قیمتش یکم پره یعنی باید پایین تر بخری. بعد از عید که صد در صد پایینترهنقل قول:
قیمتش یکم پره یعنی باید پایین تر بخری. بعد از عید که صد در صد پایینترهنقل قول:
فقط 405 مناسب کاری هست که شما مد نظر داریدنقل قول:
خیر قیمتای شب عید امسال چنان فضایی شده که بیا و ببین سقوطی آزاد خواهشم داشت بعد از عیدنقل قول:
سلام دوستان من یک پراید se یورو 4 نوشته بودم که خودرو رو هنوز تحویل ندادن.... میخواستم بدونم با توجه به اینکه میتونم تو بازار اینو 19 بفروشم ایا ارزش داره 2 تومن بزارم روش و یک تیبا بگیرم؟؟ حقیقت دوست دارم یک ماشینی داشته باشم که جلوبندیش بهتر از پراید باشه... و هم اینکه یکم تنوع ....مصرف سوخت هم تا 8 نمیخوام بیشتر بشه... ولی دوست دارم بدونم این 2 تومنی که اظافتر میدم سواریش هم به همون حد بهتر میشه؟ ترمز و..... ممنون میشم توضیح بدید
سلام به دوستان .
زانتیا سفید مدل 88 سالم و تمیز بدون تصادف و رنگ چند میارزه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
زانتیا ۸۸ سالم --->۴۵ م توماننقل قول:
دوستان متخصص در زمینه خودرو ، میشه لطفا نظر و پیشبینیتون رو از بازار بعد از عید بفرمائید ؟
اصولا از چه تاریخی دقیقا افت قیمت شروع میشه و فکر میکنید چه زمانی برای خرید ماشین بعد از عید مناسب است ؟
کلا فکر میکنید ممکنه افزایش قیمت هم داشته باشیم ؟
قطعا بعد از تعطيلات عيد ماشين كمي افت قيمت خواهد داشت البته در بازار دست دوم هانقل قول:
سلام دوستان
سمند سورن مدل 87
رنگ سفید
بدون رنگ
بیمه تا مهر 93
تک برگ سند
با کارکرد 100 هزار تا
قیمت برای مصرف کننده چند در میاد ؟
نمایشگاه چند بر میداره ؟
سلام
دوستانی که وارد هستن لطفا نظر بدن
پراید هاچ بک 88 سفید کارکرد 60 هزار کیلومتر، بدنه فابریک بدون رنگ به شرط کارشناسی، 4 حلقه لاستیک نو، بیمه تا 93/5
4 سال تخفیف بیمه، بکر
نهایت قیمت چقدر میخوره؟
و دلیل اینکه میگید قیمت خودرو دست دوم سال دیگه ارزون میشه چیه؟ چی تو این 35 سال ارزون شده که ماشین ارزون بشه؟
۱۲.۵۰۰ تا ۱۳ تومن ( اگر ای بی س باشه )نقل قول:
نزدیک نوروز قیمت خودرو کمی بالا میره و بعد از تعطیلات به قیمت معمول بازمیگرده . البته امسال بعداز تعطیلات افزایش قیمت بنزین به ۱۰۵۰ تومان و قطع سهمیه رو داریم که مشخص نیست چه بر سر قیمت خودروها خصوصا کم مصرف و گاز سوز ها خواهد آمد .
بعد از عید سمند 85/86 با 15 میشه تمیز گیر آورد؟؟
ABS نیست جناب پوریانقل قول:
با این حساب چقدر از قیمت کم میشه؟
بالاخره یه سورن ELX نوشتم امروز تحویل ده روزه سفید نظرم رو فروش ماشین هست چند می تونم بفروشمش
سلام دوستان
سمند سورن مدل 87
رنگ سفید
بدون رنگ
بیمه تا مهر 93
تک برگ سند
با کارکرد 100 هزار تا
نمایشگاه چند بر میداره ؟
کسی نیست جواب بده؟ با این مبلغ بعد از عید میشه یه lx تمیز گیر آورد؟؟نقل قول:
عرض ادب و احترام
من یه سمند ال ایکس یورو 2 نوشتم که تا چند روز دیگه تحویل میدن ...
اما شخصا از سمند خوشم نمیاد و تحمل ظاهرش برام سخته!
بنظرتون اینکه بیام بفروشمش و با حدود 25 - 26 تومن از پولش یه پرشیا بخرم کار عاقلانه ایه؟
یا اینکه بیخیال ریسک خرید ماشین دست دوم بشم و سمند رو یه مقدار اسپرتش کنم (لامصب اسپرت خورم نیست!! :n28:) تا قابل تحمل بشه!؟
ممنون میشم دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارن نظرشونو بگن و منو از تردید خارج کنن.
به نظر شما سمند اسپرت خور نیست ؟ خداییش بهترین اسپورت خورو سمند تو ماشین های ایرانی داره . عکس های سمند های اسپورت رو تو انجمن های مختلف ببین بعضیهاشون عین بی ام و میشن .نقل قول:
فکر کنم بازدید از این تاپیک بیشتره.
پس بی زحمت یکی هم جواب مارو بده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
از سمند خوشت نمياد بيخود ديگه نندازش رو دست و خودت رو درگير افت قيمت ماشين صفر نكن. بفروش بره خلاص. ميتوني 405 مدل بالاتر يا پرشيا مدل پايينتر بخري كه اسپرت خورشون هم ملسه
رفيق واسه روز نميشه به راحتي اظهار نظر كرد واي به حال اوضاع قيريش ماشي بعد از عيد كه قراره بنزين بشه 1050 و ايران گاري از همين الان حدودا 200 تا 500 تومن كشيده روي قيمتاش كسي هم نيست چيزي بگهنقل قول:
ميدن قبل از عيد!!!!!!!!!!نقل قول:
هرچي خريدن بده بره حالا كه قصدت فروشه. فروشش بعد عيد سخته
مگه بنزین گرون شه ماشین تو سرش نمیخوره ؟ چرا پس بالا میبرن قیمتارو ؟نقل قول:
منظور من از اسپرت یه اسپرت کوچولو و معمولیه ... آخه پرشیا با یه تغییرات جزئی شکل و قیافه اسپرت به خودش میگیره .. اما سمند نیاز به تغییرات و هزینه بیشتری داره و آخرشم اونی نمیشه که 405 و پرشیا میشن! .... البته این نظر من بود و نظر شما هم کاملا محترمهنقل قول:
نقل قول:
شما سال 86 یادت نیست بنزین فقط کارتی شد گرون نشد یهو زانتیا از 17 تومن شد 23 تومن. هی یادش به خیر کجایی اون روزای خوب.
بله دوست من بنزین گرون شه همه چی میره بالا مخصوصا ماشینای کم مصرف و دوگانه سوز. و بالطبع ماشینای دیگه هم کمی خودشون رو میکشن بالا
با این شرایط من چی کار کنم ؟ آخه اوایل اسفند میخواستم ماشینم ( پراید 131 ) رو رد کنم و یه سمند SE صفر بگیرم ، بعد تصمیم گرفتم بعد از عید این کارو بکنم که قیمت ها یه کم افت کنه .نقل قول:
اگه این جوری باشه که بعد از عید هم داستان دارم برای تعویض ماشین .
کلا فکر میکنید از چندم فروردین برم دنبال ماشین و اگه رسما قیمت ها بخاد بره بالا از کی میره ؟
قیمتها که با افزایش مالیات بر ارزش افزوده که رسما رفته بالا ... (تو دعوت نامه های تحویل فروردین اعمال شده و اونا باید بدن)
با تغییرات داشبورد و اضافه شدن ایربگ و در مورد پراید یورو 4 شدن و . . . قیمت همه بالا رفته و تاثیرش رو تو بازار بزودی خواهد گذاشت .
فعلا دست نگه دارید بعد از نوروز اقدام کنید .نقل قول:
سمند سورن مدل 87
رنگ سفید
بدون رنگ
بیمه تا مهر 93
تک برگ سند
با کارکرد 100 هزار تا
نمایشگاه چند بر میداره ؟
سلام من یه 55 م دارم میخوام یه ویتارا 2000 که خوردگی داره بخرم روی رونیز و لیفان و جیلی هم فکر کردم میشه شما هم نظر بدین و کمکم کنید من تا 25 فروردین وقت دارم
نقل قول:
برای فروش 24 ملیون
بنگاه هم 23
سلام دوستان قدیمی و عزیز پی30
دوستان میخواستم برا خرید خودرو بین 30 - 35 تا حداکثر 40 ( گویا پیش فروش تندر90 اتوماتیک ایرانخودرو حول و حوش 40 تومن یکم بالا پایین در میاد ) برای خانواده و ترجیحا ترجیحا ترجیحا صفر بپرسم ک چ محصولاتی رو پیشنهاد میکنید
لطفا ی مقایسه مناسب هم انجام بدید
+
نظرتون در مورد L90 اتوماتیک ایرانخودرو چیه ؟ مناسب هست ؟ راضی بودن مشتریا ؟ ایراد خاصی داشته ؟ گیربکس ؟ .....
پیشاپیش با سپاس فراوان
سلام دوستان
بین پژو پارس و رانا کدومو بگیرم؟
پژو پارسنقل قول:
امنیت و جاداری بیشتر است
کدوم مدلش با کدوم موتورنقل قول:
پژو پارس
امنیت و جاداری بیشتر است
این که می گن پارس ای ال ایکس با موتور زانتیا چیه داستانش یا این که می گن 16 سوپاپ بهتره؟
سلام دوستان گرامی خواهش میکنم بهم کمک کنید
من 55 تا 60دارم که میخوام شاستی بلند شهری سوار شم(خوب سلیقه ایه دیگه) از بین رونیز -کاپرا-x60-ویتارا همون ویتارای 2000 رو انتخاب کردم کمک کنید شما هم نظر بدبد میخوام خوردگی از بقل یا رنگ شدگی هم داشته باشه چون تو تهران ماشینی سالم نمیمونه
تورو به خدا کمک کنید وقت کمی دارم
نقل قول:
با گرون شدن بنزین باز هم ارزون میشه
تا حالا اینطور نبوده
ببین اولش آینه رانا رو جوری بود که تا درب عقب دید داش ینعی اصلاح نشده بود ولی باز هم رانا
1050 رو میگن 7000 داره میره شورائ
الان 40 نقد