داداش چرا دیماریا پستش اونجا هست.نقل قول:
Printable View
پس جیمز یا داداش کوچیکه کریس :n02: کجاس :question:نقل قول:
خوب دیماریا هافبک دیگه تو همون پست بازی میکنه اکثرا !نقل قول:
جیمز هم که هنوز نیومده اینو واسه فیفا 14 الان گفتم :دی .گرنه تونی کروسو هم باید میذاشتم !
دفاع خطی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من اساسا به دفاع خطی اعتقاد دارم ! هیچ راه نفوذی هم نداره ! :n02:نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی.نقل قول:
آقا این ایران رو هیچ جوره نمیشه بیاریم تو این بازی ؟ :دی
نسخه ی کامل fifa14واسه pcکی میاد
مد ModdingWayرو نصب کن.نقل قول:
آقا این ایران رو هیچ جوره نمیشه بیاریم تو این بازی ؟
یعنی چی ؟ دو ماه دیگه فیفا 15 میاد اومدی اینجا سراغ نسخه ی کامل 14 رو میگیری ؟ :n04:نقل قول:
نسخه ی کامل fifa14واسه pcکی میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داداش تا 10 روز دیگه پچ میاد یا نه کارخیلی مهمی دارم. فقط یه جواب داره آره یا نه ممنون؟
داداش چون کارت خیلی مهمه باید بگم نه نمیادنقل قول:
فقط دوتا سوال پیش اومد یکی اینکه دلیل تکرار پست هاتون در تایپیک چیه و دو اینکه کدوم پچ رو میفرمایید؟
هرپچی که بعد از 3.10 باشه
دوستان عزیز میشه ترکیباتون رو ارائه بدین به همدیگه.
سلام دوستان من آخرین پچ فیفا (3.10)رونصب کردم به نظرتون آلمان قویتره یا رئال.نمیدونم کدوم تیم بشم؟کمکم کنین.
داداش من تو xbox360 بازی می کنم ، از کجا باید اقدام به نصب این مد کنم ؟نقل قول:
سلام دوستان یه سوال ؟؟؟؟ من فیفا رو رو پلی 3 و ایکس باکس بازی کردم چرا رو پلی 3 انقدر کیفیتش پایئنه و به صورت فوق اچ دی اجرا نمیشه ....؟؟؟ رو ایکس باکس عالیه کیفیتش !!!!!!!!! . میخواستم بدون مشکل از کجا میتونه باشه رو پلی 3 کیفیتش خیلی پائینه ؟؟؟؟؟؟؟ممنون
این پچا ماله pc اٍ !نقل قول:
می دونم ، برای 360 باید چیکار کنم !نقل قول:
دوستان داخل کریر مربی تیم ملیم میخوام چندتا بازیکن رو دعوت کنم به تیم اما هرکاری میکنم نمیشه
میشه دقیق و مرحله به مرحله توضیح بدین؟
-------------
فهمیدم خودم ممنون :دی
دو تا سوال در مورد کریر :
چرا اینقدر خرید بازیکن تو کریر مشکله ؟ هر چی پیشنهاد میدی و قیمت رو میبری بالا یا دستمزد رو افزایش میدی ولی قبول نمی کنن . مثلا لاپورته 75 هست اما با 45 تا هم باشگاه راضی به انتقال نمیشه .
یکم در مورد این بخش فروش و خرید بازیکن توضیح بدید لطفا
یکی هم این ایمیل ها که کچلمون کرد . کدوم ایمیل ها مهم تره ؟
شرمنده تازه کاریم در مورد کریر چندان تو باغ نیستیم :n02:
بازیکن باهاشون تاق بزن
من اکثرا یه بازیکن میدم یکیم میگیرم
نیمار قیمتش 45 میلیون بود با falcao عوضش کردم که قیمتش خیلی بیشتر از نیمار بود و قبول کرد باشگاه :n02:
وقتی هم میخوای حقوق هفتگی بازیکن رو تعیین کنی 1st crusial team player رو انتخاب کن که خیلی تاثیر داره
مرسینقل قول:
کارایی که گفتین رو انجام دادم ولی هنوز تیم ملی ایران ندارم...
تو کیک آف قسمت تیم های بین الملی رو گشتم ولی ایران نبود...
ویرایش:
درست شد. باید بعد از انتخاب دیتا 5 تنظیمات رو ذخیره می کردم.
سلام دوستان دفاعم ضعیفه کمکم کنین
فیفا ورلد رو نصب کنید آنلاین بزنید خیلی حال می ده
دوستان راه حلی واسه دفاع کردن پاسای هوایی پشت مدافع حریف دارین لامصب همش میرسه به هدف یک استپ میکنه دفاع محو میشه میره گل
سعی کن دکمه پرسو به طور مداوم نداشته باشی ! :n16:
دفاع تاکتیکال و مارک کردن هم کم تاثیر نیست ! جواب میده !
دوستان فیفا ورلد تیمهای باشگاهی رو هم داره؟
ببخشید من تازه عضو شدم می خواستم بدونم که چجوری بایستی یه لیگ مثلا لیگ اسپانیا رو بازی کنم
درمورد ترکیب قوی صحبت کنین
سلام دوستان من ممکنه سوالم تکراری باشه ولی اگه میشه جواب بدید :
شوک سمت راستم غیر فعاله با نرم افزار X360 هم تنظیمات رو انجام دادم تو فولدر بازی سیو کردم ولی موقع اجرا از بازی میپره بیرون چه راهکاری دارین ؟؟؟
منظورت کدومه اگه ورلد کاپ رو می گی که نه نداره ولی اگه فیفا ورلد که واسه pc اومده رو می گی آره دارهنقل قول:
البته فقط آنلاین هست که رایگانه
درمورد ترکیب های قوی صحبت کنین
HFSO3 ترکیب قوی هست فقط حواست باشه نترکونتت:n02::n02:نقل قول:
منظورت چیه ترکیب قوی؟ از نظر بازیکن یا سیستم؟
دوست عزیز شما تا بازیتو خوب نکنی تمام ترکیب های ممکن رو هم امتحان کنی نمیتونی معجزه کنینقل قول:
اینکه شما مثلا مودریچ رو یه سانت بیاری عقب یا جلو ، تا بازیتو خوب نکنی تاثیری نداره ، تمرین کن ، تیمای ضعیف رو بردار ، برو روی legendary و تمرین کن
موفق باشید:n16:
این ترکیب من وقتی که با رئال بازی میکنمنقل قول:
درمورد ترکیب های قوی صحبت کنین
تهاجمیه خیلیم باهاش حال میکنم :n02:
البته با روش بازی من جوره حالا شما هم یه امتحانی کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناگفته نماند حرف محمد هم درسته
لوپز دروازه ؟ :n04::n04::n04:
ای بابا یعنی کسی اینجا نیست مشکل منو بدونه ؟؟؟نقل قول:
شما کاسیاس بذار :n02:نقل قول:
لوپز دروازه ؟ :n04::n04::n04: