اینو خیلی خوب اومدی !:n31:نقل قول:
Printable View
اینو خیلی خوب اومدی !:n31:نقل قول:
وقتی میان میگن به زعم خودشون واسه انتقام تا میتونید دانلود کنید تا سروراشون بپوکه یا عطش دانلود داشتم یا با خوشحالی میگن ۱۰۰ گیگ دانلود کردم بعد بدون دیدن شیفت دیلت کردم همین میشه دیگه
خودم الان سرعت دانلود شاتلند روی ۸ تا ۱۲ کیلو بایت هس
البته خدا رو شکر اونایی که لازم داشتم دانلود کردم :n05:
ضعف شخصيتى و فرهنگى متاسفانه بيداد ميكنهنقل قول:
شاتل لند سرويس خوبيه واسه مشتركين حجمى البته اگه فرهنگ استفادشو داشته باشن ملت
دانلود شبانه من از 21 اردیبهشت تا الان سرویس جشنواره شبانه نامحدد 2 تا 7 ضمن اینکه هفته ای کلا من 4 روز خونه نیستم اگر بودم 2 برابر میشد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من دیگه هیچی نمیشه ریموت آپلود کرد(تو شاتلند):n04:
برای شما چطوریه ؟
من میخواستم یه فایل چهل مگ اپلود کنم نشد!نقل قول:
سرعت من دوباره برگشته به 14.5 مگ اخرش نفهمیدم چرا کم شد چرا دوباره زیاد شد
وقتی توی مرکزی پهنای باند کم میارن سرعت رو به چیزی که فروختن یعنی 128 محدود میکنن . خودمم یه بار اینجوری شد که تماس گرفتم و گفتند که توی مرکزتون مشکل پهنای باند داریم که بزودی حل میشه این بزودیشون یک ماه طول کشید :n31:نقل قول:
معاون وزیر: تعرفه اینترنت داخلی نصف شد
محمد آذری جهرمی در مراسم امضای تفاهمنامهی کاهش تعرفه ترافیک داخلی برای کاربران نهایی گفت: «با راه اندازی ixp تمایز بین شبکهی ملی اطلاعات و شبکهی اینترنت نمایان میشود.»
جهرمی توضیح داد: «امروز به نمایندگی از همه فعالان حوزه، سه شرکت رایتل، شاتل و آسیاتک با تلوبیون و آپارت تفاهم کاهش قیمت میدهند. بر این اساس تعرفه تبادل ترافیک داخلی برای کاربران نهایی از ۳۶۰۰ تومان به ۱۸۰۰ تومان خواهد رسید.»
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: «این موضوع به اصلاح تعرفه ارتباطی ندارد و آن موضوع در حال پیگیری است و در آن ترافیکهای داخلی و خارجی اصلاح میشود.»
پارسینه
یعنی هر گیگ الان 1800 شده یا منظورشون چیط دیگه ایه؟نقل قول:
خوب اینا که سر ماه اول پول میگیرن چطور می خوان کاهش حساب کنن !؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
یعنی دائمی شده ؟؟؟ :n20:
يك سياست معنى دار
جداكردن اينترنت جهانى از اينترانت ملى
اين خوب نيست
همچین چیزی توی پنل ندیدم ! ولی اینکه نیم بها بشه منطقی تره تا کاملا رایگان ! یعنی حاضر هستند ضرر کنند و همچین طرحی رو دائمی کنند ؟ :n27:نقل قول:
اقا انگار شاتل لند سرعت رفته بالا . ریموتش هم خیلی عالی کار میده . الان چند گیگ منتقل کردم اذیت نکرد . امیدوارم همینجوری کار بده :n20:
منم تو پنل این مورد را ندیدم :n27:
یه چیز عجیب واسه من دیده میشه. من توی این روزها اصلا آپارات یا فیلیمو استفاده نداشتم ولی کلاس های اونا رو هم ترافیک انداخته!! فکر کنم بخش بندی ترافیک ها درست کار نمیکنن فعلانقل قول:
مركز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گزارش داده است با هدف كاهش تعرفه ی ترافيك داخلی برای كاربران نهایی، ميان شركت هاى رايتل به عنوان اپراتور موبايل، شركت هاى اينترنتى شاتل و آسياتك و ۳ شركت ارائه دهنده ی خدمات محتوایی اینترنتی آپارات، فيليمو و تلوبيون تفاهم نامه ای به امضا رسیده است. مراسم «امضای تفاهم نامه ی اپراتورهای اينترنتی جهت كاهش تعرفه ی ترافيك داخلی برای كاربران نهایی» با حضور مديرعامل شركت ارتباطات زيرساخت و مديران اپراتورهای اينترنتی و سرويس دهندگان برگزار شده است.
با توجه به امضا شدن اين تفاهم انتظار می رود هزينه ی کاربر نهایی از بخش ترافیک داخلی سرویس خود كاهش پیدا کند. گفتنی است اين كاهش هزينه ها براى كاربر نهايی بيشتر در استفاده از تصاوير و فيلم ها خواهد بود. بر اين اساس تعرفه ی تبادل ترافيك داخلی برای كاربران نهایی استفاده كننده از اين سرويس ها، از ۳۶۰۰ تومان به ۱۸۰۰ تومان به ازای هر گيگابايت ديتا خواهد رسيد.
تفاهم نامه ی یاد شده پيرو افتتاح پروژه ی مراكز تبادل ترافيك شبكه ی ملی اطلاعات امضا شده است. افزايش سرعت و كيفيت و همچنين کاهش هزينه ی خدمات اينترنتی، استفاده ی بهتر از محتوا و خدمات داخلی، محلی سازی توزيع ترافيك و استفاده ی بهينه از منابع ارتباطی كشور به همراه ايجاد بستری مناسب و مطابق با استانداردهای بين المللی از جمله دستاورد های مراکز مذکور برای شبكه های توزيع محتوایی داخلی خواهد بود.
محمد جواد آذری جهرمی، مديرعامل شركت ارتباطات زيرساخت نیز در مراسم امضای این تفاهم نامه، با اشاره به افتتاح مركز تبادل ترافيك داده در ارديبهشت ماه سال جاری اعلام كرد: «يكی از اصلی ترين موضوعات اين اقدام، تمايز بين شبكه ی ملی اطلاعات و شبكه ی اينترنت جهانی است كه مشخص می شود. مركز تبادل ترافيك داده تنها يك قسمت كوچك از شبكه ی ملی اطلاعات است و در فاصله ی كوتاهی مانده به نيمه ی سال، قسمت های ديگر آن نيز به بهره برداری خواهد رسيد».
مديرعامل شركت زيرساخت افزوده است: «ا كنون شاهد ۵۰ درصد بهبود شاخص های كيفيت برای كاربران نهايی هستيم كه با اجرای اين طرح، معيار های اقتصادی اصلاح و كاربران نهایی به استفاده از اطلاعات داخلی ترغيب می شوند. يكی از مهم ترين برنامه ها، ترويج سرويس های داخلی به جای خارجی در ايران و ترويج سرويس های ايرانی در دنيا است».
وى همچنين خاطرنشان كرد: «شركت زيرساخت در اين طرح از بخشى از درآمد خود كه بيش از يازده ميليارد تومان در ماه است چشم پوشی كرد تا كاربر نهایی هزينه ی كمترى را برای استفاده از سرويس ها پرداخت كند.
جهرمي در ادامه تأكيد كرده است: «اميدواريم به سرعت بانك ها، سازمان مالياتی و ساير خدمات سازمان ها و نهادها به شبكه ی ملی اطلاعات بپيوندند تا بتوانيم با استفاده از ابزار فناوری اطلاعات شاهد توسعه ی هر چه سريع تر در داخل كشور باشيم. شبكه ی ملی اطلاعات محدوديت نيست، شبكه ی ملی اطلاعات در اصل شكوفایی فناوری اطلاعات در داخل كشور است».
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه سایت های بیشتری رو به بخش رایگان اضافه کنند واقعا عالی میشه. :n09:
نقل قول:در قسمت گزارش مصرف ، بخش روزانه یا ماهانه که برید ، توضیح داده شده....نقل قول:
واسه من که اصلا کار نمیکنه! یعنی وقتی میزنی رو انتقال فایل ، هیچ اتفاقی نمی افته!!نقل قول:
والا اون بخش رو میرم ولی هیچ توضیحاتی داده نشده :n27: ولی کاش دائمی باشه این طرح واقعا کمک بزرگی هست :n09:نقل قول:
فایل هات روی سرور ایران باشه یعنی ریموت کن روی یه آپلودسنتر که سرورش ایرانه دیگه خودت میدونی کدوما ایرانن :n31:نقل قول:
بعد لینک بگیر و بزار ریموت . خیلی سریع ریموت میشه .
این نکته که سرور ایران باشه رو میدونم و لینکایی هم که میخوام ریموت کنم ، واسه میهن دانلوده که دیتاسنترش آسیاتکه! منتها اصلا انتقال فایل کار نمیکنه!نقل قول:
امروز زنگ زدم شاتل گفتم سرعت آپلودم رو لطفا روی ۱۰۲۴ کیلوبیت ببندید. گفت نمیشه چون پروفایل جشنواره هستین :n29: بعد گفتم هیچکارنمیشن کرد؟ گفت نه دیگه مثل این میمونه پراید داشته باشی ولی بخوای امکانات لامبورگینی داشته باشی :n29: من قبلش سرویس آرت 6 شاتل رو داشتم اما چون ازش ناراضی بودم بعد از ۲ سال فسخ کردم باهاشون و رفتم سرویس جشنواره گرفتم.اگه فکر میکردم انقدر فرهنگ پشتیباناشون میاد پایین هیچوقت این کارو نمیکردم. خلاصه زنگ زدم نمایندگی یارو گفت باید دانلودت رو از ۱۶ مگابیت به ۹ مگابیت ببندم تا سرعت آپلودت رو بکنم ۱۰۲۴ کیلوبیت. منم خوب چون آپلود خیلی واجب تر از دانلودمه گفتم اوکی
ولی می خوام بگم از جشنوارشون چیزی نگیرین چون یک چیزم در نهایت بدهکار میشین بهشون :n29:
یه چیز عجیبی که الان بهش برخوردم اینه که مثلا لینک از یه سایت معروف دانلود فیلم میدم بهش ریموت نمیکنه ولی همون فایل رو از یه آپلودسنتر بهش میدم ریموت میکنه بدون مشکل :n13:نقل قول:
هر بار دکمه انتقال کار نداد صفحه رو رفرش کن چند بار که این کار رو بکنی فعالی میشه و انتقال انجام میشه . یه جورایی مثل اینکه جلوی فشار رو بخوان بگیرن این کار عمدی انجام میدن :n13:
همین الان درست شد! سرعتش خیلی بالا رفته!نقل قول:
الان فیلیمو رو تست کردم در گروه classE و نیم بها ثبت شد!
سلام
دوستان سرویس من آرت 1 بود و وسط دوره به آرت 2 تغییر دادم
الان فاکتور دوره ی بعدی برای من آرت 2 صادر شده
برای تغییرش به آرت 1 چه کاری باید انجام بدم؟
سلام
دوستان این class E و class I قضیه ش چیه ؟
کدوم سایت ها شاملشون میشه !؟!
سلامنقل قول:
توی عکسی که دوستمون ( Hamid_Raga ) توی صفحه قبل فرستادن توضیحات موجوده :
سلامنقل قول:
باید زنگ بزنید به اون شماره ای که توی صفحه راهنمای تغییرات نوشته شده تا براتون تغییر بدن .
عکس رو دیدمنقل قول:
ولی من اصلا از آپارات استفاده نکردم که بخواد نیم بها حساب کنه !
ضمنا تو عکسی که قرار دادم 318 مگ دانلود کردم که 12 مگ رو از حجمم کم کرده !!!!!!!!!
منم به همین صورت هست .... فکر کنم ترافیک داخلی جداگانه محاسبه میشه . شاید هم مربوط به دانلود رایگان باشه :n27: کمی گیج کننده است چون قسمت مربوط به اینترنت حجم دانلود شبانه رو محاسبه میکنه و ClassE هم حجم دیگه ای رو نشون میده که اصلا با آمار جور در نمیاد :n13:نقل قول:
تنها چیزی که مشخصه اینه که ClassI مربوط به سایت های خود شاتل هست که کاملا رایگان هستند . اما ClassE آمار جور درنمیاد چون خود من هم اصلا از آپارات استفاده نکردم که توی سایت شاتل گفته مربوط به ترافیک سایت آپارات هست :n27: مثلا الان من 689 مگ در ClassE مصرف داشتم که فقط 5 مگ اون حساب شده :n27:
منم همینطور:n36:نقل قول:
فکر میکنم سرور بعضی سایت های ایرانی با آپارات مشترکه یا یه همچین چیزی! هر چی هست مربوط به همین جداسازی ترافیک داخلی و خارجی میشه
دوستان ظاهرا محدودیتی که برای سرور های خارجی اعمال شده بود برداشته شده !
الان من سرعت دانلود از سرور ایران و خارج یکی هست . ( 1.5 مگ دانلود از دانلودمنیجر ) بقیه هم یه تستی بکنند این امکان برای همه ایجاد شده یا فقط مرکز های خاصی ؟!
باید بگم قبلا سرعت دانلودم از سرورهای خارج روی 120 کیلوبایت بود و ایران سرعت محدودیتی نداشت !
برای من که تا الان در تایم روزانه ، هیچ گونه محدودیتی در سرور خارجی نبوده!نقل قول:
من که همیشه سرعتم بین 300 تا 400 هست و هیچ سروری براش فرقی نداره. همیشه همینطور بوده و هستنقل قول:
عجیبه چون من تا همین چند ساعت پیش سرعتم برای سرورهای خارج روی 120 کیلوبایت محدود بود و هیچوقت بالاتر نمیرفت . ازمانی که اومد شاتل همینجوری بوده برام . دلیلش رو که نفهمیدیم برای چی اینجوری بود خداروشکر الان دیگه حل شده این مورد !
سرویس اکو اپتیمال 128 سرعت سرور خارجی همچنان رو 4 مگ محدود هست.نقل قول:
سرویس شما چی هست؟
سرویسم Eco1024-1 هستنقل قول: