اکبر جون تو چه دستگاهی رو پیشنهاد میدی؟:46:نقل قول:
Printable View
اکبر جون تو چه دستگاهی رو پیشنهاد میدی؟:46:نقل قول:
اره ولی چیز خاصی نداره دو روزه از صبح تا شب فقط فوتبال هلند اسپانیا رو نشون میده :دینقل قول:
سیگنالشم فعلا ضعیفه هی کند میشه تصویر
من پیشنهادم بلوسنس و بعدشم لومکسیهنقل قول:
منم میگم لومکسی بخاطر کنترل فوق العادش که حتی از تلویزیونمون هم بهتره.نقل قول:
دوستان تا 75000 تومن چه دستگاهی پیشنهاد میکنید؟دیگه ضبط برنامه رو حداقل داشته باشه
-----------------
این دستگاههایی که dvd میخوره قیمتش چنده؟؟؟
اکبر جون تو که ابن همه زحمت کشیدی یه دونه ام لینک کانورتور معتبر برام بیاب تا فرمت ts رو به فرمت های دیگه تبدیل کنه!:40::11:
یه دونه ام نرم افزار برای ادیت فیلم تا قسمت های اضافیشو پاک کنم یا قسمت هایی رو که میخوام بردارم!:10:
برای تبدیل فایلهای ts از نرم افزار tmpg استفاده کننقل قول:
لینک دانلود
[PHP]http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://saamabusiness.persiangig.com/software/TMPGEnc%20Video%20Mastering%20Works%205.0.5.32.zip[/PHP]
و برای تقطیع ، ویرایش و تبدیل سایر فرمتهای فیلم از xilisoft استفاده کن
[PHP]http://-------------.com/2012/02/Xilisoft-Video-Converter-Ultimate-v7.1.0.20120222.php[/PHP]
[HTML]http://-------------.com/2012/02/Xilisoft-Video-Converter-Ultimate-v7.1.0.20120222.php[/HTML]
نمودنم چه مرضی انجمن، میهن دانلود رو توی لینک دانلود نمایش نمی ده
------------- و بقیه آدرس
سلام دوستان
من یک گیزنده دیجیتال ایکس ویزن یو اس بی (واسه لپتاپ)خریدم برنامه خودش خوب نیست همش هنگ میکنه و در کل با هیچ راهی هم بسته نمیشه همش مجبورم لپتاپ رو با کلیدش خاموش کنم خب اگه همین جوری پیش برم پدرش درمیاد دیگه واسه همینم میخاستم یک چند برنامه معرفی کنید که با هاش بتونم به راحتی همه شبکه ها رو بگیرم +کانورتر برای تبدیل فیلم ضیط شذه توسط اون برمامه به فرمت های رایج + لینک دانلود حالا اگه لینکی نمیدین برنامه ها رو فقز معرفی کنید
در ضمن من تله تکس رو فارسی ندارم یک سری حروف و کلمات عجق وجق نشون میده برای حلش چی کار کنم
در ضمن از ویندوز مدیا هم استفاده کردم برای بار اول خوب بود ومیگرفت ولی الان میگه دیوایس رو نمیشناسه در صورتی که هم وصله کارت _(مدل3100) و با برنامه دیگه مشکلی نداره
بعدش چرا اطلاعات ای پی جی برام نشون داده نمیشه
منتظر پاسخ های سبزتون هستم
خیلی ممنون
win 7 x64 ultimate oem
سلامنقل قول:
فکر کنم بد نیست نرم افزار --- viewer رو هم یه امتحانی کنی.
در مورد epg هم ، کدوم شهر هستی؟
نرم افزار برای تبدیل هم که دوستمون آقا اکبر یکیشو معرفی کرد ، یه نرم افزار دیگه هم وجود داره که 20 مگابایته اینم لینک دانلودش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود نرم افزار WINDOWS MEDIA CENTER ویندوز هفت عالیهنقل قول:
فرمت ضبط شده هم WTV هست که کانورتر هاش زیادن یه سرچی بزنی پیدا میکنی:11:
رضا جان دستت درد نکنه ولی هیچکدوم چون تریال هستند بیش از 30 سانیه ادیت نمیکنن!:41:نقل قول:
من مشهد هستم این بفل گه بود
بعدش این که من به غیر از اون دیگه چه برنامه ای سراغ ئارید که باهاش بشه از ریموت همراه دستگاه استفاده کرد
ممنون
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
آره عالیه ولی این ارورو میده:نقل قول:
این پیغام برای این هست که گیرنده شما درست به سیستم نصب نشده یا درایور اون نصب نیستنقل قول:
نداره از ما!قبلا وقتی نمایش نبود جام جم بود اما از وقتی که نمایش اومده جام جم نیست!نقل قول:
نقل قول:کسی نمیدونه جواب اینا رو؟!نقل قول:
بعدشم:
در سایت مادیران برای بررسی گارانتی دستگاه وقتی شماره سریال میزنی یه صفحه دیگه میاد یعنی فک کنم خرابه! pcdvb-2100
تو برگه دستگاه زده تاریخ اتمام گارانتی 10 / 90
من تابستون گرفتمش اون موقع هم زدم تو سایتش دیدم بیش یک سال براش گارانتی زده حالا دقیق میخوام بدونم سایتش نمیزاره فک کنم خرابه.
حالا اگه دستگاه من خراب باشه من اینو ببرم به نمایندگی گیر نده بگه تاریخش تموم شده برای اطمیناش میشه از سایت مادیران فهمید که اونم نمیدونم چرا اون بخشش خراب شده!!
اینم اون قسمت:
شماره سریال میزنی نمیاره لطفا شما هم تست کنید.
اگه میشه هم بهشون ایمیل کنید.
توجه هم فک کنم نمیکنن!! :13:
خودمم هم بهشون گفتم ایمیل کردم نزنگیدم شاید بزنی بگی یه جوابی بدن.
اگه میشه یکی بزنگه بگه.
ممنون
سلامنقل قول:
من دقیق نفهمیدم منظورتون چیه. اگه صدا و تصویر ندارید و آنتنتون سالمه احتمالا مشکل نرم افزاری هست. روی یه سیستم دیگه چک کنید ببینید چی میشه.
به نظر من هر چی کدک و رمز گشای صوتی تصویری روی سیستمتون نصبه پاک کنید و برنامتون رو هم دوباره نصب کنید. اگه نشد ویندوزتون رو دوباره نصب کنید! و اگه بازم نشد اونوقت برای گارانتی و تعمیر اقدام کنید!!!
سلام دوستان
سال نو همگی مبارک
راستش من فیلم ملک سلیمان را که با le 1008 ضبط کرده ام داخل کامپیوتر 5 تکه شده ولی با خود دستگاه یک تکه هست .
در کامپیوتر به این شکل ذخیره شده :
IRIB_NAMAYESH-03222012-2059.mts
IRIB_NAMAYESH-03222012-2059.mts1
IRIB_NAMAYESH-03222012-2059.mts2
IRIB_NAMAYESH-03222012-2059.mts3
IRIB_NAMAYESH-03222012-2059.mts4
چیکار باید بکنم تا یک تکه بشه ؟
با تشکر
با این برنامه HJ-Split. تکه ی اول رو داخل برنامن وارد کن از قسمت join خودش بهم میچسبونهنقل قول:
s2.picofile.com/file/7336134301/hjsplit_3_0.rar.html
نقل قول:
برنامه اصلا فایلها را نمیشناسه!!!
شبکه نمایش رو روی ماهواره چجوری بگیریم؟
میدونم جاش اینجا نیست ولی اگه کسی میدونه بگه:11::11::11::11:
........
ویرایش: روچه ماهواره ای و چه فرکانسی؟
با این برنامه نمیتوانی این فایلها را بهم بچسبانی.نقل قول:
یکی از راه حلهایش تبدیل این فرمت به mkv و بعد استفاده از mkv merge gui است.
البته شاید این برنامه فایلهای m2ts را هم شناسایی کند.
یه امتحانی بکن.
برای وصل کردن اون فایلها برید تو گوگل جستجو کنید: video joiner اگه فرمت فیلم رو هم به چیزی که گفتم اضافه کنی هم شاید یه برنامه مخصوص بیاد.
یه چیز که میخواستم شماره سریال برای نصب رو که تو سایت مادیران گذاشته شده رو به اونایی که شماره سریال نصب برنامه totalmedia رو ندارن بدم.
لینک:
من جديدا كانالهاي ديجيتال را از طريق led سامسونگ گرفتم .
مشكلي كه دارم اينه كه چون كابل را از يك سمت اتاق به سمت ديگه بردم
زماني كه از كنار كابل رد ميشم روي كانالهافريز شديدي ميفته !!
توضيخ اينكه توي آپارتمان از آنتن مركزي استفاده ميكنيم
الان رو یه سیستم دیگه هم تست کردم اصلا سیگنالی نمیاره!! دستگاه رو سیستم میشناسه ولی سیگنال نمیده.نقل قول:
فکر کنم مشکل از اینه که وقتی داشتم آنتن رو براش درست میکردم قبلا وقتی یه طرف سیم به دستگاه وصل بود و دستگاه هم به کیس وصل بود و کامپیوتر هم روشن بود من اون طرف سیم که از کنار پنجره رد میکردم پایین پنجره هم کولر بود از کنار همین کولر رد میکردم و این طرف کابل که جلوش لخت بود میخورد به کولر چند بار فکر کنم برای درست کردن آنتن اینکارو کردم بعد آخرین باری که رد کردم سیگنال نیومد بعد اینجوری شد.
فکر کنم یه چند باری هم با کارد یه طرف کابل رو هی درست میکردم وقتی اون طرف کابل وصل بود به کیس!! شاید از اینه. یه بارم فک کنم سیستم یه چیزیش شد که یهو خاموش شد!! فکر کنم اون طرف کابل به یه چیز فلزی خورده بود فک کنم دقیق یادم نیست چطوری بود.
شما احتمالا کرکشو درست انجام ندادی دوباره سعی کن. و اگر بازم نشد ورژنهای دیگه این دوتا برنامه رو از نت پیدا کننقل قول:
راستی شما می تونید از این لینک هم یه سری برنامه در ارتباط با فایلهای ضبط شده دیجیتال دریافت کنید
[PHP]http://digitaltv.vcp.ir/?cat=ob244a[/PHP]
سلامنقل قول:
فکر کنم الان دیگه باید ببریش گارانتی برای تعمیر! :31: چون فکر کنم قطعه ای چیزی ازش سوخته.احتمالا همون موقعی که برخورد کرده به کولر، توی بدنه ی کولر برق بوده و سوخته. شاید هم دو تا سیم به هم وصل شدن و اتصالی کرده. باید بیشتر احتیاط میکردی.
به هر حال بهترین کار اینه که ببری نمایندگی برای تعمیر. خدمات پس از فروش برای همینه دیگه.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hossein_0907 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
......
راستش من فیلم ملک سلیمان را که با le 1008 ضبط کرده ام داخل کامپیوتر 5 تکه شده ولی با خود دستگاه یک تکه هست .
در کامپیوتر به این شکل ذخیره شده :
IRIB_NAMAYESH-03222012-2059.mts....
بهترین برنامه برای تبدیل فایل های ضبط شده، TMPGEnc هست.نسخه ی 5.0.6.38 این برنامه رو توی گوگل جستجو کنی پیداش میکنی. بعد از اینکه نصبش کردی کرکش کن و برو توی پوشه ی نصب شده و پسوند فایل های RU رو به EN تغییر نام بده تا برنامه انگلیسی بشه. به هیچ وجه پچی که برای انگلیسی کردن برنامه ارائه شده رو نصب نکن چون برنامه به هم میریزه.
من خیلی دنبال برنامه برای اینکار بودم و بهترین برنامه ای که پیدا کردم همین بود. فقط پسوند تمام فایل ها رو به mts تغییر نام بده تا برنامه بشناستشون. میتونی bitrate رو هم که خیلی زیاد هست رو کمتر کنی تا حجم فایل کاهش پیدا کنه.
خوب من انقد خوشحال این بودم که تازه فرستنده اینجا تازه افتتاح شده و گیرندم هم شبکه ها رو میگیره اینا یادم نبود که دقت کنم!! :31: :27:بعداً فهمیدم!نقل قول:
راستشو بخوای در گلستان آخرای تابستون میخواستن افتتاح کنن که نکردن منم فک کنم یه ماه قبلش گرفتم گیرنده رو. بعد افتتاح هم نشد و رو دستم موند و آخرای اسفند چند استان یکی هم گلستان با هم افتتاح شد!! اگه نگرفته بودمش الان یه نسخه بالاترش اومده مال مادیران هست pcdvb-3100 اینو میگرفتم خوکشل هم هست! D:
الان یه مشکلی هست که گارانتی دستگاه انقضاش رو زدن رو برگه تو کارتنش 30/10/90 بعدش اگه دقت کردی یه سریال داره و تو سایت مادیران هم یه قسمت برای بررسی گارانتی دستگاه هست من که تابستون خریدمش باید دیرتر تموم بشه نه اون تاریخی که گفتم!!! حالا این سایت مادیران راستشو میگه اینم لینکش:
شماره سریال دستگاه رو میدی بعد بهت میگه چند روز باقی مونده و کی دستگاه رو خریدی. مال من چند ماه هنوز هست.
تو هم اگه یکی از دستگاه مادیران رو داری برو اونجا شماره سریال رو بزن ببین چی میگه.
حالا میخوام بدونم اگه ببرمش گارانتی چی بگه؟ گیر نده؟! اون که فک کنم برگه گارانتی داخل کارتن رو نگاه کنه.
حالا من یه فکری کردم میخوام از اون صفحه که دادم یه پرینت بگیرم و بهش ببرم و نشونش بدم تا بدونه. چطوره؟! :31:
سلام.
از طریق Windows media center کانالهای دیجیتال را دریافت می کنم. از طریق منوی کوچک در پایین سمت چپ دکمه هایی قرار دارد که به Tehetext دسترسی پیدا میکنم. مشکل اینجاست که Teletext نمایش داده شده به زبان چینی (فکر میکنم) است الیته شاید هم به زبان دیگریست! چطور می توانم آن را فارسی کنم؟
ظاهرا برای فارسی کردن تلتکست در گیرنده های کامپیوتر راه حلی وجود ندارهنقل قول:
این کتاب یا به تعبیری نرم افزار که قرار است هر فصل یکبار منتشر شود ، حاوی کلیه اطلاعات فرکانس های
پخش دیجیتال زمینی درکلیه استان ها ، حتی فرستنده هایی که به طور آزمایشی در حال پخش هستند ،
شهر های تحت پوشش هرفرستنده ، نام ایستگاهی که فرستنده از آن پخش می شود ، اسامی شبکه های[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در حال پخش از فرستنده مربوطه ، تاریخ افتتاح فرستنده ، اخباری در زمینه های گوناگون پخش دیجیتال زمینی
مانند فعال شدن راهنمای الکترونیکی شبکه سه ، یا مثلا شروع پخش آزمایشی شبکه ورزش ، توضیح مفصل و
کاملی در رابطه با سیستم پخش دیجیتال زمینی و... می باشد. این نرم افزار در دو قالب جاوا و EPUB تولید
شده است که بسیار مفید می باشد و نیازی به اتصال به اینترنت ندارد و هر لحظه کلیه اطلاعات فرکانس های[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دیجیتال کل کشور در موبایل شماست. در ضمن هر گونه پیشنهاد و انتقاد در رابطه با کتاب و اخبار خود را در
رابطه با پخش دیجیتال زمینی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل کنید تا در نسخه های بعدی مورد استفاده
قرار گیرد. پیشنهاد می کنم نرم افزار را دانلود کنید تا از مزایای بیشتر این نرم افزار بهره مند شوید. دوستان
لطفا پیشنهاد ها ، انتقادات ، نظرات ، اخبار خود را از ما دریغ نکنید تا در نسخه های بعدی مورد استفاده قرار
گیرد. در ضمن نرم افزار دارای موتور جستجو می باشد و مثلا شما میتوانید با نوشتن فرکانس مورد استفاده یک
فرستنده به اطلاعاتی درباره آن اعم از شبکه های در حال پخش از آن ، شهر های تحت پوشش ، نام
ایستگاهی که فرستنده از آن پخش می شود و... دست پیدا کنید و حتی شما می توانید قسمتی از نرم افزار
را برای دوستان خود اس ام اس بزنید و جالبتر اینکه با بلوتوث می توانید از داخل خود نرم افزار ، نرم افزار را به
وسیله دیگری ارسال کنید.
واقعا؟؟؟؟؟نقل قول:
ای بابا. حالمونو گرفتی!
شما مطمئنی؟
تو برنامه بروز میگفت که یه فایلی رو از شبکه مورد نظر ضبط کنید ، بعد با نرم افزار VLC PLAYER بازش کنید و بعد گزینه تله تکست رو بزنید و ازش استفاده کنید ، حالا نمی دونم کارسازه یا نه!!نقل قول:
مطمئن که نیستم اما من خودم کارت اینترنال kworld دارم که نرم افزار tivme داره و قبلا که با پشتیبانیش صحبت می کردم این طور می گفت
والان هم تلتکست فارسی ندارم و توی راهنمای الکترونیکی برنامه ها فقط بعضی از حروف فارسی زو نشون میده حالا امروز با پشتیبانی kworld جهانی مکاتبه می کنم
سلامنقل قول:
من از مادیران خوشبختانه(یا بدبختانه) فقط یه موس دارم که اونم شماره سریال نداره و از همون اول هم خراب بود! بهتره هر چه زودتر ببریش گارانتی و ببینی چی میگن. همون پرینت رو هم ببر.
ویرایش: شماره سریال موس رو پیدا کردم و زدم که نوشت گارانتی تموم شده. تاریخ شروع و پایان گارانتی رو هم زده بود. فکر کنم خودشون هم از تو سایت چک میکنند گارانتی رو.
مشکل تلتکست نرم افزاری هست و با دستکاری برنامه و یا اومدن برنامه های جدید احتمالا حل میشه. چند جا توی اینترنت دیدم که این مشکل رو حل کرده بودن.نقل قول:
نوشته شده توسط ak313 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا برای فارسی کردن تلتکست در گیرنده های کامپیوتر راه حلی وجود نداره
با سلام و عرض شادباش به مناسبت سال نو به همه عزیزان
تلتکست فارسی به طور کامل توسط نرم افزاری به نام DVBviewer 4.9.0 پشتیبانی می شه
علاوه بر این اگر از نرم افزار DVBviewer 4.5.0 هم می تونه به کمک پلاگین و فونت فارسی تلتکست اون رو نمایش بده (هر دو تحت عنوان زبان عربی)
من الان امکان آپلود عکس ندارم اما اگر دوستان موفق نشدن و کنجکاو بودن عکس کامل می گیرم و ارایه می کنم.
مشکلی وجود نداره و این مشکل باید به صورت نرم افزاری حل بشه (توسط نرم افزاری که استفاده می کنید)
دوستان من دستگاه لومکسی1007 دارم
epg کانالهای آی فیلم و پرس تی وی فعاله ولی برای شبکه 3فعال نیست!!چیکار کنم درست بشه؟؟؟
سلام
من میخوام یکی از این گیرنده های دیجیتال usb برای کامپیوتر بگیرم. میدونید اینا با همون آنتن خودشون کار میکنند یا نه؟ من اصلا نمیتونم از آنتن هوایی استفاده کنم. اگه نمیشه که بیخود پول هدر ندم.:31:
سلامنقل قول:
حتما باید به آنتن هوایی وصل بشه .
انتن خودشون کارایی ندارن در حال حاضر .
دوست عزیز در حال حاظر وفعلا epg شبکهای دو -سه-نمایش-مستند فعال هستند اما بروزرسانی نمیشوند .نقل قول: