شما اگه خط جدید بگیرید باز براتون pcmمیکشن و دوباره باید درخواست خروج از pcmبدیدنقل قول:
Printable View
شما اگه خط جدید بگیرید باز براتون pcmمیکشن و دوباره باید درخواست خروج از pcmبدیدنقل قول:
منو که یه عالمه صفحه داره بفرمائید از کدوم صفحه بذارم.نقل قول:
فعلا همین صفحه نویز رو که چند صفحه قبل هم گذاشته بودم میذارم اگر صفحه دیگه ای مد نظرتونه بفرمائید بذارم. ولی منوش تقریبا شبیه 2730 هست.
من مودم 2750 هم داشتم منوش ساده تر از این بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالیه همین 2790با این وضعیت یکی از بهترین مودم هاست از 2750سفید خیلی بهتره حتی از 2730مشکی هم بهتره چون علاوه بر اینکه همون فریمور روشه انتناش هم دوتان و جدا میشن و یو اس بی هم میخورهنقل قول:
این منو همون منوی 2730مشکیه راحت ترین و بهترین منوایه که تا حالا دیدم
خیالت راحت بهتر از این مودم پیدا نمیکنی
سلام..من اسپلیتر گذاشتم نویزم از 7 رسید به 12 البته بین 7 تا 11 متغیره کم و زیاد میشه....قطع و وصلی هم هنوز دارم ولی به فواصل زیاد
شما سر خط هم تست کردید یا نه؟نقل قول:
اگر سر خط تست کردید و هنوز مشکل دارید ispتونو عوض کنید البته شنیدم که در مخابرات هم نویز گیر دارن ولی مشکل اینجاست که مخابرات فقط تست میکنه که بوق دارید یا نه
اگر دارید که کاری براتون نمی کنه ولی اگر ببینه بوق نمیاد یا خش خش دارید اونوقت براتون کاری میکنه ممکنه مشکل از مخابرات هم باشه
به نظرم فعلا ispتونو هم عوض کنید ببینید چی میشه چون ممکنه تجهیزات شرکت هم فرق کنه
سلام
دوستان من مشکل قطعی زیاد دارم.بیشتر زمان بارون.دیگه قاطی کردم زنگ زدم شاکی شدم گفت باید سیم رو عوض کنی.کارشناس بیاد و این حرفا.
حالا کسی اینجا هست این مشکل رو داشته و اینکارو کرده؟
مشکل حل شده دائمی؟
هزینش چقدره؟
مرسی
مودم
D link
سلام برید تویه تنظیمات مودم آدرس 192.168.1.1 را وارد کنید و اونجا جایی رو به اسم status بگردید و اطلاعاتی مثل snr و attenuation و rate رو بگردید تو همون استاتوس هستنقل قول:
البته اینو بگم اگر موقع بارون اینترنت قطع میشه چیز عجیبی نیست چون ممکنه جعبه ای که تو کوچه هست باز باشه و بارون بره توش و بارون نویز ایجاد میکنه و باعث قطعی میشه
یعنی تو روزای آفتابی مشکل قطعی ندارید
داداش این عکس از مودم
دمت گرم که جواب میدی . اگه دیر جواب میدم چون نت قطع میشه
بارون میاد بدتر میشه
میخوام بدونم به خود مودم هم ربط داره؟
SNR Margin (0.1dB): 173 70 Attenuation (0.1dB): 355 230 Output Power (dBm): 19.5 12.0 Attainable Rate (Kbps): 3672 264 Rate (Kbps): 2944 96 D (interleave depth): 32 2 Delay (msec): 16.00 4.00
نویزت خوبه نگاه کن اگر snr down 17 باشه یعنی خوبه مشکل نویز نداری پست اول بخون باید snr down بالاتر از 6 باشه تا قطعی نگیرهنقل قول:
ولی یه سوال روزای آفتابی هم همینه باید چند بار تو همین صفحه بری و ببینی snr تغییر میکنه یا نه
اگر زیر 6 بیاد قطعی داری
حالا یه سوال روزای آفتابی اصلا مشکل قطعی نداری؟
البته الان هم نباید قطعی داشته باشی snr خوبه 17
روزهای که هوا صافه خیلی کم قطع میشه.وقتی بارون میاد قطع میشه و تا 3 الی 5 روز این داستان ادامه داره
قطع هم که میگم میشه اینجوریه 1 دقیقه وصله قطع وصل قطع !
جعبه تقسیم تو خیابونه و زیر بارون
نظرت چیه . چه کار ککنم ؟
یعنی نظرت اینه سیم مشکلی نداره؟
نه به نظرم مشکلی نداره از همون جعبه اس وقتی روزای بارونی اینطوری میشه پس مشکلی نداره مگر کابلی که از جعبه تا خونه کشیدید پوسیدگی دارهنقل قول:
ببینید پوسیدگی نداره جایی از روکشش کنده نشده باشه
اگر کابل سالم باشه احتمال زیاد به خاطر همین جعبه است که زیر بارون و آب میره توش
قبلا اوکی بود یه هو شدنقل قول:
میشه یکم راجب کابل زوجیو این حرفا تلفن بحرفین
راستی قیبر نوری میتونه تاثیر بزاره؟
فیبر نوری باعث میشه کیفیت خطی که از مرکز تا خونه براتون کشیده میشه بره بالا و خب میتونید پهنای باند بالایی از شرکتها بگیریدنقل قول:
در واقع فیبر نوری شما باید در خواست بدید تا مخابرات براتون بکشه
نگاه کنید به نظرم کابلای خود مخابرات هم خوبه همون مشکیا پوست کلفت
ولی اگر کابلتون از کنار کابلای برقی رد میشه ممکنه به خاطر میدان مغناطیسی که کابلای برق ایجاد کنه نویز بگیره
حالا کابلای دیگه ای هم هست که کمی گرونند مثل cat6 اینا برای شبکه اند و دو نوع هم هستند شیلدار و غیر شیلدار
شاید متری بالای 1000تومن باشه
من کابلای مخابراتو از شهرمون قیمت کردم متری 500 تومن
خودم یه کابل شیلدار خریدم ولی خیلی نازک نسبت به کابلای مخابرات کابلای مخابرات قطرشون 6 و 8 میلمتر البته 2 میلمتر هم دارند
کابل شیلداری که گرفتم 600تومن بود متری
اقا من میخوام مودم و کابلمو عوض کنم چه مودمی واسه دفع نویز خوبه و چه نوع کابلی..در حال حاضر کابلی که گذاشتم شبیه کابل مخابراته همونایی که 4تا سیم دارن 2تا سفید و یه ابی و نارنجی ولی سیم مسیش کمی نازکتره یعنی قطرش کمتره...روی سیماش هم یه ورقه نازک فلزی هست..ولی خیلی زود و براحتی هم میشکنن به نظر شما عوض کنم کابلو؟
من هم از این کابل رفتم خریدم فقط به خاطر همون شیلدارش رفتم گرفتم ولی پشیمون شدم قطرش خیلی نازک ولی الان که دارم خوبهنقل قول:
چون سیم تلفن ما نزدیکای کابل 3 فاز و کنتور برق گفتم شاید میدان معناطیسی ای که کنتور و کابلا ایجاد می کنند روی کابل تلفن نویز بندازه رفتم شیلدار گرفتم
از شانس بد ما هم خیلی نازک فکر کنم قطرش 1 میلی متر باشع
کابلای مخابرات فکر نکنم اینا باشه کابلای مخابرات همون کابلای سیاه پوست کلفتند که 2 تا هم بیشتر نیستند قطرشون هم 6 یا 8 یا 2
ولی مخابرات معمولا 6 میلی متر می بنده
بازار قیمت کردن 6 میلی متر متری 500 تومن
اما برای مودم میگن مودم هایی که چیپستشون برودکام باشه برای دفع نویز خوبن یه دی لینک تازه اورده مدل جدیده فک کنم 140تومن قیمتش
من اتفاقا از همین کالای شما خریدم الان هم خوبه
اگر کابلای تلفنتون از کنار کابلای برق نمی گذره برید از همون کابلای پوست کلفت مشکی مخابرات بخرید و قطز 8 میلی بخرید
و اینو هم بگم فرف چمدانی نداره شاید snr در حد 2 تا 3 تا فرق کنه
راستی یکی از دوستان بهم درباره کابلا توضیح داده الان اینجا براتون کپی می کنم
ببینید اگه منظورتون کابل سیاه هست اسمش کابل جنگی هست.
البته اگر همون کابل اصلش رو بتونید گیر بیارید.سیم چنگی هست که نازکتراز مخابرات هست ولی داخلش سیم مسی زنگ زده هست و اصلا مناسب نیست.
بنده تمام سیم ها رو تست کردم و نتیجه گرفتم که بهترین سیم همون سیم سفید افشان برق بهترین پهنای باند رو میده البته نویز رو یکم افزایش میده ولی پهنای باند بیشتر میشه.
اما سیم رانژه هم هست که خوبه اگر بخرید نویز رو پایین میاره و کیفیتش هم مناسب هست که اگر اشتباه نکنم متری 350 هست الان فکر کنم بیشتر شده چون قیمت دوسال پیش رو گفتم
ممنون دوست عزیز از وقتی که میزاری و پاسخ میدی..نقل قول:
ولی من فکر کنم از ای اس پی باشه چون دیشب که باهاشون تماس گرفتم و مودمو بردم سرخط snr اومد رو 26 بعد که کابل بلنده رو وصل کردم و مودمو اوردم تو و چک کردم بازsnrهمون 26 بود واسه چند ساعت هم قطع نشد تا اینکه امروز صبح از صبح تا الان snrاومده رو 6 و چند بار هم قطع شد نتم
نگاه کنید این مشکلو من هم داشتم اوایل تلفن هم خش خش می کرد دیدم پریز تلفنمون هم مشکل داره یه خش خشی تولید میکرد رفتم یه دونه نو خریدم چند روز خوب بود ولی بعدش دیدم هنوز snr نوسان میکنه رفتم کابلو چک کردم دیدم چند جا پوسیدگی داره بعد رفتم پوسیدگیشو گرفتم اوایل خوب بود ولی بعدش دوباره شروع کرد به نوسان بعد رفتم کلا کابل شیلدار خریدم ولی باز هم نوسان کرد و جالب بود که خش خش داشت تلفنمون یعنی هر از گاهی یه خشی می اومد تو تلفن و میرفت همین خش باعث میشه که snr نوسان کنه جالبه 2 بار هم زنگ زدم به مخابرات از شانس من اونروز که اومدن خش خش نداشت گفتن این که مشکل نداره و رفتن پی کارشوننقل قول:
فقط یه چیز میمونه و اینکه مودم من و شما یکیه بدبختی ینجاس که بعضی از بچه ها گفتن مودم 2740 دی لینک ظاهرا مشکل داره
ولی اگر می گید رفتید سر خط و تست کردید به نظرم کابل تلفنو از جایی رد کردید که نویز میندازه روش یا ممکنه پریز تلفنتون مشکل داشته باشه
چون شرکت میگه رفتی سر خط تست کردی و مشکل نداشت پس عیب از ما نیست
راستی یه بار هم شرکت برام از طریق دستگا های خودشون تو تهران بررسی کردند خطمو و گفتن شما چرا اینقدر نوسان دارید منم تایید کردم
بعدش گفتن برو بذار سر خط ببینیم اونجا هم همینطوریه یا نه ولی حال و حوصلشو نداشتم
شما اگر براتون مقدور اول زنگ بزن به شرکت و بهشون بگو برام چک کنید با دستگاتون ببینید مشکل داره خطم یا نه بعد ولی قبلش مودمو ببرید سر خط تا با دستگاه ارزیابی کنن کیفیت خطو
من کلا دیگه از پیریز استفاده ای ندارم چون سیم مخابراط رو که از تو خیابون میاد رو یکسره کشیدم تا مودم یعنی عملا تلفنی در کار نیست.. هر وقت هم بشون زنگ میزنم میگن ببر سر خط هرچی هم میگی بابا والا دفعه قبل هم بردم سر خط تست کردید مشکل داشت زیر بار نمیرن...کاش خونمون اپارتمانی بود میشد وایرلس بگیرمنقل قول:
...از شر قطع و وصلی adsl راحت میشدم...
حذف شود یا سپاس
برای وایرلس گرفتن به نظرم ربطی به خونه ویلایی یا آپارتمانی نداره چون یکی از اقواممون تو شرکت اینترنت رادیویی کار می کرد و حتی برای ما هم که ویلایی خونمون میتونستن ببندننقل قول:
ولی نظرم اینه که شما قرار دادتون کی تموم میشه؟برید آی اس پی رو عوض کنید بعدش ببینید باز همین مشکل هست
نگاه کنید این نوسان snr تا اینجایی که شما چک کردید و من هم چک کردم فقط به 3 عامل دیگه مربوط میشه
1-یا مودم خرابه
2-یا تجهیزات شرکت داغونه
3-یا تجهیزات مرکز مخابراتیتون داغونه
مودم 2740 مشکی و 2730u سفید و 2750u سفید نگیرید چیپستشون ریلتکه بدرد نمیخوره جدیدا هم یه مدل 2730uمشکی اومده چیپستش ریلتکه گول رنگشو نخورید اینو شبیه 2730مشکی قدیمی زدن ولی با اون 2730قدیمی که چیپستش برودکام بود کاملا فرق داره الان فقط مدل 2790چیپستش برودکامه و ارزش خرید داره
دوست عزیز منظورت همین مودم هست؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودم 2740u هست 3 ماه بیشتر نیست که خریدمش شبیه همینه...یعنی برم همینو بگیرم؟
اول میخوام مودم بگیرم مودم خودم همون 2740u هست..چه مودمی بگیرم خوبه واسه نویز...2790 u خوبه؟ تنها تفاوتش با مودم خودم چیپستهنقل قول:
بله خودشه شبیه 2740uهست ولی چیپستش برودکام و فریمورش عالی و بدون باگه 2740u و 2750uسفید و 2730uهای جدید چیپستشون ریلتکه و فریمور سنگین و پر از باگ دارننقل قول:
آره منظورشون همینه ولی به نظرم تحقیق کافی کنید تو همین سایت یه تایپیک بزنید ببینید واقعا تاثیر داره روی نویزنقل قول:
چون من درباره چیپست برودکام حرفای ضد و نقیض هم شنیدم
ظاهرش با 2740 یکیه ولی چیپستش با 2740 فرق میکنه و یه یو اس بی هم میخوره همین
پس یه تاپیک بزنم ببینم بقیه دوستان چه مودمی پیشنهاد میدن... بازم ممنون دوست عزیزنقل قول:
برودکام چیپست امریکایی و ریلتک تایوانیه برودکام چیپست حرفه ایه رو هر خط تلفنی به بهترین شکل لینک رو ثابت میکنه dmtهم فقط رو برودکام وصل میشه من هر دوتاشونو دارم چند وقت پیش خط تلفنم خراب شد و اصلا بوق نداشت با برودکام رو دان استریم 4400لینک رو ثابت میکرد و با dmt تا 7200هم رسوندمش در صورتی که ریلتک حتی برا یه لحظه نتونست لینک رو ثابت کنه dmtهم که روش کار نمیکرد
اونوقت با برودکام 500کیلوبایت سرعت میگرفتم با خط تلفنی که اصلا بوق نداشت
برودکام بهترین نوع چیپسته هر کی هم میگه ریلتک بهتره یا میخواد جنسشو بفروشه یا اطلاعی نداره
یادمه چند تا مغازه تو پاساژ 2730مشکی چیپست برودکام سفارش مصر اورده بودن واسه فامیلمون یکی گرفتم هفته ی بعدش که رفتم اصلا اثری از اون مودما نبود
اوضاع خط داغون بنده همین الان یهویی:n21::n21::n04::n04:
Upstream line rate (kbit/s) 509 Downstream line rate (kbit/s) 2047 Line standard ADSL2+ Channel typeInterleaved Upstream SNR (dB) 22 Downstream SNR (dB) 18.9 Upstream line attenuation (dB) 8.5 Downstream line attenuation (dB) 13 Upstream output power (dBmV) 1.6 Downstream output power (dBmV) -5.4 Upstream CRC 81 Downstream CRC 14 Upstream FEC 97 Downstream FEC 251
دوست عزیز لطفا درباره ی dmt توضیح بدید ممنون
دقیقا مودم های چیپ برودکام عالیننقل قول:
شما خطت خوبه مشکل چی داری؟نباید قطع و وصلی داشته باشینقل قول:
snr زیر 6 نیست
درباره dmt اگر اشتباه نکنم تو همین تایپیک نویز خوندم که ظاهرا کاری میکنه نویزت کمتر بشه ولی متاسفانه صفحه شو یادم نیست
ولی شما نیاز نداری نویز نداری که بخای نویزتو کم کنی
سراغ دیلینک نرونقل قول:
با snr 6 دیسی نشده در صورتی که با دیلینک با snr 12 وقتی pc روشن میکردم دیس کانکت میشد
شما چهار تا خط آخر ببین اینا باید در شرایط خوب صفر باشننقل قول:
fec رو نمیدونم چیه تو مودمم ندارم ولی crc ایده ال 0 ولی به این معنا نیست که همیشه 0 باشه چون به خیلی چیزای دیگه بستگی داره الان برای من 1500 بود ولی 0 داتشمنقل قول:
ولی این مشکل حاد حساب نمیشه این صفحه رو بخونید درباره crc توضیح داده
عزیزم مودم شما مشکل داشته یا شاید مدل خوب d-link رو نگرفتی مدلایی داره که هیچ برندی نمیتونه بهشون برسه tp-link هم که فریمورش خوب نیست و بیشتر مدلاش هم مشکل وای فای دارن همون 8960که بهترین مدلشه و چیپ برودکام روشه مشکل وای فای دارهنقل قول:
برادر من کلا ساختار دیلینک ضعیفه از سال 86 یه دیلینک 322 دارم نویز روش خیلی اثر میذاشت و دیسی میشد و هنوز دارمش سال 91 یه تی پیلینک 8951 گرفتم با همون خط و همون شرایط هیچ مشکلی نداشت احمق شدم فروختمش یه 2740 دیلینک گرفتم فاجعه بود تا pc روشن میکردم دیسکانکت میشد ( فرق نمیکرد snr روی 10 باشه 12 باشه 8 باشه دیسکانکت میشد مگر اینکه کابل لن جدا میکردم بعد pc روشن میکردم بعد از چند دقیقه بازم دیسی میشد ) و وقتی هم دیسی میشد برای اینکه دیسی مجدد نشه سرعت میاورد پایین تا snr بیاد بلا سرعت 470 80 میاورد روی 270 آخر ضد حال فکر کردم مشکل خاصی داره بردم گارانتی مشکل خاصی نداشت معلوم بود که خط یکم نویز داشته باشه مودم تعطیله بعد از 10 روز با 18 تومان ضرر ردش کردم رفت پس مودم من مشکل نداشته کلا مشکل داره با خطی که نویز دارهنقل قول:
قضيه dmt چيه؟ألان من وضعيتم اينه
چيپ برودكام.ريلتك واسه من max rate بالأتري ميده حدود ١٠٠٠ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها چرا adslمن هر وقت دوس داره وصل میشه هر وقتم مودمو خاموش میکنم باید صبر کنم تا یه روزی وصل بشه
Sent from my C5302 using Tapatalk
نگاه کنید تویه تنظیمات مودم جایی هست که متونید انتخاب کنید مودم در چه حالتی باشه در adsl یا adsl2 یا...باشهنقل قول:
dmt هم چنین حالتی داره شما اگر فقط حالت dmt رو انتخاب کنید تغییراتی تویه کیفیت خط و نویز خط می بینید امتحان کنید ببینید درسته یا نه
چون برای من فرقی نکرد
این پروتکل نویز خط و میگیره . معمولا تو خط هایی که فاصله از مرکز دارند استفاده میشهنقل قول:
قضيه dmt چيه؟ألان من وضعيتم اينه
دوستان چند روزه یه مشکل اساسی دارم
از شاتل نت دارم و خط فکرر دور بر 12 و یا 15 بسته شده
ولی این وسط مشکلی که هست اینه نمیدونم خط نویز داره یا نه که به شدت مشکل کانکت شدن دارم (( کانکت میشم پیج لود نمیکنه و فقط به زور تلگرام بالا میاد -- سرعتش انگار خیلی کمه در حالی که 12 مگ هست ))
مشخصات خط
سوال اصلیم اینه
اینکه شرکت خط رو روی 12 یا 15 مگ بسته باعث ایجاد نویز شده که این همه SNR پایین اومده ؟؟؟؟
دوم
چون پشتیبانی فنی گفت نویز خط چک بشه
و اگه هم چک بشه فکر کنم خط رو پایینتر میبندن
چطور هست که سرعت خط رو وقتی پایین میارن نویز برطرف میشه و SNR بالا میره ؟؟
سوم
مشخصات خط که تو عکس مشخصه
این همه نویز مربوط به خط هست یا سرعت 15 مگی که بسته شده ؟؟
سیم کشی مشکل داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه زودتر جواب بدید ممنون میشم
به شدت مشکل دارم و نیاز دارم
با تشکر