ممنونم از راهنمابیت در مورد امپ هم تو تاپیک امپ سول پرسیدم ممنون مبشم راهنماییم کنی.نقل قول:
این امپی که معرفی کردی گرونه من زیر 200 یورو مد نظرم هست
با سپاس
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Printable View
ممنونم از راهنمابیت در مورد امپ هم تو تاپیک امپ سول پرسیدم ممنون مبشم راهنماییم کنی.نقل قول:
این امپی که معرفی کردی گرونه من زیر 200 یورو مد نظرم هست
با سپاس
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
سلام می خواستم هدفون بگیرم تا 100تومان لطفان یکی مرا راهنمای کند فقط برای گوش دادن اهنگ ممنون می شوم :n16:
خواهش میکنم.نقل قول:
راستش من تخصص زیادی در مورد امپ ندارم و اکثرا اگه سوالی در مورد امپ برام پیش بیاد از rave-87 عزیز سوال میپرسم.مطمعنا میتونن کامل راهنمایتون کنن.ولی در کل centrance m8 ارزش افزایش بودجه و تهیه رو داره تا احیانا از اضافه خرجی های بعدی ممانعت کنه چون با توجه به پرتابل بودنش توان درایو هدفونهای فولسایز و حتی در حالت تخصصی تر برای هدفونهای با کابل بالانس هم کاربرد داره.
دوستان عزیزانی که خبر دارن که ایرفون های سری t-jays رو کدوم فروشگاهای اینترنتی برای فروش دارن حتما ب من اطلاع بدن ... ممنون از زحمتتون ...
داداش یه سر برو سایت nutra.irنقل قول:
Tjays one و two و three رو داره
Sent from my HTC One using Tapatalk
کسی نبود راهنمای کندنقل قول:
سلام
چند صفحه اخری رو مطالعه کردم گفتم سئوال تکراری نپرسم
سئوال تکراری بود اما جواب داده نشده بود
اون هم مشاوره خرید هدفون بی سیم بود
با علم اینکه هدفونهای با سیم در رنج قیمتی مساوی و یا حتی پایین تر کیفیت بیشتری دارند
دوستان اگه بتونند چند هدفون بی سیم خوب در چند رنج قیمتی ( مثلا زیر 500 ) و موجود در بازار ایران معرفی کنند کمک بزرگی به من و سایر دوستانی میشه که سئوال پرسیدند و جواب نگرفتند
توقعات هم فکر کنم عمومی باشه
مثلا برا شنیدن موسیقی و یا فیلم (من خودم m50 دارم ولی گاهی برا استفاده از تلویزیون اونقدر کشش میارم که طولش دوبرابر اعلامی کارخونه ! میشه ) - حداقل کیفیت ( با علم به اینکه انواع بلوتوثی مشکل اتصال دارند و انواع رادیویی ارزان و متوسط قیمت مشکل تداخل امواج ) و راحتی در استفاده
با تشکر
سلام آقا باز یه سوال
من خودم philips shl-9600 دارم و مشخصاتش این هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از یه طرف با توجه به توضیحاتی که دریافت کردم میگن Audio-Technica ATH-M50 بیس بسیار قوی داره
من موندم چطوریه که m50 دارای محدوده فرکانسی بالتر ( 15-28000) و حساسیت پایین تر (99 دسیبل ) چطور بیس قوی داره؟
فقط تنها برتریش درایور 45 میلیمتری شه
میخوام بدونم یعنی 5 میلیمتر درایور بزرگتر انقد تو بیس تاثیر داره؟
مرسی بازم
سلام.نقل قول:
حساسیت و محدوده ی فرکانسی هدفون به هیچ عنوان نشان دهنده ی میزان پخش صداهای یک محدوده ی فرکانسی مانند بیس نیستند. برای آشنایی با این کمیت ها تاپیک زیر را مطالعه بفرمایید:
سایز بزرگ تر درایور هم همیشه نشان دهنده ی بیس بیشتر نیست. میزان بیس هدفون را تا حدودی با استفاده از امضای صوتی یک برند میتوان حدس زد اما بهترین راه تست کردن است.
موفق باشید.
مرسینقل قول:
میرم دنبالش
سلام
دوستان من میخوام یه هدست بگیرم برای کامپیوتر
بین دو مدل گیر کردم:
PHILIPS مدل SHM1900 مشکی
viera-vi3501
کدومو پیشنهاد میکنید؟؟
برای آهنگ گوش دادن و فیلم دیدن و ... پای سیستم میخوام و اینکه صدای داخل گوشی به هیچ وجه، شنیده نشه در بیرون
کیفیت صدا هم خیلی واسم مهمه
منتظرم ممنون
سلام .
یک هدفون میخواستم در حدود قیمت 100 تا 120 . متاسفانه بودجه اجازه بیشتر از این رو نمیده فعلا .
بیشتر مدل هایی که در این رنج قیمت هستند رو نگاه کردم قبلا .
این ها بودند :
Yamaha Headphone EPH-30 = 120 (در سایت هدفای ریویو مناسب پیدا نشد . اما سی نت تعریف کرده بود از صداش .)
Sony Headphone MDR-XB200 = 113
Sony MDR-ZX300 = 90 (ریویوهای مثبتی داشت .)
Beyerdynamic DTX 41 IE = 100 (خیلی چیزی ازش پیدا نکردم .)
Sony MH1-C = 125 (ریویو خیلی مثبتی داشت . البته اگه پیدا بشه .)
Sony Headphone MDR-PQ3 = 96 (چیزی ازش پیدا نشد . اون پدهای صافش هم به نظر Isolation مناسبی نداشتند .)
و این یکی (چون فکر میکنم مشهد قابل تهیه باشد و هزینه پست ندارد .)
Sony XBA-1 = 130 (اینم بد نبود . اما عجیب بود تو یکی از ریویوها MH1 رو با XBA-4 همین سری مقایسه کرده بود حتی .)
گرچه تو این رنج قیمت فکر نمیکنم انتظار زیادی بشه داشت ، اما : بیس متوسط رو به بالا - صدای گرم - طوری باشه که بیس مید رو نپوشونه . (تو ep630 همچین حسی داشتم .)
های قوی و هارش بشدت آزارم میده .
هدفون های قبلی هم ep630 ، یه مدل سونی ear-bud که حافظه یاری نمیکند ، دو عدد سنهایزر CX200 ، بیتس سولو (یه هفته تست کردم) ، یکی دو مدل فیلیپس و سنهایزر PX-100 (یه هفته تست کردم) ، کریایتیو HQ-1900 .
در مورد بیرداینامیک ، از سایت بیرداینامیک ایران قصد خرید داشتم . اما میخواستم بدونم گارانتی دارن و معتبره ؟
مدل های سونی هم که متاسفانه گارانتی ندارند به کلی ...
سورس هم یه گوشی HTC و یه MP4 .
در آخرم خیلی ممنون از لطفتون .
=========================================
راستی دوستان شاید تعجب کنند چرا من هر از گاهی یکبار میام و در مورد هدفون مشاوره میخوام ولی هر بار با یه بودجه و سلیقه ای ... بخاطر اینه که معمولا دوستام از من نظر میخوان و من هم جز ریویو و اینجا جایی برای تحقیق ندارم . اما ذکر نمیکنم که برای دوستم میپرسم . عذرخواهی میکنم از این بابت .
آخه Viera کی برند هدفون ساز شد ما نفهمیدیم؟نقل قول:
همون Philips رو بخر
در ضمن اینا مدل هایی نیستن که بخوای زیاد بین شون مقایسه کنی
سلام خدمت دوستان عزیزم :n16:
قصد خرید یک هدفون حرفه ای رو دارم [بیشتر برای آهنگ سازی با آیپد و گوش دادن به موسیقی و تماشای فیلم]
این دو مدلی که انتخاب کردم به نظرتون چطوره؟
Panasonic Technics DJ Headphones RP-DH1200
Sennheiser Momentum On-Ear Headphone
تا همون حدود 700 اینا می تونم هزینه کنم.
می خوام یه چیزی باشه که کیفیتش تضمین شده باشه و از لحاظ بیس و باس و همه چی عالی باشه.
ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنید و اگر گزینه ی دیگه ای هم به جُز اون دو مورد میشناسید معرفی کنید.
هدفون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم گزینه ی خوبیه واسه انتخاب دسوت عزیز، یه نیگا بهش بنداز
دوست عزیز SONY mh1-c رو کجا پیدا کردی؟...یعنی این قیمت 125 رو از کجا گفتی؟....قیمتش 70 دلار هست...من خودم شدیدا دنبال این مدل هست...پیدا کردی یه ندا بده...:n02:نقل قول:
پ.خ شد .نقل قول:
اساتید یه کمکی بکنند . :n16:
گزینه ی اولی بسیار بهتر از Momentum هستشنقل قول:
چون این مدل از سنهایزر on the Go هستش و زیاد واسه آهنگ سازی توصیه نشده
اگه بخوای سنهایزر بخری که خیلی بهتر از پاناسونیک هستش
من این دوتا مدل رو پیشنهاد میکنم
Sennheiser HD 25 Originals = 940,000 Toman
Sennheiser HD 215 = 360,000 Toman
میشه یکم انتخاب هاتو محدود تر کنینقل قول:
از مدل های Wesc انتخاب کن . kazoo ـش که عالی بود . پیشنهاد من برای تا 120 تومن Wesc هستشنقل قول:
نگاه کردم مدل kazoo رو . ریویو ای که پیدا نشد ، اما نظرات چند نفر رو در مورد این برند خوندم و زیاد مساعد نبود . حس میکنم کیفیت مناسبی نسبت به بقیه لیست نداشته باشد .نقل قول:
مطمئنید ازش ؟
چندتا از گزینه ها رو میشه به سادگی حذف کرد . چون در دسترسم نیستند .نقل قول:
بفرمایید :
Yamaha EPH-30
Beyerdynamic DTX 41 IE
Sony XBA-1
از بین In Ear ها ، دل خودم با XBA-1 ـه .
از سه مدل On Ear هم ZX-300 گزینه مناسبی میتونه باشه .
حتما هم لازم نیست از همین لیست باشه .
بله . از ep-630 یه سر گردن بالاتره . البته من kazoo رو به شما پیشنهاد نکردم ؛ به عنوان نمونه ای از کار این برند گفتم که اگه میخواین تا 120 هزینه کنید wesc بیشتر از چیزی که پرداخت کردید ارزش داره .نقل قول:
نظر های نگاتیو در مورد kazoo رو کجا دیدید ؟
در مورد kazoo نبود ، همونطور که گفتم در مورد کل برند بود . (و مدل های دیگر)نقل قول:
بفرمایید :
البته ریویو نسبتا خوبم خوندم ، اما این مدل ریویو شده خیلی با سلیقه ـم جور نبود .
بعد از یه مدت فراق از نداشتن هدفون سرنوشت مارو کشوند به طرف AKG :n05: . . . هدفونی که خریدم رو شاید اصلا درموردش تحقیق نکرده بودم و فقط از روی نام برندش خرید کردم ( که خب مسلما کار درستی نیست :21:) ولی دلو زدم دریا و هرچی باداباد خرید کردم . . البته یه مدل هم از همین برند واسه دوستم خرید کردم ، هدفون خودم مدل AKG Q350 هست :8: و واسه دوستم AKG K340 . . . یه بررسی درست و حسابی هم ازش واستون میزارم ، البته یه 1 ماهی هست که خرید کردم ولی در گیر امتحان پایان ترم بودم . .
سلام .نقل قول:
مبارکتون باشه .
فقط میشه بپرسم چند خریدید هر کدوم رو ؟
ببخشید میخواستم بدونم هندزفری razer hamerhead pro خوبه تو این قیمت (250 تومن) چیز بهتری هست؟
سلام ، ممنوننقل قول:
راستش من هردوشو از یکی از بچه های پی تی خریدم ، نو نبودن ولی کار کردشون خیلی نبوده مخصوصا واسه خودم ، مدل Q350 الان تو بازار قیمتش حدود 230 تومن هست و k340 فکر کنم حدود 190 اینا باشه ، یه بررسی کامل هم ازشون تا فردا میزارم . . :n01:
razer مارک گیمینگ هست، اصلا شعارش اینه: For Gamers By Gamersنقل قول:
تو این رنج قیمت من خودم دنبالش هستم، با کلی مشورت و تحقیق به سه مدل زیر رسیدم:
SONY mh1c
sennheiser cx 300-II
JAYS a-JAYS one plus
دوستان حلقه رو از این تنگتر نمیتونم بکنم، ممنون میشم با راهنمایهاتون کمکم کنید انتخاب درستی بکنم. (سورسم گوشی HTC هست، مدل اول و سوم ریموت اندروید دارن، سومی حتی اپ شخصی سازی اندروید هم داره، همچنین این دو مدل سیم تسمه ای دارن)
واقعا نمیتونم انتخاب کنم، اساتید لطفا heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp
BA SALAM VA KHASTE NABASHID MAN MIKHASTAM BEBINAM AZ BERANDE SHURE BEHTARIN CHIZI KE ALAN HAST CHI MISHE KHARID?
MIKHASAM BEBINAM SE535 CHETORE?
KHODAM AAN AKG Q350 VA AKG K375 RA DARAM
من mh1c رو خیلی قبول دارم. فقط کابلش رو مخهنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز! شما در عرض 1 ساعت، 6 تا پست در 4 تا تاپیک گذاشتید، که همشون به نگارش غیر سلیس فینگلیش هستن که موجب خستگی چشم بقیۀ خوانندگان می شن و بنابر قوانین انجمن، ممنوع هستن. لطفاً به فارسی و با حروف فارسی، تایپ کنید.
توی ایران احتمالش خیلی کمه 535 بتونید پیدا کنید.
بنده و خیلی های دیگه، اعتقاد داریم که بهترین هدفون داخل گوشی ها از نظر ارزش در مقابل مبلغ پرداختی، در بازۀ بین 100 تا 200 دلار قرار دارن.
شما اول بگو دنبال چه تغییراتی نسبت به هدفون فعلیت هستی. هرچی اطلاعات دقیقتری بدی، جواب دقیقتری دریافت می کنی.
دوستان کسی مسیرش پایتخت نمیخوره ؟ یه پلیر میخواستم خواستم اگر داشتن برام تهیه کنید ..
لطفا برام پیام خصوصی کنید اگر کسی میره
من تهران نیستم
عزیز شما طبق گفته ی خودتون بین 100 تا 200 دلار چی را پیشنهاد میدید؟؟؟این 535 را چون زیاد تعریفش را شنیدم گفتم ببینم ارزش خرید داره با این قیمتش؟؟
سلام
ایرفون بعدی mh1
موفق باشید.
صدای هر وسیله ایی (اسپیکر یا هدفون) در وهلۀ اول دارای دو ویژگی کلی هست:نقل قول:
1- سبک صدا. مثلاً یک هدفون بیس زیاد داره اونیکی تریبل زیاد داره. یکی دیگه طبیعی هستش.
2- کیفیت صدا. که مثلاً جزئیات چقدر هستش.
برای انتخاب هدفون، ویژگی اول (سبک صدا) کاملا سلیقه ایی هستش. و در مورد ویژگی دوم (کیفیت صدا) هستش که همگی هدفونی با بیشترین کیفیت رو می خوان.
پس کسی که می خواد هدفون انتخاب بکنه، اول سبک صدای مورد علاقش رو باید تعیین کنه.
توی 100 تا 200 دلار:
صدای متعادل: hifiman re400 و vsonic gr07
طبیعی (تقریباً البته): vsonic gr01, fischer audio dba02 MKII,
صدای گرم (بیس به نسبت زیاد، ولی تریبل نرم): yamaha eph-100
صدای V شکل (بیس و تریبل زیاد): jvc fxt90, jvc fxd80
صدای با بیس زیاد (مخصوص بیس هد ها): futuresonic artio mg7
سلام[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من روزی 5 ساعت موزیک گوش میکنم تو همه سبکی از رپ بگیر تا ((من از خدامه....)) میخاستم یک هدست یا هدفون خوب بگیرم چندتا مورد اینجا هست که ب ارز میرسونم
من 4-5 سال پیش یک هد فون داشتم وقتی ازش خیلی استفاده میکردم تو گوشم جوش میزد و خیلی اذیت میشدم
میخواستم ببینم ایا هدف فون های جدیدی هم این مشکلات رو داره؟؟
دستگاه پخش من ایپاد تاچ نسل 4 هست ایا این دستگاه مناسب هست برای پخش؟؟
تا 300 چه مدلی میتونم بگیرم؟؟؟
نظرتون راج ب این چی؟؟
WeSc Banjar Golden
قیمتش 210 هست...
نقل قول:
aziz sry vali ye soale dige be nazare shoma shure se535 arzeshe kharid dare begama a
zon taraf vasam byaran?
chon hame kheili azash tarif mikonan migan yeki az behtarinas?
چندین صفحه از پست های دوستان رو خوندم،چیز جالبی که متوجه شدم خبری از برند معروف بیتس تو هیجکدوم از پستها
نبود و کسی توصیه اش نکرده بود.آیا این برند با وجود تبلیغات زیاد از کیفیت خوبی برخوردار نیست؟یا نسبت به قیمتش نمیارزه ؟
دقیقاً همین به قیمتش نمیارزه دلیل اصلی هستش.نقل قول:
متأسفانه نه تنها Beats که تقریبا همه برندهای سلبریتی نسبت به قیمت ارزش خریدی ندارند و Beats و Bose فکر کنم توی عدم تناسب قیمت به کیفیت و کارآیی سردمدار باشند!نقل قول:
هرچند توی محصولات Bose میشه یوقتایی یکی یه آیتم پیدا کرد ولی توی Beats؟ ابدا
محصولات Beats بجز Bass بالایی که دارند، کیفیت خاصی ندارن که بخواد دلیلی مبنی بر خریدشون حساب بشه
من ۳ سال پیش یکی از محصولات Beats رو خریدم و مدتی بعد اونو دادم به یکی از دوستام که خیلی عشق برند بیتز رو داشت و نتونسته بود بخره
بشخصه محصولاتی که در این زمینه ادعای چندانی ندارند مثل Philips رو بیشتر ترجیه میدم و البته برند محبوبم Plantronics که انصافا نسبت به قیمت محصولات عالییی داره
گهگاهی هم میشه نیمنگاهی به Senneheiser هم داشت.
شما الآن با مبلغ زیر ۷۰هزار تومن میتونی هدفون SHP2700 از فیلیپس رو بخری که فکر نمیکنم بتونی توی هیچ برند دیگهای هدفونی با این قابلیت و کیفیت رو بتونی با چنین قیمتی پیدا کنی!
چند سال پیش هم یک هدست (مسلما مخصوص موزیک نیست) از Plantronics خریدم با قیمت ۱۲۰ دلار که واقعا هیچ محصول دیگهای رو نتونستم پیدا کنم که توی اون رنج قیمت بتونه با اون رقابت کنه
در کل توصیه میکنم از محصولاتی که بیشتر از خود محصول، روی برند مانور داده میشه دوری کنین چون باحتمال ۹۹٪ ارزش خرید پایینی دارند.