سایتشو گذاشتم لینک تست فایروال نیس لینک تست بانکینگ و باج افزاره ک فایروال هم وظیفش همیناسنقل قول:
الان خود لینک یمزارم فایل پی دی اف
سایتشو گذاشتم لینک تست فایروال نیس لینک تست بانکینگ و باج افزاره ک فایروال هم وظیفش همیناسنقل قول:
الان خود لینک یمزارم فایل پی دی اف
شما چرا متوجه نمیشید؟نقل قول:
من میگم دو محصول در برابر حملات زیرو-دی آسیب پذیر بودند.... دارم حرفه ای حرف میزنم، دارم تحلیل میکنم. اونوقت شما میگید ستاره!!
دلیل ستاره این هست که سایت AV-Test میانگین حفاطت را برای تست اول 98 درصد و برای تست دیتابیس 99 درصد قرار داده و طبیعتا Avest و AVG میانگین را کسب کردند (یکبار دیگه به عکسهام نگاه کنید).....ولی ما که کور نیستیم و داریم میبینیم که حفاظت کامل را در برابر جملات زیرو-دی نداشتند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم تست :MRG Effitas Online Banking / Browser SecurityCertification Project –
این اخرین تستشه خب؟ محصولات همه هم متعلق به سال 2016 بوده هنو 2017 تست نشده
اول یه توضی بدم او ن ستونای نارنجی ک دیدی تو فایل اینا معنیش اینه ک رفتار شناسی انتی ویروس بلاکش کرده
اون ستونای قرمز نشون میده ک نرم افزار نتونسه این کارو انجام بده و فیل شده سوخته
عذر میخوام اینو اصلاح کردم اشتباه گفته بودم ستونای نارنجی کاری به اپدیت دیتابیس ندار مربوط به رفتار شناسی هست
من در کنار انتی ویروسم زمنا هم استفاده میکنم امرو دیدم اصن زمنا تایپکش اپدیت نشده تعجب کردم باور کنید بهترین مکمل انتی ویروس همین زمناس من خیلی وقته استفاده میکنم ازش زمنا متعلق به شرکت ترکیه ای هست کلی هم جایزه برده حتما نصب کنید هیتمن پرو هم خوبه ولی هیتمن کرکش مشکوکه همینطور درس کرک نمیشه
ببینید بهترن قعلا نورتن هست واقع بین باشیم خواهشا ولی خب نورتن واسه ایران کار نمیده تحریمه
آهان، پس کار فایروال اینهاست!!نقل قول:
خوبه امشب ما بعد از سالها گمراهی، روشن شدیم:n02:
من فکر میکردم تست فایروالها، تست نفوذپذیری در برابر حملات ورودی و خروجی هست!
Input protection , Output protection
من عذر میخوام.:n16:
گفتم تست فایروال نیس منم نگفتم تست فایرواله گفتم بانکینگ از اول تا اخرش
من مظورم از فایروال تو اون جمله وب شیلد هستش کومودو وب شیلد نداره اوست داره ملومه ی نخسه رایگان نمیتونه ب پای اوست پولی برسه شما میخوای یه چیز مجانی رو بگی بهتره اوسته پولیه ؟ مگه مشه.... فایروال وظیفه عمدش حفاظت سیستمه در مقابل هکر و چک کردن پورتها و چک کردن نرم افزار های متصل به اینترنت و این صبحتا حالا کو هک واجب تر بانکینگ نت گردیه این جا
شما بعد سال ها روشن نشدی شما رو کومودو مانور میدی چون فقط یه فایروال خوب داره داره همین واسلام نه دیتکشن قوی ای داره نه واسه بانکینگ خوبه نه حفاظت داره در مقابل باجگیر ها هیچی
اقا من تموم چ فایده این بحثا کومود رو استفاده کنید :n16:
من با سند مدرک توضی دادم ک اوست صد در صد بهتره
دیگه صلاح خودتو ن رو خودتون میدونید من بحث رو علمی کردم دیگه ادم منطقی میفمه کجا چ خبره
با سلامنقل قول:
اینکه بحثی در مورد مزایا و معایب دو محصول صورت میگیره و هر کس بنا به تجربه اش خوبی ها و بدی های محصول رو شرح میده رو باید به فال نیک گرفت به شرطی که جوابها
دوستانه باشه نه به قصذ تخریب و القای دیدگاه خود. این بحث ها به انجمن جون میده.
کاش جناب sunshineboy کمی پست هاشون رو تجمیع کنند و از نوشتن چند پست متوالی و جدا جدا خودداری کنند.
من در مورد اون جمله شما که فرمودید یه محصول رایگان نمیتونه به پای یه محصول پولی برسه (البته اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم. جمله بندی اون قسمت کمی شاید نیاز به اصلاح داشته باشه)
من می تونم براتون محصولات رایگان زیادی رو مثال بزنم که از نمونه های پولیش تو بعضی زمینه ها بهتر بودن. یه نمونه اش سیستم عامل لینوکسه که علاوه بر رایگان بودن و کد باز بودنش در خیلی از جنبه ها از ویندوز بهتره. یکی از همین جنبه ها اتفاقا امنیت بیشتره.
من ک تخریب نکردم اتفاقا من رو سند حرفم زدم از خودم نگفتم کنقل قول:
من میخوام بدونم کومودو پروتکشن بیشتری اراائه بده نسبت به بقیه؟ کومودو درامدش از محوصلات تجاریشه پروتکشنی نداره فقط پیشگری داره در صورتی ک توی تست ها هم همچین چیزی نیست ما فرض میکنیم کومودوی رایگان بهتره اوست و سایز انتی ویروس های پولی هست چ منفعتی برای کومودو داره؟ ایا واقعا اون میاد یه سیستمی ازائه بده ک بهتر از نرم افزار های پولی باشه؟ در صورتی ک این فقط فرضیه است تو تست ها کومودو ضعف ترین بوده یا نبوده
الان شما میگی ویندوز 10 ضعف تر لینکوس؟ چ طوری میگی لینوکس بهتره وقتی ک همه نمیتونن ازش استفاده کنن وقتی یه بازی روش اجرا نمیشه ب چ دردی میخوره بعله شاید بهتر باشه تو مصارف خاص واسه کاربر عادی و عموم مردم مسلما ویندوز 10 بهتره صد در صد از هر جنبه ای بهتر باشه از نظر ساپورت نرم افزاری و خیلی چیزای دیگه وقتی یه بازی روش اجرا نمیشه و خیلی چیزای دیگه ...
بعله میشه نرم افزار رایگان هم بهتر از نرم افزار پولی باشه مثل پت پلیر ک بهتر از همه ی نرم افزار های پولیه مدیاپلیر ک نه ولی بهتر از بیشتروشون هست ولی بحث امنیت جداس امنیت فقط با هزینه به دست میاد نه به صورت مجانی تازه خیلی از همین نرم افزار های رایگان مث پت پلیر مثل همین نرم افزار qihoo اینها بعضا درامدشون از فروش اطلاعات شماس! شما اگه بری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی ببینی حالا شاید نه در باب فروش بلکه چیزای دیگه ک وقتی ترجمشو بخونی میگی پیش خودت نه خوشم نمیاد!! !! از این مثال ها زیاده... با اینجال بگذریم این بحث فایده نداره مث جناح س...ی..ا.سی مورد علاقه افراد یا تیم مورد طرفدار میمونه تقریبا هر کس دلایل خودش رو داره موفق باشید
:n02::»:»
با سلامنقل قول:
من هم منظورم این نبود که شما تخریب کردید منظورم این بود که سعی بشه در تمام بحث ها ، بحث از حالت دوستانه خارج نشه . حالا چه اون بحث چه هر بحث دیگه ای که اینجا قراره رخ بده. منظورم به شخص خاصی نبود کلی گفتم.
البته با پست فوق شما من میخوام بحث رو یه اشل ببرم بالا و فقط در مورد کومودو و اوست صحبت نکنم چون بحث خوبی یا بدی کومودو و اوست کم اهمیت تر از بحثی است که من میخوام در مورد مدل نرم افزارهای تجاری کدبسته و آزاد کد باز بکنم. البته به چند استدلال شما قبل از اون بحث هم جواب میدم
اینکه می فرمایید چه دلیلی داره کومودو به صورت مجانی واسه ما کار کنه . خوب باید بگم کومودو این کار رو نمیکنه.
اتفاقا کومودو با وجود داشتن نسخه رایگان برای بسته امنیتی نسخه های پولی بسته های امنیتی شو هم داره و اونو رو خیلی عادی مثل بقیه آنتی ویروس ها میفروشه.
جالبه حالا بحث اینجا بین کومودو و اوستی است که خود اوست هم نسخه رایگان داره و هم نسخه پولی . خوب خیلی راحت میشه گفت اینکه اوست نسخه رایگان میده
چون دلش برا ما سوخته؟ نه نسخه رایگان این آنتی ویروس ها راهی است برای تشویق کاربر برای خرید نسخه پولی . حالا بعضی از آنتی ویروس ها مثل کسپرسکی این نسخه های رایگان رو ندارن.
حالا برگردیم سر بحث نرم افزارهای پولی و رایگان . اینجاست که تو پست شما به نظر من ایرادات اساسی وجود داره.
"""الان شما میگی ویندوز 10 ضعف تر لینکوس؟"""
مشخصه که من این حرف رو نزدم چون این حرف بسیار غیر دقیقه و اصلا مفهومی نداره. ضعیف تر از چه نظری؟ مگه مسابقه وزنه برداریه؟
البته میتونم ثابت کنم از بعضی جنبه ها لینوکس بسیار بهتر از ویندوزه که یکی از اون جنبه ها که تو پست قبلی بهش اشاره کردم و اتفاقا بحث ما هم هست در فروم نرم افزارهای امنیتی برتری به لحاظ امنیتی لینوکس نسبت به ویندوزه . برتری یه نرم افزار آزاد کد باز به یک نرم افزار تجاری کد بسته و اینجاست که میگم جمله " امنیت فقط با هزینه به دست میاد نه به صورت مجانی" شما تا چه اندازه میتونه اشتباه باشه.
می فرمایید نرم افزارهای رایگان درآمدشون در بعضی موارد از فروش اطلاعات کاربران به دیگرانه؟ من بر میگردم باز سر بحث لینوکس و ویندوز؟ به نظر خودتون ویندوز حالا به گفته شما ویندوز 10 بیشتر اطلاعات کاربران رو بدون اطلاع جمع آوری میکنه یا نسخه ای از لینوکس مثل دبیان؟
ویندوزی که هیچی از کدش معلوم نیست قابل اعتمادتره یا لینوکسی که تمام کدش از اول تا آخر در اختیار شما و همه است؟
من کاری به بحث بین کومودو و اوست ندارم. اینا دو تا شرکت تجاری ان که در بیشتر مواقع منفعت خودشون براشون مهمه. اتفاقا من خودم به عنوان یه کاربر قدیمی میگم کومودو آنتی ویروس مناسبی برای هر کاربری نیست و شاید همون اوست آنتی ویروس بهتری برای عموم کاربرا باشه اما این عمومیت نمیتونه دلیلی بر برتری یه محصول بر محصول دیگری باشه.
تو بحث لینوکس و ویندوز هم عمومیت ویندوز نمیتونه دلیلی بر برتری اون بر لینوکس باشه. ویندوز در مواردی برتره. خصوصا در مواردی که ربط پیدا میکنه به نرم افزارهای شخص ثالث. نرم افزارها و بازی هایی که بقیه شرکت ها با توجه به کاربر بیشتری که ویندوز در حوزه دسکتاپ داره برای ویندوز مینویسن.
اینکه می فرمایید "" وقتی یه بازی روش اجرا نمیشه ب چ دردی میخوره"" خوب مشخصه جوابش اینه که به خیلی دردهای دیگه غیر از بازی
استیو بالمر در سال 2001 گفت : لینوکس مثل یه سرطان میمونه که خودش رو در قالب دارایی های معنوی به هر چیزی می چسبونه
الان بعد از 16 سال خودشون فهمیدن اشتباه کردن تصویر زیر در یکی از کنفرانس های مایکروسافت به نمایش در اومده
بعدش هم فهمیدن خط فرمان لینوکس خیلی قوی تره اونو آوردن تو ویندوز . قابلیت Bash در ویندوز ۱۰ به کاربران اجازه میده تا از خط فرمان لینوکس تو ویندوز استفاده کنند.
به طور کلی به عقیده من مهم نیست آنتی ویروس من چی باشه یا اینکه سیستم عامل من چی باشه یا مارک لپ تاپ من چی باشه؟ مهم اینکه هر چی که هست با مطالعه و آگاهی انتخاب شده باشه حالا میخواد کومودو باشه یا اوست یا کسپر. میخواد ویندوز 10 باشه یا اوبونتو یا سیرا یا میخواد اچ پی باشه یا لنوو یا اپل.
هر چند که تو بعضی انتخاب ها ممکنه آزادی مون رو از دست بدیم.
با سلام دوستان من ورژن 10.0.0.6086 رو نصب کردم چجوری باید به صورت آفلاین آپدیت کنم؟
با سپاس
درود :
برای ورژن 10 نتونستم آفلاین اینستالر پیدا کنم...فایل آفلاین داره یا نه؟
--------------------------
ویرایش :
یه نسخه 70 مگی توی فروم کومودو دیدم به نظرم فایل اینستالر بدون دیتابیس بود...کسی اینو نصب کرده؟
با سلام خدمت اساتید فروم
یه مشکل عجیب برام پیش اومده. از دیشب کومودو هی پیام میده که 10 روز دیگه لایسنس شما منقضی میشه
پاکش کردم ، از ابزار پاک سازی کومودو هم استفاده کردم و دوباره نصب کردم اما مشکل به قوت خودش باقیست اگه کسی راهی داره بگه چیکار کنم
ویندوزم 10 نسخه 1607 بیلد 14393.693
:n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و روی دانلود ورژن ۵.۸ که برای این ورژن و بعد اون کلیک کنید.بعداینکه دانلود کردید. در قسمت بالای سمت راست کمودو روی بخش help کلیک کنید و سپس بخش مشخصات محصول را کلیک کنید و سپس والرد کردن دیتابیس را بزنید.نقل قول:
ا سلام دوستان من ورژن 10.0.0.6086 رو نصب کردم چجوری باید به صورت آفلاین آپدیت کنم؟
بهتر است زبان کمودو را هم فارسی کنید و در بخش تنظیمات به تنظیمات انتی ویروس و سپس اسکنها و سپس اسکن کامل بروید و با تغییر آن زمانبندی اسکن کامل را خاموش کنید.
در سافت نودو هشت یه فایل آفلاین نصبی گذاشته شده که البته بخشی از امکانات در این فایل آفلاین نصب نمیشه.نقل قول:
برای ورژن 10 نتونستم آفلاین اینستالر پیدا کنم...فایل آفلاین داره یا نه؟
مشکلی نیست و بعدش اتوماتیک به نسخه رایگان میره که تفاوتی هم به جز پشتیبانی انلاین ندارهنقل قول:
ز دیشب کومودو هی پیام میده که 10 روز دیگه لایسنس شما منقضی میشه
میدونم مجانی اوست واسه اینه ک کاربر ترغیب کنه واسه خرید نسخه پولی . من مقصودم اینه نسخه های رایگان نمیتونن امنیت سیستم رو تامین کنن من کاری به اوست ندارم فعلا ک بهترین انتی ویروس نورتن هستش گفتم قبلا هم اون حرفی هم ک زدم واسه همه صدق نمیکنه بعضی از نرم افزار های رایگان از اطلاعات کاربر استفاده میکنه و به فروش میرسونه مثل مثلا همین لاین یا تلگرم کسب درامدش اینطوریه جز مقرارت نصب اون نرم افزار هست ک سوال میپرسه ازت قبول میکنی؟ ما هم نخونده میگیم اره قبولهنقل قول:
من حرفت قبول کردم شما درست میگی در مورد لینکوس و ویندوز ک شاید لینکوس بهتر باشه من هم نمیگم نیس ولی میگم واسه مصارف عمومی کاربر خانگی زیاد کارایی نداره کسی ک مثلا میخواد با سیستم بازی کنه ولی ممکنه واسه یه برنامه نویس هم خیلی خوب باشه بستگی به شخصش داره شما درست میگی و من حرفم اصلاح میکنم ک گفتم وقتی بازی روش اجرا نمیشه به چ درد میخوره بکارایی داره واقعا
خوندم حرفات رو و استفاده کردم :11:
بله درس میگی باید از رو اگاهی انتخاب بشه هر چیزی
شما نسخه کامل رو دریافت کردی ک مجانی نیس باید نسخه ی premium رو دانلود کنی فرقی هم با هم ندارن توی حفاظت تقریبا مث همه نسخه ی رایگان و پولیشنقل قول:
دوست عزیز میخوای نقل قول کنی دیگه لازم نیست تمام شاتها و تصاویر رو هم نقل کنی اونها رو پاک کن ...از قول طرف یه خط هم نقل کنی کافیه که هم صفحه سنگین نشه و هم تعداد اسپم نره بالا
سلام علیکم
یک نکته اینکه حین نصب کومودو توجه داشته باشید که نسخه رایگان را برای نصب انتخاب کنید که فرقی با نسخه پولی نداره ، تفاوت فقط در پشتیبانی آنلاین گیگ بادی هست.
جدا از نجوه تعامل با انتی ویروس
میشه بگید بین کمودو و کسپر کدومرو ترجیح میدید
من قصدخرید کسپر رو دارم ولی اگه ببینم انچنان تفاوتی در محافظت ندارن خصوصا تو محیط اینترنت همین کمودو رو نصب کنم
سلام...نقل قول:
شما اصن نیاز نیس بخری... اگه پول اضافه داری میتونی بخری ولی میتونی از کلیدهای دزدی یا اشتراکی تو اینترنت استفاده کنی هیچ فرقیم نداره با نسخه ای ک پول میدی واسش
بعله فرق دارن با هم کسپر بهتره تو تست ها صد در صد خیلی فرق دارن
میتونی از اوست هم استفاده کنی من میتونم کلیدشو بهتون بدم نسخه ی avast premier ک کامل ترین نسخه ی انتی ویروس اوست هست و 70 دلار هم قیمتشه
کومودو هم رایگانه کلا
میتونی از اویرا هم استفاده کنی نخسه رایگان یا اونم باز پولیش ک کلیدهاش هست تو اینترنت
بین کسپر و کومودو هم کسپرررر مسلما...
- - - Updated - - -
اوکی مرسی واسه تذکرنقل قول:
اگه واستون محیط اینترنت مهمه به وسیله تغییر دی ان اس شبکتون به دی انس امن نورتون یا یاندکس یا کمودو و نصب افزونه امنیتی مثلا bitdefender traffic light یا اوست یا اویرا در مرورگرتون میتونید تقریبا مطمئن باشید که از ناحیه سایتهای اینترنتی بهتون آسیبی نمیرسه. کسپر آنتی ویروس خیلی خوبیه و دیتابیس خیلی قوی ای داره ولی با امکانتات کمودو هم اگه کاربر متوسط به بالا باشید و هشدارهای کمودو رو جدی بگیرید همون نتیجه حاصل میشه و تفاوت خیلی چندانی ندارن.توی تستها از نظر جلوگیری از حملات مالویری از طریق وب و ایمیل جفتشون صد در صد مالویرها ر و مهار کردن و جلوی اسیب رسیدن به سیستمو گرفتن ولی از نظر تشخیص مالویر از روی دیتابیس کمودو حدود ۹۳ درصد موفق بوده و کسپر صد در صد که البته دیگر سپرهای امنیتی کمودو مثل اتوسندباکس و ویروسکوپ این ضعفو میپوشه . البته طبق تستها پرفورمنس کسپر مقداری بهتره.نقل قول:
جدا از نجوه تعامل با انتی ویروس
میشه بگید بین کمودو و کسپر کدومرو ترجیح میدید
من قصدخرید کسپر رو دارم ولی اگه ببینم انچنان تفاوتی در محافظت ندارن خصوصا تو محیط اینترنت همین کمودو رو نصب کنم
خب تصمیم گرفتم کسپر رو بخرم ولی قبل خریدش دانلود کردم متاسفانه هنگام نصب ارور داد نصب نشد منم پیگیر نشدم چون اغلب نیستم خونه حوصله ام نکشید
کمودو رو دانلود و نصب کردم اپدیت هم کردم الان درحالت at risk هست هر بار هم که میزنم یه گزارش تهیه میکنه و میگه سیو کن و سیستم رو ریست کن ولی فایده نداره گزارش هم فکر نکنم کارمن باشه که برم داخلش کلی خط رو چک کنم ببینم مشکل کجاست؟
راه حلش چیه ؟
ممنون
خب ببینید مشکل از چی هست. این حالت موقعی پیش میاد که یکی از سپرهای اصلی مثل آنتی ویروس یا فایروال نتونسته فعال بشه یا اسکن اولیه انجام نشده باشه .یه عکس از صفحه اول کمودو بگیرید بزارید اینجا. یا از بخش help برید پشتیبانی و سپس عیب یابی و ببینید مشکلی پیدا میکنه یا خیر.نقل قول:
خب تصمیم گرفتم کسپر رو بخرم ولی قبل خریدش دانلود کردم متاسفانه هنگام نصب ارور داد نصب نشد منم پیگیر نشدم چون اغلب نیستم خونه حوصله ام نکشید
کمودو رو دانلود و نصب کردم اپدیت هم کردم الان درحالت at risk هست هر بار هم که میزنم یه گزارش تهیه میکنه و میگه سیو کن و سیستم رو ریست کن ولی فایده نداره گزارش هم فکر نکنم کارمن باشه که برم داخلش کلی خط رو چک کنم ببینم مشکل کجاست؟
راه حلش چیه ؟
ضمنا بهتره در تنظیمات کمودو زبانشو فارسی کنید همچنین در بخش تنظیمات سپس آنتی ویروس سپس اسکنها زمان بندی اسکن کامل را تغییر بدید که هفتگی سیستم شما رو کامل اسکن نکنه.
فایروال فکر میکنم فعال نشده
با اینحال برم خونه عکس میزارم ازش
از بالای سمت راست کمودو برید help بعد پشتیبانی و بعد عیب یابی. شاید مشکل حل بشه. اگه نشد اول ببینید فایروال دیگه ای در سیستم نصب نشده باشه و بعد دوباره آنیستال و نصب کنید. اگه دوباره مشکل حل نشد سیستمتون یه ایرادی داره که کسپر هم داخلش نصب شده. پشنهاد من اینکه یه یوزر جدید درست کنید و این یوزرتونو از کامپیوتر کامل پاک کنید و عملیات نصبو از یوزر جدید انجام بدید که به احتمال بالا مشکل حل میشه. حتی اگه از اکانت یوزر جدید بدون اینکه این اکانت فعلی رو پاک کنید کمودو رو نصب کنید ممکنه مشکل حل بشه .نقل قول:
فایروال فکر میکنم فعال نشده
با اینحال برم خونه عکس میزارم ازش
ضمنا قبل از اینکه دوباره نصب کنید برید و فایل دیتابیس آنتی ویرسو که در پوشه ای که انتی ویروس نصب شده و در پوشه scanner هست کپی کنید و در جای دیگه بزارید تا دوباره مجبور نباشید اپدیت کنید و بعد نصب از قسمت help وارد مشخصات محصول بشید و دیتابیسی که دارید رو به شکل آفلاین وارد آنتی ویروس کنید. ضمنا در فولدر scanner دیتابیسی رو کپی کنید که حجمش از همه فایلها بیشتره.
سلام
من الان دو روزه که یه دفعه مشکلی با کومودو پیدا کردم.
وقتی فلش رو به لب تاب میزنم لب تاب هنگ میگنه و هیچ عکس العملی نشون نمیده .مجبورم که که از برق بکشمش.(ولی وقتی هارد اکسترنال میزنم مشکلی ندارم.ولی با 3 تا فلش مختلف امتحان کردم همین مشکل رو داشتم)
ولی وقتی کومودو اینترنت سکیورتی رو رو کاملا می بندم و خارج میشم و بعدش فلش رو میزنم به لب تاب مشکلی ندارم .
لطفا بگید چیکار کنم و مشکل کجاست
.از ویندوز 10 64 بیت هم استفتاده میکنم.
با سلام من این انتی ویروسو نصب کردم و راضی هم بودم ولی یه برنامه هستش که در اجراش با وجود انتی ویروس اجرا نمیشه البته پیغام ویروسی بوذن برنامه روهم نمیده ولیوقتی انتی ویروس رو کلا حذف میکنم اون برنامه درست اجرا میشه
حالا برا این مورد میشه کاریش کرد؟
و آیا Exclusions برا این انتی ویروس وجود داره و چجوری باید اعمال کرد؟
با تشکر
احتملا برنامه ناشناختست و سندباکسش میکنه و بعضی برنامه ها در سندباکس درست اجرا نمیشن. اگه به این برنامه اعتماد دارید از منوی بالای کمودو به بخش کارها برید بعد به به بخش unblook application و برنامه مورد نظرو که توسط سندباکس بلاک شده پیدا کنید و unblock کنید. که در این صورت برنامه به لیست نادیده گرفته شده در سندباکس میره.نقل قول:
با سلام من این انتی ویروسو نصب کردم و راضی هم بودم ولی یه برنامه هستش که در اجراش با وجود انتی ویروس اجرا نمیشه البته پیغام ویروسی بوذن برنامه روهم نمیده ولیوقتی انتی ویروس رو کلا حذف میکنم اون برنامه درست اجرا میشه
حالا برا این مورد میشه کاریش کرد؟
و آیا Exclusions برا این انتی ویروس وجود داره و چجوری باید اعمال کرد؟
توی چند ورژن اخیر این cis اکتیو تایم هاردم رو میبره بالا
اول فکر کردم مشکله هارده یک هاردم رو اینقدر دیفرگ کردم و کابل ساتا تغییر دادم که با کلی اطلاعات نابود شد!
بعد هم فکر کردم مشکل ویندوز 8 هست
الان با یک ویندوز 10 و با یک هارد جدید هم همین مشکل رو دارم جالب اینکه تا کمودو رو غیر فعال میکنم اکتیو تایم میاد پایین
فقط اکتیو تایم صد در صد میشه و ترنسفر ریت هیچ تغییری نمیکنه پس نمیتونم بگم کدوم فایل درگیره!
با سلام
دوستان ورژن 10 کی اومده ؟ چرای برای من از طریق خود برنامه ابدیتش نمیاد من نسخه 8.4.0.5165 رو دارم ابدیت رو می زنم ولی به ورژن 10 ابدیت نمیشه باید دستی نسخه 10 رو بگیریم و دوباره reinstall کنیم ؟
حدود یه ماهی هست که اومده. از طریق خود برنامه آپدیت به ورژن ده نمیشه البته نمیدونم با زدن دکمه ارتقا به ورژن ده میره یا نه چون امتحان نکردم ولی شما امتحان کنید. اگه نشد میتونید از طریق فایلی نصب آنلاینی که تو سایت کمودو هست به ورژن ده ارتقا بدید . من قبلش ورژن هشتو آنیستال نکردم و مشکلی پیش نیومد. حدود شصت مگ گرفت و به ورژن ده ارتقا یافت. قبلش بهتره دیتابیس کمودو رو بر دارید و ازش پشتیان تهیه کنید تا اگه دیتابیس پاک شد دوباره مجبور نشید سیصد مگ آپدیت کنید.نقل قول:
دوستان ورژن 10 کی اومده ؟ چرای برای من از طریق خود برنامه ابدیتش نمیاد من نسخه 8.4.0.5165 رو دارم ابدیت رو می زنم ولی به ورژن 10 ابدیت نمیشه باید دستی نسخه 10 رو بگیریم و دوباره reinstall کنیم ؟
کارهای زیر را انجام بدید شاید جواب داد:نقل قول:
یکبار اسکن اعتبار سنجی را انجام بدید و فایلهای ناشناخته که میدونید امن هستند را امن کنید.
اگر اتوسندباکس فعال است موقتا HIPS را غیر فعال کنید و ببینید مشکل برطرف میشه؟
آنتی ویروس را روی حالت بهینه قرار بدید
در نهایت شاید مجبور بشید یکبار هارد را فول اسکن کنید.
Comodo Cleaning Essentials V10.0
نسخه پرتابل جدید CCE با کمی بهبود در عملکرد منتشر شده که من توصیه میکنم دوستان کومودویی این محصول را هم (به خاطر پرتابل بودنش) داشته باشند و بکارتون میاد. هر چند CCE بخشی از کومودو اینترنت سکیوریتی هم هست.
نکته اینکه محصول از همان فایل دیتابیس کومودو اینترنت سکیوریتی استفاده میکنه و اگر CCE را روی سیستمی که CIS نصب هست اجرا کنید دیتابیس را آپدیت نشون میده. وی اگر قرار است روی سیستم دیگری استفاده کنید هر چند خود CCE آپدیت میشه، ولی خیلی راحت میتونید همات دیتابیس CIS را کپی بگیرید و برای آپدیت آفلاین CCE استفاده کنید.
زبان فارسی هم در این نسخه جدید بهبود پیدا کرده. مخصوصا در ابزار KillSwitch، من سعی کردم تا اونجا که امکان هست و کمک کننده هست این ابزار تخصصی را به فارسی برگردونم.
محتوای مخفی: CCE
محتوای مخفی: CCE
با سلام
دوستان من دیروز نسخه 10 رو نصب کردم الان یه مشکل دارم اینه که . من سیستمم با چند تا سیستم دیگه توی شبکه هست یه پیامی میده توی استفاده از secure shopping که کامپیوتر دیگه ای می تونه اسکرین شما رو ببینه اینو باید چطور رفع کنم
یادم رفت بگم وقتی فایروال رو غیرفعال میکنم اکتیو تایم هارد میاد پایین و درست میشه و ربطی به انتی ویروس ندارهنقل قول:
hips هم غیرفعاله
فول اسکن هم کردم
تنظیمات هم روی proactive هست
مشکل اینجاست که وقتی فایروال اکتیو تایم رو صد در صد میکنه دیگه پایین نمیاد تا زمانیکه غیرفعالش کنم و دوباره فعالش کنم
احتمالا مشکلات درایور و این چیزها باشه
فایروال ویندوز هم خاموشه و تداخلی وجود نداره
فقط فایروال رو در حالت امن امتحان نکردم چون باید بدونم چه برنامه هایی میخوان وصل شن
سلامنقل قول:
به علت اینکه سیستم شما در شبکه هست و از قابلیتهای secure shopping تشخیص و حفاظت کانکشهای روی سیستم شماست Remote Connection Protection، طبیعتا این پیغام را دریافت کردید.
چون شما در شبکه داخلی خودتون هستید و طبیعتا براتون امن هست میتونید Continue را بزنید (فکر میکنم تو این وضعیت هم همچنان در محیط secure shopping قابلیت Screenshot Protection باعث بشه تا گرفتن اسکرین شات مقدور نباشه).
سلام خدمت اساتید ...مستقیم میریم سر اصل مطلب .........چطوری میشه دسترسی به سایتهای پ.و.ر.ن و س...ک...س رو با وب سایت فیلترینگ کومودو مسدود کرد با تشکر
مرسی علی جان - مشکل اینه که هر چقدر continue رو می زنم بازم میاد - البته من توی شبکه حدود 40 تا سیستم دارم ولی 3 تاش فقط روشن هست نمی دونم بابت اون سیستمهای خاموش هست که اینقدر پیام رو تکرار می کنه یعنی به ازای هر سیستم توی شبکه یه بار پیام میدهنقل قول: