سلام دوستان
مودم ag3100
سیم کارت رو چطوری در بیارم؟
این پایه زیرمودم رو چطوری جدا کنم که نشکنه و سیم کارتو در بیارم
Printable View
سلام دوستان
مودم ag3100
سیم کارت رو چطوری در بیارم؟
این پایه زیرمودم رو چطوری جدا کنم که نشکنه و سیم کارتو در بیارم
سلام
دوستم قبلا با اینترنت موبایل ایرانسل و همراه اول استفاده میکردم سرعت خوب بود
الان چند وقته از مبین نت استفاده میکنه اما سرعش خیلی کم است
و مثلا وقتی یه فایل چند کلوبایتی میخواهد آپلود کنه دیگه نمیتونه از اینرنت استفاه کنه چون خیلی سرعتش کم میشود
آیا روش یا چیزی است که با تغییر دادن اون این مشکلش حل بشود ؟
ممنون
مودم رو جابجا کنید, بعضی وقتا تو ی قسمت خونه سیگنال ضعیفه بعضی قسمت ها قوی، الان من مودم تو هال که هست سرعت کمه تو اتاق میذارم لب پنجره سرعت خوبهنقل قول:
جابجا کنید و با speedtest ببینید سرعت چقدره، هر جا بهتر یود مودم رو همون جا بذارید
ممنون اره همه جا امتحانش کرد اما میگه فقط چند روز اول یه خورده بهتره بود اما الان اصلا سرعت نداره
و مثلا دیشپ که اونجا بودم وقتی که یه فایل را خواست آپلود کنه اینقدر از سرعتش کم شد که کل صفحاتش بسته شد
با لپ تاپ و با دسکتاپ و wifi همه مدل امتحان کرد تاثیری نداشت بعد که با سیم کارت موبایل همراه اول و ایرانسل امتحان کرد خیلی قوی بود
راهی نداره یا تنضیماتی که مثلا خطش قوی بشه ؟ در موردم گذینه ای است که با تغییر اون سرعت آپلود و دانلود قوی بشه
چون اصلا نمیتونه استفاده کنه اخه بهم گفته بود کدام خط خوبه بعد از چند جا سوال کردم گفتن مبین نت خوبه حالا واسه همین میگه تو گفتی این و بخر واسه همین دنبال راهی هستم که مشکل رفع بشه
وقتی نصاب آمد گفت خیلی آنتن دهی قوی داره اینجا اما خوب الان که هیچ
ممنون میشوم راهنمای کنید
مودم رو جا به جا کنيد تا بهترين سيگنال رو بگيريد (بيشترين چراغ روشن)نقل قول:
توي پنل مودم دنبال کيفيت سيگنال بگرديد و اون رو هم چک بفرماييد. براي پيدا کردن بهترين کيفيت مودم رو سي درجه سي درجه بچرخونيد. سپس خودتون از مودم دور بشيد و دوباره بررسي کنيد
در بخش جستجوي شبکه، شبکه هاي ديگه اي مي بينيد رو دستي بزاريد و تست کنيد هر کدوم که بهتر بود فيکس کنيد
(براي هر کدوم از اين ها ده دقيقه وقت بگذاريد تا پايدار بشه، با بزن دررو نتيجه نمي گيريد)
براي مودم تون از بازار آنتن اکسترنال بخريد
نيت تون رو صاف کرده، دعا کنيد
ممنون :biggrin:
فقط یه چیز چگونه میشود اون شبکه بهتر را پیدا کنیم و دستی تغییرش بدیم ؟ نرم افزاری است برای این کار که بشود شبکه قوی تر را پیدا کرد ؟
و بعد در کدام قسمت مودم اون را تغییر بده ؟
نقل قول:
نه قربان. همانگونه که گفته شد، شما توي پنل مودم در بخش انتخاب شبکه، چند نام مي بينيد که بايد يکي يکي تست کنيد و سطح سيگنالي که پس از چند دقيقه وصل بودن به هر کدام مي بينيد را ملاک مقايسه و انتخاب قرار بديد.نقل قول:
دوست عزیز مودم AG3100D با مودم 3100E و 3100V متفاوته و فقط شکلش شبیهشونه و از FD و TD پشتیبانی میکنه و فعلا راهی برای آنلاکش وجود ندارهنقل قول:
سلام بله آنلاک میشه اگه میخواین پیام بدین انجام میدمنقل قول:
نوشته شده توسط ebrahim17525570431 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام
دوستان یک سوال داشتم.الان این تصویر صفحه اول مودم مبین نتی هست که دستمه
این به شبکه TD-LTE وصل شده یا همراه اول ؟ چون من جریان و فرق هزینه این دوتارو نمیدونم.اگه کسی میدونه راهنمایی کنه که اگه به همراه اول وصله تعرفه ها چطوری میشه اونوقت؟
بعد پینگی که از 8.8.8.8 میگیریم نهایت از ۹۰ کمتر نمیشه.پکت لاست هم این بین داره.همینطوریه ؟ پنج خط آنتن دهی هم روشنه.
خیلی ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من اگر سرویست 360 باشه میتونی به همراه اول متصل بشی و این که تعرفه اش نسبت به سرویس عادی مبین گرون تره و تو پنل حساب کاربری اگر 360 توربو خورده باشه یعنی سروسی شما 360 هست در غیر اینصورت سرویس خود مبینه از e node bi id هم میشه فهمید به همراه اول وصل هستی یا مبین اگر ای ند بی ایدی با 101 شروع بشه به خود مبین وصلی امید وارم متوجه شده باشی
کی گفته تعرفه اش گرونتره ؟نقل قول:
البته اصلاح می کنم سرویس عادی مبین و 360 تو تعرفه یکی هستن فقط بسته 100 گیگ یک ماهه و 1000 گیگ یک سال روی 360 نیست
مبیننتیهای تو خونه. بسته 100 گیگ یک ماهه برا شما حذف شده؟ (سیم کارتم 360 نیس)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آره برای من هم حذف شده. دارن اینترنت رو داغون میکنن. هر پیجی که اینجا میری میبینی کاربرا با یه مشکل دارن سر و کله میزنن
بسته ۱۰۰ گیگ هنوز هستش ولی قیمتش شده ۱۱۴۹۰۰ تومن با مالیاتش ۱۲۵ هزار تومان
نقل قول:سلامنقل قول:
بله براي بنده هم حذف شده. اگه دقت کنيد بيشترين مانور مبين نت روي بسته هاي يک ماهه است که سوخت و سوز بيشتري براي کاربر و سود بيشتري براي مبين نت دارند. يعني يا زودتر تموم مي کنيد و مجبوريد جلوتر تمديد کنيد يا بايد ترافيک ميان دوره گرون بخريد.
اگه گزينه اي به جز مبين نت نداريد و اينترنت رو براي درازمدت مي خواهيد، اصلا سراغ بسته هاي يک ماهه نريد که گيگي 1500 تا 2000 و بعضا 3000 تومن پاتون در مياد. و در مجموع يک سال اگه حساب کنيد، بسيار گرونتر از 6 ماهه ها و يک ساله ها پاتون مي افته. خودتون دو دو تا چار کنيد دست تون مياد که مثلا مجموع ترافيک 12 تا بسته يک ماهه، هزينه هر گيگش چند برابر يه بسته 12 ماهه با همون ترافيک هست. نکته ديگه اين که بسياري از اپراتورهاي بي وجدان، ماه رو 30 روزه حساب مي کنن، ولي يک سال 365 روز هست. يعني هيچوقت زمان 12 تا بسته يک ماهه (يا چهار تا 3 ماهه، يا دو تا 6 ماهه) برابر با يک سال نخواهد شد. :devil:
فعلا به صرفه ترين و کم سوخت و سوز ترين بسته هاي مبين نت (و بسياري ديگر از اپراتورها) بسته يک ساله 1000 گيگي و بعد ازاون، بسته 6 ماهه 480 گيگي هستند. کل ترافيک رو هم يک جا داريد و مي تونيد به دلخواه استفاده کنيد. اگه شده از شکم تون :wac:بزنيد يا پول قرض کنيد:دیو اينها رو بگيريد به صرفه تر هستن. خريد بسته يک ماهه پول دور ريختنه.:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow
بستههای جدید + قیمتهای جدیدتر جایگزین شدندنقل قول:
اساتیدی که مبین نت دارین
وضعیت تون چه طوریه؟ سرویسا کیفیت دارن؟ میدونم که همه داغونن میخوام بدونم اینجا چه طوریه وضعش
از نظر قیمتی مبین نت توی سرویسای تی دی خیلی بهتر از بقیس نسبت به بقیه شرکتا
پیشنهاد میدین مبین نت رو به کسی؟ برای کسی که ADSL واسش نویز داره و کیفیت نداره و سرویس p2p هم نمیتونه استفاده کنه و تقریبا فقط یک انتخاب تی دی رو داره
بهمن 1400 مودم B612 مبین نت رو تهیه کردمنقل قول:
وضعیتش خوبه راضی هستم چند تا Device هم اکثر اوقات به مودم وصلن و خیلی کم پیش اومده که از کیفیت و سرعت تو این مدت ناراضی باشم ( شاید نهایتا 1 بار )
بهترین سرعت دانلودی که داشتم 5 مگ بوده ولی اکثرا رو 2 مگ نهایتا 1 مگه
منم کاربر ADSL بودم ولی نویز و کیفیت به شدت بد و هزینه های گذاف باعث شد که به استفاده از سرویس های TD-LTE رو بیارم
فقط یه مسئله ای اذیتم کرد اون هم 100 گیگ 1 ماهه بود که موقع خرید مودم امکان تهیه اش از سایت بود اما وقتی طرحی که داشتم تموم شد و
خواستم تمدید کنم انگار به دلیل محدوده ای که درش ساکن هستم این طرح 100 گیگ 1 ماه شامل حال من نمیشد که خیلی خورد تو ذوقم الانم اجبارا از طرح 150 گیگ 3 ماهه استفاده میکنم
خلاصه که راضی هستم ولی اگر کاربر پر مصرفی هزینه هات بالا میره .
دوستان آیا سیمکارت TDLTE مبین نت در جایی که تحت پوشش TD این شرکت نیست و صرفا 4G معمولی همراه اول هست ، رومینگ میشه روی اون شبکه یا کلا آنتن نمیده؟ فکر کنم این موضوع مربوط به طرح ۳۶۰ مبیننت باشه ؛ توی خود سایت مبیننت چیزی راجع بهش ندیدم ؛ دوستان اگه اطلاع به روزی ازش دارن بگن لطفاً.
سوال بعدی اینکه اون بستههایی که ستارهدار هستند و نمیشه همه جا ازشون استفاده کرد ، موقع خریدشون ، خودش با دکلی که در اون لحظه سیمکارت و مودم بهش وصل هستند چک میکنه و اگه امکان ارائهش نباشه نمیزاره بخریمش؟
بله مبین نت با همون سیم کارت رومینگ میشه روی همراه اول ولی به شرط اینکه طرح 360 خریده باشی وگرنه اجازه رومینگ بهت نمیده .البته الان نمیدونم طرح 360 به مشتریان جدید میفروشه یا نه باید از خودشون بپرسی .در مورد اون طرح های ستاره دار هم اگر طرح 360 خریده باشی که اصلا نمیتونی ازش استفاده کنی فرقی هم نمیکنه به دکل مبین نت وصل باشی یا همراه اول کلا تعرفه های طرح 360 توی پنلت میاد که شامل طرح های ستاره دار نمیشه .نقل قول:
سلام از ایرانسل ناراضی هستم نبودم جدیدا خیلی سرعتش پایین اومده می خوام بیام مبین نت همراه اول خیلی خوب جواب می ده سرعتش ۳۰ و خورده ای مگابیت هست سوال اول بنظرتون بیام مبین نت سوال دوم توی ایرانسل ترافیک نیم بها از ترافیک تمام بها تفکیک داده شده توی مبین نت هم هست ؟از کجا میشه فهمید نیم بها کم شده یا تمام بها ممنونم
سلام در مورد سوال اولت باید تست کنی یه مبین نت پیدا کن و تست کن ببین واست چطوریهنقل قول:
در مورد سوال دومت هم بازم باید تست کنی بعضی وقتا برای من حساب نمی کنه
ولی از کجا میشه فهمید حساب می کنه از گزینه مشخص شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد نیم بها، حداقل در مورد سایت من که نیم بها هست و در لیست تعرفه ترجیهی هم هست نیم بها حساب نمیکنه.نقل قول:
سلام
مبین نت هم بسلامتی تعرفه ها رو گرون کرد;)
سلام یک سوال دارم مبین نت حجم خوری هم داره
سلامنقل قول:
من چند ساله استفاده میکنم و چنین چیزی ندیدم.
سلام دوستان. مودم B612 مبین نت دارم. بعضی وقتها روی 4G میمونه و دیگه 4G plus نمیشه حتی با جابجایی. آیا راهی هست که روی پلاس قفل بشه؟ ضمنا آپدیت آخر هم گرفتم
سلام دوستان کسی میتونه تست کنه ببینه تو موبین نت پورت فورواردینگ باز هست نه پورتهای اصلی پورت های متفرقه اگر میشه تست کنید مثلا 13654 یا حالا هرچیزی باشه بدون ایپی ثابت میخواسم ببین باز هست یا نه ممنون میشم
لطفا حذف شود
سلام، دوستان من دیروز یه مودم مبین نت از خود سایت مبین نت سفارش دادم و اومدن نصب کردن، ولی کیفیتش اونجوری که فکر میکردم نیست !
( شدیدا نوسان داره مثلا 7-6 صبح سرعت داخل سایت SpeedTest تا 35مگ هم شما دریافت می کنید ولی سر ظهر یا اوایل شب سرعت تا 10مگ افت میکنه )
پشتیبانی هم به شدت بده ( تلفنی همیشه خدا حداقل 10 نفر داخل صف هستن، داخل پنل هم اگر بخواید تیکت ثبت کنید : زده که 6 روز طول میکشه تا جواب بدن )
راهی به غیر از استلال به سرعت و پایداری سرویس برای مرجوع کردن وجود داره ؟
نقل قول:سلامنقل قول:
نيازي به استدلال نيست. تا يک هفته مي تونيد بگيد اوني که مي خواستيد نبوده و پس بديد بره. اگه گير دادن يا بيش از يه هفته کش دادن توي 195 ثبت شکايت کنيد.
ببینید شما از هر نوع مودم مبین نتی که استفاده کنید همین مشکل رو خواهید داشت به جز مودم هوواوی b612 مبیننت. من بعد از استفاده از ۴ مدل مودم مبین نت به این نتیجه رسیدم که روی این مودم همیشه سرعت دانلود بالای ۳۷ و سرعت آپلود بین ۴ و ۵ مگابیت. و اصلا نوسان نداره. البته اینم بگم که بنده از طرح ۳۶۰ مبین نت استفاده میکنم
سلام دوستان
من یه مودم tfi60 ایرانسل دارم که انلاک شده میخواستم ببینم میشه از مبین نت فقط سیم کارت بگیرم دیگه مودم نگیرم ازشون؟ با سیمکارت مبین نت یکی از دوستام تست زدم ۴g مبین نتو پیدا میکنه ولی رو شبکه رجستر نمیشه کسی دلیلشو میدونه؟
شرکت مبین نت سیم کارت جداگونه نمیفروشه و حتما باید با مودم خریداری کنید. احتمالا سیم کارت دوستتون از نوع TD مبین نت بوده. شما میتونید داخل دیوار سیم کارت FD مبین نت از طرح ۳۶۰ مببن نت تهیه کنید ولی اگه مشکل فنی پیش بیاد مبین نت پاسخگو نیست چون از مودم خودشون استفاده نمیکنید.
اهاا، با این حساب سیمکارت های طرح 360 روی هر مودم و حتی رو گوشی هم کار میکنه درسته؟ این طرح جدید که رو سایت زدن مودم جیبی سیار میدن همین سیمکارت هاست خبر داشته باشید؟نقل قول:
بله سیم کارت طرح ۳۶۰ روی هر مودم فورجی و شاید بعضی از گوشیها هم کارکنه (بنده روی گوشی تست نکردم ولی بعضی از دوستان تست کردن جواب گرفتن) در مورد مودم جیبی که فرمودین اطلاع ندارم ولی بنده تجربه شخصیم اینه که اگه میخاید با مبینت یه اینترنت با ثبات و خوب رو تجربه کنید حتما از طرح ۳۶۰ با همون مودم هوواوی b612 یا tfi 60 آنلاک خودتون استفاده کنید. نهایت سرعت دانلود و آپلود یعنی ۴۰ و ۴ مگابیت رو بهتون میده و به ندرت سرعنش پایینتر از این مقدار میاد مخصوصا اگه منطقتون پوشش فورجی پلاس همراه اول رو داشته باشه. بنده از سه مدل mn4200 , AG 3100 و مدل لیوانی مبین نت تجربه استفاده داشتم و همگی به شدت ناپایدار بودن به جز مدل B612 یا همون tfi 60نقل قول:
البته اینا تجربه شخص بنده س و شاید تو مناطق دیگه وضعیت به این شکل نباشه
سلامنقل قول:
این چند مدلی که گفتی تجربه استفاده ازشون داشتی و ناپایدار بودن مودم رو روی حالت td میزاشتی یا fd ؟
یکیشون که مدل یوتل mn4200 بود که کلا FD هست و از ۵ مگ تا ۲۵ مگ ناپایدار بود ولی اپلود همیشه ۳.۵ تا ۳.۸ بود (اصلا آپلود ۴ مگ رو ندیدم) مدل لیوانی که کلا TD هست و کمی بهتر بود ولی آپلودش اکثرا زیر ۱ مگابیته. مدل ۳۱۰۰ هم هم FD داشت هم TD ولی TD بازم پایدارتر بود ولی بازم آپلود سرویس TD حدود ۱.۵ و پایینتر بود.نقل قول:
الان با هوواوی روی FD سرعت دانلود همیشه بالای ۳۷ مگ و آپلود بین ۴ تا ۴.۵ مگ و باز با این مودم روی TD سرعت دانلود بالای ۳۷ ولی آپلود زیر ۱.۵