پیشنهاد م اینکه اگر شهرستان هستید حتما از طریق نمایندگی شهر تون اقدام به ثبت نام کنید !نقل قول:
Printable View
پیشنهاد م اینکه اگر شهرستان هستید حتما از طریق نمایندگی شهر تون اقدام به ثبت نام کنید !نقل قول:
ما که از پارس ان لاين فرار کرديم
خيلي عوضين
آقا این مشکل قطع و وصلی رو هنوز کسی داره؟ من با 3 تا مودم و دو تا pc دیگه هم وصل شدم به نت بازم این مشکل هست گاهی اینقدر زیاد میشه که
هر 10 دقیقه یا 15 دقیقه قطع میشه و دوباره مودم میاد بالا؟!!!! خطو باز سیمشو عوض کردم اصلا معلوم نیست چیکار باید کرد :n03:
قبلا که بهتون گفتمنقل قول:
این مشکل من و یکی از دوستان انجمن هم بوده
شما برید تو صفحه مودم ببینید نوسان snr دارید یا نه؟یعنی تو همان لحظاتی که قطعی دارید ببینید snr براتون نوسان میکنه یانه؟
مثلا برای من از 25 نوسان میکرد روی عدد6 و همین نوسان باعث میشد قطعی صورت بگیره
اگر دیدید نوسان دارید باید زنگ بزنید و بهشون بگید که درستش کنند،از سمت خود شرکت و ربطی به مودم و سیم تلفن شما نداره
سلاام
سرویسها شبانه دار پارس سرعتشون ازاده؟
سلام دوست عزیز ...برا من که شبانه به صورت یک سوم حساب میشه (چون هنوز پنج ماه از قراردادم مونده) و دانلود شبانه رایگان ندارم سرعت دانلودم 1 مگابایت هست , چه در شب و چه در روز فرقی ندارهنقل قول:
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز ...برا من که شبانه به صورت یک سوم حساب میشه (چون هنوز پنج ماه از قراردادم مونده) و دانلود شبانه رایگان ندارم سرعت دانلودم 1 مگابایت هست , چه در شب و چه در روز فرقی ندارهنقل قول:
بله سرویس های جدیدشون که شبانه رایگان داره،از ساعت 2 تا 7 تا حداکثر پهنا باند میتونید دانلود کنیدنقل قول:
خط من روی 9 مگ بسته شده،با سرعت 1 مگ دانلود میکنم
حتی سرویس 128 ؟؟؟نقل قول:
بلهنقل قول:
حتی سرویس 128
من خودم سرویس محدود 128 رو دارم
پس بگیرم ;-)نقل قول:
از بس بسته ایرانسل برا ی قسمت سریال 300 400 مگی فعال کردم ورشکست شدم
قیمت ترافیک مازاد چجوریه؟ 10 گیگش چند در میاد؟
10 گیگش 26 هزارتوماننقل قول:
شما میتونید برای چند ماه مثلا 6 ماه یا یک سال هم بگیرید اینطوری ترافیک 30 گیگ یا 50 گیگ هم میتونید بخرید که تخفیف میخوره
قیمت هر گیگ رو میده 3200
ولی 50 گیگ رو میده 98000
درسته ک ب نفعه ولی اصلن نمیشه ب این سرویس دهنده ها اعتماد کرد فردا روزی ی بار دیدی سرعت شبانه محدود کردند روی 16 کیلوبایت دیگه پارس ارزشی نداره برا همین ترجیح میدم 1 ماهه بخرمنقل قول:
من از 8 اسفند تا به امروز دارم این سرویسونقل قول:
اصلا سرعت رو دست نزده و کم هم نکرده
البته هر از گاهی هم قاطی میکنه و با سرعت زیر 100 کیلو دانلود میکنه ولی بیشتر مواقع با سرعت بین 800 کیلو تا 1 مگ دانلود میکنم
هرشب دانلود کنی محدود نمیکنه مثل شاتل ؟نقل قول:
حجم دزدی چطور ؟
مرسینقل قول:
انلاین میشه ثبت نام کر یا حتمن باید به نمایندگی شهرمون مراجعه کنم ؟
من از 8 اسفند تا به امروز بیشتر از 180 گیگ دانلود کردم ،چون دانلودهام شبا انجام میدم،محدود نکرده،حجم دزدی هم نداره یعنی من چیزی ندیدم ولی محاسبه ترافیک پارس با محاسبه برنامه هایی مثل نت لیمیتر و bwmeter جور در نمیاد مثلا دیشب نزدیک 12 گیگ دانلود داشتم ولی پارس زده 13 گیگنقل قول:
آنلاینو خبر ندارم بشه یا نه،من که حضوری رفتم نمایندگی شهر،یه سری مدارک هم میخاستن ازم مثل قبض تلفن خونه و ..نقل قول:
سرعت رو محدود نمی کنه ولی حجم دزدی شدیدی داره!! من تا 1 ماه پیش پارس آنلاین داشتم و از همه چی راضی بودم فقط این حجم دزدی خیلی رو مخ بود.نقل قول:
از شهریور پارسال گرفته بودم خوب بود همه چی ولی از دی ماه حجم دزدی شروع شد!!!
به نظر من اگه میگیری طولانی مدت نگیر، یک ماهه بگیر ببین چجوریه. حجم اضافی هم مقدار زیاد مثل 50 گیگ نگیر یه دفه میبینی 30 گیگش میپره!
یک ماهه بگیر حواست به حجم مصرفیت باشه و با نرم افزار دقیق چک کن مشکلی نداشته باشه.
سلام دوستان... ایرانسل و رایتل و همراه اول لیست سایتهای ترافیک داخلی رو اعلام کردن و گفتن که ترافیک داخلی این سایتها 50 درصد از ترافیک بین المللی ارزون تر محاسبه میشه...این هم لینک خبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیزی که جالبه اینه که حدود 210 سایت رو داخلی اعلام کردن در حالی که پارس انلاین فقط 24 سایت رو داخلی حساب کرده و گفته فقط این سایتها داخلی محسوب میشن و تعرفشون نصف هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان .پارس انلاین سرویس گیم داره ؟
سلامنقل قول:
بله سرویس گیم داره
میگم اسیا روی فیبر نوری سرویس میده؟
سلام ترافیک داخلی نا محدود چه سایتایی رو شامل میشه؟
سلامنقل قول:
اینو بگم که محدودیت داره و نامحدود نیست
سرویس 1 مگش که گرفته بودم 20 گیگ از سایتهای داخلی میتونستید دانلود کنید اون هم نه هر سایت داخلی
لیستش رو میذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من زنگ زدم با اپراتورشون صحبت کردن گفت کلا ترافیک ایران رایگانه،تاکید کردم من از سایتهای دانلود مثل سافت98 میخوام دانلود کنم رایگانه؛گفت اره
پارس آنلاین کل ترافیک ایران رو رایگان کرده؟
یه طرح جشنواره دادهنقل قول:
نقل قول:
کدومه طرح جشنواره ش ؟
جدی میگی یعنی منظورت سرور داخلینقل قول:
منظورتون سرورداخلی
من زنگ زدم گفت فقط سایت های خاص ایرانی نه همه آی پی ایران
من اگه 50 گیگ ترافیک بگیرم فقط میشه تو این دوره که چند ماه مونده استفاده کرد و سوخت میشه یا به دوره های بعد ترافیکی که خریدم راه پیدا میکنه ؟
کسی تجربه داره ؟ نگیرم بعد سر تمدید سوخت شه!
باقی مانده حجم اضافه خریداری شده به سرویس بعد انتقال داده میشهنقل قول:
سلام دوستان. من شاتل دارم، سرویس ۸ مگ حجمی دارم، ماهی ۱۶۰ گیگ دانلود شبانه دارم، ولی مشکل پینگ دارم با شاتل. میخواستم بدونم پارس نوشته شبانه نامحدود، یعنی ماهی ۱۵۰ گیگ میتونم شبانه دانلود کنم؟ پینگش واسه گیم چطوره؟ اگه کسی تجربه دارم ممنون میشم راهنمایی کنم.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
سلامنقل قول:
شاتل مگه شبانه دانلود زیاد داشته باشید محدود نمیکنه؟
من چند سال پیش شاتل بودم به همین دلیل و افت سرعت های ظهرش اومدم پارس
الان دیگه محدود نمیکنه؟
پارس مشکلش حجم دزدیش هست که چند ماهه خیلی حجم دزدی داره
پینگ خوب برای گیم، سرویس گیم هم داره که پینگش خیلی بهتره، پستهای قبل مقایسه پینگ سرویس عادی و گیم رو دوستان گذاشتن
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
شاتل محدودیت داره ولی اگه حجم روزانه زیاد بخری شبانه رو خیلی دیر محدود میکنه. من خودم ماهی ۷۰ تا ۹۰ گیگ حجم میخرم واسه همین شبانم تا ۱۶۰ گیگ هم دانلود دارم(بیشتر بازی ps4)نقل قول:
پارس انلاین سرعت شبانش چطوره؟ محدود میکنه؟
Sent from my MI 5 using Tapatalk
من خطم روی 9 مگ بسته شدهنقل قول:
شب ها تا 12 گیگ هم دانلود داشتم
چون ساعات رایگان پارس 2 تا 7 هست (شاتل اگراشتباه نکنم 1 تا 8 بود) ، چون بعضی دوستان گفتن پیش اومده 6 تا 7 رو براشون غیر رایگان حساب کرده به همین خاطر من تا 6 میذارم دانلود کنه
البته سرویس من چون قرارداد قدیم هست هنوز شبانه رو یک سوم حساب میکنه ولی زمانی که رایگان بود (تقریبا یک و نیم سال پیش) افت سرعت نداشتم، دوستانی هم که الان شبانه رایگان دارن افت سرعت ندارن
دیگه برحسب سرعتی که خطتون رانژه میشه حساب کنید ماهی چقدر میتونید دانلود داشته باشید
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
سلام دوستان من بعد یک هفته امروز پارس انلاین وصل شد خواستم بدونم ازکجا میشه فهمید سرویسم شبانه داره یانه خود نمایندگی یه 2مگ زده موقعتی اماه کسی میتونه ارهنمائی کنه ممنون میشم اینم کدش pn2448-12m-12g
پارس آنلاین ;
سایت هایی که ترافیک داخلی محسوب میشوند رو افزایش داد .. ! " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
تو این پست تجربه خودم رو گذاشتم یجورایی با پارس بهترین تجربه رو میشه داشت تو بازی آنلاین با پینگ پاییننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راجب شبانه رایگان من با دانلود و دیدن یوتیوب اینا تا حالا هیچ محدودتی ندیدم هنوز یبار هم حجم نخریدم