یعنی شما قبول نداری شانس 5 بار مولتیکست میشه 30% از 20%نقل قول:
باشه.قبول :41:
Printable View
یعنی شما قبول نداری شانس 5 بار مولتیکست میشه 30% از 20%نقل قول:
باشه.قبول :41:
عزیز من شما میخواهی احتمال مولتی کستش بیشتر بشهنقل قول:
برای این کار هم اول لول آتیشتو بنداز رو هرو و بعدش لول یک رو بهش بزن.
و خوب شما وقتی 6قوی کن بزنی موقعی که مولتی کست میزنه تعدادش بیشتر میشه و طرف میترکه
اما درصد احتمال مولتی کستش با همون لول آتیش زیاد میشه.
نقل قول:
وااله تا اونجائي كه ما يادمونه همچيني چيزائي نبود
اولا اينكه شانس مولتي زدنت بيشتر ميشه دوم اينكه
اومديم شما فاير انداختي خوب چه ربطي به لول مولتي كست داره ؟؟؟
از اين حرفا نزنيد همه چيزه اين مولتي شانسي هستش
هيچ جايه اين هيرو ننوشته كه اگر fire بندازي بعديش مولتي ميشه
از بابت راهنمایی ممنون.
سلام
اقا تا اونجایی که ما بازی کردیم میدونم با اقانیم احتمال زدن مولتی بیشتر میشه ولی به ائورا شانس خود طرفم ربی داره مثلا اگه من بزنم از هر 100تا 99 تا نمیخوره ولی فرهاد tst-master بزنه از هر 100 تا 1 دونه نمیخوره
شاد باشید
آقایون... من فقط یه فرمول برای آقانیمز میگم که در مورد همه ی هیرو ها صدق میکنه و خلاص
شما ببینید لول یک لول شیشتون چیکار میکنه! بعد ببینید لول 2 ی شیشتون چیکار میکنه، بعد ببینید لول 3 شیشتون چیکار میکنه... بعد ببنید لول 3 شیشتون با آقانیمز چیکار میکنه!! بله... دقیقا منظورم اینکه که آقانیمز شیشتون رو آپگرید 4 میکنه... نه هیچ چیزی بیشتر. البته نه اینکه دقیقا به اندازه فاصله 1تا 2 یا 2 تا 3 باشه... منظورم اینه که فقط فاکتورهایی رو آپ میکنه، که با افزایش لول شیشتون آپ میشن... این بحث که به مولتی کست رنج اضافه میکنه بحث عجیبیه خداییش!!
ضمنا در مورد مولتی کست هم بگم... لازم نیست آتیش بندازید و بعد لول کنید!! اصلا ربطی نداره... شاید شما شانستون اینجوریه که اینجوری نتیجه میگرید... ولی خواهشا به همه ی افراد تعمیمش ندید!!!! مگه ندیدید که مولتی کست کسی رو Mega کنه، مولتی کست شه... همه ی ملت مگا بشن؟!
آقا من شرمندم.
در مورد مولتی کست ogremagi یه چیزی گفتم که اشتباه بود و نمی دونم چرا این اشتباه رو کردم.
با اضافه کردن آقانیم مقدار 20 %شانس زدن 4 بار لول 1 به 30 % شانس برای زدن 5 بار تبدیل میشه و باید در جواب دوست بالایی هم بگم که لول 6 رو آپگرید نمی کنه!
چون رنج لول 2ش زیاد نمیشه.ربطی هم به مقدار آتیش زدن نداره.
یه چیزی بهتون بگم دیشب امتحان کردم جالب بود.
اگه شما مثلا 5 تا آقانیم ببندین 30 % شانس هست برای زدن 25 تا لول 1.
یعنی هر یه دونه ای که ببندین به تعدادش 5 تا اضافه می کنه.
مثلا من دیشب با سه تا آقانیم یه بار که مولتی دادم روی روشن زد کلی healthش رو کم کرد در صورتی که وقتی یه آقانیم داشتم خیلی از healthش رو کم نکرد!
شما هم امتحان کنین ببینین درست میگم؟
برو wtf بزن و آتیش بنداز ببین بعدش لول میزنی احتمال مولتی کستش بیشتر میشه یا نهنقل قول:
نه مولتي نشد حالا چي ميگي ؟؟؟
بابا بستگي به شانست داره ببينم تو هر بار آتيش ميندازي بعديش مولتي ميشه ؟
بابا شانس
نقل قول:
منم موافقم
سلام به همه
عجب بحث جالبی شده این مولتی کست
بابا من که میگم همش به شانس ربط داره فقط شانس
موافقم... ولی میشه درصد این شانس رو بالا برد. درسته که Ogre Magi همینجوری هم خیلی اذیت میکنه! ولی با آقانیمز یه چیز عجیبی میشه!! همینجوری یک میکنی... یارو زارت و زورت مولتی کست میخوره!!!نقل قول:
بابا من که میگم همش به شانس ربط داره فقط شانس
یه بار تو یه مسابقه بودیم... خودم تکی تو 1-2 دقیقه سه بار مولتی کست کامل خوردم!! یارو آقانیمز داشت!!
آقایون این شما اینم Rise of the INVOKER
کد:http://www.youtube.com/watch?v=pa2hHdIBR50
چطوری حاجی جوننقل قول:
خیلی مخلصیما
در ضمن
این هرو رو باید باهاش دوست باشی :10:
ولی قوانین نا نوشته رو رعایت کنید
آتیشش رو بندازید تا امکان مولتیش زیاد بشه
اي بابا بازم از اون حرفا
اول آنکه با جمله ی بالا کاملا موافقم و فکر کنم بهترین توضیح رو ایشون دادن:38:نقل قول:
دوم آنکه قبل از اینکه هر بار لول یک خودتو بزنی بهتره که یه بار به درگاه خدا استغفار کنی و به خودت ((البته تو دلت)) بگی که .....من میتونممممممممم .... اونوقت می بینی که اثر می کنه:42:
سوم آنکه اصولا من بد شانس هر وقت یه هیرو agility و یا اینتلجنس بودم بدون شک مولتی کست پشت مولتی کست بود که می خوردم ولی هر بار یه هیروی خر خون بودم یه بار هم نخوردم:34:.... و این از توانایی های بالای ما در مولتی کست خوردن حکایت دارد....:3::3::3:
مثه اینکه حرف ما رو قبول کردین ممنون از بچه های گلی که ما رو نجات دادن.آقا من کلی امتحان کردم .این چیزایی که میگم تجربی بوده .میگم امتحان کنید ببینید درسته یا نه. جلوی Ogre Magi بعضی هیروها واقعا بد مولتی کست میخوردن. البته 6.52c دوروستش کرن.6.48 هیروهایی مثل Dragon Knight و....(حالت عادی و اژدها هر دو رو مقایسه کنید)
بعضی هیروها مثه Sand King و ... اگه یه رینگ آف باسیلیوس ببندن شانس مولتی کست تقریبا صفر میشه.همه عزیزان لطفا اگه امتحان کردین درست بود یا نه بگین که همه بفهمن.و بگم اینا حدسیات بوده نزنینمون که این مسخره بازیا چیه و اشتباه و ربطی نداره و اینا(راسش من که فکر نمیکردم جوابارو اینجوری بدن)چون اینجا واسه تبادل نظرات هست نه اینکه بگیم فقط حرف ما درسته و دیگان اشتباه میکنن.
CAo cao جان شما حتما sand king رو با اون دوست ....شانست امتحان کن .قربون همه دوتا بازای ایران.
آقايون اين هيرو با هيروهاي اگيليتي كلا مشكل داره
مخصوصا بون فليچر يا ناگا و ....
اما دليل بر اون توضيحاتي كه شما داديد نميشه
سلام
اقا رضا ما خیلی مخلصیم
اره منم شنیدم که ایتمایی که مانا رجینیشن رو بالا میبرن درصر مولتی رو میارن پایین مثل باسیلوی ولی هیچ دلیل قانع کننده ای ندارم که رو اون استنباط کنم
پس هم چنان میگیم یا شانس و یا اقبال
حالا اینارو ول کنید کیا خوب با ژئو بازی میکنن من باهاش بد بازی نمیکنم ولی یه بار تو روم های لول یه ژئو منستر باز دیدم حال کردم بازی 4به5 باخترو بردیم تو عمرم بازی دوتا انقدر بهم حال نداده بود
بیاید با هم دوست باشیم
سلام cao-cao جان اگه با من بودی من اسمم علی هست(چون جواب من رو داده بودی اگه اشتباه کردم شرمنده).کسی داستان هیروها رو گیر نیاورد؟
cao-cao , T-ava_Statick اگه میشه اسم اصلی و اسم مستعار(در بازی ها)و تیم و شهرتونو بگین
خوب به نظر میرسه بحث مولتی کست تموم شد! چون همه فهمیدیم که خیلی به شانس مربوطه ولی به هر حال به قول یکی از دوستان، قانونهای نانوشته ای وجود داره که شانسشو کم و زیاد میکنه.
به نظرم فقط مولتی کست اینجوری نیست. همه ی اسپل ها و مواردی که حالت شانسی و اتفاقی دارن اینجورین. یه بار تو یه بازی، دیدم اسپکتر لول 7 بازی از تاور 3 و 2 رد شد (البته با 500-600 تا هیل!) یه کیل گرفت و برگشت، هیلش شده بود 400 !!!!!!! یا مثلا من دیده ام جاگرنتی که 6-7 تا پشت سر هم کریتیکال میزنه. کلا این چیزای شانسی، اینجورین! یه وقتی میبینی هر چی زور میزنی دریغ از یه کریتیکال، یه بار میبینی زارت و زورت داری میزنی! کلا بستگی داره اون روز روز شما باشه یا نه!!
به نظرم در مورد ژئومنسر بیشتر حرف بزنیم. خیلی هیروی باحالیه... از دسوتا میخوام چند تا هیرو رو بگن که ژئومنسر از بقیه راحت تر میزندشون!! منظورم تک به تکه... هر کی میتونه یه چند تا پوزیشن هم با ژئومنس بگه. لطفا نگید تو مسابقات حذف میشه و اینا! خودم میدونم! میخوام راجع به ژئومنس حرف بزنیم... هر کسی پایه اس، بنام خدا!!!
ژئومنسر يكي از خداترين هيرويي هست كه من تاحالا ديدمنقل قول:
خيلي خوفه . كافيه يه مكانسم و لايف استيل ائورا روش ببندي يعني اول مكانسم بعد لايف استيل و بعدش ارمور منفي كن
هيرو مقابل اگه هلسش 10000 تا هم باشه ظرف 10 ثانيه ميميره
دوستام مي گن رفلكست بايد بالا باشه ولي به نظر من اينجوري نيست
فقط كافيه دستت رو لول تورش باشه و هر كردوم از هيروها را شماره بدي
سلامنقل قول:
علی جان من اسمم سهراب هست بعدم ما که نوبیم ما رو جایی بازی نمیدن پس تیم خبری نیست:10:
نقل قول:
ببينم اون ژئو منسر بازه اسمش SAVAGE نبود ؟؟؟؟
نقل قول:
آقا به اسم مقدس من توهين نكن STATIC هستش نا اوني كه نوشتي
بعدش هم من T.AVA]STATIC
AVA همون كلن sAVAges هستش
بعدش هم به مجيد STATIC ميشناسن من رو
اگر هم ميخواي با كلن ما بازي كني شماره بخاي ميدم بهت بزنگ ميان (من ترك گيم هستم )
آقايوني كه در مورد OgreMage ميخوان بدونن بخونن مخصوصا اون خط آخر كهخ در مورد آتيش و بلودلاست هستش رو
Heroes Database
Last Updated: 6.51 | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Aggron Stonebreaker - The Ogre Magi
Range: 100 | | Move Speed: 295 | Primary: INT
Str: 23 + 3.2 | Agi: 14 + 1.55 | Int: 17 + 1.9
Damage: 46 - 52 | HP: 587 | Mana: 221
HP Regen: 0.94 | Mana Regen: 0.69
Attack Speed: 1.46 (+ 14% IAS) | Armor: 4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fireblast (F)
Blasts an enemy unit with a wave of fire. Deals intense damage and stuns for 1.5 seconds.
Level 1 - Deals 75 damage.
Level 2 - Deals 125 damage.
Level 3 - Deals 175 damage.
Level 4 - Deals 275 damage.
Mana Cost: 75/ 85/ 95/ 105
Cooldown: 15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ignite (G)
Drenches a target in volatile chemicals, causing it to burst into flames. The target is under immense pain, causing it to take damage and move slower.
Lasts 7.5 seconds.
Level 1 - 10 damage/sec; 10% slow.
Level 2 - 20 damage/sec; 15% slow.
Level 3 - 30 damage/sec; 20% slow.
Level 4 - 40 damage/sec; 30% slow.
Mana Cost: 95/ 105/ 115/ 125
Cooldown: 12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Bloodlust (B)
Incites a frenzy in a friendly unit including yourself, increasing its movement speed and attack speed.
Lasts 30 seconds.
Level 1 - Increases attack speed by 20% and movement speed by 6%.
Level 2 - Increases attack speed by 30% and movement speed by 9%
Level 3 - Increases attack speed by 40% and movement speed by 12%
Level 4 - Increases attack speed by 50% and movement speed by 15%
Mana Cost: 75
Cooldown: 20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Multi Cast (C)
Enables the Ogre Magi to rapidly cast his spells, giving them greater potency. Gives a chance to cast a spell multiple times in one cast.
Level 1: Fire Blast: Cooldown reduced to 12 seconds, 20% chance to Double cast Fire Blast (30% to Triple cast if Scepter is equipped), mana cost of Fire Blast increased by 30
Bloodlust: Cooldown reduced to 15 seconds, 20% chance to Double cast Bloodlust (30% to Triple cast if Scepter is equipped)
Ignite: AoE of spell is 150
Level 2: Fire Blast: Cooldown reduced to 9 seconds, 20% chance to Triple cast Fire Blast (30% to Quadruple cast if Scepter is equipped), mana cost of Fire Blast further increased by 50.
Bloodlust: Cooldown reduced to 10 seconds, 20% chance to Triple cast Bloodlust (30% to Quadruple cast if Scepter is equipped)
Ignite: AoE of spell is 300
Level 3: Fire Blast: Cooldown reduced to 6 seconds, 20% chance to Quaruple cast Fire Blast (30% to cast 5 times if Scepter is equipped), mana cost further increased by 30
Bloodlust: Cooldown reduced to 5 seconds, 20% chance to Quadruple cast Bloodlust (30% to cast 5 times if Scepter is equipped)
Ignite: AoE of spell is 450
Multicast will not occur in any spells other than Fire Blast and Bloodlust
Mana Cost: N/A
Cooldown: N/A
عزیزان بلاخره تلاش های شبانه روزی ما به ثمر نشست:21::18: و توانستیم روشی جدید در جهت جلوگیری از مولتی کست خوردن به هیچ وجه !!!!!! و برای کلیه ی هیرو ها ابداع کنیم:33::33:
و این روش نو همانا حذف کردن این هیرو و رهایی از دست خبیسی همجو ogre mage است:9::9::9:
item هایی که برا omni knight باید ببندیم چیان؟!!
خب به ما هم بگو بفهميمنقل قول:
راستي منظورت هود نيست؟
دي:::
بابا بنده خدا گفت که! حذفش کنید!!نقل قول:
خب به ما هم بگو بفهميم
راستي منظورت هود نيست؟
دي:::
بهترین راه همینه! فقط یه بدی داره که اونوقت باید یا منتظر سایلنسهای فرت و فرت از طرف سایلنسر حذف نشده باشید، یا منتظر 80-90 تا ژئومنس!! یا زارت و زورت تو کورنوسفر گیر افتادن یا ..... lol
اگه کسی replay داره که ژئو تو تیم بوده و تیم به خاطر اون برده بذاره.مشکلش اول بازیه.اتکش پایینه و هیچ لولی هم نداره که
درگیر شه.باید خودتو ..... پول و لول بگیری .بعد که 6 شدی چون لولگیریت بیشتر از بقیس و میشه تو طبیعت باهاش راحت
پول خورد میشه گفت عالیه.بعد از اینکه مکانیزم پا چوبی و لايف استيل ائورا بستی اون وقت میتونی وارد جنگ بشی و راحت
kill بگیری.هیرو خفت کنی.جلوی فرار هیرو دشمن رو بگیری و ...
باید دوستات درگیر شن بعد وارد جنگ شی.اگه به این ترتیب بازی پیش بره بازی مال شماست و بردی.
ولی خداییش به نظرتون هیروهای خیلی بهتری نیست که نقش اونو بازی کنه؟تیم حریف نمیتونه راحت نذاره بازی کنیو بالا بیای؟
به نظرتون بازی 5 به 5 یه هیرئی لول 25 با یه پاچوبی و States هنوز نیومده نمیمیره؟فکر کنم واقعا منطقی باشیم تو بازیهای
خفن کاره ی نیست.من نه تونستم نه دیدم.ولی چون معتقدم هیچ وقت دوتا هیروی بیخودی نداره واقعا میخوام یه بازی باحال از
این هیرو ببینم.
اگه واقعا کسی بتونه باهاش
ببین من ریپلی از ژئومنس ندارم، ولی اینقدر بازی دیدم که بازی رو جمع کرده که دیگه نیازی به مدرک و دلیل ندارم. در واقع اصلا یه هیرو نیست!! چند تاس!! انگار شما داری 9به 5 بازی میکنی!! البته به شرط اینکه کنترل یونیتت خوب باشه.
یه بار یکی از بچه های وارکرفت باز گیم نتمون ژئومنس بازی کرد!! نامرد 4 تا رو کنار هم نمیآورد! هر کدوم رو میفرستاد یه لاین!! ما تیم روبروش بودیم!! یارو دوتا زیاد بارش نبود ها.... ولی چون کنترل یونیتش خیلی بالا بود، خیلی راحت با ژئومنس جمعمون کرد!! یجا دابل کیل گرفت... یکی رو اینور کشت، یکی رو اونور!!
خلاصه اینکه هیروی باگیه!!
درسته واقعا هیروی قوی ای هستشنقل قول:
لول یکشم که نیاز به توضیح نداره اگه رفلکست بالا باشه طرف کلا زیر توره
لول دوشو نگو که اصلا یه چیزدیگه ست 320 تا دمیج به رنج 400 میزنه یعنی اگه لول 16 باشی 4تا 320تا دمیج که میشه 1280تا دمیج!!! واسه پول جمع کردن هم که این لول خداست!!
لول سه شم که یارو رو قفل میکنه اگه لول 16 باشی 80% اسلو میکنه هیرو نمبتونه راه بره
لول چهار شم که :16::27:!!!ا
راجع به آیتمهاشم که مثل بقیه پاچوبی مکانسم ائورا و آرمور منفی پیشنهاد میکنم
دوستان در نظر داشته باشن همه اینارو که گفتم فقط برای یادآوری و چون دیدم بحث این هیرو هستش گفتم وگرنه همه ما این ها رو میدونستیم
واقعا هیرو خریه :4:حرف نداره:47:
خیلی هیروی مشتی هست
دیروز توی تیم مقابل ما بود
خداییش همه رو زد لت و پار کرد الا منو !!! من دراو رنجر (سیلوانس ) رو داشتم اول بازی جلوش کم اورده بودم اما بعد نقطه ضعفاش رو پیدا کردم
اگه یکی شو بکشی همه می میرن
و وقتی لول دوم دراو رنجر رو روش بزنی دیگه نمی تونه تور بندازه پس عملا خیلی ضعیف می شه
سرعت دست هیروی من هم که خودتون می دونید خیلی خیلی بالا بود مخصوصا وقتی لول اولم رو فعال می کردم
ولی در هر صورت خیلی هیروی قوی هست و سخت می شه باهاش مقابله کرد
راستی اینجا براش اسمم گذاشتن !!!!:
به هیروی اولی (اصلیه ) می گن محسن !!!
دومی میثم !!!!!
سومی مصیب !!!!
اخری میلاد !!!!
البته اگه کسی اینجا اسمش اینا است شرمنده منظوری ندارم
اي بابا بازم ژئو منسر !!!!!!!!
ديروز يه بازي كرديم (بعد از مدتها ترك گيم بودن من )
تو بازي اول Sven تو بازي دون TourmentedSoul تو بازي سوم EArth Shacker بودم
اوه اوه چه بازيهايي بود
لينك بازيهاي ESWC2008 كه در ايران برگزار شد البته چندتا بازي خودمونه ديگه ببخسيد كه بازيا كمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه ببخشيد ديگه حوصلم نگرفت همرو آپ كنم
TourmentedSou :42::42::42:نقل قول:
عجب هيروي خوفناکي است البته اگه تو تيمتون omni knight هم داشته باشين:4::4::4:
ولي حيف که من با هيروي هاي اينتلجنس نمي تونم بازي کنم:37::37:
EARTH SHACKER ===> نفس من بيده:12::12::35:
اون بازي كه Sven بودم خيلي بهم حال داد هيچكدوم جرئت نميكردن كه بيان طرفم
به نظرتون با چه هروهایی میشه ژئو منسر رو زد؟
البته برای آخر بازی نه اولش
من فکر کنم
1-ووید
2-شاکر
3-سل کیپر
4-شدو فین
5-چاوز نایت
من تا همین الان با این هرو بازی نکردم
میشه 1نفر کاملا این هرو رو معرفی کنه
و اینکه وقتی ما 1 آیتم میبندیم آیا تو اتک و لایف همشون تاثیر میزاره؟
مثلا اگر کینگ بار ببندیم همشون 75 تا دمیج رو اضافه دارن و بونز دمیج 100 تایی رو میزنن
یا اگر کلد اتک ببندیم همشون کلد میکنن.