دوستان یه خبر خوش پسرخالمو شیر کردم بره 128 نا محدود بگیره :4: البته من که قصدم فقط خیر صلاحش بود :whistle:سرویسش وصل بشه یه تستی می زنم ببینم چی از اب در میاد در یکی دو روز اینده خبرتون می کنم تا اون موقع کسی نره نگیره که اطلاعات برسه:n09:
Printable View
دوستان یه خبر خوش پسرخالمو شیر کردم بره 128 نا محدود بگیره :4: البته من که قصدم فقط خیر صلاحش بود :whistle:سرویسش وصل بشه یه تستی می زنم ببینم چی از اب در میاد در یکی دو روز اینده خبرتون می کنم تا اون موقع کسی نره نگیره که اطلاعات برسه:n09:
دیشب کسی از سرور هیپ فایل واسه دانلود مشکل نداشت؟ بعد از ساعت 2.30 شب سرعت دانلود از هیپ فایل به 1 کیلوبایت بند شده :n03: امان از این هیپ فایل .جالبه الان با چیز پی ان تست میکنم راحت 200 کیلوبایت دانلود میشه از هیپ فایل ولی بدون چیز پی ان 1 کیلوبایت :n03: فکر کنم مخابرات زده ترکونده هیپ فایل رو !! کسی مشکل منو نداره؟
داداش از کدوم سرور دانلود میکنی ، من وسط دانلودام استپ میخوره باید دانلود مناجر رو ببندم دوباره باز کنم شروع کنم به دانلود ، سرورهای دانلود من هم از سایت های موزیک هست گنجا2موزیک ، موزیک باران ، تهران موزیکنقل قول:
سلامنقل قول:
اصلا هیپ فایل و آپلود باز دیگه جواب گو نیست برای شبانه!
فعلا put loger بین آپلود سنتر های رایگان خوبه> سرعت تک
لینکش هم 60-50 میشه اگه دنبال دانلود شبانه هستید باید
از سایت های مستقیم کننده لینک پولی استفاده کنید همین
و بس!!!:n15:
من پرمیوم هر 2 تا رو دارم تا قبل دیشب خوب جواب میداد!!!نقل قول:
کلا ایراد از آپلود سنتر هست چند روزیه اینجوری شده
امروز میخواستن برام آسیاتک وصل کنن زنگ زدم گفتن که سیم رانژه نداریم تمام مراکز مخابرات آمل 12 روزه که سیم رانژه ندران.زنگ زدم مرکزی بابل گفتن چون شرکت های خصوصی زیاد بهشون فشار میارن قراره امروز و فردا خوب میشه.خود نمایندگی آمل که زنگ زدم هم گفت نهایتا تا آخر این هفته.خدا کنه که راست بگن.
یکی از دوستان گفته بود اگه 6 تا 7 لینک با هم برای دانلود رایگان بذاریم میتونیم 2 یا 3 گیگ دانلود داشته باشیم من 3 بار امتحان کردم شبی 200 مگ دانلود داشتم ...چیکار کنم دانلود رایگانم بیشتر باشه :n30::n30::n30:
به نظر من کارت اشتباه بود رفتی اسیاتک یه سوال: سرعتت تو روز چقدر بوده که مخابراتو کنسل کردی رفتی به اسیاتک؟ کلا دلیلت چی بود که مخابراتو بیخیال شدی؟؟!!نقل قول:
مخابرات پشتیبای نداشت 4 ماه تمام میرفتم مخابرات و شکایت میکردم که سرعتم پایینه میگفتن که کشوری+قیمتش هم که رفته بالا با شرکت خصوصی هیچ فرقی نمیکنه.سرعتشم تو روز مثل مخابرات 350 اگه خیلی به ما حال بده تا 400 میره.آسیاتک هم سرعتشم همینه.یوزر هم کم داره.مخابرات الان 2.3برار شدهنقل قول:
<p>
فکر میکنی الان رفتی اسیاتک سرعتت بیشتر میشه اسیاتک همون مخابراته هیچ فرقی نمیکنه.تو همون سرعت قبلیتو تو اسیاتک تجربه میکنی شاید هم با سرعت کمتر خود من سرعتم 250 الی300 تو اسیاتک. اسیاتک الان دو نوعه من خیلی تحقیق کردم امیدوارم همه شرکت ها بتونن به همه بچه های ایران یه خدمات درستو حسابی بدن و دیگه بچه ها دقدقه ای واسه عوض کردن شرکت ای دی اس ال نداشته باشن من به شخصه از اسیاتک خوشم نیومد اگه بیام مخابرات و از اون هم خوشم نیاد میرم شاتل/ شاتل خوبیش اینه سرعتش تو روز بالاست خدمات خوبی هم میده این نظر منه</p>نقل قول:
سرویس چنده؟نقل قول:
خطت رو چن مگ بستن؟
نقل قول:
دوست عزیز اون کاری که گفتم رو انجام ندادی ،
گفتم اگه میشه از منوی ریز کارکردت یه عکس بگیر بده
maskot جان ما همچنان منتظر تجزیه و تحلیل شما از سرویس 128 نا محدود پسرخاله جان شما هستیم
ما رو بی خبر نذار
یه ملتی رو از بی خبری دربیار
یه هفته دیگه میخوام برم 512 نامحدود بگیرم
سلام
وضعیت نت شما هم داغونه؟
برای من خیلی تایم اوت داره. پیج تقریبا باز نمیکنه!
آره. نمی دونم چی شده! دیشب خوب بود. من دیشب 8 گیگ دانلود داشتم. :sq_9:نقل قول:
نقل قول:
خوبه مشکلی نداره
پیج هم راحت باز میشه
نور
سلام
دوستان من آسیاتک دارم و تنکابن هستم خیلی ناراضی ام پینگش خیلی بالاس بین 400 600 و فقط یکی دو ساعت 60 70 میشه سرعت دانلودمم خیلی نوسان داره .. میخوام از مخایرات بگیرم به نظرتون پینگ و سرعت دانلودش خوبه ؟
سرعتم 2mb حجمی هست . دانلود شبانشم که لینکی 40 50 ... الان میخوام isp مو عوض کنم چون تو بازی آنلاین اعصاب نمیزاره واسه آدم آسیا تک . تعرفه جدید مخابرات رو دیدم حساب کردم اینترنتی که میخوام بگیرم زیاد تفاوت قیمت نداره با آسیا تک .. پینگ هم که خیلی برام مهمه .
ممنون میشم جواب بدید.
دوستان از بعد از ظهر سرعت به شدت افت کرد برا شما هم همینطوره
اینم عکس دوست عزیز امروز مصرف نداشتم واسه دیروز هست من و برادرم 2نفره تونستیم انقدر دان کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعتم 2mb حجمی هست . دانلود شبانشم که لینکی 40 50 ... الان میخوام isp مو عوض کنم چون تو بازی آنلاین اعصاب نمیزاره واسه آدم آسیا تک . تعرفه جدید مخابرات رو دیدم حساب کردم اینترنتی که میخوام بگیرم زیاد تفاوت قیمت نداره با آسیا تک .. پینگ هم که خیلی برام مهمه .نقل قول:
ممنون میشم جواب بدید.
امروز با پسرخاله جان رفتم مخابرات می گم سرویس 128 نا محدود می خوام میگه نا محدود نداریم گفتم جدیدا اجرا شده گفت دستورالعملی که به ما نرسیده منم با خودم گفتم شاید هنوز اجرایی نشده به طور کامل گفتم پس 256 8 گیگ می خوایم گفت فقط 2 و 4 گیگ داریم با تعجب بهش نگاه کردم گفتم شما دستور عمل جدید چطور بهتون نرسیده که سرویساتون طرح جدید شده ولی نا محدود ندارین گفت اها اون نامحدود رو می گی اونا الکیه:n04: گفتم دوستام همه گرفتن منم که الان مخابرات اینترنت دارم می تونم از تو سایت بخرم میگه امکان نداره شما اشتباه می کنی خلاصه از ما اصرار از اون انکار :n27:نقل قول:
بابا اینا یا مردومو گیر اوردن یا بیسوادایی هستن که عقل تو کلشون نیست فعلا که برا پسرخاله هه 128 2 گیگ گرفتم گفتم هر وقت سرویست تموم شد از تو سایت برات نا محدود می گیرم :n09:
من اول از دو مگ رایگانش استفاده کردم و الان هم سرویس 128 با ترافیک 5 گیگ دارمنقل قول:
نقل قول:دادا ببخشید میشه یه بار دیگه بگی سرعت شبانه ات با سرعت 2مگت چنده؟نقل قول:
منم اسیاتک دارم البته 128 سرعت شبانش 30 از این بیشتر هم نمیشه
سلام
دیروز یکی از دوستام 256 نامحدود گرفت میگه سرعتش از 100 بالاتر نمیره
شبانه که برام مهم نیست روزانه رو میگم؟نقل قول:
سرعت دانلود شبانم بین 40 50 60 متغیر هست در هر لینک ...البته از ساعت 4 5 صبح سرعتش بالاتر میره تا 200 .نقل قول:
روزانه هم بین 250 تا 400 متغیر .
درسته کاملا درسته عین خودمه البته واسه من 128 سرعت دانلود شبانه اش 30نقل قول:
گفتی سرویست چیه؟2 گیگ؟!
نه 20 گیگ که میشه 64 تومن حدودا .نقل قول:
من در مورد پول حرف نزدم گفتم سرویسم 128 و سرعت شبانه ام 30 کیلو بایتهنقل قول:
و ازت پرسیدم که سرویس چیه 128 256 512 1024 یا 2048؟
2 مگابایت عزیزنقل قول:
مرسی دوسته من ، میتونم ایدی یاهوتونو بدیننقل قول:
سلام به مصطفی
من امروز از یکی از کارمندای مخابرات پرسیدم گفتش که سرویس 128 نامحدود بگیر. ازش پرسدم سرعت چندهیچی نگفت. فقط گفت سرعت بین 8نفر تقسیم میشه
الان باز دودلم چند بگیرم؟؟؟؟
نمیدونست سرعت چنده فقط ضزیبشو میدونستنقل قول:
اکثر کارمندای مخابرات بر عکس پرستیژشون چیزی نمیدونن
فعلا برخی از دوستان 256 نا محدود گرفتن و ظاهرا از گفته های اون دوستان سرعت تا 100 میرسه و سرویس پایدار و قابل قبوله به نظرم فعلا یه ماه 256 بگیر تا سرعت سرویس های دیگه هم مشخص بشه و هر وقت بخوای برای ماه های بعدی هنگام تمدید سرویس بازم می تونی تغییر بدینقل قول:
آره حق با شماست. منم همچین نظری دارم. یه جورایی خودش هم مطمئن نبود بگه سرعت واقعی چنده.نقل قول:
من از کارمنداش میپرسم سرعت سرویسای دیگه فرق میکنه یا نه؟ بعد اونا جواب میدن هیچ فرقی نمی کنه و همه یکسان هستش...
بعد نرخ قیمت رو که میبینم قیمتا همش فرق داره؟ نمیدونم مخابرات هم داره مثله ارگان های دیگه دولتی فقط ملت رو میچاپند. کی میشه ما هم این دولت رو بچاپیم زمانش معلوم نیست....
یکی از دوستان سرعت نامحدودی غیر از 256 بگیره سرعت دانلودشو اعلام کنه مشخص میشه فرق مکینه یا نه
به به چه عجب سرویس نا محدود اورد !
دوستان حالت وصل شدنه مودم به اینترنت
PPP over Ethernet (PPPoE)
IP over Ethernet
Bridging
قبلا اولی می شد ولی بعد ارتقا فقط حالت bridge میشه !
الان خودم مودم نمی تونه به اینترنت وصل بشه حتما باید تو ویندوز کانکشن درست راهی نداره خوب شه ؟
سرعت دانلود 100 چه بدرد می خوره!!!!!!!!!! من 100 رو نمتونم تحمل کنم!!!نقل قول:
ولش کن من همون 128 و 4 گیگ رو میگیرم
بچه ها به کمتر از 350 قانع نیستن :n02: