نقل قول:سلام . بده بیرون برات فریمور رو تغییر بدن و آخرین فریمور رو فلش کنن !
به احتمال زیاد مشکلت رفع میشـــه ...
موفق باشید!:40:
نقل قول:سلام . بده بیرون برات فریمور رو تغییر بدن و آخرین فریمور رو فلش کنن !
به احتمال زیاد مشکلت رفع میشـــه ...
موفق باشید!:40:
با سلام خدمت تمامی دوستان
به تازگی گوشی k970 گرفتم ولی چند مشکل در موردش دارم:
اول اینکه تنظیمات اینترنت را نمیتوانم برای گوشی دریافت کنم.این کار بایستی توسط GPRS سیمکارت انجام شود یا با wifi گوشی هم میتوان انجام داد البته من با wifi امتحان کردم نشد.
همچنین در مورد فعال کردن GPS گوشی راهنمایی میخواستم
با تشکر
سلام
می تونید یه خورده اطلاعات در مورد SonyEricsson TM506 به من بدید؟
ارزش خریدن داره؟
جاوا خوب ساپورت می کنه ؟
الان قیمتش تو بازار چنده؟
سلام
میشه از sms ها پشتیبان گرفت؟؟؟
البته نه این که با پی سی سوییت sms ها رو باز کنی بعد کپی کنی
mer 30
سلام . منوی گوشی Aino فارسی نمیشه . از وقتی که من گوشی Aino رو گرفتم فقط زبون انگلیسی و فرانسوی داشته .
چجوری می تونم فارسیش کنم ؟ لطفا اگه می دونید راهنمایی کنید
من یک نوکیا 7610 قدیمی داشتم که خاموش شد و دیکه روشن نشد هرجا بردم گفتن ایراد cpu است الآن یه w20i خریدم.سوالی که دارم اینه که چطور می تونم شماره های روی رم نوکیا که از این رمهای microsim هست را به گوشی جدید منتقل کنم؟
لطفاً کمک کنید خیلی فوریه
متشکر
سلام دوستان چجوری این W508 رو میشه آپدیت کرد در ضمن چجوری آهنگ رو با شتابسنج می شه عوض کرد
مشكل سوني اريكسون ويواز
با سلام خدمت دوستان
من گوشي ويواز دارم. نرم افزارها رو با ساين و هزار بدبختي نصب كردم اما درست كار نميكنند. مثلا منشي تلفي گذاشتم اما پيغام نميگيره يا استپ كانتر رو گذاشتم يا كمپاس كه صفحات همه باز ميشه اما كار نميكنند لطفا راهنمايي كنيد. مرسي
با سلام و عرض ادب
من میخواستم یک گوشی بخرم که حتماً بطونه از youtube استفاده کنه. از بین سونی اریکسون ها خیلی شون هم صفحه نمایش بزرگ دارند، و هم از youtube پشتیبانی میکنند. تنها مسئله اینه که آیا با وجود فیلتر بودن این سایت ، باز هم میشه از این امکانات استفاده کرد؟ یعنی میشه رفت و کلیپ از youtube گرفت؟ چون مثلاً نرم افزاری که بعضی از اچ تی سی ها برای یوتیوب دارن میتونه فیلتر رو bypass کنه.
ممنون از کمکتون
هویزه
سلام
نميدونم گوشيم چه مرگش شده يهو كه پيامك نميفرسته؟! كارهاي عاديو ميشه باهاش انجام داد ولي اصلا نميشه پيامك ارسال كرد و هميشه تصوير به صورت زير ميشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بارها گوشيو خاموش و روشن كردم حتي سيمكارتو در آوردم دوباره جا زدم ولي مشكل همچنان باقيه.مدل گوشيم k800i هست.
نمیگفتی هم از عکسا معلوم بود مدل گوشیت چیه :دی :27:نقل قول:
بارها گوشيو خاموش و روشن كردم حتي سيمكارتو در آوردم دوباره جا زدم ولي مشكل همچنان باقيه.مدل گوشيم k800i هست.
حافظه ی اس ام اس هات پر نشده؟
سلام
دوستان من یه 6300 نوکیا داشتم با سیم کارت همراه اول که باهاش به نت وصل میشدم و ازش راضی بودم ، چند وقته که یه ویواز ساده
خریدم و هر وقت با مرورگر خود گوشی به نت وصل میشم هم سرعتم نسبت به 6300 پایینه ( تقریبا خیلی زیاد ) و هم نمیتونم چیزی
دانلود کنم اما با مرورگر اپرا میتونم دانلود کنم اما سرعت بار گذاری صفحات همچنان پایینه .
اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم .
شما زرنگي داداش حالا شايد يه بنده خدايي مثه ما پيدا شد و زياد ندونهنقل قول:
مشكلم برطرف شد.دمت گرم
سلام من گوشيم ويوازه . بعضي وقتا كسي زنگ ميزنه شمارش ميفته اما اسمش نمياد(تو فون بوك دارمش) چرا؟چيكارش كنم؟ ممنون
سلام دوستان من تازه ویواز خریدم.فک میکنم باتریش مشکل داره چون خیلی دیر شارژ میشه و خیلی هم زود شارژش خالی میشه.مخصوصا وقتی خاموش میزنم به شارژ الان 3 ساعته که تو شارژه ولی پر نشده!!!!!!مشکل از باتریه یا از گوشی یا از شارژر؟؟؟؟!!؟؟؟من دفه اول گوشیرو 8 ساعت خاموش زدم به شارژ.لطفا کمکم کنین ممنون.:41::41::41::41::41:[IMG]file:///C:/Users/toranj/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]
سلام . گوشیم (w580) چند روزه دیگه تو فولدر applications و games نمیره ! وقتی روش کلیک میکنم پیغام Operation faild میده . یعنی کلا تو فولدر نرم افزار ها و بازیا نمیره . کاریش هم نکردم ، نه دست کاری کردم نه چیز دیگه ای . یهو اینجوری شد . چه مشکلی براش پیش اومده ؟ چه طور میتونم درستش کنم ؟
ممنون .
سلام. بچه ها من یک C905 دارم (بهار 88 گرفتمش)...!!! بعد از 4 ماه earphone ش خراب شد... بردمش درستش کنن میگفتم حدود 60-70 تومان خرج داره منم گفتم نمیخواد درستش کنین...
خلاصه 1 ماه بعد یهو گوشیم آنتن دهیش صفر شد و شارژ نمیشد و کلا هرچی تو حافظه گوشیم بود مثل شماره تلفن ها و SMS ها پاک شد... بردمش چند تا تعمیر موبایل هرکدام یه نظر میداد... خلاصه بردمش همون مغازه ای که گوشیمو ازش خریدم گفت باید بدم تستش کنن ببینن مشکلش چیه...؟! خلاصه برام مشکل آنتن دهی و اینا رو حل کرد... (حدودا 20 -25 تومن خرجش شد)
حالا بعد از یک سال، 2 پیش یهو دیدم آنتن دهی گوشیم صفر شد و گوشیم خود به خود شروع به خاموش و روشن شدن کرد و هیچ کلیدی هم کار نمیکرد حتی خاموش هم نمی شد. منم باتری و سیم کارت رو درآوردم دوباره روشن کردم گوشیمو، دیدم بعد از ویبره و لوگوی سونی اریکسون حدودا 10 دقیقه طول کشید تا روشن شد ولی بعد از روشن شدن دوباره آنتن نمیداد و اون قسمتی که روی صفحه مینویسه " Irancell" نوشته بود "در حال جستجو" و دوباره گوشی خاموش و روشن میشد...
خلاصه دوباره باتری رو درآوردم سیم کارت همراه اول IR-MCI انداختم روش اینم بعد از ده دقیقه روشن شد و اولش دوباره نوشت "در حال جستجو" و یه بار خاموش و روشن شد و نوشت "IR-MCI " و کار کرد...!!!
الان دوباره هروقت ایرانسلو میندازم تو گوشیم هی خاموش و روشن میشه ولی با همراه اول فقط یه بار خاموش و روشن میشه ولی بعدش کار میکنه...!!!
به نظر شما مشکل چیه...؟! :41:
ممنون میشم جواب بدین...!!!
(اینم بگم ایرانسله رو اون یکی گوشیم کار میکنه...!!!)
به به...!!! چه راهنمایی کردین...:41:
جون من یکی کمک کنهههههههههههههههههههههه !
خسته نباشی..
من گوشیم w980 وقتی وصلش می کنم به کامپیوتر برای فرستادن پیامک ( چون با کیبرد کامپیوتر خیلی دستم تنده) ..
در حالت phon mode بعد تا م یخواد بفرسته یهودیسکانکت میشه از کامپیوتر...
ولی موقع دیدن عکسها و بقیقه کارها تا 1000 ساعت هم دیسکانک نمیشه..
فقط تا از برنامه pc suite می خوام یه پیامک بفرستم یهویی دیسکانکت میشه...
خود گوشی هم آخرین آپدیته ..ویندوز کامپیوترمم آخرین آپدیته
پورت usb هم مشکلی نداره..گوشی هم تقریبا نو و زیاد کار نکرده.
مشکل چیه؟:11::10::40:
سلام دوستان.
تاچ Xperia1 رو از کجا باید گیر بیارم.
با تشکر
با درود
گوشی من سونی اریکسون k510 است ولی کابل usb ندارد.
لطفا بگویید از چه کابلی استفاده کنم.
ممنون
یه سوال من میخوام یه ویواز پرو بگیرم حالا به نظرتون اگه صبر کنم بعد از عید با پولی که میخوام بدم برای ویواز پرو میتونم یه ایکس پریا نئو یا ایکس پریا ارک بگیرم منظورم اینه که نرم پول رو بدم ویواز پرو بعد ببینم بعد از عید این ایکس پریاها بیان با همون قیمت نظر شما ها چیه؟
سلام !
اقایون یک سوال داشتم !
چجوری میشه یک اس ام اس رو از کامپیوتر منتقل کرد به گوشی؟
گوشی من K550i هست ولی با برنامه خود سونی اریکسون نمیشه همچین کاری کرد.
با برنامه MyPhoneExplorer میشه اس ام اس ها رو منتقل کرد.
موفق باشی.
با درود
لطفا روش اتصال اینترنت k750 بروی win7 را بگویید.تمام اموزشها مربوط به xp است.
در ضمن اخرین نرم افزار pc suite هم روی سیستم نصب است ولی گوشی را نمیشناسد.
ممنون
(فرستادن اینترنت گوشی بروی کامپیوتر)
- راستی چرا pc suite گوشی را نمیشناسد؟
با سلام
pc suite نمیخاد،فقط کافیه که از طریق بلوتوث گوشیتو addکنی،بعد تو قسمت devices میری و روی گوشی کلیک میکنی،conect داره که مستقیم وصل میشه،اگه مستقیم نشد یه dialup conection بساز dial number رو بذار *99# وصل میشه
سلام دوستان یه سوال فنی تخصصی دارم :31:
یکی از دوستام گوشی سونی اریکسون w910 داره میخاد کاری کنه که یه شماره رو که میگیره تو گوشی هیچ جاش ذخیره نشه - انگار میگه هر شماره ای بگیره ذخیره میشه تو گوشی نمیدونم تو کدوم قسمتش یا راهی هست واسه پاک کردنش - ممنون میشم کامل توضیح بدید چون من تا حالا گوشی سونی اریکسون نداشتم . :10:
یکی سوال منو جواب بده لطفا - مهمه - میخام کاری کنم که شماره هایی که گرفته میشه هیج جای گوشی ذخیره نشه اگه کسی میدونه جواب بده لطفا - کارم گیره :11:
سلام.نظر دوستان راجع به i9چيه؟
انگار اینجا هیچکس نیست من موندم چرا الکی تاپیک بالاست :18:
با درود
ایا در گوشی w880 میتوان تاریخ میلادی روی صفحه گوشی را به فارسی تبدیل کرد؟
بوسیله تم یا روشی دیگر.
ممنون
سلام خدمت همه ی دوستان
سال نوتون مبارک باشه
من توی چندتا گوشی سونی اریکسون قبلا دیده بودم اس ام اسی که جدید میاد یا میفرسته نمیاد اول اینباکس یا سنت الان برای گوشی خودم این مشکل پیش اومده نمیدونم باید چیکار کنم هرکاری هم کردم اگه از اساتید محترم کسی میدونه خواهش میکنم راهنمایی کنه
با سلام به دوستان عزیز و عرض تبریک سال جدید
گوشی c905 دارم . وقتی گوشی رو شارژ میکنم نمایشگر باتری فول میشه در صورتی که در phone status شارژ باتری رو 92 یا 98 و ... نشون میده . به نظر دوستان علت چی میتونه باشه؟
از کمک و راهنمایی عزیزان بی نهایت ممنونم
موفق و پاینده باشید
سلام یه سوال دارم که خیلی برام مهمه و اون اینکه آیا صفحه نمایش hazel هم مثل elm کم نور و ماته؟اول میخواستم الم بگیرم قیمتش هم خیلی مناسبه ولی وقتی صفحه نمایششو دیدم بدجوری ضد حال خوردم و اصلا صفحه نمایش درخشانی نداره
سلام از بچه ها کسی هست منو راهنمایی کنه این داستان علاءالدین چیه هر گوشی که میخوای بخری میگه باید یه برنامه نصب کنی تا بشه کار کرد باهاش بعد میگه فارسی هم بریزم از این داستانا میگن کلی هم پولشو میگیرن واقعا کمکی میکنه یا اینکه پول اضافه تو جیب ریختنه؟
سلام
من يه گوشى w760دارم مدام هنگ ميكنه و بعد صفحش بنفش ميشه مدت بين هنگ اول تا بعدى از 1دقيقه داشتم تا 24ساعت
بدون رم هم اين اتفاق ميفته
باتريشو عوض كردم فلشش كردم فلتشو عوض كردم ولى تاثير نداشت
ديگه راهى به ذهنم نميرسه شما بگيد چيكار كنم؟:-(
سلامنقل قول:
این داستانا فقط برای طبقه ی اول هست.
بی خود پول بابت برنامه و فارسی و .... نده. هر چی بخوای تو همین فروم هست.
بهترین جا برای خرید گوشی : طبقه ششم
بدترین جا برای خرید گوشی : طبقه اول
موفق باشی.
سلام من j10i2 دارم.. کیفیت عکسش خوب نیست.. روش یه رم 4 گیگ انداختم که مدتیه همش هنگ میکنه... اینترنتشم کار نمیکنه.. چی کار کنم؟
سلام دوستان
قصد خريد X10 min دارم.
در مورد X10 mini سوني اريكسون كجا ميتونم اطلاعاتي راجع به مشكلات و نقصها و همچنين رفع نقصهايش پيدا كنم؟
لطفا لينك مربوطه رو بديد.
منتظرم
پيشاپيش ممنونم