درسته منظورم همین بود.نقل قول:
منظور از صداي بوت همون صداي فيلمي هست كه موقع روشن شدن گوشي پخش ميشه درسته ؟
Printable View
درسته منظورم همین بود.نقل قول:
منظور از صداي بوت همون صداي فيلمي هست كه موقع روشن شدن گوشي پخش ميشه درسته ؟
سلام دوستان
اكه كسي هست سريع جواب منو بده
810 خز شده يا ميشه ؟
خز؟نقل قول:
اين ديگه چيه؟ توضيح بده يه چيزي گيرمون بياد:31:
مشکل با مموری 1 گیگ k800
چند روزیه مموری گوشیم مشکل پیدا کرده ....مشکلش اینه که وقتی از طریق رم ریدر یا کابل اطلاعات رو توش میریزم موقعی که میخام روی گوشی بندازم یا مموری رو نمیشناسه یا اگه میشناسه پیغام میده که آیا میخواهید فرمت کنید....وقتی فرمت کنم نمیشناسه و و قتی هم فرمت نکنم بازم نمی شناسه ....و یه مشکل این که بعضی موقع ها که میشناسه اطلاعات رو تو خودش نگه نمی داره یعنی با یه بار خارج کردن و دوباره وارد کردن تو گوشی یا رم ریدر اطلاعات میپره >>>>>
حال سوالم اینه که مموریم خراب شده یا نه ؟؟
قبلا هم چند نفر اين مشكل رو داشتن و من هميشه بهترين راهي كه براشون پيشنهاد كردم روي يه گوشي ديگه بندازن رم رو رو اون امتحان كنننقل قول:
به احتمال زياد رم نيم سوز كرده و فكر كنم تو خرج افتادي البته بهتره يه امتحاني بكني روش من رو انشالاه كه از رمت نباشه
امتحان کردم مثل اینکه نیم سوز شده و چاره ای جز خرید یه رم تازه ندارم........مرسینقل قول:
آیا k800i رم 2 گیگ ساپورت میکنیا نه ؟؟ قیمت رم 2 گیگ چنده ؟؟
بله تجربه شخصی دارم که رم 4 گیگ هم ساپورت میکنه قیمت هم حدود 18 تومن
یعنی رم 4 گیگ رو بدون هیچ مشکلی میلوبونه ؟؟؟وای چی شود!!!!!@:31:نقل قول:
:10:حالا 2 تا سوال دیگه ::
1- رم 4 گیگ تو بازار ایران پیدا میشه ؟؟ اگه میشه قیمتش چنده ؟؟
2- این 18 تومن که گفتی مال 2 گیگ بود دیگه نه ؟؟؟
مرسی.
Salam azizan man k800 daram gdfs gooshim paride bood manam ba box flashesh kardam bad az oon moshkele semc daram chon nemitoonam pach nasb konam age rahe halli hast mamnoonetoon misham
دوست من اول از همه عضويتتون رو بهتون تبريك ميگمنقل قول:
شما كه گوشيتونو فلش كرديد چرا فريم 810 نريختيد روش اينطوري هر پچي كه بخواييد ميتونيد روش نصب كنيد همونطور كه استحضار داريد K800 به اندازه K810 پچ ساپورت نميكنه اگه باكس داريد كافيه فيرم 810 بريزيد بعدش اقدام به پچ مورد نظرتون بكنيد
بعله پيدا ميشه و اين 18 تومن هم قيمت 2 گيگ هست 4 گيگ اگر باز ارزون نشده باشه 34 تومننقل قول:
گوشي من موقع رفتن به بازي ميني گلف ريستارت ميكنه مشكلش چيه به نظرتون؟
چطور میشه فلش k810 رو روشن کرد در حالت عادی ؟
k750 این کار رو انجام میده ولی k810 این قابلیت حذف شده حالا راهی نداره ؟
منظورت فلاش هست؟نقل قول:
اره همون : دی
دوست عزیز توجه داشته باشید که فلاش دوربین کا800 زنون هست و از نوع ال ئی دی نیست که بشه مدام روشنش کرد!نقل قول:
سیستم فلاشهای زنون به این صورت که شارز و دشارز میشه و فلاش میزنهو استمرار فلاش در فلاش زنون محاله !
ولی شما میتونید برنامه ی Torch را از اینترنت دانلود کنید ! با این برنامه میتونید چراغ قرمز دوربین که برای فوکوس هست را روشن کنید و به عنوان چراغ قوه استفاده کنید !
اين حرفا را بيخيالنقل قول:
وقتي يه گوشي كارائي خوبي داره و قيمتش مناسبه
و همه ميخرند
بايد بگيم خز يا جواد دشه
اصلا منطقي نيست
يعني معني نداره
پس شما هم 4 گيگ را ديديننقل قول:
يه وسال مموري چقدر پر بود ؟
ميخوام بدونم وقتي پره مشكلي پيش نمياد
پس چي شد ؟نقل قول:
krauser
من هنوز منتظرما ...
سلام دوستان من گوشي کا 810 را فلاش کردم با اس تول و پچ الف ها را هم رويش نصب کردم و موقعي که تلفن را جواب مي دم يا به کسي زنگ مي زنم او بالا يه علامت خطرمثل تابلوي خطر توي جاده ها مياد و مي نويسه رمز نگاري توسط شبکه انجام نميشه و ... اين براي چي هست؟
بعضي وقتها هم گوشي ريست ميشه مثلا مي خواهم عکس بگيرم و دکمه را فشار مي دهم تا فوکوس خودکار عمل کنه ولي گوشي خاموش و روشن ميشه چرا؟ کسي دليل اين دو سوال من با راه حل را اگه مي دونه برايم توضيح بده.
فريمورش را به R8b024تبديل کردم .
در ضمن چطوري کيفيت صدايش را بالا ببرم؟ آيا به کيفيت و بلندي نوکيا 3650 ميرسه همون که ته گوشي مي چرخه و تبديل به واکمن ميشه؟
آيا ممکنه؟
با تشکر:11::11:
اسماعيل باور كن اصلا پيدا نميشه بازم اينبار يه سرچ حسابي مي كنم شايد پيدا كنم اگه پيدا كردم باهات هماهنگ ميكنم برات ميفرستم
در مورد اون علامت من اطلاعي ندارم ولي در مورد خاموش روشن شدن در هنگام عكس گرفتن گاهي گوشي من هم همينطوري ميشه و به خاطر همون الف هست .اگر الف ها را غير فعال كنيد ميبينيد كه مشكل حل ميشه.نقل قول:
براي صدا هم ميشه صدا را افزايش داد ولي كيفيت اسپيكر مياد پايين يعني وقتي صدا را مبري بالا خش خش ميكنه .ولي باز هم صدا به انداره گوشي هاي نوكيا بالا نميره ولي در عوض تو هندزفري ميتركونه.
به تاپيك بهترين درايو براي افزايش صداي كا800 مراجعه كنيد.
Farouk عزيز ببينم چيكار ميكني بد جوري تو كفش موندمنقل قول:
نقل قول:واسه منم يه بار وقتي دكمه عكاسي را زدم گوشي ريست شدنقل قول:
گاها ريستهاي ديگه اي هم بوجود اومده بود واسه همين فعلا ELF نريختم
اما اون علامت فكر كنم يه بار ديگه هم سوال شده بود
بهتره با يه سيمكارت ديگه هم تست بشه
در مورد تقويت صدا
هر چند كه X800 بهترين درايوه
ولي Einshtein_Sound_Mix_v2.07 هم صداي بلندگوش خوبه
و من الان همينو ريختم
rezapourmanesh عزيز هم بهتره اين دو تا را دانلود كنه و از هر كدوم كه خوشش اومد استفاده كنه
دوستان با گوشی کا 810 میشه وقتی با یک نفر داریم مکالمه می کنیم این مکالمه رو ضبط کنیم ؟ اگه میشه بگین از چی طریقی میشه این کار رو کرد ؟
وقتي داري مكالمه ميكني گزينه بيشتر رو انتخاب كن و گزينه ضبط كردن مكالمه رو بزن همين خيلي ساده اس با فرمت amr تو فولدر موزيك ذخيره ميكنهنقل قول:
فقط يه اشكالي داره هر 15 ثانيه يه بار يه بوق پخش مي كنه كه تابلو ميشه داري ضبط مي كني
می دونم از طزیق گزینه More میشه صدا رو ضبط کرد ولی مسئله اینجاست که وقتی داریم مکالمه می کنیم دیگه این گزینه روی صفحه نیست به جاش گزینه ی قطع مکالمه فعال هستنقل قول:
این که گفتی هر 15 ثانیه صدای بوق میاد خیلی بده که قضیه حسابی تابلو میشه
نقل قول:نقل قول:چرا اين گزينه وجود نداره ؟نقل قول:
More بايد وجود داشته باشه مگر اينكه پچي چيزي ريختي كه حذفش كرده
در مورد اون صدايي كه موقع ضبت مكالمه مياد و تابلو ميكنه، پچ تست شده را در كلوپ پچ در اواخر گذاشته ام كه اين صدا را قطع ميكنه
يه چيزي هم اضافه كنم
روش ساده تري هم برا ضبت كردن وجود داره اونم فقط با يه ديكمه
كافيه برين به قسمت شرت كاتها
بعد يكي از كليدها جهت را جهت ضبت كردن انتخاب كنيد
حالا موقع مكالمه كافيه اون جهت را بزنيد شروع به ضبت كردن خواهد كرد
حالا اين روش با روش قبلا يه تفاوت داره
در اولي وقتي ميري داخل پوشه موزيك فايل مورد نظر اسمش همون شماره طرف هست
ولي در روش دوم اسم فايل Record هست
موفق باشيد
گوشی رو تازه گرفتم آکبند هم بود فقط این که خود فروشنده آپدیتش کرد حالا این که پچ هم توش ریخته من درست نمی دونم یعنی اصلا نمی دونم این پچ چی هست و کارش چیه و این که چه طوری می تونم بفهمم که توی گوشی پچ ریخته شده ؟نقل قول:
وقتی با کسی مکالمه می کنم به جای گزینه ی More گزینه ی قطع مکالمه هستش
از طریق دگمه ای که کنار دگمه ی C روی گوشی هست روی صفحه گوشی منوی My Shortcuts ظاهر میشه ، گزینه ی ضبط صدا توی این منو نیست خودم یک Shortcut براش درست کردم حالا هر وقت اون دگمه رو می زنم توی لیست منوی My Shortcuts اول از همه گزینه ی Record Sound هستش
در مورد اون پچی که برای قطع اون صدا هست من خیلی مبتدی هستم و بلد نیستم که چه طوری این کار رو باید بکنم . اگه گوشی رو ببرم پیش خود فروشنده این کار رو می تونه برام انجام بده ؟
در ضمن یک سوال دیگه دارم ، از همون روز اولی که گوشی رو گرفتم توی منوی زبان گوشی اصلا فارسی نیست ولی روی خود صفحه کلید فارسی هست و قتی هم که کسی برام پیام فارسی می فرسته نوشته ی فارسی خیلی خوانا برام میاد ، حالا سوالم اینه که برای فارسی نوشتن گوشی رو باید ببرم پیش فروشنده ، آیا برای این کار گوشی باید فلش بشه ؟ اگر این کار رو بکنم اطلاعاتی که الان روی گوشی هست پاک میشه ؟ اصلا این اصطلاح فلش کردن دقیقا یعنی چی ؟
آپديت كرده ؟نقل قول:
حتما برا اينكار پول هم گرفته اره ؟
پچها در گوشيها ميتونند قسمتهايي از كاركرد گوشي را تغيير بدند
و عده اي هم گرافيك گوشي را تغيير ميدهند
براي نحوه نصب و .. ميتوني به كلوپ پچ براي گوشيهاي DB2020 سر بزني
اون شرت كاتي هم كه من گفتم با ايني كه شما درست كردين فرق داره
ابتدا به منو رفته بعد Settings را زده بعد گزينه Shortcuts را انتخاب كن
حالا ميتوني براي هر يك از 4 كليد جهت يه شرت كات تعيين كني
البته واسه 3 تاش از قبل تعيين شده
و حالا شما يكي هر كدوم كه خواستي را روش برو و Edit را بزن
بعد برو Entertainmet و گزينه ضبت كردن صدا را انتخاب كن
بعد موقع مكالمه با فشردن اون كليد خيلي راحت صداي مكالمه ضبت ميشه
و در مورد اون پچ الان كه مبتدي هستين نميدونم بستگي به خودتون داره اگه خواستين بيشتر توضيح بديم تا خودت نصب كني
ولي نه اگه ميخواهي راحت باشي ميتوني بدي بيرون برات نصبش كنند
واما در مورد فلش و زبانها
اگه گوشي را كامپيوتر فرض كنيم
تعويض ويندوز در كامپيوتر معادل فلش در گوشي ميباشد
با فلش كرده بله همه چي پاك ميشه البته اطلاعات داخل مموري سر جاشون ميمونند ولي داخل حافظه گوشي پاك ميشند
گوشي شما هم ظاهرا زبان فارسي نداره و بايد فلش بشه
بازم ميگم اگه علاقه مند بودين ميتونين خودتون فلش كرده و كاراي ديگه اي هم بكنين كه باعث دگرگوني گوشي بشه ...
اسماعيل تابستون اومد و تموم شد اين Cid53 هك نشد شانس ما رو داري؟
برم K810 بگيرم ها؟
:31: هه هه ههنقل قول:
فاروك عزيز با اين روند كه من ميبينم پيش ميره فكر نكنم به اين زوديها بشه CID53 را هك كرد
از من ميشنوي يه فكر ديگه اي واسه خودت بكن
گوشيم تميز مونده فكر ميكني چند بدم روش يه K810 ميتونم بگيرم؟نقل قول:
سلام.
دوستاني كه k800 دارن ميشه بگن گوشيشون با استفاده معمولي چند ساعت روشن ميمونه؟
3 روز........نقل قول:
مال من 7 روز تو استندباي اگه به حال خودش بمونه و ازش استفاه نكنمنقل قول:
اينم بگم اصيل ترين باطري رو روش انداختم(14 هزار تومنيه)
گوشي من خيلي روشن بمونه 2 روز شايدم كمتر.
باطريشم عوض كردم بازم همونطوره نميدونم چرا.
امكان داره يه گوشي باطري رو كامل شارژ نكنه؟
اين بستگي داره به انصاف طرفنقل قول:
ولي بايد با يكي از دوستان تاخ بزني
اگه ببري فروشنده كلي ضرر ميكني
چون خيلي ارزون ميگيره مال خودتو ...
البته بستگي داره تا چهميان از گوشي استفاده بكنينقل قول:
نه امكان نداره
موقع شارژ ميتوني نگاه كني و ببيني كه تا 100 درصد شارژ ميشه يا نه
توصیه من اینه که اگه میخواهید 50 درصد مصرف باطری کم بشه روشنایی رو بذارید روی 50.......
یه بار امتحان کنید ضرر نمیکنید.......
میشه لطفا به زبان خیلی ساده طریقه ریختن اون پچ رو در گوشی به من آموزش بدی ؟ یادآوری می کنم که من خیلینقل قول:
تازه واردم و اصلا نمی دونم حتی چطوری گوشی رو باید به کامپیوتر وصل کنم
البته با كاهش دادن روشنايي تو مصرف باطري صرفه جويي ميشه ولي ديگه نه به اندازه 50%نقل قول:
دليلش اينه كه وقتي گوشي تو استندباي هست لامپهاش خاموش هستند حال اين روشناييش چه 100 باشه چه 50 . در هر صورت فرقي به حالش نميكه اين كار به در كسي ميخوره كه دائما با ور ميره و دائما روشنايي گوشيش روشنه و اگه اي روشنايي 50 باشه كمتر مصرف ميكنه تا اينكه 100 باشه
در هر صورت روش خوبيه من خودمم رو 50 ميذارم روشنايي رو
اينم مجموعه 4 تا تم واسه K800 و K810 :
پسوردش اينه :کد:http://dl.kamyabonline.com/download/program/4%20Theme%20Sony%20(240x320%20SE).exe
نقل قول:
کد:www.kamyabonline.com
منم از همون اول كه خريدمش روشناييش رو گذاشتم رو 50.
كافيه با گوشيم يه ربع ور برم كه 30-40 درصد از باطري بره. اعصابمو خورد كرده