تا وقتی که بخواهم ببینم سریع رد می شه.
کلاً چه جوری این شماره ها رو یادداشت کرد؟
و این که یک مطلب رو سریع برای چند بار تایپ کرد؟
ممنون
آقا کسی اگه پایست که یه کلن بزنیمو مسابقه بدیم اعلام کنه.راستی کسی حاضره باهم دیگه تک به تک یا مثلا دو به دو مسابقه بدیم تو یه سروره خلوط.سرورشم با من.من خودم یه سرور ساختم .اگه کسی پایست بگه.پینگ هم که خوبه.
این مشکلی هس که خیلی نمیشه کاریش کرد:13: مخصوصا اگه طرف مقابل glock داشته باشه:41: تنها کاری که میشه کرد اینه که knife بکشی و jump بزنی تا شاید بتونی یه کاریش بکنی:46:نقل قول:
نه من هنوز تو QQ هستم ولی الان به خاطر یه سری مشکلات اصلا نمیتونم کانتر بازی کنم:41: اولا که کارت گرافیکم به فنا رفت و الان یه 32 دارم:18: که در نتیجه fps خیلی پایینه. ثانیا sxe هم ارور میده:19: باید ورژن جدیدش بیاد یا این که fix بشه. چند بار هم تو rap بازی کردم که خودتون میدونید اوضاش چیجوریه:27:نقل قول:
من با اینکه الان این مشکلا رو دارم ولی حاضرم بیام:10: ip و زمانشو بگو من میامنقل قول:
اگه هنوز با SXE مشکل داری پچ 23 رو نصب کن مشکلت حل میشه .نقل قول:
منم خودم مشکل داشتم ولی با پچ 23 درست شد .
ببخشید rank\ تو کانتر ینی چی ؟
ممنون:40: امتحان می کنمنقل قول:
برای مشاهده رنک(رتبه)نقل قول:
برای مشاهده 10 نفر برتر سرورکد:/rank
برای مشاهده 15 نفر برتر سرورکد:/top10
برای مشاهده اطلاعات مربوط به بازیکنانی که در حال حاضر تو سرور هستنکد:/top15
برای مشاهدی اطلاعات مربوط به خودتونکد:/stats
تزکر 1: این آخری رو مطمئن نیستم.کد:/mestats
تذکر 2: سرور باید اینارو داشته باشه.
تذکر 3: منظورم از اطلاعات رتبه، تعداد کشتن ها، تعداد مردن ها، accuracy و ... هست.
این اخری رو اینم میگن
rankstats/
بعدم مشکل sxe رو خودم به تنهای حلش کردم !!!
در بعضی از سیستما یا کامپیوتر ها اینطوری درست میشه
شما باید فایل hl.exe رو که در پوشه کانترتون هست رو ببنید اگه حجمش 80 نبود باید یا بازی رو repair کنید یا این hl.exe رو جایگزین اون hl بکنید که حجمش بیشتر از 80 هست
اینم لینک
کد:http://amirjooon.parsaspace.com/hl.exe
ببخشید شنیدم چند تا نقشه ی ایرانی اومده. اونا رو دانلود کرد ولی همشون گیر می کنن لطفا چند تا نقشه ی درست و حسابی برا کانتر بزارید
برو به این آدرس هر مپی خواستی دانلود کن(اونایی که کنارش آیکون نقره ای هست مال 1.6 هستش):نقل قول:
اینم یه مپ ایرانی:کد:http://maps.counter-strike.com/
کد:http://kobra.ir/_private/de_nuke%20_ir.rar
كسي ميدونه كانتر من چه مشكلي داره ؟
از ديروز وقتي مثلا موس رو حركت ميدم 2 يا 3 ثانيه بعد حركت ميكنه
3 بار هم نصب كردم درست نشد كسي ميدونه مشكل از چيه؟
یا از گرافیک شماست یا رم اگر نباشه فکر کنم اپشن رو تغیر داده باشید
من وقتی دوتا pc رو شبکه میکنم و میخوام بازی کنم سرور که میسازم و میخوام با اون یکی pc وارد بازی بشم پیغام میده که
could not conncet to server
در صورتی که با شبکه هیچ مشکلی ندارم و راحت میتونم شیر کنم!!!
تمام فایر وال ها و آنتی ویروس ها رو هم غیر فعال کردم ولی اثری نداشت!!!
چیکار باید بکنم؟!!!!
البته ویندوزم رو تازه عوض کردم و ویندوزمم سرویس پک 3 هست ولی تمام درایوا رو نصب کردم! فقط یکی هست که درست نصب نشده به اسم mulltimedia controler
شما کدوم ورژن کانتر رو میخوای شبکه بازی کنی ؟