-
رييس باشگاه رئال مادريد : بكام با تمديد قراردادش موافقت كردهاست
" رامون كالدرون " رييس باشگاه فوتبال رئال مادريد اسپانيا روز پنجشنبه خرسندياش را از تصميم " ديويد بكام " مبني بر تمديد قراردادش ابراز كرد.
بهگزارش خبرگزاري رويترز از مادريد ، كالدرون گفت در گفت وگو با بكام ، وي با تمديد قراردادش با تيم رئال مادريد موافقت كردهاست.
وي افزود بكام به من گفت از اينكه در تيم رئال مادريد است ، خوشحال ميباشد افزون بر آن فرزندانش نيز زندگي خوبي در مادريد دارند.
بكام چهار سال پيش از تيم منچستريونايتد انگليس به رئال مادريد ملحق شد .
به گفته رييس باشگاه رئال مادريد ، بكام قصد دارد در پايان فصل آتي مسابقات فوتبال قهرماني دسته اول باشگاههاي اسپانيا قراردادش را با اين تيم تا سال ۲۰۰۹تمديد كند.
-
پس از چهار دور مذاكره دنيزلي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس شد
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم ملي فوتبال تركيه رسما هدايت تيم پرسپوليس تهران را برعهده گرفت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، دنيزلي ظهر امروز با حضور در دفتر باشگاه، با مسئولان پرسپوليس به توافق نهايي دست يافته و رسما جانشين آري هان بركنار شده شد.
قرارداد باشگاه پرسپوليس با دنيزلي يكساله است. وي ساعت 30/16 امروز در نشستي مطبوعاتي شركت خواهد كرد و بعد بلافاصله بعد از آن براي رسيدگي به امورات شخصي سفري چند روزه به تركيه خواهد داشت و تمرينات پرسپوليس زيرنظر نور الدين و حميد استيلي برگزار خواهد شد.
انتهاي پيام/
-
در حكمي از سوي كميته مبارزه با دوپينگ حكم برائت دوپينگ كريمي، رضايي و نكونام صادر شد
خبرگزاري فارس: كميته مبارزه با دوپينگ فدراسيون فوتبال رأي به برائت علي كريمي، رحمان رضايي و جواد نكونام سه بازيكن تيم ملي داد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه خبري فدراسيون، در متن اين رأي آمده است: با توجه به محتويات پرونده و توضيحات كتبي نمايندگان تعرفه شده بازيكنان مذكور، عدم حصول اختتام در برنامه نمونه گيري كنترل دوپينگ از نامبردگان ناشي از قصور بازيكنان نبوده است. به همين دليل ضمن پذيرش دفاعيات، استنكاف و تخلف احراز نمي گردد و رأي به برائت بازيكنان مذكور صادر ميشود.
پيش از اين از اين سه بازيكن با عنوان دوپينگي نامبرده ميشده است.
انتهاي پيام/
-
بازيكن هلندي در آزمايشات پزشكي تيم ليورپول شركت ميكند
" ديرك كويت " بازيكن هلندي تيم فوتبال فاينورد رتردام ، براي شركت در آزمايشات پزشكي تيم ليورپول انگليس روز پنجشنبه عازم اين كشور شد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از لندن ، با موافقت مسوولان تيم فوتبال فاينورد اين بازيكن ۲۶ساله پس از قبولي در آزمايشات پزشكي تيم ليورپول فصل آينده را در آنفيلد خواهد گذراند.
اين بازيكن شب گذشته در ديدار دوستانه تيم ملي فوتبال هلند مقابل ايرلند به ميدان رفت.
روزنامههاي انگليسي مبلغ قرارداد اين بازيكن را ۱۸/۹۶ميليون دلار اعلام كردند.
-
جاسميان: تيم ملي مقابل تيم سوريه فاقد برنامه بود
پيشكسوت فوتبال ايران گفت: تيم ملي فوتبال ايران در بازي مقابل تيم سوريه فاقد برنامه بود و نتوانست نتيجه بگيرد.
"حميد جاسميان" پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: بازيكنان تيم ملي در اين بازي برنامه خاصي را براي رسيدن به دروازه سوريه نداشتند و حركت تيمي ما در اين بازي خيلي ضعيف بود.
وي اظهار داشت: بازيكنان خط مياني نتوانستند موقعيتهاي خوبي را براي مهاجمين مهيا كنند و يا خود را به موقع به مهاجمين اضافه نمايند، به طور كلي در حملات كم تعداد بوديم.
جاسميان ادامه داد: مقصر اصلي اين شكست "قلعه نويي" بود زيرا نتوانست بازيكنان خود را در زمين بخوبي هدايت و تاكتيكهاي خود را بخوبي به آنها منتقل كند.
اين پيشكسوت گفت: البته غيبت علي كريمي و وحيد هاشميان كاملا محسوس بود و بازيكنان جانشين اين دو بازيكن نتوانستند بخوبي جاي اين دو بازيكن را پر كنند.
جاسميان اظهار داشت: البته قلعه نويي اگر از ابتدا "ايمان مبعلي" را در تركيب قرار ميداد شايد نتيجه طور ديگري رقم ميخورد و ما بازي را با پيروزي به پايان ميرسانديم.
وي افزود: اگر تيم ملي مقابل "كره جنوبي" اينگونه ظاهر شود بطور حتم با نتيجه بسيار بدي بازي را واگذار خواهد كرد.
پيشكسوت فوتبال آبادان گفت: قلعه نويي بايد سيستم تيم را تغيير دهد و همچنين بايد تاكتيكهاي تيمي را بهبود بخشد تا تيم نتيجه كسب كند.
جاسميان تصريح كرد: چند بازيكن در اين بازي نشان دادند كه در حد و اندازههاي تيم ملي نيستند و بايد از اين تيم كنار گذاشته شوند.
وي در پايان گفت: قلعه نويي بايد بداند كه مردم ايران با كسب نتايج عالي در جام ملتهاي آسيا نتايج ضعيف تيم در جام جهاني را فراموش خواهند كرد.
-
پيروزي تيم فوتبال پرسپوليس مقابل فولاد خوزستان
تهران IranSport.Net - تيم فوتبال پرسپوليس تهران در ديداري دوستانه مقابل تيم فولاد خوزستان به برتري دست يافت.
در اين ديدار كه عصر روز پنجشنبه در ورزشگاه كارگران تهران برگزار شد ، تيم پرسپوليس با نتيجه ۲بر يك حريف خود را شكست داد.
اين ديدار در جهت آمادگي دو تيم براي شركت در فصل آينده مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران انجام شد.
بادامكي و مامايي گلهاي تيم پرسپوليس را در اين ديدار به ثمر رساندند.
تيم فولاد خوزستان كه اردوي آمادگي خود را در كرج داير كرده بود فردا به اهواز باز ميگردد.
-
دنيزلي: آمدهام كه پرسپوليس را به جايگاه خود برسانم
تهران IranSport.Net - سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت : نيامدم كه اين تيم را در ليگ برتر فوتبال باشگاههاي برتر ايران نگه دارم، بلكه آمدهام كه اين تيم را به جايگاه اصلي خود در ايران و آسيا برسانم و توقعات هواداران را برآورده كنم .
"مصطفي دنيزلي" امروز پنجشنبه پس از عقد قرارداد با باشگاه پرسپوليس و قبول سكانداري تيم فوتبال اين باشگاه، نخستين مصاحبه مطبوعاتي خود را در حضور جمع كثيري از نمايندگان رسانههاي گروهي در محل باشگاه پرسپوليس برگزار كرد.
وي در خصوص فعاليتش در ايران گفت: تهران و ايرانيها را دوست دارم و وقتي با بازيكنان ايراني كار ميكنم حس خوبي به من دست ميدهد.
دنيزلي، پرسپوليس را تيم بزرگي دانست كه جايگاه خوبي در ايران دارد و تاكيد كرد كه قصد دارد كه با همكاري ديگر افراد ، اين تيم را به شرايط سابق خود برگرداند.
وي افزود: نيامدم كه جايگاه تيم را در ليگ حفظ كنم بلكه براي كسب نتايج خوب آمدهام و براي اين هدف مشكلات را يكي يكي رفع خواهم كرد.
دنيزلي ادامه داد: هيچ باغ گلي بدون خار نيست و طبيعي است كه تيم فوتبال پرسپوليس نيز مشكلات خود را داشته باشد كه بايد مرحله به مرحله رفع شود.
وي افزود: تيمهاي بزرگ در برههاي از زمان با بحران روبهرو ميشوند اما اين مشكلات به بزرگي باشگاه لطمهاي وارد نخواهد كرد.
سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس درباره چگونگي توافقش با مسوولان باشگاه پرسپوليس گفت: در تمامي موارد با انصاريفرد به توافق رسيديم .
وي درخصوص بكارگيري بازيكنان جديد گفت: هم از بازيكناني كه از پرسپوليس رفتهاند، هم از آنهايي كه جديدا به اين تيم پيوستهاندو هم از بازيكناني كه فعلا در اين تيم هستند، شناخت دارم اما تا زماني كه شناختم كامل نشود هيچ تغييري در تركيب تيم نخواهم داد.
دنيزلي گفت: اگر نتوانيم با مجموعه فعلي مشكلات را حل كنيم، بازيكن جديد جذب ميكنيم.
وي درخصوص دستيارانش گفت: حميد استيلي كماكان خواهد بود ضمن اينكه خود من سالها با علي نورالدين كار كردم و وي نيز خواهد بود.
نورالدين نيز كه در اين نشست حضور داشت، پس از معرفي خود گفت: ۲۲ سال است كه در عرصه فوتبال كار ميكنم و ۱۰سال است كه مربي هستم.
وي افزود: بيشتر عمر مربيگريام را در كنار دنيزلي بودم و الان هم خوشحالم كه در ايران هستم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس نيز در پاسخ به سوال اكثر خبرنگاران درباره مبلغ عقد قرارداد با دنيزلي گفت: قرار است اين مبلغ بين ما بماند و اعلام نشود.
محمدحسن انصاريفرد افزود: پس از صحبت با كارشناسان و مشاوران قرار شد در جهت دستيابي به اهداف باشگاه از يك مربي درجه يك استفاده شود و با توجه به اينكه آقاي دنيزلي سابقه خوبي در باشگاههاي تركيه از جمله فنرباغچه و همچنين باشگاه پاس ايران داشته است، هدايت تيم پرسپوليس به وي سپرده شد.
وي گفت: پس از مذاكرات دو روزه با اين مربي اهل تركيه ، به توافق نهايي رسيديم و قرارداد يكسالهاي را منعقد كرديم .
انصاريفرد ابراز اميدواري كرد كه تيم پرسپوليس با سرمربي جديد خود به قهرماني جام حذفي برسد و در آسيا به جايگاه خوبي دست يابد.
وي با تشكر از آري هان سرمربي قبلي تيم پرسپوليس گفت: وي زحمات زيادي براي تيم كشيد و آن را به فينال جام حذفي رساند و عليرغم مشكلات موجود، هيچ مشكلي خانواده پرسپوليس با وي ندارد.
انصاري فرد تاكيد كرد كه همانطور كه تا آخرين لظحه از آري هان حمايت كرديم، از دنيزلي و كادر فنياش حمايت خواهيم كرد.
انصاريفرد در پاسخ به سوال خبرنگاري كه پرسيد كه دنيزلي به دليل داشتن نظم و انضباط بسيار ممكن است نتواند با مشكلات مالي پرسپوليس كنار بيايد و اين باشگاه را مثل پاس ترك كند، گفت: اميدواريم كه مشكلي با وي پيش نيايد.
دنيزلي در اينباره گفت من با باشگاه پاس مشكل مالي نداشتم و اگر در ديدار با ذوب آهن به اصفهان نرفتم به خاطر دستمزدم نبود بلكه به دليل مشكلات مالي بازيكنان بود.
وي افزود: من به پرسپوليس نيامدم كه با مشكل روبرو شوم ، هر چند اگر مشكلي باشد باهم برطرف خواهيم كرد.
دنيزلي ادامه داد: با انصاري فرد دوست هستم همانطور كه با آجورلو دوست بودم، اما حساب كار با دوستي جداست ، در دوستي احساس حاكم است اما در كار نظم و قوانين.
دنيزلي درباره برنامههايش براي ليگ حذفي گفت: برنامههايي درنظر دارم اما اميدوارم مشكلاتي كه در پاس پيش آمد اينجا پيش نيايد و بتوانم برنامههايم را اجرا كنم.
وي توضيحي درباره برنامههايش نداد و عليرغم اصرار خبرنگاران برادامه جلسه و بيان سوالات مختلف، باشگاه را ترك كرد.
-
تيم ملي فوتبال برزيل دو ديدار دوستانه در لندن برگزار ميكند
تهران IranSport.Net - تيم ملي فوتبال برزيل ، دو ديدار دوستانه با تيمهاي ملي فوتبال آرژانتين و ولز برگزار خواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از ريودوژانيرو ، اين دو ديدار در لندن پايتخت انگليس برگزار خواهدشد.
تيم برزيل روز دوازدهم شهريور به مصاف آرژانتين ميرود و سپس مقابل تيم ولز به ميدان ميرود.
تيم ملي فوتبال برزيل چهارشنبهشب در ديداري دوستانه مقابل تيم فنلاند به تساوي يك بر يك رسيد.
-
كارلو پتريني، كارشناس بزرگ فوتبال ايتاليا:يووه نيازي به تقلب نداشت
اتفاقاتي كه براي يوونتوس رخ داد همانند يك فيلم است، فيلمي كه قهرمان آن در اوج خوشبختي و زندگي خوب سرنوشتش به تباهي ميرسد و در آخر هم تمام حاضران و تماشاگران را با چشماني گريان به خانه ميفرستد.
بله يوونتوس بزرگ مثل يك درام خانوادگي تلخ بود و براي مدتها حسرت را در دل هوادارانش به يادگار گذاشت، كاري با سران گذشته باشگاه نداريم و افتخارات اين تيم را هم زيرسؤال نميبريم ولي اگر يووه قدرت مافياي جيرادو، موجي و سايرين را نداشت آيا باز هم ميتوانست به چنين افتخاراتي از سال 1995 تا 2006 دست يابد.
بيش از 7 عنوان قهرماني طي اين سالها با مواردي ازجمله دوپينگ و تقلب و تباني به يك پول سياه هم ارزش ندارد چون بسياري بر اين عقيدهاند كه همگي آنها با اين قدرتها بهدست آمده است.
اسرار رسوايي!
كارلو پتريني، كارشناس بزرگ فوتبال ايتاليا كه همانند لوچانو موجي (مرد اول پرونده رسوايي فوتبال ايتاليا) در شهر مونتسي چانو به دنيا آمده در گفتوگويي كه با مجله «Calcio 2000» انجام داد تا حدودي جواب سؤالات را داد.
او كه اكنون 70 سال دارد و سابقه بازي در تيمهايي چون لچه، تورينو، ترنانا، آ.اس رم، ورونا، چزهنا و بولونيا را در كارنامهاش به ثبت رسانده موضوع اصلي را به وجود شرطبنديهاي كلان در فوتبال ايتاليا و اروپا ربط ميدهد و آن را بلاي جان سالم بودن فوتبال امروز دنيا ميداند.
پتريني معتقد است در حال حاضر هم در همه جاي دنيا ليگهاي فوتبال با تسلط كامل شرطبندان بزرگ كه نيم بيشتر آنها را سرمايهداران تشكيل ميدهند اداره ميشود و تيمها در رقمخوردن نتايج هيچ دستي ندارند.
او ميگويد: در ليگهايي چون فرانسه، اسپانيا و انگلستان هم اين داستانها خيلي بيشتر از ايتاليا وجود دارد و پروندههايي تشكيل شدهاند كه مسؤولان ورزشي فقط به خاطر اعتبار كار و فوتبال كشورشان از علنيشدن آن جلوگيري ميكنند. باشگاههايي مثل مارسي، موناكو و پاريسنژرمن در فرانسه، آرسنال، ليورپول، منچستريونايتد و چلسي در انگلستان و رئالمادريد، بارسلونا و دپورتيولاكرونيا در اسپانيا سالهاست كه زيرنظر شرطبندان بزرگ اداره ميشوند.
اما حالا نشستهاند و فوتبال ايتاليا را مسخره ميكنند با اينكه خودشان خيلي خوب ميدانند اگر دستشان رو شود رسوايي بزرگتر از رسوايي فوتبال ايتاليا گريبانشان را خواهد گرفت و در واقع آنها هم اكنون افتخارات خود را مديون سيستم قضايي كشورهايشان هستند كه حاضر به تحمل اين ننگ نيستند.
يوونتوس، ميلان، فيورنتينا و لاتزيو باشگاههايي بودند كه با سلطه اين قشر جامعه كه اكثراً هم از ثروتمندان و افراد نامدار كشور هستند در سال هاي اخير به تاراج رفتند، براي مثال چه لزومي دارد در بازي با لچه آن هم در حالي كه فابيو كاپلو فقط پاول ندود و الكس دلپيرو را در اختيار ندارد يووه دست به تقلب بزند؟
اينكه يوونتوس در اين بازي توانسته با فريبدادن داور و رشوه به تيم مقابل پيروزي را از آن خود كند يك نظر خيلي خندهدار و عجيب است و به طور حتم دادگاه هم در اين رابطه متعجب شده است.
اينجاست كه نقش شرط بندان هويدا ميشود و آنها از زير نقابهاي خود خارج نميشوند تا كسي نفهمد واقعاً در اين كشور چه خبر است!
ما نبايد بدانيم چرا فوتبال پرافتخار يوونتوس و ميلان اينگونه با خوشگذراني عدهاي از خودراضي زيرسؤال ميرود، به طور حتم اين جواب من بي پاسخ ميماند مثل همه آنهايي كه از سال 1965 تا امروز جوابي برايشان پيدا نكردهام.
فوتبال ايتاليا با قهرماني در جامجهاني 2006 ثابت كرد تقلب و تباني جايي در سيستم ورزشي كشور ما ندارد و اگر اكنون شاهد سقوط يووه به سري B و مجازات امتياز گونه ميلان، فيورنتينا و لاتزيو هستيم فقط به خاطر حضور شرطبنداني است كه اگر نامشان فاش شود شايد سيستم سياسي كشور زيرسؤال برود.
آنچه من دوست دارم اتفاق بيفتد بازگشت يووه به سري A براي فصل بعد و مجازاتي مثل مجازات تيمهاي ديگر در مورد آنهاست. بهتر آن است كه خاطيان اصلي را به دادگاه بكشانيم همانهايي كه از هماكنون براي رسيدن به اهداف خود در فصل آينده برنامهريزي كردهاند و براي رسيدن به خوشگذرانيهاي خود حاضرند ايتاليا را نابود كنند و البته بايد گفت اين كار را تا امروز انجام دادهاند و يوونتوس در سري B ميتواند بدترين مجازات باشد.
خيليها منتظرند دادگاه در جواب فرجامخواهي مجدد يوونتوسيها رأي به ماندن آنها در سري A بدهد و ليگ دسته اول ايتاليا را از حضور يك تيم بزرگ محروم نكند اما هستند عدهاي كه مخالف اين نظر و عقيده هستند و اميدوارند يووه با سقوط به سري B به سزاي اعمال خود برسد.
آنچه در فوتبال ايتاليا و اهالي ورزش اين كشور خيلي اهميت دارد بقاي يوونتوس در سري A است و تنبيه مجازات نامهايي كه باعث بهوجود آمدن اين افتضاحها در فوتبال ايتاليا شدند.
در واقع مجازات يوونتوس، ميلان، فيورنتينا و لاتزيو جز اينكه دل عدهاي را خنك كند سود ديگري عايد فوتبال ايتاليا نخواهد كرد. همانطور كه ديديم عدهاي سودجو فقط در انتظار رأي دادگاه بودند تا بازيكنان بزرگ يوونتوس را با پرداخت مبالغي ناچيز به غارت ببرند و سري A را از وجود چنين ستارههايي محروم كنند.
فابيو كاناوارو، جان لوكا زامبروتا، ليليان تورام و امرسون بازيكناني بودند كه خيلي سريع تسليم خواستهها شدند و يوونتوس را ترك كردند و افرادي هم مثل بوفون، كاكا، ندود، دل پيرو، پيرلو، گاتوزو و توني هم به رغم درخواستهاي وسوسهانگيز تيمهاي بزرگ اروپايي تا به اين لحظه به تيمهاي خود وفادار ماندهاند و شايد شرطبندان روزي آنها را هم فراري دهند.
در نظرسنجيهاي انجام شده رأي به ماندن يوونتوس در سري A خيلي بيشتر از رأي به سقوط اين تيم به سري B است و اين مسأله نشان ميدهد چگونه تيمي كه بيش از 57 ميليون هوادار در سراسر جهان دارد اين قدر محبوب است.
بههر حال تيمهايي كه در دادگاه رسيدگي به پرونده تقلب و تباني رسوا شدند فقط به خاطر خوشگذراني تعداد زيادي شرطبند و آنهايي كه حاضرند روي زندگي خود هم قمار كنند به اين بلا گرفتار شدند و پرونده بيانگر اين است يوونتوس و ميلان نيازي به رشوه به تيمهايي چون لچه يا كيهوو براي كسب پيروزي ندارند.
-
فوتبال مقدماتي جام ملتهاي آسيا - پيروزي عراق مقابل فلسطين
ديدار تيمهاي ملي فوتبال فلسطين و عراق از گروهاي رقابتهاي فوتبال مقدماتي جام ملتهاي آسيا به سود تيم عراق به پايان رسيد.
به گزارش خبرگزاري رويترز ، در اين ديدار كه پنجشنبهشب به ميزباني تيم فلسطين برگزار شد ، تيم عراق با نتيجه ۳بر صفر ميزبان خود را شكست داد و در صدر اين گروه قرار گرفت.
جدول ردهبندي گروهاي به شرح زير است :
- ۱عراق ۶امتياز
- ۲چين ۶امتياز
- ۳سنگاپور ۳امتياز
- ۴فلسطين ۳امتياز
-
" كانو " با پورتس موث قرارداد بست
نوانكو كانو " مهاجم مليپوش نيجريهاي با عقد قراردادي به تيم پورتس موث انگليس پيوست.
به گزارش خبرگزاري رويترز از لندن ، اين بازيكن ۳۱ساله با عقد قراردادي به مدت يك سال در اين تيم خواهد بود.
كانو كه فصل گذشته در تيم وست برومويچ آلبيون عضويت داشت پس از سقوط اين تيم به رقابتهاي فوتبال دسته دوم باشگاههاي انگليس اين تيم را ترك كرد.
اين بازيكن ۳۹بازي براي تيم ملي فوتبال نيجريه انجام داده و شش گل به ثمر رسانده است.
كانو سابقه بازي در تيمهاي آرسنال انگليس ، اينترميلان ايتاليا و آژاكس آمستردام هلند را نيز دارد.
تيم پورتس موث در هفته اول مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر انگليس به مصاف تيم بلكبرن ميرود.
-
پيروزي تيم بارسلونا مقابل اسپانيول
تيم بارسلونا در دور رفت از ديدار پاياني مسابقات فوتبال سوپر جام باشگاههاي اسپانيا مقابل تيم اسپانيول به برتري دست يافت.
به گزارش خبرگزاري رويترز از مادريد ، در اين ديدار كه پنجشنبهشب در زمين تيم اسپانيول برگزار شد ، تيم بارسلونا قهرمان فصل گذشته ليگ دسته اول باشگاههاي اسپانيا با نتيجه يك بر صفر از سد ميزبان خود گذشت.
تك گل اين ديدار را " لودويك ژولي " فرانسوي در دقيقه ۴۴به ثمر رساند.
از اين ديدار بيش از ۲۷هزار تماشاگر ديدن كردند.
ديدار برگشت دو تيم روز يكشنبه هفته آينده ورزشگاه نيوكمپ شهر بارسلون برگزار خواهدشد.
-
دنيزلي: پرسپوليس را قهرمان ميكنم باغ گل بدون خار وجود ندارداميدوارم با بدشانسيهاي
نشست خبري مصطفي دنيزلي، سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران به منظور عقد قرارداد رسمي با اين باشگاه بعدازظهر پنجشنبه در محل باشگاه پرسپوليس برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مصطفي دنيزلي در اين نشست كه با حضور محمدحسن انصاريفرد، مديرعامل باشگاه پرسپوليس و نمايندگان رسانههاي گروهي برگزار شد، با ابراز رضايت از عقد قرارداد با اين باشگاه گفت: كار تازهاي را شروع كردهام؛ ميدانم كه پرسپوليس در فوتبال ايران جايگاه خاصي دارد. اميدوارم از اين همكاري مشترك، موفقيت حاصل شود. مدت قراردادم با پرسپوليس نيز يك ساله است.
دنيزلي در مورد آشنايي با مشكلات باشگاه پرسپوليس گفت: باغ گل بدون خار وجود ندارد؛ به همين دليل ميدانم كه در اين باشگاه نيز مشكلاتي وجود خواهد داشت؛ اما, بيترديد مرحله به مرحله از عهدهي آن برخواهيم آمد و مشكلي ايجاد نميشود، من در تمامي موارد با مديرعامل باشگاه به توافق رسيدهام.
وي در مورد برنامههايش براي پرسپوليس و احتمال قهرماني اين تيم در جام حذفي گفت: تيمهاي بزرگ در بعضي مواقع با بحران مواجه ميشوند؛ اما، اين بحرانها به بزرگ بودن باشگاهها لطمه نميزند. هر كاري كه از دستم برآيد براي موفقيت پرسپوليس انجام ميدهم. من نيامدم تا پرسپوليس را در ليگ نگاه دارم, بلكه به منظور پاسخ دادن به انتظارات و كسب قهرماني به اين تيم آمدم.
دنيزلي افزود: ايرانيها و تهران را دوست دارم؛ كار كردن با بازيكنان ايراني براي من كار تازهاي است. تلاش ميكنم تا تيمي خوب بسازم و از عهدهي اين كار برآيم.
وي در مورد تيمي كه با نظر آريهان، سرمربي سابق پرسپوليس بسته شده است نيز اظهار كرد: پس از شناخت كامل تيم ميتوانم در اين مورد اظهار نظر كنم. بازيكناني را كه از پرسپوليس جدا شدهاند و برخي از نفرات تازه وارد را ميشناسم. تصور ميكنم پرسپوليس ميتواند كاستيها را از داخل جبران كند و در صورت نياز, يك يا دو بازيكن خارجي را جذب ميكنيم. البته احتمال دارد كه بازيكنان ديگري از تيم بروند؛ اما, پيش از رسيدن به شناخت كامل, تصميمي در اين مورد نميگيرم.
دنيزلي با ابراز اميدواري در مورد همكاري دوستانه با باشگاه پرسپوليس گفت: در صورتي كه مشكلي رخ دهد, مشكلات را با كمك يكديگر حل ميكنيم.
وي افزود: نخستين گام ما شروع ليگ و قهرماني در جام حذفي است كه ميتواند جواز حضور پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا باشد و پس از آن برنامههاي بلند مدتي را براي اين فصل در پرسپوليس تنظيم خواهيم كرد.
دنيزلي در مورد گروه فني خود نيز گفت: علي نورالدين دستيار من بوده و سالها است كه در فوتبال تركيه در كنارم حضور داشته و شناخت خوبي از يكديگر داريم. با استيلي نيز آشنا هستم. هر دوي آنها از مربيان خوبي هستند كه با يكديگر فعاليت ميكنيم.
دنيزلي كه به منظم بودن شهرت دارد، فصل گذشته به علت برخي بينظميها در حساسترين مقطع زماني از حضور در ديدار سرنوشتساز پاس و ذوبآهن در اصفهان سرباز زد. در آن زمان علت اين امر تاخير در پرداخت حقوق اين مربي عنوان شد. اكنون دنيزلي سرمربي باشگاهي است كه همواره در پرداخت حقوق مربيان و بازيكنانش دچار مشكلاتي بوده است؛ اما، دنيزلي باور دارد كه اين همكاري ادامه خواهد يافت.
دنيزلي در اين مورد به ايسنا گفت: فصل گذشته علت سفر نكردن من همراه پاس به اصفهان مشكل مالي خودم نبود؛ بلكه مشكل مالي بازيكنان و پرداخت نشدن حقوق آنها بود. البته تصور نميكنم در پرسپوليس به چنين موضوعي برخورد كنم. من براي مشكل داشتن به اينجا نيامدهام؛ اما، در صورتي كه مشكلي باشد آن را در فضايي دوستانه حل خواهيم كرد.
سرمربي جديد پرسپوليس كه در دوران حضور در باشگاه پاس تهران برنامههاي دراز مدتي را براي موفقيت در ليگ برتر، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا تدارك ديده بود، در مورد برنامههايش در پرسپوليس نيز گفت: همان اهداف را در پرسپوليس ادامه ميدهم، البته اميدوارم بدشانسيهاي پاس را در اينجا نياورم.
نشست مطبوعاتي دنيزلي در باشگاه پرسپوليس با حاشيههايي نيز همراه بود:
** با وجود اعلام قبلي مسوولان باشگاه پرسپوليس مبني بر برگزاري اين نشست در ساعت 16، در نهايت كنفرانس مطبوعاتي دنيزلي با يك ساعت تاخير و در ساعت 17 برگزار شد.
** پس از پايان نشست خبري در شرايطي كه خبرنگاران و نمايندگان رسانههاي گروهي قصد گفتوگو با دنيزلي را داشتند, طبق درخواست مسوولان باشگاه، آنها در مقابل درب ورودي باشگاه حاضر شدند تا بتوانند با اين مربي مصاحبه كنند؛ اما, پس از 30 دقيقه انتظار دنيزلي كه قصد داشت به ورزشگاه كارگران برود, به همراه انصاريفرد از باشگاه خارج شد و خطاب به خبرنگاران گفت: »زمان زيادي براي صحبت كردن وجود دارد، اكنون عجله دارم و بايد بروم» و بدين ترتيب انتظار نمايندگان رسانههاي گروهي بينتيجه ماند.
انتهاي پيام
-
هيدينك: براي آمادگي بيشتر خوب بود
گاس هيدينك، سرمربي موفق هلندي با پيروزي يك بر صفر تيم ملي روسيه برابر لتواني در يک بازي تدارکاتي يك بار ديگر نشان داد كه سرمربي شايسته و حرفهاي است كه در هر تيمي فوقالعاده عمل ميكند.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ تك گل اين ديدار را پاول پوگربنياك، مهاجم تامسك روسيه به ثمر رساند تا روسها با خيالي راحت خود را براي مقدماتي 3 هفته آينده برابر كرواسي آماده كنند.
هيدينك پس از اين ديدار دوستانه گفت: "باي بازي براي آمادگي ما در ديدارهاي مقدماتي يورو 2008 اهميت بالايي داشت و به نظر من از اين آزمايش سربلند بيرون آمديم. تيم من منسجم بود و در كل ديدار تيم غالب و برتر ميدان نشان داد.
چند شانس مسلم گل را از دست داديم، اما بالاخره موفقيت را از آن خود نموديم زيرا به خود اطمينان داشتيم. هنوز براي ديدار با كرواسي زمان كافي را در اختيار داريم. منتظرم ببينم آيا الكسي اسمرتين و ايگور تيتوف براي ديدار بهبود پيدا ميكنند يا خير. چرا كه آنها ميتوانند در تقويت تركيب تيمي كمك زيادي به ما كنند."
در ديدار دوستانه چهارشنبه شب، هيدينك از وجود چند بازيكن جوان بهره گرفته بود و به نظر ميرسد كه قصد دارد دست به انقلابي در تركيب روسها بزند.
-
ياكينتا ترديد دارد
پس از يك ماه استراحت وينچنتزو ياكينتا به تمرينات اودينزه بازگشت، اما براي ماندن در اين تيم همچنان دچار شک و ترديد است.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ وينچنتزو ياكينتا مهاجم ملي پوش اودينزه كه همراه تيم ملي ايتاليا قهرماني جام جهاني 2006 را تجربه كرده، پس از يك ماه استراحت در تمرينات تيمش شركت كرد، اما وي هنوز براي آيندهاش تصميم نهايي را نگرفته است.
ياكينتا در خصوص اين وضعيت به خبرنگاران گفت: "هنوز تصميم نگرفته ام. مقامات باشگاه از من ميخواهند در اودينزه بمانم، اما نميتوانم قولي به آنان بدهم، زيرا هر لحظه امكان ترك تيم وجود دارد."
-
سوانسيگر: سر حرف خود هستم
پس از اعتراض ملي پوشان ژرمن به تصميم فدراسيون در خصوص كفش هاي ورزشيشان سوانسيگر تاكيد كرد همچنان بر تصميم خود پافشاري خواهد كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ در پي تجمع و اعتراض بازيكنان تيم ملي آلمان كه خواستار آراي انتخاب كفشهاي ورزشي خود شده بودند، تئو سوانسيگر رئيس فدراسيون فوتبال آلمان اعلام كرد از حرفش برنخواهد گشت.
وي گفت: "براي من مهم نيست كه بازيكنان از اين تصميم راضي هستند يا ناراضي. اين توافقي است كه با شركت آديداس به عنوان يكي از حاميان مالي تيم ملي انجام شده و بازيكنان بايد به آن گردن بنهند."
-
استقبال از ديدار ايتاليا و كرواسي
نزديك به 5 ميليون بيننده ديدار ايتاليا برابر كرواسي را از گيرندههاي تلويزيون مشاهده كردند.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ لاجوردي پوشان ايتاليا كه توانسته بودند جام قهرماني مسابقات جهاني آلمان را به خانه ببرند پس از كنارهگيري مارچلو ليپي سرمربي تيم قهرمان براي نخستين بار با مربيگري روبرتو دونادوني در ديدار دوستانه به مصاف تيم ملي كرواسي شتافتند.
ايتاليا كه در اين مسابقه از هيچ يار ملي پوشش در جام جهاني 2006 سود نميبرد با 2 گل مغلوب حريف شد تا ايتاليا در اولين تجربه مربيگري دونادوني با شكست روبرو شود، اما طبق آمار به دست آمده اين ديدار با استقبال 5 ميليوني مواجه شد و بينندگان بسياري اين مسابقه را از تلويزيون به طور مستقيم مشاهده كردند.
-
غيبت اوون در فصل جديد طولاني خواهد بود
گلن رودر، سرمربي تيم نيوكاسل اظهار داشت كه اوون در فصل جديد قادر به حضور در زمين بازي نخواهد بود.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ مايكل اوون، مهاجم 26 ساله نيوكاسل كه در ديدار انگلستان برابر سوئد در جام جهاني دچار مصدوميت زانو شده است، در فصل جديد قادر به همراهي زاغ هاي سياه در بازي هاي اين فصل ليگ برتر نخواهد بود.
رودر در مصاحبهاي با راديو بي.بي.سي اظهار داشت: "مصدوميت مايکل اوون بسيار جدي بوده و مدت زمان زيادي براي كسب بهبودي كامل نياز است و من نميتوانم بگويم كه در اين فصل باز هم قادر به بازي خواهد بود.
اوون به بهترين نحو و با بهترين تجهيزات تحت درمان قرار گرفت است و در آينده نيز زير نظر بهترين جراح دنيا تحت عمل جراحي قرار خواهد گرفت، اما با اين حال به هيچ وجه نميتوان تاريخ معيني براي بازگشت وي به بازي ها عنوان كرد، زيرا به عنوان مثال اگر بگوييم او تا ماه مارس بازخواهد گشت و سپس چنين نشود، آن وقت مشكلات بيشتري به وجود خواهد آمد."
گفتني است، اوون كه در آگوست 2005 با قراردادي معادل 17 ميليون پوند از رئال مادريد به نيوكاسل پيوست، به علت مصدوميت پا، فصل گذشته نيز بيشترين بازيهاي نيم فصل دوم 2006-2005 را از دست داده و اكنون بار ديگر بايد نيمكت نشين باشد.
عمل جراحي زانوي اوون تا ماه سپتامبر به تعويق افتاده، زيرا به تازگي يعني در ماه جولاي يك عمل جراحي روي غضروف زانوي پاي راست انجام داده است.
-
گالاس:ميخواهم از چلسي بروم
ويليام گالاس، مدافع 28 ساله آبي پوشان چلسي بار ديگر علاقه خود مبني بر ترك استمفوردبريج را اعلام كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ مدافع فرانسوي چلسي كه در سال 2001 از تيم مارسي به جمع آبي پوشان استمفوردبريج پيوسته هنوز يك سال ديگر از مدت قرارداد وي با اين باشگاه باقيمانده است.
گالاس پس از پيروزي 2 بر يك تيم ملي فرانسه در بازي دوستانه برابر بوسني - هرزگوين در مصاحبه اي با روزنامه اكيپ اظهار داشت: "اميدوارم هر چه زودتر مشكلات حل شود. البته هيچ چيز نميتواند مرا از رسيدن به اهدافم باز دارد. هم تيمي هاي من سعي ميكنند تا من در طول تمرينات احساس خوبي داشته باشم. خودم هم نميدانم شايد چنين باشد، اما تنها چيزي كه از آن اطمينان دارم اين است كه نميخواهم قرارداد خود را با چلسي تمديد كنم."
-
مخالفت مقامات بايرن با رفتن هارگريوز
رومان گريل، مدير برنامه هارگريوز معتقد است كه وي براي پيوستن به اولدترافورد بايد در كمال آرامش رضايت مقامات باشگاه بايرن مونيخ را جلب كند.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ پس از ديدار دوستانه چهارشنبه شب که طي آن انگلستان موفق شد با نتيجه 4 بر صفر يونان را شكست دهد روزنامه سان گزارش داد که مقامات بايرن مونيخ پس از مشاهده عملكرد اوون هارگريوز در اين ديدار تمايل بيشتري براي حفظ اين هافبك 25 ساله پيدا كردهاند.
گريل طي مدت دو روز حضور خود در يونايتد تلاش زيادي براي انجام مذاكرات اوليه با سرالكس فرگوسن، سرمربي شياطين سرخ انجام داده است.
وي در مصاحبهاي با روزنامه سان اظهار داشت: "نميدانم كه آيا اوون در حال حاضر اجازه دارد با مقامات يونايتد گفت و گو كند يا خير. تنها ميدانم كه علاقه زيادي براي بازي در يونايتد در فصل آينده دارد و من تمام تلاش خود در اين باره را به كار خواهم بست. هارگريوز تا سال 2010 با بايرن مونيخ قرارداد دارد و رئيس باشگاه بايرن نيز معتقد است كه او هيچ شانسي براي ترك اين باشگاه ندارد، اما هارگريوز بايد با فراهم آوردن جوي مناسب اهداف خود را براي مقامات باشگاه توضيح دهد، در غير اين صورت شايد اجازه ترك باشگاه را نداشته باشد."
گفتني است، مقامات منچستريونايتد نيز آمادگي خود براي عقد قرارداد با هارگريوز را اعلام كردهاند.
-
رئيس باشگاه رئال:بالاخره كاكا براي ما بازي خواهد کرد
عجيب است كه رامون كالدرون، رئيس باشگاه رئال مادريد اطمينان دارد كه ريکاردو كاكا روزي براي برنابئو توپ خواهد زد.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ تعقيب و گريز رئالي ها براي جذب كاكا پايان يافته، اما رامون كالدرون طي اظهار نظري جالب گفت: "دير يا زود كاكا براي رئال بازي خواهد کرد. فابيو كاپلو و پردراگ مياتوويچ از من خواسته اند كه سرمايه باشگاه را در جهتي ديگر خرج كنم. خصوصا در جهت جذب ديارا. هميشه گفتهام كه كاكا از آن ما خواهد بود و اين طرح را با كمك كاپلو و مياتوويچ عملي خواهم ساخت!"
-
فروش نسبتاً خوب بليت مسابقه کيه وو در ليگ قهرمانان
مسوولان باشگاه كيهوو اعلام كردند از هم اكنون موفق به فروش 8500 بليت اين تيم در مسابقه آينده برابر تيم لفسکي صوفيه در ليگ قهرمانان اروپا شدهاند.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ هواداران كيهوو اين فصل را فراموش نخواهند كرد. شايد امسال بهترين و بزرگترين فصل حيات اين تيم باشد.
زردپوشان كيهوو كه در رقابتهاي ليگ قهرمانان امسال حضور خواهد داشت در روز 23 آگوست به مصاف تيم لفسکي صوفيه بلغارستان خواهد رفت. اين درحالي است که پس از گذشت 48 ساعت از زمان پيش فروش بليت اين ديدار 8500 قطعه بليت به فروش رسيده كه در نوع خود بسيار چشمگير است.
-
اسپانيول مقصد بعدي كوكو
مقامات اينترميلان ايتاليا اين اجازه را به فرانچسكو كوكو، مدافع اين تيم دادهاند تا با سران اسپانيول وارد مذاكره شود.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ كوكو كه پيش از اين به صورت قرضي در بارسلونا توپ مي زده، بسيار دوست دارد تا به اسپانيا بازگردد و در صورتي كه مذاكراتش با سران اسپانيول طي چند روز آينده به نتيجه برسد، وي به سرعت راه بازگشت را در پيش خواهد گرفت.
-
يك برزيلي به دورتموند پيوست
تيم بورسيا دورتموند، تينگا هافبك تيم فوتبال اينترناسيونال برزيل را به خدمت گرفت.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ تينگا هافبك بيست و هشت ساله اينترناسيونال با عقد قراردادي سه ساله – تا سيام ژوئن 2009- به دورتموند پيوست.
مدير ورزشي دورتموند در خصوص اين انتقال گفت: "ما خوشحاليم كه اين انتقال صورت گرفته چون با حضور تينگا كيفيت بازي تيم بالا خواهد رفت."
گفتني است، مبلغ قراردادي اين برزيلي حدود سه ميليون يورو اعلام شده است.
-
ديارا: پشيمان شده ام
به رغم علاقه بالاي محمدو ديارا براي انتقال به رئال مادريد، او ديگر قصد ندارد به مذاكره با اسپانيايي ها ادامه دهد.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ فابيو كاپلو قصد دارد تا پيش از شروع فصل جديد اين ملي پوش اهل مالي را جذب كند، اما مقامات برنابئو به خوبي ميدانند كه مذاكره با ژان ميشل اولا بسيار دشوار است.
ديارا در گفت و گو با دوستان خود اظهار داشت كه اگر مذاكره با رئاليها به بن بست برسد و اولا از اين وضعيت به خشم بيايد، به راحتي اين بازيكن را نيمكت نشين ميكند.
اولا قصد ندارد با مبلغي پايينتر از 24 ميليون پوند، ديارا را راهي اسپانيا كند، اما كاپلو اطمينان دارد كه با 15 ميليون پوند هم ميتواند فرانسويها را راضي كند.
ديارا در گفت و گويي با روزنامه اكيپ گفت: "من از علاقهام براي رفتن به اسپانيا با اولا سخن گفتهام، اما مثل اينكه او مرا درك نميكند، دريافت پيشنهاد از رئال چيزي نيست كه دو بار رخ دهد. دوست داشتم از اين فرصت استفاده كنم."
-
اسپانيول مقصد بعدي كوكو
اسپانيول مقصد بعدي كوكو
--------------------------------------------------------------------------------
مقامات اينترميلان ايتاليا اين اجازه را به فرانچسكو كوكو، مدافع اين تيم دادهاند تا با سران اسپانيول وارد مذاكره شود.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ كوكو كه پيش از اين به صورت قرضي در بارسلونا توپ مي زده، بسيار دوست دارد تا به اسپانيا بازگردد و در صورتي كه مذاكراتش با سران اسپانيول طي چند روز آينده به نتيجه برسد، وي به سرعت راه بازگشت را در پيش خواهد گرفت.
انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.ir
-
موراتي:اميدوارم رونالدو به ميلان نرود
ماسيمو موراتي در گفت و گويي از عدم تمايل خود در خصوص پيوستن رونالدو به تيم رغيب و همشهري ميلان خبر داد.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ در حالي كه اخبار بسيار زيادي از احتمال پيوستن رونالدو به تيم ميلان شنيده ميشود، ماسيمو موراتي رئيس باشگاه اينتر در گفت و گويي با شبكه اسکاي در برابر سوالي كه از او نظرش را درباره نزديك شدن رونالدو به ميلان ميپرسيد گفت: "هيچ خوشم نمي آيد كه رونالدو را در تيم ميلان و با پيراهن سياه و قرمز اين تيم ببينم!"
در ادامه وي به خريد زلاتان ابراهيموويچ اشاره كرد و رضايت و خشنودي خود را براي چندمين بار ابراز داشت.
موراتي معتقد است تيمش به بازيكني همچون او نيازمند بوده و به همين دليل اين مهاجم سوئدي را به اينتر آورده است.
-
گالاس:
گالاس:
ميخواهم از چلسي بروم
--------------------------------------------------------------------------------
ويليام گالاس، مدافع 28 ساله آبي پوشان چلسي بار ديگر علاقه خود مبني بر ترك استمفوردبريج را اعلام كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ مدافع فرانسوي چلسي كه در سال 2001 از تيم مارسي به جمع آبي پوشان استمفوردبريج پيوسته هنوز يك سال ديگر از مدت قرارداد وي با اين باشگاه باقيمانده است.
گالاس پس از پيروزي 2 بر يك تيم ملي فرانسه در بازي دوستانه برابر بوسني - هرزگوين در مصاحبه اي با روزنامه اكيپ اظهار داشت: "اميدوارم هر چه زودتر مشكلات حل شود. البته هيچ چيز نميتواند مرا از رسيدن به اهدافم باز دارد. هم تيمي هاي من سعي ميكنند تا من در طول تمرينات احساس خوبي داشته باشم. خودم هم نميدانم شايد چنين باشد، اما تنها چيزي كه از آن اطمينان دارم اين است كه نميخواهم قرارداد خود را با چلسي تمديد كنم."
-
بارسلونا در آستانه فتح سوپرجام اسپانيا
ديدار رفت سوپرجام اسپانيا با نتيجه يک بر صفر به سود بارسلونا به پايان رسيد.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، ديدار رفت سوپرجام اسپانيا شب گذشته در زمين تيم فوتبال اسپانيول برگزار شد که طي آن بارسلونا با نتيجه يک بر صفر و با گل دقيقه 42 لودويک ژولي به برتري دست يافت.
بازي برگشت يکشنبه در نيوکمپ برگزار مي شود.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط مملي ه ف
گالاس:
ميخواهم از چلسي بروم
مومن خدا خبر سوخته نده..برو سايت اخبار پارسيك خبرها اونجاس اونجا بهتر...
-
برنامه هفته اول ليگ برتر انگلستان
سرويس فوتبال جهان ايپنا: برنامه هفته اول ليگ برتر انگلستان به وقت تهران به شرح زير است:
شنبه
شفيلديونايتد – ليورپول (15:15)
آرسنال – استون ويلا (17:30)
اورتون – واتفورد (17:30)
نيوکاسل – ويگان (17:30)
پورتسموث – بلکبرن (17:30)
رايدينگ – ميدلزبرو (17:30)
وستهام – چارلتون (17:30)
بولتون – تاتنهام (19:45)
يکشنبه
منچستريونايتد – فولام (16)
چلسي – منچسترسيتي (18:30)
-
برنامه هفته دوم بوندس ليگا به وقت تهران
سرويس فوتبال جهان ايپنا: برنامه هفته دوم بوندس ليگا به وقت تهران به شرح زير است:
جمعه (امشب)
نورنبرگ – مونشن گلادباخ (22)
شنبه
آلمانيا آخن – شالکه (17)
بورسيا دورتموند – ماينتس (17)
فرانکفوت – ولفسبورگ (17)
کوتبوس – هامبورگ (17)
هرتابرلين – هانوفر (17)
وردربرمن – بايرلورکوزن (17)
يکشنبه
بيلفلد – اشتوتگارت (18:30)
بوخوم – بايرن مونيخ (18:30)
-
اهداف بزرگ ويهرا با اينتر
قهرماني در اروپا يك رويا نيست
پاتريك ويهرا هافبك فرانسوي اينتر در بازي دوستانه مقابل برسانونه هم گل زد و هم نشان داد بازيكني فراتر از انتظارات روبرتو منچيني و سران باشگاه نراتزوري است. بازي خوب ويهرا در مركز خط مياني خيال كادر فني را از بابت يك بازيگردان كاملا حرفهاي آسوده كرد.
ويهرا با پيراهن تيمهاي كن، ميلان، آرسنال و يوونتوس صاحب موفقيتهاي فراواني شده است كه البته عمده آنها مربوط به حضور در تيم تفنگداران لندن است و قهرمانيهاي فراواني كه به همراه اين تيم به دست آورده و سپس افتخاراتي كه در لباس آبيپوشان تيم ملي فرانسه نصيبش شده است.
به جرأت ميتوان گفت اين هافبك فرانسوي از بهترينها در خط مياني است و در سن 30 سالگي با تجربههاي بزرگ از قهرماني با آرسنال (7 عنوان) و يوونتوس اكنون. نميخواهم قدرت ايتاليا را در آلمان 2006 زير سؤال ببرم چون اين تيم با شكست دادن تيم ملي آلمان به همه ثابت كرد لياقت قهرماني را دارد. ايتاليا و فرانسه سزاوارانه به بازي نهايي رسيدند و آتزوريها جام را به خانه بردند. شايد اگر ماتراتزي نبود و زيزو اخراج نميشد ما بوديم كه اين جام را به دست ميآورديم و خوشحال به فرانسه باز ميگشتيم.
حالا كه در اينتر هستم و از نزديك با ماركو حرف ميزنم در مورد خيلي اظهارنظرهاي منفي و تهمتهايي كه به او زده شده مخالفت ميكنم. او يك بازيكن متعصب به پيراهن اينتر و تيم ملي ايتالياست و معتقدم بازيكني است كه از تمام تواناييهايش براي پيروزي و سربلندي تيمش استفاده ميكند و هميشه سعي ميكند به سود تيم بازي كند كه اين موضوع قابل ستايش است.
پرواضح بود وقتي بازيكناني چون فابيو كاناوارو، جان لوكازامبروتا و ليليان تورام كه به پيراهن بينكونري علاقه زيادي داشتند و جزئي از افتخارات باشگاه يوونتوس محسوب ميشدند اين تيم را ترك كردند ديگر نبايد از بازيكناني مثل پاتريك ويهرا يا زلاتان ابراهيموويچ انتظار داشت تا در تورينو بمانند.
ويهرا در رابطه با يوونتوس و دليل ترك اين تيم ميگويد: من زماني كه به يووه آمدم تصميم گرفته بودم فوتبالم را با پيراهن اين تيم به پايان برسانم و در واقع براي من امضاي قراردادي 5 ساله بعد از ترك آرسنال به اين دليل بود كه ديگر نميخواستم تيم عوض كنم و در مدت زمان مشخص كه همان پايان قراردادم بود فوتبال را خاتمه دهم و به استراحت بپردازم و دوست داشتم اين مسأله در تورينو اتفاق بيفتد. اما مسائلي كه در رابطه با رسوايي فوتبال ايتاليا و تقلب و تباني يوونتوس به وجود آمد مرا دچار ترديد كرد و زماني كه به حكم دادگاه اين تيم فصل آينده را بايد در سري B بازي كند، من هم تصميم خود را براي ترك يووه گرفتم.
كار آساني نبود اما قبل از من كاپلو، كاناوارو، تورام، زامبروتا و امرسون اين تيم را ترك كرده بودند و خيليهاي ديگر هم تمايل به ماندن در يوونتوس نداشتند. بنابراين من احساس كردم مأموريتم در تورينو به پايان رسيده و شروع به بررسي پيشنهادات كردم اما اول باشگاه را در جريان برنامه و تصميمم قرار دادم.
دشان خيلي دوست داشت در يووه بمانم. او يك دوست و مربي خيلي خوب براي من است، ولي توانستم وي را متقاعد كنم كه اين تيم توريني را بايد ترك كنم. ميخواستم در سالهاي يك بازيكن ارزشمند براي نراتزوريهاي شهر ميلانو به حساب ميآيد.
او با قدرت و آمادگي كامل تمريناتش را با اينتر آغاز كرده و توانسته به خوبي جاي خالي خووان سباستين ورون را در مركز خط مياني اينتر پر كند. در واقع ويهرا بهترين جانشين براي ورون بود چرا كه نوع بازي او هيچ تغييري پيدا نكرده و هنوز مثل زمان بازي در آرسنال و يوونتوس با جنگندگي زيادي در خط مياني بازي ميكند.
ويهرا يك بازيكن كامل است، پرقدرت، تيزهوش و خيلي سريع كه بزرگترين بازيكنان جهان در يك لحظه فريب حركات او را ميخورند. بازگشت به ايتاليا همراه بود با بازگشت آرامش در نزد او و اين ارزشهاي فني ويهراي فرانسوي را بيشتر از قبل كرده است، بازيكني كه اكنون فقط به ارائه يك بازي زيبا بدون حركات خشن فكر ميكند.
كارشناسان فوتبال جهان هنوز هم معتقدند اين بازيكن يكي از بهترينها در پست خود ميباشد كه نظريهاي كاملا درست است.
پاتريك در مورد تيم جديدش ميگويد: به عقيده من اينتر يك تيم بزرگ است و شناخت من از اين تيم خيلي زياد است و بيترديد دليلي كه باعث شد به درخواست موراتي و پرانكا پاسخ مثبت بدهم همين شناخت خوب از نراتزوري است.
در تيمي بازي ميكنم كه بازيكنان بزرگي دارد و قلبا از اينكه كرسپو و ابراهيموويچ را هم در اينجا ميبينم خيلي خوشحالم. اينتر توانايياش را دارد تا موفقيتهاي بزرگي به ارمغان آورد، پيروزي در ايتاليا و ليگ قهرمانان اروپا ديگر يك رويا نيست و آمدهام تا با اينتر جام قهرماني در اروپا را هم به دست آورم.
ويهرا در ادامه از هم تيمي جديدش ميگويد، ماركو ماتراتزي بازيكني كه در بازي فينال جام جهاني به هر دليل باعث تحريك زينالدين زيدان شد و اليسوندوي آرژانتيني را مجبور كرد تا وي را از زمين اخراج كند و برگ برنده به ايتاليا برسد.
او افزود: ماركو ماتراتزي در زمين يك پرنده است. بازيكني كه آماده است براي پيروزي تيمش دست به هر كاري بزند. من معتقدم ماركو با زيركي خود و استفاده از روشهايي كه هيچ كس آن را نه تكذيب و نه تأييد ميكند باعث اخراج زيدان شد و در اصل پيروزي را نصيب ايتاليا در جام جهاني كرد.
آخر فوتبالم با تيمي به ميدان بروم كه در سطح اول فوتبال باشگاهي جهان حضور داشت و سرانجام به اينتر آمدم، تيمي كه در سال گذشته بهترين تيم باشگاهي جهان شده بودو يكي از شانسهاي اصلي قهرماني در ايتاليا و اروپا براي فصل آينده است.
يقين دارم اينتر رقيب سختي براي رئال، بارسلونا، آرسنال و چلسي خواهد بود چرا كه يك مجموعه خوب و بزرگ هستيم و همگي انگيزههاي بسياري براي پيروز شدن در ليگ قهرمانان اروپا داريم.
-
نتايج رقابت هاي تدارکاتي چهارشنبه شب
سرويس فوتبال جهان ايپنا: نتايج رقابت هاي تدارکاتي چهارشنبه شب به شرح زير است:
گواتمالا يک – هائيتي يک
سن مارينو صفر – آلباني 3
ليبي 3 – اوگاندا 2
روسيه يک – لتوني صفر
فنلاند يک – ايرلندشمالي 2
مولداوي 3 – ليتواني 2
ناميبيا صفر – آفريقاي جنوبي يک
کامرون يک – گينه يک
کامرون يک – گينه يک
مراکش يک – بورکينافاسو صفر
روماني 2 – قبرس صفر
تونس صفر – مالي يک
مصر صفر – اروگوئه 2
بلاروس 3 – آندورا صفر
دانمارک 2 – لهستان صفر
ساحل عاج صفر – سنگال يک
لوکزامبورگ صفر – ترکيه يک
نروژ يک – برزيل يک
چک يک – صربستان 3
ليختن اشتاين صفر – سوئيس 3
اتريش يک – مجارستان 2
ايرلند صفر – هلند 4
آلمان 3 – سوئد صفر
ايتاليا صفر – کرواسي 2
بوسني – هرزگوين يک – فرانسه 2
انگلستان 4 – يونان صفر
-
برنامه هفته سوم فوتبال باشگاه هاي فرانسه
سرويس فوتبال جهان ايپنا: برنامه هفته سوم فوتبال باشگاه هاي فرانسه به شرح زير است:
شنبه
اوسر – مارسي
لومان – والنسينه
لان – لوران
نانت – تروا
پاري سن ژرمن – ليل
رن – موناکو
سن اتين – نانسي
سدان – سوشو
يکشنبه
تولوز – نيس
بوردو - ----
-
برنــــــــــــامه بازیهــــــــــای امروز
:: دوستانه باشگاهی
رئال مادرید - رئال بتیس ، 23:30 ، پخش از:
Real Madrid TV
Aljazeera Sport 2
(Cuatro (Spain
اطلاعات شبکه ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:: بوندسلیگا 1 آلمان
نورنبرگ - مونشن گلادباخ ، 22:00 ، پخش از:
Alpha TV
TPS Foot
Dubai Sport 1
-
شروع لیگ ایتالــــــــــــــــیا - از فردا
البته بنظر میرسه جام حدفی هست.
18:00 Venezia -- : -- Treviso
18:30 Melfi -- : -- Udinese
18:30 Bologna -- : -- Cittadella
19:00 Avellino -- : -- Albinoleffe
19:30 Cervia -- : -- Ascoli
19:30 Cuneo -- : -- Cagliari
21:30 Benevento -- : -- Sampdoria
22:00 Modena -- : -- Teramo
22:00 Perugia -- : -- Arezzo
22:00 Cremonese -- : -- Vicenza
22:00 Ivrea -- : -- Torino
22:00 Fiorentina -- : -- Giarre
22:00 Sanremese -- : -- Triestina
22:00 Pavia -- : -- Pescara
22:00 Lucchese -- : -- Cesena
22:00 A.C. Martina -- : -- Juventus
22:00 Sangiovannese -- : -- Crotone
22:15 Gallipoli -- : -- Hellas Verona
22:15 Salernitana -- : -- Brescia
22:15 Taranto -- : -- Catania
22:15 Rimini -- : -- Ternana
22:15 Cavese -- : -- Lecce
22:15 Genoa -- : -- Spezia
22:15 Monza -- : -- Bari
22:15 Grosseto -- : -- Piacenza
22:30 Atalanta -- : -- Sassuolo
22:30 Napoli -- : -- Frosinone
22:30 Reggina -- : -- Pro Vasto
22:30 Novara -- : -- Mantova
22:30 Sansovino -- : -- Messina
به احتمال زیاد بازیهای مهم از شبکه 3 صدا و سیما پخش خواهند شد...
-
فردا ::: لیگ حرفه ای انگلستـــــــــــــــــــ ـــــــتانـــ
نقل قول:
برنامه هفته اول ليگ برتر انگلستان
سرويس فوتبال جهان ايپنا: برنامه هفته اول ليگ برتر انگلستان به وقت تهران به شرح زير است:
شنبه
شفيلديونايتد – ليورپول (15:15)
آرسنال – استون ويلا (17:30)
اورتون – واتفورد (17:30)
نيوکاسل – ويگان (17:30)
پورتسموث – بلکبرن (17:30)
رايدينگ – ميدلزبرو (17:30)
وستهام – چارلتون (17:30)
بولتون – تاتنهام (19:45)
يکشنبه
منچستريونايتد – فولام (16)
چلسي – منچسترسيتي (18:30)
+ شبکه هایی که پخش می کنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+ شبکه 3 خودمان هم پخش می کند.
-
مصطفی دنیزلی"کیست ؟
»مصطفی دنیزلی دهمین مربی خارجی باشگاه پرطرفدارپرسپولیس است که در زیر با نگاهی به سوابق و کارنامه این مربی 57 ساله ترک ، او را بیشتر بشناسید .
تولد : 10 نوامبر 1949 در شهر ازمیر ترکیه
سوابق بازیگری : دنیزلی از سال 1966 و در 17 سالگی به عضویت تیم فوتبال ازمیر ترکیه درآمد و به مدت 17 سال عضو این تیم بود.او در سال 1980 با بثمر رساندن 12 گل موفق به کسب عنوان آقای گلی لیگ ترکیه شد و در سال 1983 به گالاتاسرای پیوست. دنیزلی که در پست مهاجم سمت چپ بازی می کرد بعد از یک سال عضویت در تیم گالاتاسرای و در سن 35 سالگی از فوتبال خداحافظی کرد.او در تیم ملی ترکیه هم 10 بازی رسمی انجام داد.
سوابق مربیگری :
1984 : دنیزلی بعد از خداحافظی از فوتبال بلافاصله به عنوان دستیار ، مربیگری را در تیم گالاتاسرای آغاز کرد و به مدت 3 سال در این تیم دستیار یوپ دروال آلمانی بود.
1987 : دنیزلی در اولین تجربه سرمربیگری موفق شد تیم گالاتاسرای را به مقام قهرمانی لیگ ترکیه برساند.بدنبال این موفقیت او برای مدت کوتاهی سرمربی تیم ملی ترکیه شد. جالب اینکه دنیزلی به طور همزمان سر مربی تیم گالاتاسرای و تیم ملی ترکیه بود.
1988 : تیم گالاتاسرای با مربیگری مصطفی دنیزلی به نیمه نهایی جام باشگاههای اروپا راه یافت.این موفقیت اتفاق مهمی در فوتبال ترکیه بود چرا که پیش از این هیچ باشگاه ترکیه ای موفق به راهیابی به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا نشده بود.
1989 : دنیزلی سرمربیگری تیم دسته دومی آلمانیا آخن را برعهده گرفت و به مدت یک فصل سرمربی این تیم آلمانی بود.
1990 : دنیزلی به گالاتاسرای برگشت و با این تیم موفق به کسب عنوان قهرمانی رقابتهای جام حذفی باشگاههای ترکیه شد. در همین سال گالاتاسرای به مرحله یک چهارم نهایی جام یوفا راه یافت تا باز هم موفقیتی حاصل شود که پیش از این تیمهای ترکیه ای آن را تجربه نکرده بودند.
1992 : دنیزلی به تیم کوکالی اسپور ترکیه نقل مکان کرد و تا سال 1995 عهده دار هدایت این تیم بود.
1995 : دنیزلی برای دومین بار به عنوان سرمری تیم ملی ترکیه انتخاب شد و به مدت 5 سال هدایت تیم ملی کشورش را برعهده داشت. او در جام ملتهای اروپا (یورو 2000) موفق شد تیم ملی ترکیه را برای اولین بار در تاریخ فوتبال این کشور به مرحله یک چهارم نهایی جام ملتهای اروپا برساند. ترکیه در این مرحله با قبول شکست مقابل پرتغال از راهیابی به مرحله نیمه نهایی بازماند.
2000 : دنیزلی بعد از جدایی از تیم ملی به عنوان سرمربی تیم فنرباغچه انتخاب شد و در همان سال قهرمانی در لیگ ترکیه را با این تیم جشن گرفت. فنرباغچه بعد از 5 سال قهرمان لیگ ترکیه شد.نکته جالب اینکه این تیم پرطرفدار ترکیه ای برای اولین بار با یک مربی داخلی چنین عنوانی را کسب می کرد.
2002 : دنیزلی به مدت دو سال عهده دار هدایت تیم وستل مانیسا اسپور ترکیه بود.
2003 : دنیزلی از دی ماه سال 83 و به مدت 17 ماه مربیگری تیم فوتبال پاس را برعهده داشت. تیم پاس با مربیگری دنیزلی نائب قهرمان لیگ برتر شد و برای اولین بار به مرحله یک چهارم نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا راه یافت.دنیزلی در لیگ برتر، جام حذفی و رقابتهای آسیایی مجموعاً در 58 بازی هدایت تیم پاس را برعهده داشت که ماحصل آن 31 برد، 19 مساوی و 8 باخت بود.تیم پاس در رقابتهای لیگ برتر 45 بار تحت هدایت دنیزلی به میدان رفت که 23 برد ، 15 مساوی و 7 باخت در کارنامه او درج شد.عملکرد دنیزلی در جام حذفی هم کسب 3 پیروزی ، یک باخت و یک مساوی بود. دنیزلی در 8 دیدار پاس را در لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا به میدان فرستاد که نتیجه آن 5 برد و 3 مساوی بود.
-
هشدار رئال به مقامات آرسنال
رامون كالدرون، رئيس باشگاه رئال مادريد تصريح كرد كه در صورت عدم دستيابي به توافق با آرسنال از خريد رهيس صرف نظر خواهد كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ مقامات رئال مادريد پيشنهادي معادل 5/16 ميليون بابت جذب خوسه رهيس، مهاجم 22 ساله تفنگداران ارائه دادهاند اما آرسنالي ها هنوز روي مبلغ پيشنهادي به توافق نرسيده اند.
كالدرون نيز با انتقاد ازتاخير مقامات آرسنال در ارائه نتيجه نهايي، اظهار داشت كه فابيو كاپلو، سرمربي رئال بيشتر علاقه مند به عقد قرارداد با محمدو ديارا، بازيكن تيم ---- است تا خوسه رهيس!
وي در مصاحبه اي گفت: "ما بنابر درخواست كاپلو در صدد انجام مذاكرات با ديارا هستيم و رهيس نيز تنها در صورتي كه آرسنال شرايط ما را بپذيرد، به برنابئو خواهد آمد."
كالدرون در ادامه افزود: "مبلغ پيشنهادي ما در مورد رهيس ثابت است و من حتي نميخواهم يك يورو بيشتر هدر دهم و بايد بگويم كه اگر اين قرارداد به انجام نرسد، واقعا براي رهيس متاسفم، اما به هر حال حرف آخر را آرسنال بايد بزند و در حال حاضر نيز به هيچ توافقي نرسيده ايم."